Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Antwerpen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwbouw in landelijke stijl, garage bouwen, aanbouw gelijkvloers kamer en aanpassing badkamer, architect gezocht voor bestaande bungalow te vernieuwen, architect voor uitbreiding, verdieping bijbouwen tekening, opdelen handelswoonst, volume uitbreiding 1ste verdieping stendenbouwkundige aanvraag, grondplan van studio, nieuwbouw HOB, compacte woning ontwerpen, herindeling rijhuis, architect gezocht, regularisatie van een bouwovertreding, stabiliteit van balkon nakijken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Antwerpen:

dinsdag 6 december 2016

Grondplan van studio

Ik wil een grondplan laten tekenen van een studio. (woonkamer, kamer, keuken, wc, koertje, douche)
zaterdag 3 december 2016

Ontwerp nieuwbouw in landelijke stijl

Ik wil een plan laten uittekenen voor een nieuwbouw in landelijke stijl (10m breed+3m garage, 13m diep). De bouw zou in maart moeten beginnen.
vrijdag 2 december 2016

Nieuwbouw HOB

Woning met verdiep straatbreedte 10m, diepte 12 m
maandag 28 november 2016

Compacte woning ontwerpen

Ik zoek een architect die op budget een plan kan tekenen voor renovatie. Sleutelwoorden zijn ruw (bv door gebruik van mortex), industrieël (gepolierde betonvloer, kale muur) , modern. Het is een compacte woning, optimaal plaatsgebruik is dus gewenst. Ik wil graag een stukje bijzetten, en alles herpositioneren zodat er een geluidsbuffer ontstaat. Heb geen super groot budget, en wil dus ook zoveel mogelijk zelf doen. Overdag slecht telefonisch bereikbaar, bij voorkeur via email. Foto's zijn voor de gestripte staat, huis is 90% gestript
donderdag 24 november 2016

Herindeling rijhuis

Wij willen een deel van de living veranderen in een garage of fietsenstalling. Dit gecombineerd met afbraak van de voorgevel. Isolatie plaatsen en nieuwe voorgevel zetten met strips. Voorgevel hiermee ook, moderne uitstraling geven. En nieuwe dakgoten.
vrijdag 18 november 2016

Regularisatie woning

Verbouwing gedaan op bestaande bouwlijn terras afgesloten met aluminium ramen en eerste verdiep boven ook met alu ramen graag zouden wij dit willen regulariseren en hiervoor een architecten plan krijgen
woensdag 16 november 2016

Bouwtekening maken

Architect: - Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een aanbouw en een omgevingsvergunning laten aanvragen De afmetingen van de aanbouw in totaal van elk verdiep inclusief dak 1verdiep+dak zijn ongeveer 40m². Afwerking met pvc of aluminium kozijnen en stucwerk binnenzijde Rijtjeshuis.
zaterdag 29 oktober 2016

Tekening van bestaand gebouw - regularisatie

In het kader van regularisatie van een voorheen 'gedoogd' gebouw (bungalow, +/- 150m²) eist de gemeentelijke bouwdienst dat een architect het huidige grondplan en de gevels tekent en beschrijft; graag hiervoor een prijs-schatting.
zondag 23 oktober 2016

Architect voor achterbouw

Wij wensen een achterbouw te zetten van 61 m². Dit is een gemetselde achterbouw met glas. Landelijke stijl. Wij zijn op zoek naar een architect om ons te helpen met het plan en de bouwaanvraag.
donderdag 20 oktober 2016

Architect voor plannen zolderverbouwing

Zolder inrichten tot slaapkamers en badkamer , bestaande plan wijzigen ,op gemeentehuis is nog steeds plan met plat dak maar is al van 1986 een puntdak ,ben op gemeentehuis geweest en er moet eerst een rechtzetting van het plan gebeuren en dan de aanpassingen aanbrengen.
dinsdag 18 oktober 2016

Architect voor opbouw

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor een architect voor begeleiden van volgend werk: opbouw op achtergevel, nieuwe ruimte te gebruiken als badkamer + gelijkvloers muur verwijderen waardoor achtergevel moet worden opgevangen /renovatie keuken.
zondag 16 oktober 2016

Architect plannen tekenen extra kamer badkamer

Op zoek naar een architect om de plannen te laten tekenen: Wij zouden graag een offerte hebben voor een extra kamer op een plat dak (van 24 M²)te laten maken voor een badkamer in te zetten.
donderdag 13 oktober 2016

Bijbouw aan woning

Een bijbouw aan onze woning. 9 op 5 meter. Nog geen bouwplannen opgemaakt door architect.
donderdag 13 oktober 2016

Uitbreiding woning

We zouden graag een verdieping op onze woning voorzien en een achterbouw. Meer bepaald een keuken met daarboven een kamer
dinsdag 11 oktober 2016

Renovatie van woning

Wij hebben in 2009 een oud huis gekocht waarin we al heel wat gerenoveerd hebben (centrale verwarming, dubbele beglazing, dakisolatie, laminaat kamers,...). Nu willen we de keuken, badkamer en toilet renoveren, met het oog op de verkoop van onze woning na renovatie. We zouden graag de muren tussen de keuken, de eetkamer en de berging uitbreken voor meer lichtinbreng en een 'leefkeuken' te maken. Aangezien dit een steunmuur is, zal er ook een vergunning voor nodig zijn, vermoeden we. We zijn dus op zoek naar iemand die ons kan adviseren over welke werken een reële meerwaarde voor het huis zullen opleveren, en het uitvoeren v.d. werken (of aanbevelen van nodige vakmannen hiervoor).
dinsdag 11 oktober 2016

Plannen opmaken

Vanaf heden zijn wij de trotse eigenaar van een bouwgrond. Wij zijn op zoek naar een architect die ons plan wil tekenen (de bouwaanvraag zou ingediend moeten zijn vóór 31/12/2016), doch de start der werken is pas voorzien binnen 2 jaar. Wij zijn vooral op zoek naar een budgetvriendelijke architect, eventuele opvolging van de werken is niet noodzakelijk. Het betreft een bouwgrond voor open bebouwing, van 10 are, 20m aan de straatzijde, 50m diep.
zondag 9 oktober 2016

Bouwontwerp en uitvoering

Wij zijn op zoek naar een architect voor een volledige renovatie van een 4 gevelhuis. Het gaat om (1) een volledige renovatie van het gelijksvloer, (2) de afbraak van een pyramidedak en de opbouw van een nieuwe volwaardige eerste verdieping (al dan niet met dak), (3) de aanbouw van +/- 100m² (al dan niet op 2 verdiepingen). Belangrijk hierbij is de prijs, snelheid van de winddichte geissoleerde opbouw & bijbouw, en esthetiek. Hebben zelf al een paar ideeën maar staan volledig open voor suggesties.
zondag 9 oktober 2016

Tekening en aanvraag verbouwing dak

Ik wil mijn dak isoleren,maar ik denk dat het beter is om het geheel te vervangen door een dak met sandwishpanelen en voor en achter een dakkapel. Alsook het integreren van zonnecollectoren.
zondag 9 oktober 2016

Prijsindicatie nieuwbouw

Mijn vriend en ik denken er aan om zelf een huis te bouwen. Graag zouden wij op voorhand een indicatie hebben van wat de prijs hiervoor ongeveer zou zijn. We zouden zo goed als alles zelf kunnen bouwen (met hulp van familie). We zouden een huis willen in pastorijstijl, open bebouwing. Tijdsindicatie: tegen de zomer. Grond moet nog aangekocht worden.
zaterdag 8 oktober 2016

Extra kamer op plat dak bouwen

Graag wil ik een extra kamer van 300cm X 400cm boven mijn keuken (plat dak)
vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwbouw woning

Ik wil een moderne en strakke vrijstaande nieuwbouw woning met kleine werk plaats als bij gebouw laten bouwen. Betreft een open bebouwing. Ontwerp mag direct van start gaan . Ik ben opzoek naar een architect voor het onderwerp en realiseren voor mijn woning .
vrijdag 7 oktober 2016

Plan tekenen en indienen dienst vergunningen

Mijn bestaand appartement, een duplex van 1992 zou niet vergund zijn. Er werd indertijd een plan ingediend op basis van een gelijkvloers appartement. Nu is dus het plan met deels gelijkvloers en deels 1e verdiep niet vergund. Dit zou door middel van een nieuwe indiening van een plan geregulariseerd kunnen worden. Ik zoek dus iemand die een plan mag tekenen en indienen op de dienst vergunningen.
dinsdag 4 oktober 2016

Regularisatie verbouwing

Voor de verbouwing van 1 puntdak en 2 platte daken aan achterbouw. De werken zijn reeds uitgevoerd, maar blijkbaar moest er een verbouwing aanvraag ingediend worden, en omdat het pand 1 vierkante meter te groot is moet er met een architect gewerkt worden.
maandag 3 oktober 2016

Woonhuis verbouwen tot 3 appartementen

Ik heb een woonhuis en wil er 3 appartementen van maken om te verhuren
vrijdag 30 september 2016

Bouwen van nieuwe woning

Nieuwe woning bouwen. Hulp bij vergunningsaanvraag tekenwerk en aannemer keuze.

Partners

Partners van Casius