Renovatie? (84648)


Offertes aanvragen

Architect

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie:

Renovatie

Graag zouden wij de kostprijs weten van de architect voor een renovatie van een woning die dateert van 1962 Het belangrijkste is dat we weten welke muren er mogen uitgebroken worden en welke die fundamenteel zijn voor de stabiliteit van het huis. Het gaat om een woning in Erpe mere
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie uit heel België:

 • Renovatie grafzerk Ver-Assebroek

  Onze familie zou de grafzerk van Jules Huyghebaert een grondige beurt willen geven. De inscripties zijn bijna niet meer leesbaar. De stenen aan de rand van de zerk zijn verzakt en op verschillende plaatsen gebarsten. De ketting is doorgeroest op verschillende plaatsen. De grafzerk bevindt zich in het oud gedeelte van het kerkhof Ver-Assebroek
  Sint-Kruis (Brugge)
  Klusjesman
 • Renovatie toiletten/waterleiding in een hondenschool

  Voor de renovatie van de toiletten op onze hondenschool zijn we op zoek naar een aannemer/sanitair installateur om deze werken uit te voeren. Korte opsomming van de werken : - vervangen waterleiding toiletten, keuken, toog + plaatsen bijkomende buitenkranen/wasbak - plaatsen van nieuwe boiler - vervangen van afvoerbuizen toiletten - ophogen van toiletten + vloer - verplaatsen van urinoirs Eventueel extra : - uitbreken muur - plaatsing plafond
  Elewijt
  Loodgieter / installateur
 • Kleine renovatie aan woning

  Wij hebben een fermette.Wij wensen een kleine aanbouw aan onze woning te zetten. Nu is er reeds een terras overdekt met dak. Het moet een gesloten ruimte worden hierdoor dient een deur verplaatst te worden en enkele muren gedeeltelijk verwijderd te worden en moet er een schuifraam komen.
  Kessel-Lo
  Aannemer
 • CV ketel verplaatsen

  Ik wil mijn CV ketel (Viesman Vitodens 200) eventueel verplaatsen naar de zolder vanwege renovatie. De gasleidingen zullen verlengd moeten worden naar boven toe alsook de afvoer. Elektriciteit kan ik zelf voorzien. Indien de ketel verplaatst wordt dan zal deze verplaatsing loodrecht naar boven toe gebeuren op dezelfde plaats enkel op zolder (zie ook bijgevoegde foto). Aangezien de badkamer en keuken volledig gerenoveerd worden is het ook geen probleem om de desbetreffende leidingen opnieuw naar boven toe te brengen. (Warm en Koud water) Graag had ik wat meer info en eventueel offertes ontvangen over de totaalkost . Uit deze kost wil ik overwegen om de ketel te verplaatsen of niet. Foto's ter beschikking.
  Lommel
  Loodgieter / installateur
 • Renovatie keuken en woonkamer

  Renovatie van keuken en woonkamer.Ik wil graag een muur uitbreken + een deur opschuiven. (plakker en elektriciteitswerken - waterleidingen )
  Tongeren
  Aannemer
 • Isolatie te spuiten

  Renovatie van woning.Isolatie spuiten.overal op alle plaatsen, benedenverdieping en bovenverdieping.Plannen ter beschikking.
  Bertem
  Isolatiespecialist
 • Renoveren - plaatsen van poutrel

  Ik heb net een appartement gekocht waarbij een totaal renovatie moet gebeuren. Hierbij zou ik graag de muur tussen de keuken en leefruimte verwijderen. Zelf kan ik niet zien of dit een steunmuur is maar meerderen zeggen van wel. Dus mijn vragen zijn: kunnen jullie bepalen of het een steunmuur is? Zoja, hoeveel kost het me een poutrel door jullie te laten plaatsen?
  Merksem
  Aannemer
 • Renovatie van bestaande badkamer

  Afbraak van een bestaande badkamer. Het gaat om een totale verandering van concept en plaatsing douche /bad/lavabo. Sanitaire voorzieningen en aansluitingen leggen . Vloeren en betegeling worden zelf uitgevoerd.
  Deinze
  Badkamerspecialist