Renovatie? (84648)


Offertes aanvragen

Architect

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie:

Renovatie

Graag zouden wij de kostprijs weten van de architect voor een renovatie van een woning die dateert van 1962 Het belangrijkste is dat we weten welke muren er mogen uitgebroken worden en welke die fundamenteel zijn voor de stabiliteit van het huis. Het gaat om een woning in Erpe mere
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie uit heel België:

 • Renovatie dak/badkamer/CV/zolder/gevel

  Wij zoeken betrouwbare en bekwame vakmensen voor - renovatie zadeldak, onderdak en isolatie en de zoldering afwerken als repetitieruimte - uitbreken en installeren nieuwe badkamer - nieuw te plaatsten cv en warmtepomp met zonnecellen - plaatsen nieuwe trappen - herstellen of vernieuwen van siliconenpleister (=6jaar geleden gezet) WIE durft dit aan? Terwijl wij in ons huis blijven wonen met 2 kinderenWIJ wensen enkel te werken met afgesproken data, dan betalen wij ook op die dag als het werk Toppie isslechte ervaringen gehad) 1 algemene aannemer mag ook!!
  Tienen
  Stukadoor
 • Renovatie van de centrale verwarming

  Installatie van volledige centrale verwarming (opbouw) op gas. 8 plaatsen te voorzien van radiators. Rijwoning gebouwd in 1940.
  Oostende
  Loodgieter / installateur
 • Totaalverbouwing van woning

  Nieuw dak leggen.Nieuw verdiep plaatsen . Is nu in hout maar wil beton. Alles nieuw totaal renovatie
  Linden
  Aannemer
 • Renovatie van woning

  Ik ben reeds met renovatie bezig al 1,5 jaar terug en nu nog de afwerking. Zaken die wij zelf niet kunnen doen. Sommige dingen zijn al gedeeltelijk gedaan maar nu zou ik graag een uitbreiding van mijn gasbuis willen uitvoeren. Het zou gaan om ongeveer een 4 meter. Ook nog waterleiding moeten getrokken worden naar de keuken en naar de wc. Bepleistering van beneden als boven verdieping.
  Aalst
  Aannemer
 • Renovatie van lichtkoepel

  Lekkende lichtkoepel op plat dak van keuken vervangen door nieuwe (1,2m op 0,75m) Plafond keuken (2,5 op 3,5) afwerken met gyproc Plaatsen raam pvc 1,76 op 1,82
  Tienen
  Klusjesman
 • Volledige renovatie van was/douche ruimte

  Ruimte douche en wasplaats dient volledig vernieuwd te worden.Aanpassing kranen, maken van inloopdouche, nieuwe betegeling en bevloering. Ruimte is 2,7 m op 1,8 m.
  Westerlo
  Badkamerspecialist
 • Inbouwhaard te plaatsen

  Wij zijn bezig met de renovatie van een woning en willen in de bestaande schouw een inbouwhaard plaatsen. Graag richtprijs voor plaatsing => inbouwcassette wordt door ons aangekocht, plaatsing haard + rookkanaal (inox) in schouw dient te gebeuren, alsook afwerken van de schouw (bezetten of met hittebestendige gyproc)
  Herentals
  Loodgieter / installateur
 • Renovatie van pannendak

  Vernieuwen pannen plus isolatie voor en achter de woning. Vooraan kijkuit vernieuwen ,schouw afbreken ,dakgoot terug recht te leggen. Achteraan velux plaatsen
  Merksem
  Dakdekker