Klus of verbouwing?

Gratis offertes!

Offertes aanvragen

Vandaag ontvangen aanvragen

 • Blokhut plaatsen

  Offerte vragen plaatsen blokhut villach 505x320
 • Bepleisteren badkamer en benedenverdieping

  Wij zijn op zoek naar iemand om onze toekomstige badkamer te bepleisteren. De badkamer is 4m op 3m en 2. 5m hoog. Momenteel is ze behangen met tasso vliesbehang, maar we zouden graag gladde muren hebben. In een latere fase (over een maand à maand en een half) zou de volledige benedenverdieping ook bepleisterd moeten worden. Deze is ongeveer 20m diep en 4m breed. Het adres van ons huis is Leopold Decouxlaan 126 in 3012 Wilsele. Zou u hier een offerte voor kunnen maken? U kan me bereiken opof op dit e-mailadres. Indien u wil langskomen, kan dat deze maandag vanaf 17u. Vriendelijke groeten Nina Cleiren en Steven Thiessen
 • Verwarmingsketel vervangen

  Ik heb een tweedehands Viessmann Vitola 200 verwarmingsketel met een Vitoflame 200 brander gekocht. Deze was nog in werking tot 2014 samen met een thermostaat Vototrol 100 (zie onderstaande foto’s). Ik wil deze geïnstalleerd hebben in mijn stookkelder. Dus de oude installatie verwijderen en de nieuwe Viessmann ketel installeren. Is het mogelijk dat U dit werk kunt uitvoeren en eens een afspraak maakt om te kijken en een offerte voor de werken opmaakt? De werken kunnen geheel of gedeeltelijk zwart worden uitgevoerd. Laat mij maar iets weten of U deze werken kunt uitvoeren of dat U een monteur kent die dit werk kan uitvoeren ? Bij voorbaat dank, Ad Habraken HulsbergwegZonhoven België TelefoonGsmEmail: adhabraken@sk
 • Dakramen te plaatsen

  Wij willen de zolder renoveren en daarom zou er 1 dakraam moet worden vervangen en zouden we er 2 of 3 bij plaatsen. Graag zouden wij een offerte aanvragen.
 • Vervanging van bestaande ketel

  Ik heb een tweedehands Viessmann Vitola 200 verwarmingsketel met een Vitoflame 200 brander gekocht. Deze was nog in werking tot 2014 samen met een thermostaat VototrolIk wil deze geïnstalleerd hebben in mijn stookkelder. Dus de oude installatie verwijderen en de nieuwe Viessmann ketel installeren. Is het mogelijk dat U dit werk kunt uitvoeren en eens een afspraak maakt om te kijken en een offerte voor de werken opmaakt? De werken kunnen geheel of gedeeltelijk zwart worden uitgevoerd. Laat mij maar iets weten of U deze werken kunt uitvoeren. Bij voorbaat dank, Ad Habraken HulsbergwegZonhoven België TelefoonGsmEmail:
 • Inkorten PVC-deur

  Heer, mevrouw Wij zouden graag onze PVC-voordeur willen inkorten. Er komt nieuwe vloer (cementtegels) en de deur moet ingekort worden met 6-8mm. Alvast met dank. Met vriendelijke groeten Stijn
 • Lint rolluik herstellen, deurbel repareren

  In de inkomhal van onze woning is er een lint van de rolluik stuk, is vastgelopen en kan niet meer opgetrokken worden. De deurbel geeft geen geluid meer.
 • Renovatie Geraardsbergen

  Ik wil een groot bijgebouw laten renoveren. 1 rij facade verwijderen en nieuw te plaatsen. (Stenen door ons reeds aangekocht. ) Opening deur maken en afwerken wasruimte. (bepleisteren.)
 • Vervangen cv

  In het appartement zijn de CV kranen verouderd: ze zijn bijna niet regelbaar meer. Ze zouden moeten vervangen worden of zijn dicht geslipt. Welke kranen moeten er worden gekozen: handbediende of thermostatische. Wat zou de installatie kosten voor een appartement waar 7 radiators staan? U kan komen zien na afspraak.
 • Scheren van haag

  Ik wil mijn haag laten scheren van 12m taxus en 25m thuya
 • Offerte oprit+pad naar voordeur

  Offerte oprit+pad naar voordeur
 • Balkon renovatie

  Graag had ik een offerte aangevraagd voor het aanbrengen van een coating op een balkon dat betegeld is, afmeting 7,80 m lang op 1m breed. Het balkon zou water doorlaten waardoor de onderbuur plasjes water heeft op zijn terras en de verf aan zijn balkonplafond loslaat. Het balkon bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw in Wilrijk.
 • Offerte plaatsen regenwaterpomp

  Heer, Geachte mevrouw, Onze huidige regenwaterpomp is stuk. Graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe regenwaterpomp. Mvg Dirk Dewit in naam van mijn moeder Denise De Raet