Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oost-Vlaanderen.

236 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: elektriciteitswerken, verwarming en sanitair, grote renovatie, mantelzorgwoning bouwen, volledige renovatie gebouw 8 appartementen, verbouwing driegevel, totaalrenovatie, aanbouw blok, verbouwing tot 3 appartementen, renovatie van 2 appartementen, aanbouw achteraan, totaalrenovaties kleine stadswoning, renoveren woning nieuw hellend dak en isolatie, renovatie appartement, volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing, semi-casco appartement afwerken / aankleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor restauratie, aan-, uit en opbouw verbouwing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

maandag 5 december 2016

Voegwerk scheurherstel

Voegwerk 31 tot 50 m² Scheurherstel.
zondag 4 december 2016

Terras aanbouwen bel-etage

Ik had graag een terras laten aanbouwen aan Bel-Etage woning. Terras thv keuken op eerste verdieping, liefst licht doorlatend terras. Geen voorkeur voor materiaal, vermoedelijk gewenste oppervlakte 6 à 7 m breed op 2 à 3 meter diep.
maandag 28 november 2016

Steunmuur afbreken

Steunmuur tussen keuken en living moet weg Er zal dus een steunbalk moeten komen, maar onder toezicht van een architect en met de nodige berekening en aansprakelijkheid. Afwerking: Vloer en schilderwerken niet inbegrepen. Contact best via mail
maandag 28 november 2016

Afwerking zolder

Afwerking zolder. Trapgat maken en trap plaatsen en eventueel dakraam plaatsen. Ruimte indelen. Vernieuwing electriciteit en vloer en afwerking. Woning van 2007 dakisolatie aanwezig. Ruimte van 60 vierkante meter.
zondag 27 november 2016

Inrichten hangar voor hondenopvang

Een bestaande hangar inrichten voor hondenopvang. Plan samen uit werken. Betreft hondenhotel. Best ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijsofferte.
vrijdag 25 november 2016

Volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing

Het gaat om een woning met een beperkte gevelbreedte van 4,60 meter. De totale perceelgrootte is ongeveer 135m². Bouwplannen: 1. Inbouwen van een kleine garage. Doel is om vooraan in de woning een deel van de huidige woonkamer om te bouwen tot een kleine garage voor één wagen. Mogelijkheid om de voordeur met hal te behouden moet bekeken worden - mogelijks is de woning niet breed genoeg maar kan ook de tussenmuur niet afgebroken worden. Een andere woning in de straat heeft in de voorgevel een garage ingebouwd, met een poort met deur. Zo is de garage ook meteen de inkom. 2. Het tussengedeelte dat overblijft is dan nog groot genoeg om een volledig nieuwe keuken te zetten. Mogelijkheid bekijken om hier ook nog
donderdag 24 november 2016

Vernieuwen schouw

Door stormwind van voorbij weekend (19/20 november 2016) zijn de lood slabben van een schouw los gewaaid en is er mogelijkheid tot insijpeling van water.
woensdag 23 november 2016

Kamer op zolder maken

Vaste trap en kamer in orde maken op zolder. Opening verbreden , gyprocwerken vloeren leggen.
woensdag 23 november 2016

Verbouwing keuken

In mijn (klein) rijhuis heb ik niet echt een keuken.. dus hier moet dringend verandering in komen. Nu is er een klein keukentje en douche/wc ruimte ernaast (typisch voor vroeger) De muur ertussen moet dus weg en 1 keuken zetten. Moeilijkheidsgraad: wc moet blijven en veel kastruimte + stockruimte voorzien. Een basisontwerp is reeds besproken. Voor de rest alles nieuw van vloer, plafond, muren incl raam insteken, keuken zelf... Vriend architect zal opvolgen.
dinsdag 22 november 2016

Zolder isoleren plus afwerking

Grote zoldering die geïsoleerd moet worden. Incluis roosterwerk omdat dakspanten maar 8 cm zijn. Ook velux en eventuele afwerking met osb platen en gyproc.
vrijdag 18 november 2016

Renovatie werken ruimte groter maken draagmuur

Tussen onze living is een muur met een opening die wij willen groter maken.Wij weten niet of het een dragende muur is. Graag ter plaatse komen kijken om te zien of het over een dragende muur gaat of niet.
donderdag 17 november 2016

Renovatie plafonds en muren

We willen 5 kamers renoveren door de muren en plafonds opnieuw te bezetten. We willen 1 kamer volledig geluidsisoleren om in te kunnen musiceren en geluidsopnames te maken (kamer in kamer bvb). In de badkamer willen we graag een ventilatierooster laten plaatsen.
woensdag 16 november 2016

Brandwerende compartimenten plaatsen

De brandweer heeft gevraagd om de keuken en refter van de gemeentelijke basisschool te compartimenteren. Hiervoor moet er een brandwerende wand gemaakt worden (RF60) met een branddeur in (RF30) in de keuken. In de gang moet er een dubbele branddeur komen (RF30) met brandwerend glas in. Beide deuren moeten met een magneet open gehouden kunnen worden. Rond deze dubbele deur moet er ook een brandwerende wand komen van RF60.
woensdag 16 november 2016

Afwerking zolder

Plaatsen tussenwand + gyproc electriciteit is reeds gelegd, maar moet ingewerkt worden in de tussenwand vloer egaliseren uitslijpen trapgat voor vaste trap + plaatsen vaste trap schrijnwerk op maat voor bureaublad
donderdag 10 november 2016

Verbouwing tot 3 appartementen

Bestaande gebouw transformeren in 3 appartementen. Dak dient ook vernieuwd te worden.
maandag 7 november 2016

Renovatie van 2 appartementen

Hierbij zou ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een totaalafwerking van 2 appartementen. Graag had ik deze zeer snel ontvangen, zodat ik nog snel een lening kan aanvragen. De werken zouden na goedkeuring van de lening direct uitgevoerd kunnen worden, een ideaal winterwerk. Liefst zo snel mogelijk een afspraak maken om de appartementen te komen bezichtigen, liefst via mail. Dit zou er moeten gebeuren; Renovatie dakappartement 60m² en appartement 1e verdieping 110m²
zondag 6 november 2016

Zolderrenovatie

Onze zolder zou volledig gerenoveerd moeten worden. Dit wil zeggen: isolatie, elektriciteit leggen, vloerpanelen, gyproc,het trapgat verplaatsen en een vaste trap zetten ... Met andere woorden:een complete renovatie. Ook ons dak zal waarschijnlijk herbekeken moeten worden. Momenteel is er geen onderdak aanwezig.
vrijdag 4 november 2016

Betonrot herstellen

Ik wil betonrot laten herstellen aan de bovenkant van een raam op de eerste verdieping.
donderdag 3 november 2016

Renovatie zolder

Ik had graag een aannemer voor een grote renovatie van onze zolderruimte. De bedoeling is om er burelen te maken. Wat moet er zoal gebeuren: - steken van 5 veluxramen met zonnewering - extra isolatie voorzien + dampscherm + gyprocafwerking (+- 320 m²) - steken van afvoer en een sanitair blok op 3 verdiepen (met aansluiting op huidige afvoer) - verwarming voorzien - elektriciteit leggen - nieuwe vloerbekleding voorzien (+- 152 m²) - …
maandag 31 oktober 2016

Kleine uitbreiding woning

Uitbreiding woning/living. Diepte 2. 5m lengte 4. 2m h=2. 6m in hout of steen. Opening maken in buitenmuur, plat dak,1 raam.
vrijdag 28 oktober 2016

Badkamer renoveren

Wij willen graag onze badkamer ruimer maken en ook volledig renoveren. Graag hadden we geweten wat ons dit zal kosten. We trekken in in het nieuwe huis rond januari - februari.
vrijdag 28 oktober 2016

Erker vervangen of herstellen

Geklasseerde erker vervangen of herstellen volgens monumentenzorg. Graag advies voor woensdag of donderdag. Erker staat op arduinen sokkel enkel glas. Dient geïsoleerd en hersteld of vervangen
woensdag 26 oktober 2016

Poutrellen plaatsen

Wij zoeken een firma die: - 3 poutrellen kan vervangen door zwaardere (1xHEA160, 1xHEA200 en 1xHEA280 - 1 nieuwe kan plaatsen in een bestaande draagmuur (HEA300) Alle poutrellen die dienen vervangen worden zitten momenteel al volledig bloot. Een technisch plan/voorschriften via een stabiliteitsingenieur dienen gevolgd te worden.
dinsdag 25 oktober 2016

Afbreken buitengevel, isoleren + crepi

Afbreken van een buitengevel van een open bebouwing, isolatie + crepie plaatsen.
woensdag 19 oktober 2016

Keldergewelven ondersteunen

Ik heb een kelder 6 op 6 met een gewelfd plafond onder mijn zaak De vloeren in mijn zaak komen om hoog en barsten.

Partners

Partners van Casius