Herstelling beton rond afvoerputten? Aannemer nodig? (79061)


Offertes aanvragen

Aannemer

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstelling beton rond afvoerputten:

Herstelling beton rond afvoerputten

Rond regenputten , nieuwe beton gieten.of plaatsing nieuwe regenputten deksels. (2)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling beton rond afvoerputten uit heel België:

 • Herstellingswerk dak en schoorsteen

  Kleine herstelling dak (dakpannen) + schoorsteen (dichten en nieuwe afdek-betonplaat te plaatsen). Foto's in bijlage.
  Zellik
  Vloerder / parketteur
 • Balkonrenovatie in appartemensgebouw

  Renovatie / herstel van 8 (4 grote en 4 kleine) balkons van een appartementsgebouw. Het beton brokkelt hier en daar af. Plaatselijke herstelling indien mogelijk.Foto's in bijlage.
  Antwerpen
  Aannemer
 • Herstellen betonplaten garage na ongeval

  Herstellen betonplaten garage.Er is een auto aan de zijkant ingereden, onderste drie platen en tweede paal zijn stuk. Dringend bestek nodig voor verzekering. Afspraak voor herstelling kan gemaakt worden. Nog geen foto's genomen, gisterengebeurd.
  Lier
  Aannemer
 • Wegenis herstellingswerken

  Momenteel om de activiteiten te kunnen waarborgen zoeken wij een aannemer om op diverse plaatsen van ons bedrijfsterrein de betonnen rijweg (putten) plaatselijk te herstellen. Graag prijs per M² of na contact en bezoek werf
  Antwerpen
  Bestratingswerker
 • Vernielde omheining herstellen

  Twee weken geleden is een personenwagen tegen de betonnen omheining van onze tuin gereden en heeft een stuk van 6 meter totaal vernield. De verzekering van de bestuurder van de personenwagen zal de herstelling betalen. Wij moeten een offerte laten maken om daarna de herstelling te laten uitvoeren.
  Wilsele
  Aannemer
 • Verwijderen van een steunmuur

  Het verwijderen van een steunmuur indien mogelijk. En de herstelling van een oude stalmuur. (Waarschijnlijk opgetrokken uit betonstenen)
  Wetteren
  Aannemer
 • Vervanging draagbalk en herstelling schoorsteen

  De betonnen balk boven de venster 1ste verdieping is gedeeltelijk afgebrokkeld en moet dringend vernieuwd worden. Voorlopig hebben bereidwillige buren de restanten van de balk gestut, maar veilig is dit zeker niet. De afkapping van de schoorsteen op het dak is ook gedeeltelijk afgebrokkeld. Nieuwe deksteen zeker, wanden van de schouw te bekijken. Ik zoek ook iemand die de achtergevel volledig opnieuw wil opvoegen en de stenen reinigen.
  Hoboken (Antwerpen)
  Aannemer
 • Herstelling van terras

  Omschrijving van de werken: - Herstellen van de rand van een hangend terras waar stukken beton van loskomen. - Het gieten van een nieuwe (beton)vloer op dit terras (momenteel liggen hier gebarsten tegels). Oppervlakte : ongeveer 8 m2. Ik kan u volgende week foto's doorsturen. Aarzel niet me te bellen als u nog meer info nodig heeft.
  Antwerpen
  Terrasbouwer