Renovatie? (84648)


Offertes aanvragen

Architect

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie:

Renovatie

Graag zouden wij de kostprijs weten van de architect voor een renovatie van een woning die dateert van 1962 Het belangrijkste is dat we weten welke muren er mogen uitgebroken worden en welke die fundamenteel zijn voor de stabiliteit van het huis. Het gaat om een woning in Erpe mere
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie uit heel België:

 • Renovatie van chalet

  Chalet van 9m op 13m wordt volledig gerenoveerd. Vloer isoleren, technische ruimte bouwen in houtskelet. Plat dak Dak isoleren, binnen en buitenkant. Plafond afwerken,vloer leggen hout, muren voor kamers maken, keuken en badkamer zetten. Buiten terras (hout) maken aanpalend chalet. Plaatsen van ramen, electriciteit en verwarming is al uitbesteed. Er is al een werkplan voorhanden/kan gewijzigd worden naar eigen inzicht en vaardigheid.
 • Renovatie CC'T heilaar

  Gelieve prijs te maken voor volgende werken: A: vergroten betonnen sokkel in de stookplaats: de huidige sokkel is 2200x 1200. Deze dient vergroot te worden tot een afmeting van 2500 x 3000 zoals op schets aangeduid. Hoogte sokkel is 100 mm. B: maken muurdoorvoeren: - 4 x muurboring diam 200 mm in buitenmuren op hoogtes +- 6 m (2x). En +- 3 m (2x) in tegenoverstaand gebouw. Boringen kunnen van binnenuit gebeuren. - 1 x muurboring diam 200 mm. Boven vals plafond tussen gang en burelen. C: maken boring in plafond stookplaats: - 1 x plafondboring diam 250 mm. (via plat dak). D: Weghalen van 2 dubbele luchtroosters in buitenmuur stookplaat en vervangen door grotere dubbele roosters. Bovenaan komt een dubbel rooster van 600 x 600 mm.
 • Renovatie van dak

  De woning heeft een zadeldak . Oppervlakte woning is 9m gevel op 12m diep
 • Renovatie Koksijde

  Een achterliggende berging moet afgebroken worden, heropgebouwd en verwerkt in de keuken, om zo een grote leefkeuken te maken
 • Renovatie van dak

  Graag had ik wat informatie gehad over het reinigen en beschermen van een dak bestaande uit zwarte asbest-cementleien. Het gaat hier om een pand dat we zouden kopen en ik wil een goede inschatting hebben van de renovatie kosten. Het dak (ca. 120 m2, geplaatst in het jaar '66 maar steeds goed onderhouden) en de leien zijn in goede staat, maar er staat mos op. Bij nazicht van info van de Vlaamse overheid ben ik te weten gekomen dat een asbest dak in goede staat niet vervangen hoeft te worden. Nochtans zou ik willen dat het dak op een zo goed mogelijk manier beschermd wordt (door middel van coatings) aangezien er asbest in verwerkt is. Dit uiteraard ten bate van onze gezondheid. Kunt u me een raming van de prijs en de aan te raden behandeling doorsturen?
 • Renovatie van balkons

  Er zijn 5 balkons van ons appartement die moeten gerenoveerd worden, zowel het beton als de bovenkant. Appartementsgebouw met 3 verdiepingen.
 • Renovatie van keuken

  Keuken is reeds volledig afgebroken. Nog pleisterwerk muren en nakijken elektriciteit is verouderd en er zouden een paar stopcontacten moeten bijkomen. En daarna plaatsen van een Ikea keuken.
 • Renovatie van badkamer

  Kleine badkamer renoveren met optimaal ruimtegebruik. In- en afvoer voor wasmachine en droger moeten ook gemaakt worden. Graag mogelijkheden en prijzen.Foto's ter beschikking.