Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende architecten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

42 klanten bevelen een bij Casius aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwbouw in landelijke stijl, garage bouwen, architect gezocht voor bestaande bungalow te vernieuwen, architect voor uitbreiding, verdieping bijbouwen tekening, opdelen handelswoonst, plannen tekenen extra kamer badkamer, architect voor nieuwbouw in pastorijstijl, nieuwbouw HOB, compacte woning ontwerpen, herindeling rijhuis, architect gezocht, regularisatie van een bouwovertreding, stabiliteit van balkon nakijken, regularisatie woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect:

dinsdag 6 december 2016

Grondplan van studio

Ik wil een grondplan laten tekenen van een studio. (woonkamer, kamer, keuken, wc, koertje, douche)
zaterdag 3 december 2016

Ontwerp nieuwbouw in landelijke stijl

Ik wil een plan laten uittekenen voor een nieuwbouw in landelijke stijl (10m breed+3m garage, 13m diep). De bouw zou in maart moeten beginnen.
zaterdag 3 december 2016

Architect gezocht voor bestaande bungalow te vernieuwen

Wij zoeken een architect, die eerst samen met ons wil kijken of een bestaande bungalow (220/240m2) kan gerenoveerd worden of het goedkoper zou zijn om een nieuwe bungalow herop te bouwen. Hierbij willen we een architect die niet enkel aan standaard bouwwoningen denkt maar ook verder wil denken, voor op een alternatieveren manier te bouwen of verbouwen. Waarbij we zeker zijn als we een bepaald budget naar voren schuiven dat het haalbaar zal zijn. De bedoeling is dat wij hierbij ook zoveel mogelijk zelf zouden willen doen met begeleiding.
vrijdag 2 december 2016

Nieuwbouw HOB

Woning met verdiep straatbreedte 10m, diepte 12 m
woensdag 30 november 2016

Architect voor uitbreiding

Ik zoek een architect die bij mijn woning , bouwjaar 1957, een uitbreiding wil maken . Dit omvat ruimte voor nieuwe voorzieningen zoals gasketel, wasmachine, douche, toilet en een uitbouw keuken. Woning is gelegen te Sint-Denijs (=Zwevegem). Project graag starten na de winter of toch zeker in 2017.
maandag 28 november 2016

Compacte woning ontwerpen

Ik zoek een architect die op budget een plan kan tekenen voor renovatie. Sleutelwoorden zijn ruw (bv door gebruik van mortex), industrieël (gepolierde betonvloer, kale muur) , modern. Het is een compacte woning, optimaal plaatsgebruik is dus gewenst. Ik wil graag een stukje bijzetten, en alles herpositioneren zodat er een geluidsbuffer ontstaat. Heb geen super groot budget, en wil dus ook zoveel mogelijk zelf doen. Overdag slecht telefonisch bereikbaar, bij voorkeur via email. Foto's zijn voor de gestripte staat, huis is 90% gestript
donderdag 24 november 2016

Herindeling rijhuis

Wij willen een deel van de living veranderen in een garage of fietsenstalling. Dit gecombineerd met afbraak van de voorgevel. Isolatie plaatsen en nieuwe voorgevel zetten met strips. Voorgevel hiermee ook, moderne uitstraling geven. En nieuwe dakgoten.
woensdag 23 november 2016

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik heb een betonnen afsluiting geplaatst. Telefonisch was me meegedeeld dat voor deze werken de vrijstelling van bouwvergunning was. Of afsluiting in een degelijk siermateriaal Twee aangrenzende buren waren vooraf mondeling akkoord. Een buur heeft dit akkoord niet schriftelijk willen bevestigen. Door een buur (buren? ) werd klacht ingediend. De gemeente vraagt afbraak binnen de 3 maand. Volgens de gemeente mocht de uitvoering zijn een haagbeplanting of een afsluiting in een degelijk siermateriaal,zoals hout. Als de afsluiting in hout was zou er blijkbaar geen probleem zijn. Zijn dergelijke betonplaten zoals ze thans op de markt zijn geen siermateriaal. In de buurt staan diverse betonnen afsluitingen. Zijn er mogelijkheden om afbraak te voorkomen
maandag 21 november 2016

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik wil een aanvraag in te dienen voor regularisatie van een bestaand bijgebouw. We hebben reeds een plan met maten maar we hebben een erkende architect nodig voor de aanvraag bij de gemeente.
maandag 21 november 2016

Losstaande garage

We zouden graag een garage bouwen van +-40m².Plan nodig voor aanvraag in te dienen in gemeente.
zondag 20 november 2016

Garage bouwen

Vergunning voor het bouwen van een garage / carport (apart van de woning) van 18m² (3x6). Werk van A tot Z te realiseren in 2017. Verdere specificaties: plat dak, 3m hoog, deur (met raam) op zijkant, geen ramen, elektrische poort. Graag vrijblijvende offerte met gedetailleerde bespreking van mogelijkheden en advies.
zondag 20 november 2016

Stabiliteit van balkon nakijken

Wij hebben een oud herenhuis met een balkon (beton) aan de de voorgevel. Gezien de ouderdom van het huis en het feit dat er reeds een onderdeel is losgekomen van het balkon, zouden we graag de stabiliteit van het balkon willen laten controleren en indien nodig verstevigen/renoveren.
vrijdag 18 november 2016

Regularisatie woning

Verbouwing gedaan op bestaande bouwlijn terras afgesloten met aluminium ramen en eerste verdiep boven ook met alu ramen graag zouden wij dit willen regulariseren en hiervoor een architecten plan krijgen
donderdag 17 november 2016

Nieuw dak zetten

We willen een nieuw dak zetten met twee kapelletjes. Oppervlakte van de dak +/- 100m²
woensdag 16 november 2016

Verdieping bijbouwen tekening

Ik ga een gelijkvloers huis kopen met een zolder in puntdak. Ik wil een verdieping bijbouwen met een plat dak dat ik een volwaardig verdieping heb met een plat dak, wat zouden de prijzen hiervoor zijn breedte is 8,70m op 14,50m lang, en ongeveer een 2,70m hoogte.
woensdag 16 november 2016

Bouwtekening maken

Architect: - Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een aanbouw en een omgevingsvergunning laten aanvragen De afmetingen van de aanbouw in totaal van elk verdiep inclusief dak 1verdiep+dak zijn ongeveer 40m². Afwerking met pvc of aluminium kozijnen en stucwerk binnenzijde Rijtjeshuis.
maandag 14 november 2016

Architect gezocht

Garage met overdekt terras en een bovenverdieping voor Vrijstaande woning
zaterdag 12 november 2016

Opdelen handelswoonst

Architect gevraagd die op korte termijn het volgende kan: - Opdelen handelswoonst in 2 units, namelijk: 1. Woonst 2. Handelsruimte (ieders afzonderlijke ingangen). - Volbouwen handelsgedeelte tot aan vergund geachte grens. - Voorzien van de nodige vergunningen voor dit alles.
donderdag 10 november 2016

Plannen tekenen extra kamer badkamer

Ik wil de zolder ombouwen naar slaapkamer met badkamer. Totaalafwerking gewenst.
maandag 7 november 2016

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij zoeken een architect in de buurt van onze bouwplaats. Wij willen graag in pastorijstijl bouwen en het liefst in houtskelet. Een huis van 10 op 9. 5 ongeveer met een kelder en zolder. Voorzien ook fundament om na enkele jaren een garage bij te zetten. Ook helpen met de bouwaanvraag.
donderdag 3 november 2016

Plan voor verbouwen garage

Wij gaan onze garage verbouwen en willen een plan laten tekenen. Omdat er een doucheruimte in voorzien moet worden willen we liefst met een getekend plan naar een aannemer gaan. De ruimte is echter onder de 40 vierkante meter, dus enkel plan tekenen is nodig, geen opvolging enz..
donderdag 3 november 2016

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw aan onze bestaande woning. De afmetingen van de aanbouw zijn 4 m op +/- 8 m. (doorgang naar bestaande woning via uitbraak bestaand raam) Materiaal : stenen, plat dak en PVC ramen.
donderdag 3 november 2016

Architect plannen uitbreiding keuken

Architect plannen tekenen: Uitbreiding van keuken zowel in de diepte als in de hoogte.
woensdag 2 november 2016

Eénmaken appartement en studio

Eénmaken van appartement en studio;(gedeeltelijk) Suprimeren Luchtschacht en schouw keuken. Opening (Max afmeting) muur living/slaapkamer. (steunbalk? ) Oplossing vochtprobleem. Studio: Deurgat voor louvredeuren . Mogelijkheid verbreden vensters (Steunbalk! ) Suprimeren schouwen (? )
dinsdag 1 november 2016

Plan architect nodig

Het tekenen van plan voor aanvraag van verhoogd terras achterkant bel etage woning.
maandag 31 oktober 2016

Bouwplan maken

Ivm met bouwen van een woning in pastorijstijl (gevelbreedte 8m, diepte 12m, kroonlijsthoogte 5. 6 - 6m).
zaterdag 29 oktober 2016

Plan om kamer te verbouwen

Architect dat een plan kan maken van de kamer dat moeten verbouwd worden
zaterdag 29 oktober 2016

Tekening van bestaand gebouw - regularisatie

In het kader van regularisatie van een voorheen 'gedoogd' gebouw (bungalow, +/- 150m²) eist de gemeentelijke bouwdienst dat een architect het huidige grondplan en de gevels tekent en beschrijft; graag hiervoor een prijs-schatting.
woensdag 26 oktober 2016

Renovatie rijwoning

Renovatie van rijwoning in centrum. Momenteel is er een niveauverschil op gelijkvloers. Deze dient weggewerkt te worden. Ook douche en toilet naar gelijkvloers met oog op oude dag.
zondag 23 oktober 2016

Architect voor achterbouw

Wij wensen een achterbouw te zetten van 61 m². Dit is een gemetselde achterbouw met glas. Landelijke stijl. Wij zijn op zoek naar een architect om ons te helpen met het plan en de bouwaanvraag.
zondag 23 oktober 2016

Aanvraag bestemmingswijziging

Het betreft hier een deel van een gebouw met 2 appartementen die vergund zijn als zijnde 1 woning en die moeten vergund worden zoals ze nu zijn ttz 2 appartementen, de verbouwingen die hiervoor moeten gedaan worden zijn: het vergroten van een bestaand raam naar een schuifraam en het plaatsen van een balkon en natuurlijk het nodige papierwerk voor de vergunningen te verkrijgen.
zondag 23 oktober 2016

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.
vrijdag 21 oktober 2016

Plaatsen bijbouw voor bureau

Plaatsen van bijbouw voor bureau, ongeveer 10m².
vrijdag 21 oktober 2016

Uitbreken draagmuur bouwaanvraag

Uitbreken van een draagmuur en veranderen openingen raam achtergevel.
vrijdag 21 oktober 2016

Regularisatiebestaand plan te tekenen

Een bestaand plan (24 jaar oud) zou moeten worden aangepast. Dit huis is nieuw gebouwd geweest en door erfenis verkregen. Bij het bouwen heeft de vorige bouwheer en de aannemer afgeweken van de getekende bouwplanning. Ze hebben dus de living - dewelke op plan 1.5 meter minder diep is - gelijk getrokken met de rest van de buitenmuren om alzo een vierkantig gebouw te verkrijgen. Wat is de beste oplossing? Daar we een kandidaat-koper hebben doch deze EIST eerst regularisatie hiervan voor definitieve verkoop. Het moet trouwens snel gebeuren ook.
donderdag 20 oktober 2016

Architect voor plannen zolderverbouwing

Zolder inrichten tot slaapkamers en badkamer , bestaande plan wijzigen ,op gemeentehuis is nog steeds plan met plat dak maar is al van 1986 een puntdak ,ben op gemeentehuis geweest en er moet eerst een rechtzetting van het plan gebeuren en dan de aanpassingen aanbrengen.
woensdag 19 oktober 2016

Plannen voor aanbouw

Aanbouw van 32 vierkante meter met geïntegreerde badkamer, keuken en plat dak De aanbouw is aan de zijkant. Advies nodig en plannen van architect, mogelijkheden?
woensdag 19 oktober 2016

Tekeningen voor bijgebouw

Architect nodig voor bijbouwen onverwarmde wintertuin van 100 m²,plat dak en glasgevels.
dinsdag 18 oktober 2016

Verbouwingen

Aan mijn huis bevindt zich een aanbouw met hal en badkamertje in niet in al te beste staat. Ik wil een nieuwe aanbouw met hal, badkamer en bureau.
dinsdag 18 oktober 2016

Bouw nieuwbouw

Wij willen graag een ontwerp laten maken voor de bouw van een nieuwbouw woning te Beernem. We moeten sowieso een schuin dak hebben, maar zouden de woning toch zo modern mogelijk willen maken. De breedte van het perceel is 21m, maar we moeten 4m van elke grenslijn vrijlaten, en we mogen tot 15m naar achter gaan. Ons budget is ongeveer 260. 000 euro, maar wij hebben geen idee hoe groot wij hier mee kunnen gaan. We hadden toch graag een huis van minimum 200m2. Indien u nog meer informatie nodig heeft, mail me dan gerust. Klant is nu in het buitenland.
dinsdag 18 oktober 2016

Architect voor opbouw

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor een architect voor begeleiden van volgend werk: opbouw op achtergevel, nieuwe ruimte te gebruiken als badkamer + gelijkvloers muur verwijderen waardoor achtergevel moet worden opgevangen /renovatie keuken.
dinsdag 18 oktober 2016

Zorgwoning plaatsen in tuin advies en mogelijkheden

Ik heb interesse om een zorgwoning te plaatsen in een tuin, dit is voor mijn ouders. De tuin is groot genoeg. Graag advies, mogelijkheden , welke stappen moeten er ondergaan worden en prijsofferte.
zondag 16 oktober 2016

Architect plannen tekenen extra kamer badkamer

Op zoek naar een architect om de plannen te laten tekenen: Wij zouden graag een offerte hebben voor een extra kamer op een plat dak (van 24 M²)te laten maken voor een badkamer in te zetten.
vrijdag 14 oktober 2016

Garage ontwerpen

Enkele jaren geleden hebben wij een nieuwbouwwoning gebouwd. Nu zouden wij graag een aparte garage bouwen achteraan de tuin. Wij hadden gedacht aan 5x6m=30m². Als bouwsteen en dakpannen zouden we hetzelfde nemen als onze woning. Het dak is dus in een punt (en niet plat). Wij zijn hiervoor nog op zoek naar een architect en hadden graag een inschatting gehad van ereloon (moet nog niet gedetailleerd zijn in eerste instantie).
donderdag 13 oktober 2016

Bijbouw aan woning

Een bijbouw aan onze woning. 9 op 5 meter. Nog geen bouwplannen opgemaakt door architect.
donderdag 13 oktober 2016

Architect voor bouwaanvraag

Ik wil een dakkapel laten maken waarvoor ik een volledig bouwaanvragen nodig heb met aanbouw tekening. Reeds zelf aan de dakwerken begonnen, maar wegens regelgeving gemeente mag dit niet zomaar volgens eigen plannen. Dringend een architect nodig.
donderdag 13 oktober 2016

Totaalrenovatie uit te voeren

Optimaliseren van functionaliteit van woning - optie haar geschikt maken voor gedeeltelijke verhuur aan derden - en realiseren van nodige bouwtechnische verbeteringen. Uitbreiding hoogste verdiep - Aanpassing vloeren - Indien mogelijk en toegelaten : beperkte uitbreiding van woning aan achtergevel . Isolatie van buitengevels en vernieuwing van afwering ervan, inbegrepen plaatsen nieuwe ramen in aluminium. Van voorgevel verwachten wij geen identieke kopie van het origineel, wel een stijlvol en elegant aanzicht.
donderdag 13 oktober 2016

Uitbreiding woning

We zouden graag een verdieping op onze woning voorzien en een achterbouw. Meer bepaald een keuken met daarboven een kamer
donderdag 13 oktober 2016

Bouwplan opstellen

Iemand die een bouwplan kan opstellen in functie van mijn verbouwingen.
dinsdag 11 oktober 2016

Renovatie van woning

Wij hebben in 2009 een oud huis gekocht waarin we al heel wat gerenoveerd hebben (centrale verwarming, dubbele beglazing, dakisolatie, laminaat kamers,...). Nu willen we de keuken, badkamer en toilet renoveren, met het oog op de verkoop van onze woning na renovatie. We zouden graag de muren tussen de keuken, de eetkamer en de berging uitbreken voor meer lichtinbreng en een 'leefkeuken' te maken. Aangezien dit een steunmuur is, zal er ook een vergunning voor nodig zijn, vermoeden we. We zijn dus op zoek naar iemand die ons kan adviseren over welke werken een reële meerwaarde voor het huis zullen opleveren, en het uitvoeren v.d. werken (of aanbevelen van nodige vakmannen hiervoor).

Partners

Partners van Casius