Renovatie? (84648)


Offertes aanvragen

Architect

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie:

Renovatie

Graag zouden wij de kostprijs weten van de architect voor een renovatie van een woning die dateert van 1962 Het belangrijkste is dat we weten welke muren er mogen uitgebroken worden en welke die fundamenteel zijn voor de stabiliteit van het huis. Het gaat om een woning in Erpe mere
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie uit heel België:

 • Renovatie zolder/aanleggen vaste trap

  We hadden graag onze zolder (onder een hellend dak) laten omvormen tot een bruikbare ruimte (hobbykamer? Slaapkamer?). Momenteel wordt de ruimte niet gebruikt en is er een trapje uit een luik. Elektriciteit is binnen handbereik op de zolder, met name onder de te vernieuwen planken vloer. Het dak is recent reeds volledig gerenoveerd en geïsoleerd. We zijn niet zozeer op zoek naar ultramodern design, maar vooral naar een degelijk en functioneel ontwerp waardoor de ruimte meer kan worden dan een opslaglocatie.
 • Afbraak en renovatie achterbouw

  Rijhuis zonder achterdoorgang:afbraak van achterbouw (+/- 40m²) en ruwbouw -keuken -berging -badkamer Plan ter beschikking.
 • Sanitaire renovatie-klusjes

  Graag zou ik offerte krijgen voor de volgende 4 werkzaamheden : - plaatsen dubbele i.p.v. enkele lavabo in badkamer (leidingen aanwezig en nieuwe dubbele lavabo aanwezig) - vernieuwen kraan aan bad (nieuwe kraan is gekocht) - plaatsen douche beneden in berging (aan en afvoer nog te voorzien, nieuwe douche aangekocht) - plaatsen zelfaanzuigende hydrofoor in garage met buitenkraan om tuin water te geven (regenput, leiding en hydrofoor aanwezig).
 • Grote renovatie rijwoning Mechelen

  Wij hebben een volledige renovatie van onze rijwoning aan nodig. Plannen zijn getekend, meetstaat en lastenboek liggen klaar om doorgemaild te worden. Wij zoeken iemand die de volledige renovatie (eventueel de afbraak er niet bij) op zich kan nemen.
 • Verbouwen zolder naar slaapkamer

  Renovatie zolderruimte (hellend dak) Zolder van 6m x 8m Nok hoogte van +/_5m Uit te voeren werken: - installatie van 2 grote veluxramen - plaatsen van een dunne laag extra (soepele) isolatie bovenop bestaande PUR schuim (8cm) (aan de binnenzijde van de zolderruimte) alsook aanbrengen van vochtdoorlatend dampscherm - plaatsen van gyproc over heel het dak ter afwerking (schilderen gyproc hoeft niet) - uitbreken en plaatsen nieuwe vloer + mogelijks plaatsen van geluidsisolatie onder nieuwe vloer - maken van kasten over de gehele breedte van het huis aan voor en achterzijde voor berging (laag gedeelte van het dak) - eventueel maken van kleerkast over de hele muur van het huis langs beide kanten (muur tussen ons huis en dat van onze buren)
 • Renovatie van balkon

  Renovatie van balkon. Bekijken en renoveren van structuur en bedekking. Er zit al een deur.
 • Gieten van een vloerplaat

  Er dient een betonplaat met versterkende vezels gegoten te worden in de keuken. 6,75m x 2,90m x 0,1m = 1,95m3. Wie kan dit doen tegen een kleine prijs? (Renovatie)
 • Renovatie van badkamer

  Renovatie badkamer in Brussels huis van 1900. Installatie douche, wc, vloer (hout). Badkamer van 3 m op 4m. Alles dient vernieuwd te worden.