Herstelling beton rond afvoerputten? (79061)


Offertes aanvragen

Aannemer

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstelling beton rond afvoerputten:

Herstelling beton rond afvoerputten

Rond regenputten , nieuwe beton gieten.of plaatsing nieuwe regenputten deksels. (2)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling beton rond afvoerputten uit heel België:

 • Herstelling betonrot-erosie aan een brug

  Aan de woning is er in 1995 een brug gebouwd van ongeveer 5 meter over het terras van de benedenbuur. Ik woon op het eerste verdiep en ga langs de brug naar de tuin. Nu is er erosie vastgesteld en brokkelt de beton af Zou U een offerte kunnen maken voor de herstelling? Best ter plaatse komen kijken.
 • Reparatie beton

  Aan de woning is er in 1995 een brug gebouwd van ongeveer 5 meter over het terras van de benedenbuur. Ik woon op het eerste verdiep en ga langs de brug naar de tuin. Nu is er erosie en brokkelt de beton af. Zou U een offerte kunnen maken voor de herstelling. Ter plaatse komen kijken.
 • Tuinafsluiting beton herstellen

  Wegens wegenwerken heeft de aannemer de betonnen tuinafsluiting gebroken. Verzekering vraag offerte voor herstelling. Hoekpaal, benedenplaat en bovenbalk te vervangen. Eventueel als extra klinkers leggen voor twee garages maar met aparte offerte.Foto's ter beschikkng.
 • Herstelling balkon

  Het balkon aan onze voorgevel is vermoedelijk aan het rotten, stukken beton beginnen eraf te vallen. Graag prijsofferte voor controle en/of herstelling.
 • Renovatie/herstelling beton balkon terras

  Er moeten 2 terrassen hersteld worden tegen waterinsijpeling om het betonrot voor te zijn. Appartementsgebouw.
 • Herstelling afdak en goot

  Onlangs zijn ze bij de buren beginnen te bouwen , daarbij is een deel van de muur op onze afdak en dakgoot gekomen,pvc platen stuk , dakgoot zit beton in van hun werken,er kan geen water meer weg vloeien,onkruid enz... Foto's zijn beschikbaar bij aanvraag.
 • Renoveren/afbreken balkon voorgevel Lebbeke

  Aan onze voorgevel hebben we een balkon maar het beton is aan het rotten. Er zijn al stukken beton afgevallen en we hebben nu al het rotte beton afgekapt. Dit zou moeten gerenoveerd worden of afgebroken worden. Ik weet niet goed wat de mogelijkheden zijn. Kan er iemand ter plaatse komen om het probleem te bekijken een offerte ter herstelling op te maken?
 • Renovatie/herstelling beton balkon terras

  Aan het plafond van ons balkonterras is er doorsijpeling van water door de beton. Op termijn wordt er gevreesd voor betonrot. Roestvlekken geven dit aan. Er lijkt ons een probleem te zijn met: - Regenwaterafvoering (deze loopt van de afvoer aan het einde van het terras naar achter om dan via de regenwaterpijp die aan de gevel van het appartement zit naar beneden af te voeren). - afvoer water ter hoogte van de 2 betonnen platen die te midden van het terras zijn samen geklit. Het probleem doet zich niet enkel voor bij ons, maar ook bij een 10-tal andere appartementen. Kan er iemand ter plaatse komen om het probleem te bekijken een offerte ter herstelling op te maken?