Renovatie? (84648)


Offertes aanvragen

Architect

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie:

Renovatie

Graag zouden wij de kostprijs weten van de architect voor een renovatie van een woning die dateert van 1962 Het belangrijkste is dat we weten welke muren er mogen uitgebroken worden en welke die fundamenteel zijn voor de stabiliteit van het huis. Het gaat om een woning in Erpe mere
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie uit heel België:

 • Plaatsen van terras na verbowingen

  Renovatie van woning, grondwerken zijn grotendeels gedaan. Terras achter woning 4. 5x8m terras onder overkapping 6x2m oprit vooraan kleine helling (4cm/m) 6x3m Tekening in bijlage is een schets, terras achteraan is 0. 5m groter geworden en de stapstenen naast de woning is ook terras geworden.
 • Renovatie en isolatie van plat dak

  Renovatie en isoleren van plat dak in roofing. Verplaatsen en renoveren van afvoer.
 • Renovatie met afbraak, nieuwbouwgedeelte en vervanging dak

  Afbraak gedeelte achter achtergevel, nieuwbouw gelijkvloers+kleinere uitbouw en afbraak dak. De benodigde documenten kan u terugvinden bij de documenten. Volledige offerte ten laatste zondag 12 april 2015 voor het ruwbouw gedeelte.
 • Renovatie appartement Leuven

  Het appartement ligt op de 2e verdieping en is ongeveer 80 m² groot. Er zijn 6 ruimtes (2 slaapkamers, badkamer, berging, keuken, living) op de 2e verdieping en een berging op het gelijkvloers. -Alles (vloer/muur/plafond) moet waterpas gemaakt worden en afgewerkt -Lichten: LED spots / dimbaar / zones -Verwarming: buizen verbergen / nieuwe (betere) radiatoren / nieuwe thermostaat -Nieuwe deuren -Alles afdichten en isoleren -Stopcontacten van aarding voorzien -Nieuwe keuken -Nieuwe badkamer -Aansluitingen voorzien voor internet/TV/telefoon -In de berging (2e verdiep) aansluiting voorzien voor wasmachine/droogkast -In de berging (gelijkvloers) aansluiting voorzien voor diepvries
 • Renovatie van badkamer

  Het gaat over de renovatie van een oude badkamer uit de jaren. De oude toestellen: toilet en bad moeten uitgebroken worden en een bestaande recente lavabo in kastje moet eventueel wat losgemaakt worden voor de plaatsing van tegels. Verder moet eventueel de vloer uitgebroken worden en moeten zeker ook anderhalve muur bestaande tegels afgebroken worden (niet tot volledige hoogte geplaatst). Er moet een nieuw klein bad en nieuw toilet inkomen + nieuwe radiator. En er moet betegeld worden met sobere maar kwaliteitsvolle tegels.
 • Renovatie van het pannendak

  Renovatie van ± 80 m²
 • Complete renovatie badkamer

  Badkamer renoveren: huis bouwjaar 1977, ligbad, 1 spoelbak en wc - alles uitbreken en andere opstelling - inloopdouche - stijl landelijk Graag had ik een idee gehad van kostprijs.
 • Renovatie badkamer

  Vloer en muren is samen 32,14m². Badkamer is reeds volledig gekozen en getekend bij vertommen in Putte. En beneden de wc is ook gekozen . De tegels zijn nog niet gekozen voor badkamer of wc. Ik zoek dus iemand die alles kan betegelen en installeren.