Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vlaams-Brabant.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwbouw in landelijke stijl, garage bouwen, aanbouw gelijkvloers kamer en aanpassing badkamer, architect gezocht voor bestaande bungalow te vernieuwen, architect voor uitbreiding, verdieping bijbouwen tekening, opdelen handelswoonst, volume uitbreiding 1ste verdieping stendenbouwkundige aanvraag, grondplan van studio, nieuwbouw HOB, compacte woning ontwerpen, herindeling rijhuis, architect gezocht, regularisatie van een bouwovertreding, stabiliteit van balkon nakijken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

donderdag 8 december 2016

Aanbouw gelijkvloers kamer en aanpassing badkamer

Wij zoeken een architect voor plan aanbouw kamer van 4,50 op 5 meter en aanpassing van badkamer voor een bestaande woning.
donderdag 17 november 2016

Nieuw dak zetten

We willen een nieuw dak zetten met twee kapelletjes. Oppervlakte van de dak +/- 100m²
woensdag 16 november 2016

Verdieping bijbouwen tekening

Ik ga een gelijkvloers huis kopen met een zolder in puntdak. Ik wil een verdieping bijbouwen met een plat dak dat ik een volwaardig verdieping heb met een plat dak, wat zouden de prijzen hiervoor zijn breedte is 8,70m op 14,50m lang, en ongeveer een 2,70m hoogte.
donderdag 10 november 2016

Plannen tekenen extra kamer badkamer

Ik wil de zolder ombouwen naar slaapkamer met badkamer. Totaalafwerking gewenst.
dinsdag 1 november 2016

Plan architect nodig

Het tekenen van plan voor aanvraag van verhoogd terras achterkant bel etage woning.
woensdag 26 oktober 2016

Renovatie rijwoning

Renovatie van rijwoning in centrum. Momenteel is er een niveauverschil op gelijkvloers. Deze dient weggewerkt te worden. Ook douche en toilet naar gelijkvloers met oog op oude dag.
zondag 23 oktober 2016

Aanvraag bestemmingswijziging

Het betreft hier een deel van een gebouw met 2 appartementen die vergund zijn als zijnde 1 woning en die moeten vergund worden zoals ze nu zijn ttz 2 appartementen, de verbouwingen die hiervoor moeten gedaan worden zijn: het vergroten van een bestaand raam naar een schuifraam en het plaatsen van een balkon en natuurlijk het nodige papierwerk voor de vergunningen te verkrijgen.
vrijdag 21 oktober 2016

Plaatsen bijbouw voor bureau

Plaatsen van bijbouw voor bureau, ongeveer 10m².
dinsdag 18 oktober 2016

Verbouwingen

Aan mijn huis bevindt zich een aanbouw met hal en badkamertje in niet in al te beste staat. Ik wil een nieuwe aanbouw met hal, badkamer en bureau.
dinsdag 11 oktober 2016

Long Island Style omvormen aan achtergevel bestaande woning

Ik wil een ontwerp laten maken om achteraan bestaande huis om te vormen in Long Island style (zoute style): dit betekent achterterras overdekken (15x3) en terras creatie op eerste etage daar boven op met balustrade in hout, eventueel dakkapel op tweede etage mee omvormen naar de nieuwe stijl.
maandag 3 oktober 2016

Regularisatie veranda

De veranda betreft een niet vergunde constructie. Hierbij, vindt u het antwoord van de Dienst Ruimtelijke Ordening. De veranda dient ofwel gesloopt te worden ofwel geregulariseerd te worden. Indien U wenst te regulariseren dient U een bouwaanvraagdossier in te dienen. Het dossier dient samengesteld te worden door een architect.
vrijdag 30 september 2016

Totaalrenovatie open bebouwing

Een totale renovatie 1)Tekenen van plan bestaande woning 2)Tekenen Nieuwe toestand na renovatie 3)Ondersteuning/advies voor eventueel premie
woensdag 28 september 2016

Ontwerp chirolokalen

Ik wil een ontwerp laten maken voor een volledige nieuwe chirolokalen.
zondag 18 september 2016

Verbouwen van handelswoonst naar woonst met wooneenheden

Verbouwen van handel met woonst naar meerdere wooneenheden , met eventueel winkel. afmetingen +/- Straatbreedte 7,80 m diepte 30 m momenteel geen kelder. Verdiepingen nu GVL - 1st - 2de en derde verdiep Wat zouden hier de mogelijkheden zijn volgens de wetten van de stad Leuven?
dinsdag 30 augustus 2016

Nieuwbouw hoevestijl

Voor onze nieuwbouw zijn wij op zoek naar een architect die ervaring heeft met hoevestijl. (géén pastoriestijl!! ) Wij willen een hedendaagse moderne woning met een industrieel interieur maar toch buitenkant hoevestijl. Eveneens ivm het verkavelinsvoorschriften.
woensdag 24 augustus 2016

Seniorenwoning bouwen

Ik zou graag een seniorenwoning in mijn tuin laten bouwen en heb hiervoor hulp nodig om de kosten te berekenen. De bestaande garage en berging (in de tuin) zullen afgebroken worden en we zouden op diezelfde plaats graag een gelijkvloerse kleine woning plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte
dinsdag 23 augustus 2016

Bouwen 6 appartementen

Ik zoek een architect voor het bouwen van 6 appartementen regio Grimbergen. Gewenst: Enkel opmaken bouwaanvraag en opvolging ruwbouw. Afwerking volg ikzelf op. Overeenkomst voor aankoop wordt eerstdaags getekend.
maandag 1 augustus 2016

Architect voor nieuwbouw

Ik zoek een architect voor nieuwbouw woning op eigen grond. Voorkeur voor een klassieke stijl (pastorie).
zaterdag 23 juli 2016

Renovatie / herindeling / uitbreiding /

Het betreft een oude woning in Neerpelt. Gelijkvloers / eerste verdiep twee slaapkamers /zolder is derde slaapkamer. Houten vloer /. Benedenverdieping : kleine open keuken met living. We wensen te weten wat er kan bijgebouwd worden, zowel voor het woongedeelte als voor garage en tuingedeelte. Vrijblijvend advies van architect uit de omgeving.
dinsdag 19 juli 2016

Plan architect voor totaalrenovatie landelijke woning

Voor een totale renovatie van de vrijstaande woning uit 1926 die wij zonet gekocht hebben, zouden wij graag de hulp van een architect inroepen voor volgende zaken: - meedenken over indeling van ruimten - berekenen van structurele vereisten - advies ivm energiezuinige oplossingen - aanvragen van vergunningen / premies De akte zal begin Oktober verleden worden en wij zouden zo spoedig mogelijk hierna aan de werken willen beginnen. Voorbezoeken etc. Zijn meteen mogelijk (pand staat leeg).
donderdag 14 juli 2016

Bijbouwen op dak

Wij wensen te weten of het mogelijk is en hoeveel het zou kosten om 1 tot 2 kamers bij te bouwen op het plat dak van onze garage. Welke vergunningen zijn nodig? Best ter plaatse komen kijken voor advies.
vrijdag 1 juli 2016

Ontwerp ombouwen garage-schuur-terras

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor het ombouwen van een aan mijn woning aanpalende schuur tot loft, nieuw dak op de schuur, de aanpalende garages renoveren, achteraan mijn woning een overdekt terras maken + nieuwe sanitaire put en hemelwaterrecuperatie.
maandag 27 juni 2016

Van bestaand open dakterras een pergola maken

Zijmuren moeten verhoogd worden, ramen rondom, dak uit glas en beton of zoiets. Graag zo snel mogelijk.
maandag 20 juni 2016

Ingenieur voor stabiliteit te berekenen

Huis is deels onbewoonbaar verklaard. Ik wil graag weten wat te doen om de verklaring weer op te heffen.
maandag 13 juni 2016

Ontwerp voor nieuwbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw. Straatbreedte is 7,5 en diepte 17, en een gesloten woning Ik zou graag werken met een houtskeletbouw. Woning met 3 slaapkamers en liefst open keuken. Gevel liefst steen mogen houtdetails in verwerkt zijn

Partners

Partners van Casius