Renovatie? (84648)


Offertes aanvragen

Architect

Vraag nu gratis offertes aan:
Titel van uw project
Beschrijf uw project in uw eigen woorden

800 resterende tekens

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor renovatie:

Renovatie

Graag zouden wij de kostprijs weten van de architect voor een renovatie van een woning die dateert van 1962 Het belangrijkste is dat we weten welke muren er mogen uitgebroken worden en welke die fundamenteel zijn voor de stabiliteit van het huis. Het gaat om een woning in Erpe mere
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie uit heel België:

 • Renovatie tuinhuis

  Graag offerte voor renovatie tuinhuis: Nieuw dak en deur herstellen/vernieuwen. Zie foto's in bijlage
  Duffel
  Klusjesman
 • Herstelling van dak

  Herstellen van 2 lekken in het dak, waarvan één ter hoogte van zinken kielgoot, en één ter hoogte van schouw. Tevens bekijken mogelijkheden aanpassen dakstructuur (+offerte) in het kader van een renovatie van de zolderruimte.
  Hever
  Dakdekker
 • Plaatsen REGENWATERPOMP

  Ik ben op zoek naar een regenwaterpomp systeem voor ons renovatie project. Aansluiting op 4 wc + 1 buitenkraan in eengezinswoning. Regenwaterput 10. 000li is geplaatst, wachtbuis is aanwezig. Werf is gelegen in Rijkhoven-Bilzen
  Beverst
  Loodgieter / installateur
 • Renovatie van badkamer

  Het betreft een gedeelte van de badkamer: nl. de douche. De huidige douche is ingezakt en lekt en dient vervangen te worden. Ik had graag de mogelijkheid laten onderzoeken om een inloopdouche te plaatsen én het installeren ervan indien mogelijk. Het is mogelijk dat een muurtje (geen steunmuur volgens mij) dient uitgebroken te worden. De radiator begint ook te roesten. Misschien laten vervangen door een radiator die geschikt is voor de badkamer in plaats van ze te verven. Ook hier graag uw advies.
  Tienen
  Badkamerspecialist
 • Gevelrenovatie aan appartementsgebouw

  Appartementsgebouw te Sint-Niklaas, twee verdiepingen hoog, 10 appartementen. Renovatie voegen + vochtbehandeling. Voor vereniging van medeeigenaars. Graag contact opnemen per mail of na kantoor uren om afspraak te maken.
  Sint-Niklaas
  Gevelspecialist / metselaar
 • Renovatie van betonnen terras

  Renovatie van ruw gegoten betonnen terras
  Nieuwkerke
  Terrasbouwer
 • Isoleren van dak en plaatsen van velux

  Wij wensen het dak van ons huis, in renovatie, te laten isoleren. Het heeft enkel een cementplaten onderdak. Dakpannen werden recent vernieuwd. Geschat totaal oppervlak 70m² met regelmatige spanten op gelijke afstand. We zijn erg geïnteresseerd in subsidies en premies. We willen ook in het dak vooraan en achteraan een Velux-raam laten plaatsen. Aan de zijkant is er ook een klein raampje dat we willen vervangen. Daarom ontvingen wij graag een offerte.
  Wolvertem
  Isolatiespecialist
 • Plaatsen CV op gas

  Totaal renovatie waar oa nieuwe centrale verwarming op gas zal geplaatst moeten worden.
  Aalst
  Loodgieter / installateur