Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Antwerpen.

244 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: elektriciteitswerken, verwarming en sanitair, grote renovatie, mantelzorgwoning bouwen, volledige renovatie gebouw 8 appartementen, totaalrenovatie kleine rijwoning, verbouwing driegevel, totaalrenovatie, aanbouw blok, verbouwing tot 3 appartementen, aanbouw achteraan, totaalrenovaties kleine stadswoning, renoveren woning nieuw hellend dak en isolatie, renovatie appartement, volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing, semi-casco appartement afwerken / aankleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verandabouw zolderverbouwing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Antwerpen:

dinsdag 6 december 2016

Totaalrenovatie kleine rijwoning

Ik wil een kleine rijwoning renoveren met het doel te verhuren. Ramen, deuren, CV, elektriciteit, vloer vernieuwen en plafonds verlagen om meer ruimte boven te krijgen. Ook keuken en badkamer opfrissen. Het zou snel moeten gaan.
dinsdag 6 december 2016

plaatsen polycarbonaat veranda

Huidige constructie van draadglas + polycarbonaatplaten + isolatielaagje te vervangen (condensproblemen, knutselwerk) door 32 mm polycarbonaat thv veranda
maandag 5 december 2016

Zolder afwerken gyproc

Wij zijn een nieuwbouw aan het zetten en willen graag de zolder afwerken voor we verhuizen. De zolder is met een vaste trap en is ongeveer 7 op 9m en 4,5m tot in de nok. Isolatie reeds aanwezig -> afwerking met gyproc en bepleistering te voorzien - wachtleiding elektriciteit aanwezig
zondag 4 december 2016

Herstelling van balkon

Door de harde wind enkele weken geleden is de glazen afsluiting van mijn balkon stuk gegaan. Ik zou graag een bestel hebben voor mijn balkon laten herstellen zodat ik deze kan voorleggen aan de verzekering en mijn balkon asap kan laten herstellen. Het geraamte van mijn balkon is losgekomen en er is een glazen plaat eruit gevlogen. Kunnen jullie eens komen kijken voor de nodige herstellingen vast te leggen.
zaterdag 3 december 2016

Allerlei werkzaamheden appartement

Er dient een beetje vanalles te gebeuren, waaronder plinten plaatsen, algemene afwerking, keuken afwerking/ repareren, 2 ruimtes schilderen, rekken voorzien, kader rond chauffage afwerken, deuren en deurkozijnen verven, 2 deuren plaatsen, wc bril bekijken, vliegraam installeren/ vliegendeur, etc. Eventueel chauffages verven indien mogelijk. Het betreft een appartement van 55 m² oppervlakte waarin allerlei kleine klusjes dienen te gebeuren. Indien de klussen vlot verlopen zou ik graag op dezelfde persoon willen beroep doen voor in de toekomst de badkamer te renoveren.
vrijdag 2 december 2016

Ombouwen magazijn tot kantoorruimtes

Niet geïsoleerd magazijn ombouwen tot kantoorruimtes (764 m2). We denken eraan om een combinatie van buiten en binnen isolatie te doen als dit mogelijk is. Omdat de buur ernaast er rechtstreeks op aansluit (zie snede in bijlage) Is dit mogelijk? We moeten sowieso een nieuw puntdak in het midden steken omdat dit niet geïsoleerd is.
woensdag 30 november 2016

Draagmuur uitbreken en poutrel steken

Draagmuur afbreken en poutrel steken
maandag 28 november 2016

Plaatsen hangend balkon

Ik wil een balkon laten plaatsen op de eerste verdieping van mijn rijtjeshuis. Ongeveer 2m breed bij 80cm diep. Hangende balkon plaatsen.
zondag 27 november 2016

Garage verbouwen tot leefruimte

Wij willen onze garage verbouwen naar een leefruimte. Muren moeten bezet worden en plafond moet vals plafond worden en voorzien worden van verlichting. De garagepoort moet eruit en er moet een raam in, maar moet het raam de grootte hebben van de poort of kan er aan de geven bij gemetseld worden, maar dit zie je waarschijnlijk wel...??
zaterdag 26 november 2016

Aanbouw achteraan

Totaalrenovatie + aanbouw. Plannen reeds opgemaakt door architect. Aanbouw achteraan de woning. Oppervlakte 8 m op 4 m. Ook dakrenovatie/aanpassing.
vrijdag 25 november 2016

Kelder betegelen en schilderen

Kelder betegelen en verven. 3 kamers. Moet gerenoveerd worden na waterschade.Oppervlakte 80 m².
vrijdag 25 november 2016

Erker verwijderen

Erker moet verwijderd worden. Erker bestaat uit 4 ramen. Er moet een gewone raam in komen. Super isolerende ramen. Dus dakerker en betonplaat moet verwijderd worden.
donderdag 24 november 2016

Architect plannen verbouwing

Op zoek naar architect : Hoogste verdieping (3 de verdieping) betreft nu zolderverdieping met een stuk plat dak en een stuk schuin dak. Dit dient rechtgetrokken te worden tot plat dak. Deze verdieping bestaat nu uit verschillende kamers doch moet omgebouwd worden tot één grote woon- en leefruimte met keuken en toilet.
woensdag 23 november 2016

Totaalrenovaties kleine stadswoning

Ik wil een kleine stadswoning intensief renoveren. Dwz ramen en deuren, daken, vloer, sanitair en keuken, elektriciteit, trap, verhoging 1ste verdiep tot normale hoogte,... Ik had reeds contact met aannemer maar die stopt ermee nog voor de start van de werken. Krediet is reeds geregeld dus moet snel gaan. Bestemd voor verhuring dus moet nog sneller gaan. Graag zo snel mogelijk.
zondag 20 november 2016

Deuropening 50 cm verplaatsen

We willen onze keuken renoveren. Het meest ideale scenario is dat de bestaande deuropening 50cm naar links verplaatst wordt. De deur zelf mag gewoon weg, zodat de muur gewoon doorloopt. Dit heeft enkele gevolgen: * verwarming verdwijnt * bestaande elektriciteit schuif mee op (stopcontact + schakelaar in de keuken, 2 schakelaars langs de kant van de woonkamer, parlofoon) * vloer moet behouden blijven, dus tegels plaatsen Allicht zijn er nog dingen waar ik niet aan dacht.
vrijdag 18 november 2016

Uitbouw van gelijkvloers en 2de verdieping

Wij wensen onze gelijkvloers en 2e verdieping uit te bouwen. We hebben reeds de plannen van de architect. De werken kunnen van start gaan vanaf februari 2017.
vrijdag 18 november 2016

Verbouwing

Gemetselde aanbouw met veel glas.
vrijdag 18 november 2016

Renoveren woning nieuw hellend dak en isolatie

Heb een te renoveren woning aangekocht. Zou graag een offerte hebben voor een nieuw dak en isolatie. Er zouden ook 2 veluxen in moeten.
donderdag 17 november 2016

Lekkage verandadak

Bij een gedeelte van onze veranda hebben wij lekkage. Het water loopt zowel buiten als binnen langs de ramen. Tevens, veronderstellen wij, moet de silicone-afdichting van de gehele veranda worden vernieuwd. Plaatsing veranda was in 2006.
donderdag 17 november 2016

Grote renovatie

We willen elektriciteit conform, nieuwe keuken,nieuwe badkamer ,zolder isoleren 3 vieux ramen plaatsen. Keuken en terras een van maken en cv aanleggen.
dinsdag 15 november 2016

Poutrel plaatsen

Poutrel plaatsen van ongeveer 4 meter lang in muur van 18 cm breed(buitenmuur)
dinsdag 15 november 2016

Gyproc plafond plaatsen

Ik wens een gyproc plafond te plaatsen tegen bestaande houten balken. De ruimte is ca 45 vierkante meter. Afwerking schilderklaar.
dinsdag 15 november 2016

Herstelling waterschade na lek bovenbuur

Door een lek in de douchebak van de bovenbuur is er schade (grote zwarte plek) aan het plafond en is er water gesijpeld achter de tegels van onze douche. De verzekering vraagt een bestek
maandag 14 november 2016

Semi-casco appartement afwerken / aankleden

Wij hebben een nieuw appartement gekocht, semi-casco. De volgende zaken zouden moeten worden aangepakt: deuren/lijsten, muren (spackspuiten/schilderen), vloeren (parket), badkamer, keuken (eventueel belichting). Er is enige haast emee gemoeid, maar kwaliteit staat voorop.
maandag 14 november 2016

Renovatie hangar

Ik heb een hangar - opgetrokken in betonplaten - van 60m2 en wens deze uit te breiden met 40m² en daarbij volledig te renoveren naar een seminarieruimte. Het dak moet vervangen worden, het gebouw moet geisoleerd worden en ramen moeten gestoken worden. Totaal ruwbouwproject. Binnenkant en afwerking wordt door onszelf gedaan.

Partners

Partners van Casius