Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in West-Vlaanderen.

126 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: elektriciteitswerken, verwarming en sanitair, grote renovatie, mantelzorgwoning bouwen, volledige renovatie gebouw 8 appartementen, verbouwing driegevel, totaalrenovatie, aanbouw blok, verbouwing tot 3 appartementen, renovatie van 2 appartementen, aanbouw achteraan, totaalrenovaties kleine stadswoning, renoveren woning nieuw hellend dak en isolatie, renovatie appartement, volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing, semi-casco appartement afwerken / aankleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing restauratie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in West-Vlaanderen:

maandag 5 december 2016

Renovatie na waterschade

Wegens waterschade moet de badkamer (8 à 9m²) gerenoveerd worden. Kraanleiding was gesprongen (reeds gerepareerd) waardoor water gedureende een aantal uur bleef stromen -> Vloer badkamer te vernieuwen evenals het vals plafond van de onderliggende verdieping (momenteel houten panelen) Graag een afspraak ter plaatse.
donderdag 1 december 2016

Stuttingswerken en plaatsen van een steunbalk

Voor een project op de zeedijk ben ik dringend op zoek naar een aannemer die deze maand kan aanvangen met schoringswerken en afbraakwerken in een restaurant. Die zouden nog eind deze maand klaar moeten zijn. De werken kunnen van start gaan na prijsofferte vanaf maandag 5 december.
zondag 27 november 2016

Renovatie appartement

Muur herbepleisteren Vals plafond plaatsen in living en keuken met ingebouwde verlichting ( oppervlakte 20 m²) Laminaat leggen ( living , inkom, 20 m²) Schuifdeur slaapkamer plaatsen in glas Badkamermeubel verwijderen Schilderwerken optioneel
zondag 27 november 2016

Nieuwe balken

Tussen mijn vloer en plafond heb ik rotte steunbalken. Het betreft een huis van 1935. Deze balken zijn verwerkt in de gevel en in een tussenmuur. Ik zou willen dat iemand andere balken kan steken van een zeer duurzaam type zodat ze niet vlug opnieuw gaan doorzakken of rotten. Het zijn 13 balken van 8cm hoogte en 3m80 lengte (in de 1e kamer), en 13 balken van 8cm hoogte en 3m70 lengte (in de 2e kamer), tussen de 2 kamers is er een muur waar de balken ook in verwerkt zitten. Op de zoldervloer hetzelfde verhaal, dus in totaal 26 balken te vernieuwen tussen gelijkvloers en 1e verdiep en ook nog eens 26 balken te vernieuwen tussen 1e verdiep en zolder. Het plafond verwijderen en alle planken verwijderen kan ik zelf doen. Verder moet er niets anders gebeuren dan nieuwe balken te plaatsen
maandag 21 november 2016

Herstellen schoorsteen

De schouw is aan de bovenkant aan het splijten en moet dringend hersteld worden. Zie bijlage foto.
maandag 21 november 2016

Zolder afwerken

Aannemer gezocht : de zolder is al geïsoleerd+ elektriciteit ligt klaar, maar moet nog verder afgewerkt worden. Graag gyproc afgewerkt overal 100 m², schilders klaar. Stopcontacten plaatsen. Osb plaat doortrekken aan zijkanten onder schuin dak. Vloerbekleding leggen over osb.
woensdag 9 november 2016

Reparatie na waterschade

Doordat de dakgoot van het leegstaande buurappartememnt vervuild staat, dringt het water in mijn slaapkamermuur. Muur binnenkant en muur gevel te herstellen. Dus eerst zou het probleem buitenuit moeten opgelost worden vooraleer mijn binnenmuur kan hersteld worden.
vrijdag 4 november 2016

Wegnemen van 2 muren + nieuwe zolderroostering plaatsen

Onze vloer op het 1e verdiep is een beetje doorgezakt, reden is dat er een stenen muur op de houten roostering staat die niet gedragen is eronder. Die muur zouden we weg willen samen met nog een valse wand. De roostering van de zolder is wel te licht uitgevoerd om zo te laten en we zouden opteren om deze volledig te vernieuwen. Opp. Zolder = ± 5*6m. Daarna zou er ook gekeken moeten worden om de vloer op het 1e verdiep weer pas te krijgen.
woensdag 2 november 2016

Verbouwing voorgevel en kelders

Ik ben opzoek naar een aannemer die volgende werken zorgvuldig zou kunnen uitvoeren aan mijn woning. - Het volstorten van de kelders met bijhorende nieuwe gepolierd beton bovenlaag of plateau’s insteken - Verbreden van de raamopeningen in de gevel met behoud van de gebogen gewelven, en blauwsteen - Al dan niet steken van de garagepoorten met groot bovenraam. - Herindeling kelder om doorgang te creëren
vrijdag 28 oktober 2016

Renovatie balkons in appartementsgebouw

Er zijn 3 of 6 balkons(middelmatig van grootte) die dringend nood hebben aan een renovatie in ons appartementsgebouw. Beton is gesplit en brokkelt af. Is redelijk dringend omdat we volop in de renovaties zitten nu. Liefst binnen de 3 weken, maximum binnen 1 maand om dit uit te voeren. Er zitten enkele foto's bij van mijn balkon alleen.
woensdag 26 oktober 2016

Geluidsisolatie binnenramen plaatsen

Hebben jullie een oplossing om ramen langs binnen te isoleren tegen geluidsoverlast ? Ter plaatse komen kijken dit is een nieuwbouw.
maandag 24 oktober 2016

Trapgat zolder

Ik wil een trapgat in de zolder, gepaard met het nodige stabiliteitswerk.
zondag 23 oktober 2016

Verbouwen garage

Garage verbouwen naar speelkamer en bergruimte. Scheiding in twee ruimtes. Isoleren ,ramen en verwarming voorzien.
zaterdag 22 oktober 2016

Totaalrenovatie appartement

Wij kochten een appartement op de zeedijk van Oostende van 116 vierkante meter. Wij hebben zelf een architect aangesteld voor de verbouwingsplannen, maar zijn nu al op zoek naar een aannemer voor de totaalrenovatie. Wij willen starten begin januari en afronden voor de zomervakantie.
zaterdag 22 oktober 2016

Verbouwen loods

Loods, 13,5m op 20m . Totale renovatie en isolatie : muren , dak (verwijderen asbest) , eventueel vloer, plaatsen poort/deur.
zaterdag 22 oktober 2016

Renovatie appartement

Oppervlakte : 65m²/te vernieuwen : vloeren, chauffage, keuken, badkamer.
zaterdag 15 oktober 2016

Carbonaatplaten veranda

Plaatsen van nieuwe carbonaat platen op een bestaande veranda (oude verwijderen) (4m x 15m). platen van 60cm breedte op 4m.
vrijdag 14 oktober 2016

Renovatie huis

Wij hadden een renovatieproject voorzien voor volgend jaar. (we gaan zelf nog een architect contacteren) De bedoeling was voor ons bestaande dak te vernieuwen en het klein dakje van mijn berging/garage op te trekken. Dit alles geïsoleerd en voorzien van dakvensters/eventueel uitsprongen. Een kamer boven wilden we inrichten als badkamer met toilet. Om dit te kunnen aansluiten op het bestaande afvoersysteem (septische put zit nog binnen) wilde ik dit openbreken en een septiek steken in de oprit. Nu heeft het noodlot toegeslagen en is de verbinding van mijn septiek naar de straat stuk. Hierdoor zijn we genoodzaakt ons renovatieproject vroeger op te starten. Graag had ik hier de expertise van vakmensen gekregen + offerte wat de mogelijkheden zijn.
maandag 10 oktober 2016

Muur poutrel steken

Poutrel te steken te Moerkerskesteenweg, Renovatiewerk. Muur wordt afgebroken. Hulp bij stutwerken. Beste prijs aub.
maandag 10 oktober 2016

Vervangen polycarbonaatplaat veranda

Dak veranda: 1 polycarbonaatpaneel van het dak is gebarsten én dient te worden vervangen. 1 plaat meet ongeveer 2 x 1m.
woensdag 5 oktober 2016

Aanbouw plaatsen met veel ramen aan achterzijde huis

Aanbouw van ca 40 m², open ruimte Plat dak met veel ramen. Afbreken van bestaande ramen en extra opening creëren. Bestaande opening dichtmaken. Trapje plaatsen door niveauverschil tussen aanbouw en bestaande living. Elektriciteit/verwarming. ... Tergelijkertijd laten we nieuwe keuken plaatsen, overal nieuwe vloer, intern schuifdeur. Dus waarschijnlijk nog plafondwerken ook. Plan wordt getekend door architect.
zondag 2 oktober 2016

Renovatie appartement

Voor de renovatie van ons appartement zijn we op zoek naar een aannemer welke deze renovatie van a tot z kan regelen. Dit houdt volgende werkzaamheden in. Leegmaken van appartement van alle meubilair. Afbreken van bestaande badkamer en vervangen door een nieuwe. Inclusief nieuwe elektrische boiler. Afbreken van bestaande keuken en vervangen door een nieuwe. Plaatsen van een parketvloer over de bestaande keramische tegels. Plaatsen van nieuw vloertapijt in de slaapkamers. Bijplaatsen van enkele stopcontacten en voorzien van multimedia sleuf voor het ophangen van een flatscreen.
woensdag 28 september 2016

Regenwaterput vergroten

Woning gekocht waar een kleine regenwaterput aanwezig is. Graag prijs voor een grotere regenwaterput te plaatsen, met de nodige aansluitingen (5000 of 10000liter).
vrijdag 23 september 2016

Glazen aanbouw

Geheel glazen aanbouw stijlen en regels. 45 m²
dinsdag 20 september 2016

Volledige renovatie woning

Nieuwe voorgevel uitbouw van 8 m op 4 m nieuwe vloeren 100 m² nieuwe electriciteit nieuwe sanitair

Partners

Partners van Casius