Renovatie? (84648)


Offertes aanvragen

Architect

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie:

Renovatie

Graag zouden wij de kostprijs weten van de architect voor een renovatie van een woning die dateert van 1962 Het belangrijkste is dat we weten welke muren er mogen uitgebroken worden en welke die fundamenteel zijn voor de stabiliteit van het huis. Het gaat om een woning in Erpe mere
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie uit heel België:

 • Renovatie badkamer

  , alle materialen zijn aangekocht en ter plaatse . Er moet nog 1 kraan verplaatst worden en afvoer douche ook verplaatsen . Dan chappe van paar centimeter ,muren verder bezetten met gyproc en alle tegelwerken uitvoeren . Verder 3 stopcontacten en 1 schakelaar plaatsen . En uiteraard de meubels bevestigen aan de muur .
 • Renovatie trap

  De treden van onze beukenhouten trap zijn aan een opknapbeurt toe. Hiervoor moet de oude vernislaag worden verwijderd met een zo min mogelijk verlies van hout . Het gaat over 44 treden van L 800 - B 270 - H 40 - Beuk 10 treden van L1680 - B 270 - H 40 - Beuk Alle treden zijn demonteerbaar . Dus dit werk kan in uw atelier gebeuren ( met bv een vandikteschuurbank ea ) Graag had ik geweten of u deze opdracht kan uitvoeren, wanneer u dit kan uitvoeren en wat de kostprijs ervan is? Ik ben benieuwd naar uw spoedig antwoord. Alvast bedankt hiervoor. Groeten, Eric CONVENT Jan Neutjensstraat 35 2830 Blaasveld
 • Renovatie halfopen bebouwing Mol

  Wij willen graag een renovatie van onze halfopen woning, bouwjaar rond 1960. We zijn hiervoor op zoek naar een Architect die ons kan helpen in: - vormgeving van gebruik van de ruimte - advies kan geven in keuzes en mogelijkheden - kosten raming - uittekenen van concrete verbouwingsplannen en lastenboek - begeleiden van de verbouwingsaanvraag - instaan voor de coördinatie en de planning van de werken Onze plannen bestaan uit : - Dak terras op plat dak (boven de keuken) - 1 muur afbreken in de keuken voor volledige schuiframen - Veranda dat aangrenst aan de keuken vernieuwen en toevoegen aan de keuken (muur ertussen deels afbreken) - Deuropening tussen keuken en living breder & hoger maken - Deur tussen living en inkomhal breder & hoger maken - Badkamer volledig vernie
 • Renovatie appartement

  Ik wens een duplex appartement grondig te laten renoveren (electriciteit-sanitair-keuken-badkamer-nieuwe ramen(7 stuks)- dak isolatie-Duplex bestaat uit 2x60m².
 • Renovatie CV

  Ik heb een tijdje geleden een huis gekocht te Jesseren/Borgloon. Dit huis moet volledig gerenoveerd worden. De CV moet volledig vernieuwd worden. Via deze weg zou ik U willen uitnodigen om eens langs te komen, om vervolgens een offerte op te stellen. Vanaf maandag 27/06 ben ik twee aan het werk in het huis, dus afspreken lukt zowel overdag als 's avonds. Wanneer past dit voor U? Gelieve bij voorkeur via mail te contacteren.
 • Totaalrenovatie badkamer

  Betreft een totaal badkamer renovatie: Ik doe een totale badkamerrenovatie (plaatsen inloopdouche, nieuw badkamermeubel, plaatsen nieuwe radiator, vloeren en betegelen ). Ook een badkamer vakman om de leidingen te her leggen en alles te plaatsen. (materiaal reeds in het bezit)
 • Deel renovatie oud gebouw en een nieuw gebouw erachter plaatsen

  Deel renovatie oud gebouw en een nieuw gebouw erachter plaatsen in pastorij stijl. Plan ligt al klaar.Bouw kan reeds starten in september. Graag 's avonds bellen.
 • Totale badkamer renovatie

  De huidige badkamer moet volledig gerenoveerd worden! Volledige betegeling,leidingen,badkamermeubel, inloopdouche,plafond,verlichting. Wij wensen een volledige prijsofferte te hebben voor dit. Graag ter plaatse komen kijken.