Herstelling beton rond afvoerputten? (79061)


Offertes aanvragen

Aannemer

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstelling beton rond afvoerputten:

Herstelling beton rond afvoerputten

Rond regenputten , nieuwe beton gieten.of plaatsing nieuwe regenputten deksels. (2)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling beton rond afvoerputten uit heel België:

 • Vloerverzakking te herstellen

  Er is in een pand in het Antwerpse,van ca 14 x 26 mtr - een 2 m² van een bestaande betonnen vloer van 160 mm dikte doorgesneden om onderaan een stukgesprongen riolering te herstellen die ca 700 mm lager ligt, het euvel werd zeer snel ontdekt daar de putopening van de nutsleiding vlak er naast nog open lag ... we dienen de opening terug dicht te maken met eenzelfde beton die eerst verankerd wordt aan de bestaande vloer - waarna de beton herplaatsen; er onder is het echter niet mogelijk om de grond dezelfde stevigheid te geven als voorheen, daarom hadden we graag een voorstel om dit te verbeteren, zodat de herstelling nadien geen verzwakking wordt. De bestaande ondergrond op niveau -700 mm is zeer stevig daar deze reeds meer dan 20 jaar werd aangedamd
  Malle
  Aannemer
 • Herstellen van verzakte loods

  Loods van 3 x 6 m uit betonnen platen . Herstelling : demonteren van betonnen bodem in loods.Storten beton 4 x 7m x dikte 50 mm. Wederopbouw uit bestaande platen + verven. Nieuw zadeldak = golfplaten leggen dit voor 2 x 6m. Afbraak en puin naar stort.
  Lanklaar
  Aannemer
 • Balkonrenovatie in appartemensgebouw

  Renovatie / herstel van 8 (4 grote en 4 kleine) balkons van een appartementsgebouw. Het beton brokkelt hier en daar af. Plaatselijke herstelling indien mogelijk.Foto's in bijlage.
  Antwerpen
  Aannemer
 • Herstelling van terras

  Omschrijving van de werken: - Herstellen van de rand van een hangend terras waar stukken beton van loskomen. - Het gieten van een nieuwe (beton)vloer op dit terras (momenteel liggen hier gebarsten tegels). Oppervlakte : ongeveer 8 m2. Ik kan u volgende week foto's doorsturen. Aarzel niet me te bellen als u nog meer info nodig heeft.
  Antwerpen
  Terrasbouwer
 • Vloerverzakking

  Vloer van inkom-hall verzakt beetje bij beetje, elke dag wat meer. Mogelijke oorzaken : kleine lek in buis verwarmingsradiator of afvoerbuis regenwater. Uit te voeren werken : - uitbreken vloer - herstelling oorzaak verzakking - beton gieten - tegels terugplaatsen * werken betaald door de verzekering indien de oorzaak lek in een buis is !
  Sint-Genesius-Rode
  Aannemer
 • Renovatie terassen

  Wij zoeken een firma die de terrassen van een appartementsgebouw kunnen renoveren. Na wat zoekwerk ben ik bij jullie terechtgekomen. Graag hadden wij van jullie voor volgende renovatie een offerte ontvangen: Het zijn 10 (2x5) terrassen van een appartementsgebouw gelegen te Wulpstraat 25 – 2170 Merksem met 6 verdiepingen (gelijkvloers zijn garages)? Er doet zich betonrot voor op alle terrassen en ze moeten waterdicht gemaakt worden. De balustrades dienen vernieuwd te worden en de dakgoot dient ook hersteld. De algemene vergadering heeft reeds beslist over te gaan tot herstelling omdat er al stukken beton naar beneden zijn gevallen van enkele terrassen en hier een gevaarlijke situatie zich voordoet. Door deze gevaarlijke situatie is de urgentie van uw offerte
  Merksem
  Aannemer
 • Betonrenovatie terrasonderkant

  Renovatie en/of herbepleistering van de onderkant van een boventerras voor een oppervlakte van zo'n 3,30m op 1,20 m. Het terras is in beton waarvan de onderkant verschillende rotte of kapotte stukken vertoont. Graag volledig onderzoek en ditto herstelling + volledige afwerking met duurzame produkten.
  Zottegem
  Gevelspecialist / metselaar
 • Stabilisering en herstelling van schuur

  Ons project betreft een schuur van ongeveer 8 bij 5m, met kelder. Aan één zijgevel en de voorgevel zijn er scheuren. Deels te wijten aan verzakking van de fundering en doorbuiging van het dak. Eerst zou de fundering moeten aangepakt worden (volgens architect door ondergraving en gewapend beton te storten) Daarna zouden de muren hersteld moeten worden en eventueel hervoegen. Het betreft dus de volledige ruwbouw met uitzondering van het dak. Er is reeds een bouwvergunning voor "dringende stabilisatiewerken" verkregen. Het gaat hier wel om een renovatie.
  Sint-Martens-lierde
  Klusjesman