Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Limburg.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Houthalen, Koersel, Kuringen, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwbouw in landelijke stijl, garage bouwen, architect gezocht voor bestaande bungalow te vernieuwen, architect voor uitbreiding, verdieping bijbouwen tekening, opdelen handelswoonst, plannen tekenen extra kamer badkamer, architect voor nieuwbouw in pastorijstijl, volume uitbreiding 1ste verdieping stendenbouwkundige aanvraag, grondplan van studio, nieuwbouw HOB, compacte woning ontwerpen, herindeling rijhuis, architect gezocht, regularisatie van een bouwovertreding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

woensdag 23 november 2016

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik heb een betonnen afsluiting geplaatst. Telefonisch was me meegedeeld dat voor deze werken de vrijstelling van bouwvergunning was. Of afsluiting in een degelijk siermateriaal Twee aangrenzende buren waren vooraf mondeling akkoord. Een buur heeft dit akkoord niet schriftelijk willen bevestigen. Door een buur (buren? ) werd klacht ingediend. De gemeente vraagt afbraak binnen de 3 maand. Volgens de gemeente mocht de uitvoering zijn een haagbeplanting of een afsluiting in een degelijk siermateriaal,zoals hout. Als de afsluiting in hout was zou er blijkbaar geen probleem zijn. Zijn dergelijke betonplaten zoals ze thans op de markt zijn geen siermateriaal. In de buurt staan diverse betonnen afsluitingen. Zijn er mogelijkheden om afbraak te voorkomen
maandag 21 november 2016

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik wil een aanvraag in te dienen voor regularisatie van een bestaand bijgebouw. We hebben reeds een plan met maten maar we hebben een erkende architect nodig voor de aanvraag bij de gemeente.
maandag 21 november 2016

Losstaande garage

We zouden graag een garage bouwen van +-40m².Plan nodig voor aanvraag in te dienen in gemeente.
zondag 20 november 2016

Stabiliteit van balkon nakijken

Wij hebben een oud herenhuis met een balkon (beton) aan de de voorgevel. Gezien de ouderdom van het huis en het feit dat er reeds een onderdeel is losgekomen van het balkon, zouden we graag de stabiliteit van het balkon willen laten controleren en indien nodig verstevigen/renoveren.
maandag 14 november 2016

Architect gezocht

Garage met overdekt terras en een bovenverdieping voor Vrijstaande woning
zaterdag 12 november 2016

Opdelen handelswoonst

Architect gevraagd die op korte termijn het volgende kan: - Opdelen handelswoonst in 2 units, namelijk: 1. Woonst 2. Handelsruimte (ieders afzonderlijke ingangen). - Volbouwen handelsgedeelte tot aan vergund geachte grens. - Voorzien van de nodige vergunningen voor dit alles.
maandag 7 november 2016

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij zoeken een architect in de buurt van onze bouwplaats. Wij willen graag in pastorijstijl bouwen en het liefst in houtskelet. Een huis van 10 op 9. 5 ongeveer met een kelder en zolder. Voorzien ook fundament om na enkele jaren een garage bij te zetten. Ook helpen met de bouwaanvraag.
donderdag 3 november 2016

Plan voor verbouwen garage

Wij gaan onze garage verbouwen en willen een plan laten tekenen. Omdat er een doucheruimte in voorzien moet worden willen we liefst met een getekend plan naar een aannemer gaan. De ruimte is echter onder de 40 vierkante meter, dus enkel plan tekenen is nodig, geen opvolging enz..
donderdag 3 november 2016

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw aan onze bestaande woning. De afmetingen van de aanbouw zijn 4 m op +/- 8 m. (doorgang naar bestaande woning via uitbraak bestaand raam) Materiaal : stenen, plat dak en PVC ramen.
woensdag 19 oktober 2016

Tekeningen voor bijgebouw

Architect nodig voor bijbouwen onverwarmde wintertuin van 100 m²,plat dak en glasgevels.
zondag 9 oktober 2016

Verbouwen van huis naar 2 woningen met bijbouw

Ik wil mijn huis laten verbouwen in twee woningen met bijbouw. Het gaat om het stucwerk op de isolatie op de buitenmuur wanden en plafonds die hout zijn naar beton te vervangen op de begane grond. Daarnaast wil ik nieuwe veranda. Radiatoren waarvan deel vloerverwarming en elektriciteit eventueel met domotica laten verbouwen.
zaterdag 8 oktober 2016

Strakke nieuwbouwwoning

Graag een architect die op de hoogte is van alle wetten en regeltjes alsook over allerhande premies van de overheid. Bedoeling is dat ik de woning eigenhandig bouw. Heb ook geen idee wat de gemiddelde prijs van een architect bedraagt.
donderdag 6 oktober 2016

Architect voor nieuwbouw

Het gaat om het aanvraag van een nieuwbouw een verdiep , het voorontwerp hebben we al gemaakt. Het gebouw is 5 m op 13 m met aan de achter kant een driehoek er tegen aan. We gaan zelf de werken proberen uitvoeren.
zondag 2 oktober 2016

Prive sauna plaatsen

Ik heb een bestaand halfopen bebouwing gebouwd in 2004, en wens privé sauna te plaatsen
vrijdag 30 september 2016

Aanpassen bestaand plan bijbouw

Wij hebben een huis gekocht en de plannen waren door de vorige eigenaars al gemaakt, de bijbouw die nu een oude veranda is (huis jaren 50) zou volledig afgebroken worden en opnieuw geplaatst worden. Daar het gaat om een half open bebouwing zouden we die achterkant anders willen indelen dan de vorige eigenaars van plan waren, door een gezamenlijk dak aan deze bijbouw. Ook de carport en tuinberging die voorzien werden zouden we willen veranderen naar een 'simpele' garage.
donderdag 29 september 2016

Ontwerp verbouwing garage naar keuken en badkamer

Ik zou graag een ontwerp willen voor ombouw garage tot keuken/gelijksvloer, eerste verdieping van badkamer. Deze ruimten zijn leeg en niet geisoleerd, geen deftige vloer. Momenteel zeer stijle trap, wensen te veranderen (minder stijl maken). Openmaken van 1 muur naar keuken/ living. Nieuwe garage aan zijkant van het huis. Laatste project is de achterbouw een heel nieuw leven geven. (werkruimte, massageruimte, indien kan sauna,douch mogelijkheid )
dinsdag 20 september 2016

Verbouwingen in bestaande gebouwen

Bestaande gebouwen aanpassen voor verbouwing
dinsdag 20 september 2016

Tekenen plan + indienen bouwaanvraag

Architect, voor het tekenen van een plan + bouwaanvraag in dienen. Volledige nieuwbouw- vrijstande woning- 2 verdiepingen
woensdag 14 september 2016

Bouwontwerp nieuwbouwgarage

Ik wil een bouwontwerp + plan laten maken van een nieuwbouw garagegebouw van ±120m². Ik ben hierdoor verplicht contact te zoeken met een architect.
woensdag 14 september 2016

Dossier opmaken

Uitbreiding bestaand huis Afmetingen 4 x 8 voorgevel met plat dak. Deels kapsalon en deels woonruimte .
zondag 11 september 2016

Architect voor plannen achterbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het renoveren van onze achterbouw ( bestaat nu uit een stalletje, waskot en badkamer). De benedentoilet en verwarmingsketel dienen verplaatst te worden. Doel is open trekken en zicht op tuin, eventueel een extra woongelegenheid in de toekomst om mijn moeder op te vangen. Ongeveer 30 vierkante meter. Uitvoeren doen we graag grotendeels zelf.
vrijdag 19 augustus 2016

Hasselt te renoveren appartement

Wij hebben een te renoveren appartement, groot 110 m, aangeschaft. Deel uw voorwaarden mede voor het maken van te aanvaarden plannen en deze,na aanvaarding, tijdens onze langdurige afwezigheid, uit te voeren. Discretie en uiterste betrouwbaarheid zijn noodzakelijk!
vrijdag 19 augustus 2016

Regularisatie aanvragen

Mijn vader wil zijn huis (1975) verkopen. Hij heeft er in de jaren 80 een veranda (ongeveer 35 m³) aan bijgebouwd, zonder vergunning. Hij wil dit regulariseren om de verkoop van het huis mogelijk te maken. Wij zoeken een architect om het vergunningsdossier op te stellen.
donderdag 11 augustus 2016

Ontwerp achterbouw

Wij willen graag een ontwerp van een achterbouw. Deze komt tegen onze bestaande woning uit 1952. De diepte wordt 8. 3m en breedte 10. 5m. Er komt een plat dak op. Indeling: berging/badkamer/keuken. Afwerking: recup. Bakstenen uit bestaande achterbouw, daarna kaleien.
maandag 8 augustus 2016

Nieuwbouw: pastorijstijl met moderne touch

Voorschriften Bouwgrond • 16m op 49m Bouwafmetingen • Gelijkvloers: 9m op 17m • 1ste verdiep: 9m op 12m • Kroonlijsthoogte: min 4,5m en max 6,5m • Vloerpeil: max 0,30m boven de voorliggende weg Buitenkant • Hoofdmateriaal: baksteen ? Max 30% andere duurzame materialen • Dakvorm: vrij Wat willen wij? Budget • Tussen de €140. 000 en €180. 000 Buitenkant • Pastorijstijl met moderne touch ? Moderne, grote ramen • 2 verdiepingen + zolder • Zadeldak + plat dak (achteraan) • Huis binnengaan zonder “opstap” • Achterkant: grote ramen in L-vorm • Terrasvoorziening in de L-vorm • Dak steekt wat uit boven het terras (ongeveer 1m, onderkant met hout en spotjes) Binnenkant 1. Gelijkvloers • Hal o Open hal o Toilet o Vaste trap naar 1ste verdiep o Vestiaire o Deur naar l

Partners

Partners van Casius