Renovatie? (84648)


Offertes aanvragen

Architect

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie:

Renovatie

Graag zouden wij de kostprijs weten van de architect voor een renovatie van een woning die dateert van 1962 Het belangrijkste is dat we weten welke muren er mogen uitgebroken worden en welke die fundamenteel zijn voor de stabiliteit van het huis. Het gaat om een woning in Erpe mere
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie uit heel België:

 • Totale renovatie gebouw 2 appartementen

  Totale renovatie van appartementsgebouw - gevelwerken (bezetten met houtwerk voorgevel + nieuwe ramen voor + achterkant inclusief isolatie) - 2 nieuwe keukens installeren. ( muur uitbreken + afwerken + installatie) - 2 nieuwe badkamers installeren - electriciteit verleggen + keuren - zolder met gyproc afwerken en osb platen op vloer (vernissen) - nieuwe garagepoort+ inkomdeur - nieuwe cv ketel
 • Renovatie trap

  Massieve houten trap met trapleuningen dient volledig te worden gezandstraald, traploper er af en afwerken in lichte (beits)kleur zodat de natuurlijke kleur naar boven komt. Het betreft een trap in herenhuis, die van onder tot boven loopt.
 • Renovatie badkamer

  Graag een offerte voor de renovatie van onze badkamer. 1. Voorzien oplossing vocht (vochtwernde folie plaatsen of waterwerende gyproc, graag advies) 2. Leidingen en afvoer verplaatsen met het nodige slijpwerk. Ook de voorziening voor douchebak moet uigeslepen worden. 3. Tegelen van vloer en wand. (44m²)
 • Gevelbekleding en renovatie

  Een vrijstaande woning uit 1960 heeft gevelbekleding en renovatie nodig wegens slagregen. De voegen zijn aangetast en er zijn enkele sporen van vocht in de woning. De oppervlakte van deze buitenmuur (foto rechts) is ongeveer 75 m² en heeft 2 grotere ramen op de gelijkvloers en een klein zolderraam onder het dak.
 • Renovatie / herindeling / uitbreiding /

  Het betreft een oude woning in Neerpelt. Gelijkvloers / eerste verdiep twee slaapkamers /zolder is derde slaapkamer. Houten vloer /. Benedenverdieping : kleine open keuken met living. We wensen te weten wat er kan bijgebouwd worden, zowel voor het woongedeelte als voor garage en tuingedeelte. Vrijblijvend advies van architect uit de omgeving.
 • Achterbouw en renovatie

  Wij wensen onze woning uit te breiden met een moderne achterbouw en de benedenverdieping te renoveren. We hebben reeds navraag gedaan bij ruimtelijke ordening Turnhout en mogen de woning 4m naar achter toe uitbreiden. De huidige veranda zal dan worden afgebroken. Een deel zal worden gebruikt als leefruimte en een deel willen we voorzien als berging. Totale oppervlakte uitbreiding is 32m². We willen het zicht naar de tuin zo open mogelijk houden en de hoeveelheid licht in de leefruimte zo veel mogelijk behouden. Aangezien we de keuken en vloer ook wensen te vervangen denken we van de gelegenheid gebruik maken om te onderzoeken of er een efficiëntere indeling is van de benedenverdieping.
 • Volledige renovatie van huis

  Totale renovatie huis van 1950. Douche in slaapkamer installeren, afvoer en toevoer van water. Chauffagebuizen vernieuwen en radiatoren reviseren. Waterafloop naar straat controleren. El regenwaterpomp aansluiten op het circuit voor wc's.
 • Plat dak vernieuwen met EPDM

  Renovatie van plat dak met EPDM