Renovatie? Architect nodig? (84648)


Offertes aanvragen

Architect

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie:

Renovatie

Graag zouden wij de kostprijs weten van de architect voor een renovatie van een woning die dateert van 1962 Het belangrijkste is dat we weten welke muren er mogen uitgebroken worden en welke die fundamenteel zijn voor de stabiliteit van het huis. Het gaat om een woning in Erpe mere
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie uit heel België:

 • Renovatie van woning

  We hebben een aantal ideeën maar we niet wat er mogelijk is. Muur afbreken voor grotere keuken en poutrel steken.Ook dient er een vaste trap naar de zolder geplaatst te worden. Bepleisteren van enkele kamers en vloer leggen na de werken elektriciteit en cv...
  Brugge
  Aannemer
 • Plaatsen en aansluiten gashaard

  Het plaatsen en aansluiten van een gashaard BG Cosmos in living. Verbinding via chauffagekot dat direct achter de open haard ligt(dus zijdelings gat in muur) naar schouw. Gasketel en schoorsteen zijn voorzien (standaard woning van Huyzentruyt bouwjaar 1990,werken omwille van renovatie aan 6% BTW). De afwerking van de haard zal ik zelf doen.
  Oostrozebeke
  Loodgieter / installateur
 • Vernieuwing van het dak

  Graag uw offerte voor renovatie van ons dak. Versteviging en plaatsen van isolatie, nieuwe dakpannen en ramen.
  Wijnegem
  Dakdekker
 • Plan renovatie/verbouwing veranda en bergruimte.

  We zijn op zoek naar een architect die ons een plan wil tekenen voor de renovatie/verbouwing van een veranda (momenteel met golfplaten) en een bergruimte. Momenteel zijn deze ruimtes zonder fundering gebouwd en hebben we last van vochtproblemen. We zouden ze willen afbreken en terug opbouwen en voorzien van een plat dak. We hebben geen plannen van ons huis, het bouwjaar dateert van 1956. We zijn ook op zoek naar advies omdat één muur van de te verbouwen ruimte op de scheidingslijn van de bouwgrond staat.
  Genk
  Architect
 • Totaalrenovatie uit te voeren

  We hebben een huis maar is aan grote renovatie toe Van dak tot vloeren.... Ik zou graag offerte laten maken hoeveel het totaal plaatje zou kosten.
  Houwaart
  Aannemer
 • Renovatie gang en kamer

  Wij hebben waterschade gehad in onze gang en één van onze slaapkamers. De gang zou volledig opnieuw gedaan moeten worden, behangpapier en vals plafond moet eruit en opnieuw gestoken worden. Een oude dressing moet afgebroken worden, alsook het plafond en nieuw plafond en geschilderd moeten worden. We zouden eerst een offerte wensen, ook om aan de verzekering te geven. Van zodra we de offerte aan de verzekering gegeven hebben, kan een expert van hun kant komen en dan zouden de werken kunnen starten.
  Stabroek
  Aannemer
 • Renovatie landhuis 1977

  Huis, alles gelijkvloers, 95m². Ongeveer 8 ramen en 1 voordeur vervangen. Houten plafond uitbreken en nieuwe plaatsen met isolatie. Isolatie kruipkelder. Alle binnendeuren inclusief de keukendeurtjes vervangen. Volledige laminaat leggen
  Sint-Job-in-'t-Goor
  Aannemer
 • Renovatie van badkamer

  We gaan een huis kopen waar de badkamer aan vernieuwing toe is. Graag had ik al een richtprijs gehad zodat we dit mee kunnen opnemen in ons budget. De oude badkamer (wc, douche, dubbele lavabo met meubel) moet eruit en een nieuwe erin. Liefst met volgende zaken: hang-wc, (inloop)douche , dubbele lavabo met nuttige kastruimte.
  Kontich
  Badkamerspecialist