Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vlaams-Brabant.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: elektriciteitswerken, verwarming en sanitair, grote renovatie, mantelzorgwoning bouwen, volledige renovatie gebouw 8 appartementen, totaalrenovatie kleine rijwoning, verbouwing driegevel, totaalrenovatie, aanbouw blok, verbouwing tot 3 appartementen, aanbouw achteraan, totaalrenovaties kleine stadswoning, renoveren woning nieuw hellend dak en isolatie, renovatie appartement, volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing, semi-casco appartement afwerken / aankleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

dinsdag 6 december 2016

Fundering herstellen

Gedeelte fundering herstellen. Ongeveer een 10 lopende meter. Ter plaatse komen kijken aub.
zaterdag 3 december 2016

Verbouwing driegevel

Het gaat om een verbouwing van een driegevel waarbij alles moet vernieuwd worden. Elektriciteit, verwarming. Er is een stuk nieuwbouw en een dakkapel dat we graag zouden willen laten uitvoeren
donderdag 1 december 2016

Renovatie winkelpand

Wij hebben een winkelruimte die moet klaargemaakt worden tegen 15 december. Zelf ben ik bezig de ruimte leeg te maken en muren te effenen; Dubbele deur en vitrine moet binnen en buiten gespoten worden. Geheel de ruime moet geschilderd / gespoten worden. Een vloeropp van 70m² en wanden die 3m hoog zijn. Vloeren met tegels van 45/45
maandag 28 november 2016

Elektriciteitswerken, verwarming en sanitair

In een appartementsgebouw vervangen van elektriciteit in de gemeenschappelijke delen en garages. Voor elk appartement dat vrijkomt vernieuwing verwarming en sanitair.
zondag 27 november 2016

Totaalrenovatie

Isolatie, verwarming,sanitair,ramen en deuren,pleister, afbraak, kamer verdeling van eerste verdieping met geproc. Tegeling,keuken vernieuwen.
dinsdag 22 november 2016

Renovatie van een zolderverdieping

De werken betreffen de renovatie van een zolderverdieping, met een vloeroppervlakte van ongeveer 50m²: - bekleden van wanden en hellend dak met gyproc, eventueel met extra muurisolatie (indien mogelijk) - controle en eventueel optimalisatie van de dakisolatie - plaatsen van Velux ramen - isoleren van de vloer - bekijken en eventueel vervangen van centrale steunbalk - eenvoudige electriciteitswerken (aansluiting aanwezig) Plaatsbezoek overdag is mogelijk na voorafgaande afspraak.
zondag 20 november 2016

Inbouwcassette omvormen tot elektrische sfeerhaard

Wij hebben momenteel een inbouwcassette in onze living die we graag zouden willen omvormen naar een elektrsiche sfeerhaard. Graag hadden we dus dat de inbouwcassette veilig wordt verwijderd, de toegang tot de schouw wordt afgesloten en een elektrische sfeerhaard in de plaats wordt gezet.
zaterdag 19 november 2016

Egaliseren van zoldervloer

Wij hebben recent ons dak laten renoveren en alvorens ik dat nu zelf kan beginnen isoleren, zouden de barstjes weggewerkt en de vloer gelijk gemaakt moeten worden (ongeveer 30 m²)
woensdag 16 november 2016

Plaatsen poutrel

Woonkamer en eetkamer zijn verbonden door een relatief lage doorgang, deze willen we graag verhogen. De poutrel moet tegen het plafond komen. 2,60 meter hoog. Doorgang van circa 2 m breed. Dikte muur 21 cm. Vanaf 20 december hebben wij eigendomsrecht en vanaf eind december kunnen de werken al starten.
woensdag 16 november 2016

Aanbouw blok

Betreft gerenoveerde hoeve, met bijgebouw (wat nu nog een schuur is). Bestaande schuur eventueel afbreken en nieuwe moderne blok aanbouwen met plat dak. Deze indelen in 2 verdiepen. Zou de bedoeling zijn een doorgang langs de bovenverdieping (hoeve) te maken, dus met andere dat de schuur in verbinding staat met bovenverdiep hoeve. Leidingen zouden al doorgetrokken zijn tot de schuur bij renovatie hoeve.
woensdag 16 november 2016

Renovatie na waterlek

Graag prijs en details voor renovatie na waterlek 1 bepaalde plaats : tegels verwijderen , openleggen van vloer om leiding te herstellen en dan weer dichtmaken van vloer. Op 3 andere plaatsen : verwijderen van pleisterwerk, herleggen pleisterwerken en dan schilderwerk.
woensdag 16 november 2016

Mantelzorgwoning bouwen

Mantelzorgwoning in houtskeltebouw in tuin voor ouders. Onze tuin is wel zeer ruim dus plaats genoeg.
maandag 14 november 2016

Afwerking zolder

Ik wil mijn zolder verder laten afwerken. Nieuwbouwzolder is nu onafgewerkt. Wel al geïsoleerd, maar had graag laten afwerken met obs of gyproc. Zou ook wat elektriciteit moeten bijgetrokken worden en chape + vloer (eender wat) komen, zodat zolder proper is en als bureau kan gebruikt worden. Oppervlakte ongeveer 80m².( stuk verloren onder dak)
maandag 14 november 2016

Renovatiewerken groot huis

Wij zoeken op héél korte termijn mensen die: - chappe uitbreken (en eventueel ook gieten en egaliseren); - vloer leggen (alle materialen reeds in ons bezit); - isolatie steken (materialen worden ook zelf aangekocht). Het betreft een grote woning (verschillende ruimtes moeten worden aangepakt), maar alle werk wordt in kleine stukken gedaan, aangezien we er al wonen met drie kleine kinderen. Ideaal dus voor werklieden die hier en daar tijd op te vullen hebben. Indien wij tevreden zijn, willen wij bij voorkeur alle klussen (verspreid omwille van bovenstaande reden) door dezelfde persoon of firma laten uitvoeren.
zaterdag 12 november 2016

Bijbouw zetten

Halfopen bebouwing. Huis is van 1951 en moet volledig vernieuwd worden. Zes ruimtes is het (oude) huis en één grote ruimte van 50 m² nieuw bij te bouwen. Volledige installatie: ketel, 8-tal radiators, leidingwerk enz. Foto van het nieuwe gedeelte is een voorbeeld. Dit zou achteraan moeten bijgebouwd worden. Misschien in hout of ander materiaal. Het dak van het achterste stuk moet worden afgebroken en daarop komt het nieuwe gedeelte van 8,5 x 6 meter. (voor keuken en woonruimte)
dinsdag 8 november 2016

Volledige renovatie gebouw 8 appartementen

Volledige renovatie appartementsgebouw uit 1970, met 8 appartementen. Ik zoek aannemers met ervaring in totaalrenovatie appartementsgebouwen aub.
maandag 7 november 2016

Afbreken scheidingsmuur, plaatsen trap en gyproc zolder

Afbreken scheidingsmuur, niet dragend Toemaken trapgat en maken van nieuw gat ernaast. Plaatsen vaste houten trap Plaatsen van geluidsisolerende scheidingsmuur om kamer weer toe te maken Afwerken zolder PIR/gyproc.
zaterdag 5 november 2016

Herstellingen na waterschade

Hiermede heb ik de eer U te melden dat ik in mijn woning waterschade heb opgelopen. Ik heb hiervan aangifte gedaan bij mijn verzekering, die mij nu een schadebestek vraagt. Ik ben zinnens de schade te laten herstellen Schade : Op de overloop – 1e verdieping : schade aan het plafond
vrijdag 4 november 2016

Ruwbouw plat dak

Ruwbouwwoning plat dak (ramen zelf plaatsen) 130-140m2 +/- 5. 80 hoog in bijlage ongeveer gelijkaardig
woensdag 2 november 2016

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.
woensdag 26 oktober 2016

Zolder ombouwen

Graag had ik een goede, betrouwbare aannemer gezocht die samen met mij indien mogelijk de zolder die enkel en alleen geissoleerd is om te toveren in soort bungalow ik wil in hout een 2 de verdiep op zolder plaatsen dit moet dienen als terras ook graag geluidsarm vloer issolatie willen met het beleggen van kurk of soort kurk elektriciteit word ook aangebracht waarvan ik zekeringskast op zolder wil maar heb gezien dat er voering is van elec. Van buiten. Ook zou ik graag een zelfgemaakt kacheltje willen installeren met goed afzuigsysteem + in de woning groot ventilatie systeem en als laatste het raam dat Noord staat tot raam dat Zuid staat open te breken voor beglazing in te zetten. Wat is kostplaatje hier allemaal van ongeveer? Ter plaatse komen kijken door een aannemer.
dinsdag 25 oktober 2016

Aanbouw

Aanbouw - wasplaats uitbreiden tot 3 to 3 m.
maandag 24 oktober 2016

Klussen in caravan

Verwijderen van een houtkachel en muren herstellen door een dunne plaat te bevestigen tegen de muren die beschadigd zijn. Laminaat leggen in 2 kleine ruimtes. Eventueel schilderen en lampen ophangen.
zondag 23 oktober 2016

Verbouwing van muren

Uitbreken van 2 muren - zal met balken moeten ondersteunen denk ik - en een muur bijbouwen met pleisterwerk en afwerking Eveneens plaatsen van een nieuwe buitendeur.
woensdag 19 oktober 2016

Keukengebouw aanpassen

Afbraak oude keuken en aanbouw metselwerken van nieuwe aanbouw waar keuken in moet komen.

Partners

Partners van Casius