Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

328 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: tegelen, chappen, plaatsen van toilet etc.., verbouwing badkamer, totaalrenovatie badkamer met inloopdouche - wastafel en betegelen muur en vloer, afbraak 14 oude douches en plaatsen nieuwe, badkamer plaatsen en betegelen, badkamer renovatie, renoveren badkamer, renovatie badkamer, badkamer renoveren, totaalrenovatie van badkamer, renovatie badkamer, badkamer renovatie + verplaatsen boilers, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

vrijdag 9 december 2016

Nieuwe lavabo plaatsen

We hebben een nieuw huis gekocht. Onze lavabo hellingsgraad is zo laag dat het water eigenlijk niet goed wegloopt. We willen een nieuwe lavabo plaatsen; eventueel ook de mogelijkheid bekijken om 2 kranen (en 2 lavabo's) te plaatsen in plaats van één kraan en de huidige (zeer brede) lavabo.
woensdag 7 december 2016

Plaatsen regendouche

Plaatsen van regendouche (Grohe), oude moet afgekoppeld worden , Grohe Euphoria, water toevoer is ok. Nieuwbouw van 4 jaar.
woensdag 7 december 2016

Douchewand bekleden - verder afwerken

Onze kleinste badkamer is volledig gerenoveerd enkel de wand van de douche moet nog afgewerkt worden. Deze bevindt zich onder een schuine dakrand. De wanden zijn momenteel wel al gecementeerd en het schuine plafond is afgewerkt in waterbestendige gyproc panelen. Wij hadden interesse in het afwerken met tadelakt of de panelen, zodat we zo weinig mogelijk onderhoud hebben. Is het mogelijk om hiervoor een offerte te krijgen. Onze aannemer spreekt over ongeveer 6 m² oppervlakte.
dinsdag 6 december 2016

Renovatie badkamer

Badkamer renoveren. Ik wil graag een douche, toilet, leidingen hertrekken, nieuwe badkamermeubels en tegels. Dus een leegstaande kamer die als badkamer moet worden ingericht. Ongeveer 2m x 5m.
maandag 5 december 2016

Badkamer renovatie

Badkamerrenovatie. Badkamer is 3 op 4m. wc plaatsen, bad plaatsen, douche plaatsen, tegelen, leidingen aansluiten,... Enkel installeren en betegelen.
vrijdag 2 december 2016

Badkamer installeren

Badkamer installeren (afkomstig van X2O) + afvoerleidingen
vrijdag 2 december 2016

Renovatie badkamer

Badkamer verplaatsen naar andere kamer: nieuwe leidingen, nieuwe badmeubels, nieuwe muren, nieuwplafond, nieuwe vloer
donderdag 1 december 2016

Afwerken lekkende douchewand

Onze douche heeft lekken door de bezetting van de wandtegels heen. Tot onze grote renovatie eind van het jaar zoeken we een goeie tussenoplossing, bijvoorbeeld met een polyester afwerking van de wanden.
woensdag 30 november 2016

Plaatsing nieuwe douche

Wij zoeken iemand die voor ons een bestaande douche kan vervangen door een nieuwe die wij zelf aankopen. Afhankelijk van prijs en onze keuze zal er ook een douchewand of tegels moeten geplaatst worden.
woensdag 30 november 2016

Inloopdouche maken

We wensen een bad te vervangen door een inloopdouche, Het bad staat in een nis en is getegeld tot de badrand. We wensen een ruime douche bak en liefst vlakke effen douchewand. Met een eenvoudige douche kraan.
dinsdag 29 november 2016

Badkamer renoveren

Graag willen wij onze badkamer renoveren. De afmetingen zijn 3 m op 3. 2 m op 2. 50 m hoogte. In de badkamer zou een douche, bad, badkamermeubel met dubbele lavabo en toilet moeten komen. Voor de vloertegels hadden we graag een groot formaat, bijvoorbeeld 50 cm op 50 cm. Kan u mij hiervoor een offerte maken? Graag materiaalkosten en werkkosten apart te vermelden op factuur. Werken kunnen starten rond april - mei.
maandag 28 november 2016

Totaalrenovatie van badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. Nieuwe vloer, inloopdouche, bad en badkamermeubel plaatsen. Badkamer : L 7 m B 2m Vloeren : betegeling, faiënce.
maandag 28 november 2016

Renovatie badkamer

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Alles mag op de plaats blijven waar het zich bevindt enkel de materialen moeten vernieuwd worden; vloer en wandbetegeling bad douche wc en lavabo. Leidingen niet te verplaatsen.
zondag 27 november 2016

Verbouwing badkamer

De eerste verdieping is aan renovatie toe. De nieuwe trap naar de tweede verdieping staat er al. Daaronder komt een toilet (hang of staand, te bekijken). De muren in de nachthal zelf mogen ook iets gladder en opnieuw geverfd (net als plafond). De badkamer is ong 250 bij 350, één korte muur is bijna geheel raam, en er zitten twee deuren beide in dezelfde hoek. In de badkamer willen we graag een inloopdouche en een bad (D-vorm) op de plek waar nu een bad en een toilet staan. Aan de andere kant een meubel met twee lavabo's (zelfde plek als nu). Vloerverwarming (elektrisch) en een handdoekradiator (deze op algemene verwarming). Plafond zal vervangen moeten worden. Muren betegelen tot aan plafond, vloer in verlengde van vloer nachthal.
zondag 27 november 2016

Badkamer renovatie + verplaatsen boilers

Ik zou graag mijn badkamer renoveren maar eerst dient de boiler verplaats te worden en de brander verwijderen. Daarna leidingen leggen voor toilet douche bad en lavabo
zondag 27 november 2016

Renovatie badkamer

Renovatie kleine badkamer (163x253cm): plaatsen nieuwe radiator, lavabo, bad en bijhorende kranen en afvoer. Herbetegelen wanden (3 muren) en vloer, plaasteren 1 muur en plafond (of gyproc). Uitbreiden stopcontacten en extra schakelaar/leiding voor verlichting.
zondag 27 november 2016

Badkamer renoveren

Bad vervangen door inloopdouche, nieuw toilet verplaatsen, radiator vervangen en verplaatsen, nieuw badkamermeubel, deur verhogen, buizen verleggen. Eventueel gedeeltelijk nieuwe leidingen leggen.
zaterdag 26 november 2016

Totaalrenovatie badkamer met inloopdouche - wastafel en betegelen muur en vloer

Het gaat hier om een totaalrenovatie van mijn badkamer van on 2. 10 m op 2. 30 m. Ik wil graag een inloopdouche, een toilet, een enkele wastafel met kastjes, tegels vloer + muren. Inloopdouche met glazen wand.
donderdag 24 november 2016

Afbraak 14 oude douches en plaatsen nieuwe

Verwijderen van oude douches en plaatsen van nieuwe douches met scheidingswanden, met elk toevoer koud/warm water , mengkraag en sproeikop met darm. +/- 14 tal douches. Dit is een totaalproject, afbraak bevloering, betegeling, ...
donderdag 24 november 2016

Betegelen badkamer

Vloerder gezocht om kleine badkamer te vloeren en te betegelen 4m² vloer en 9 m² wandtegels, in appartement in centrum. Tegels reeds besteld.
woensdag 23 november 2016

Plaatsing douchecabine

Voor onze winkel willen we één douche(cabine) laten installeren in onze sociale ruimte. Optie 1 is om een toilet om te bouwen tot doucheruimte, optie 2 is om in het pauzelokaal een doucheruimte te voorzien.
woensdag 23 november 2016

Badkamer renovatie

De badkamer bevind zich in het dak van het huis, het huis heeft houten gewelven. De kamer is 10 vierkante meter. Hij meet 3,4 x 3 meter, de hoogte is 2,4 meter en de afstand van de muur naar de maximale hoogte is 2,4 meter. Het idee is van een douche te installeren, een toilet, een dubbele lavabo, kwa sanitaire voorzieningen en water is alles nog mogelijk aangezien de ondervloer wordt vervangen door OSB3 18mm en electric wordt herplaatst met nieuwe aftakplaatsen ook.
maandag 21 november 2016

Badkamer verbouwen

Ik wens de volledige badkamer te vernieuwen. De huidige installatie (elektrische boiler) moet verdwijnen en plaats maken voor een vernieuwde gasgeiser (gas leidingen voorzien). Te voorzien zijn : douchecabine, dubbele wasbak met meubel met kastjes, staande kast, verlichting. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, en te zien naar de werken die moeten worden gedaan.
zondag 20 november 2016

Badkamer verbouwen

De wasplaats moet omgebouwd worden tot badkamer: Welfsels weghalen water en afvoer herleggen en chape en vloeren en tegelen Nieuwe verwarmingsketel en inloopdouche en hang wc grootte bijgebouw 8 op 4 meter.
zondag 20 november 2016

Badkamer plaatsen en betegelen

Ik wil een nieuwe badkamer + toilet plaatsen. Nieuwe badkamer zou 2 op 3 meter zijn. Gewone kamer naar badkamer maken, dit is de kamer naast de badkamer, er liggen al leidingen. Graag een inloopdouche plaatsen met glazen wand, enkele wastafel, lavabo,2 hangtoiletten,betegelen, en nieuwe vloer leggen. Afbraakwerken. Graag ter plaatse komen kijken.
zondag 20 november 2016

Badkamer renovatie

Ik heb een appartement aangekocht, gelijkvloerse verdieping. De badkamer is aan renovatie toe. De afmetingen badkamer zijn: 3. 80 m x 2. 57 m. Ik wens: - afbraak bestaande badkamer inclusief tegels en vloer. - nieuwe toestellen : inloopdouche van min 1. 20 m. Met glaswand vooraan - badkamermeubel met dubbele lavabo en kolomkast. - vloer en wanden inloopdouche in dezelfde donkere tegels. - Vals plafond met inbouwspot - vals plafond met inbouwspots. Vakman komt ter plaatse kijken.
zaterdag 19 november 2016

Inloopdouche installeren

We willen voor mijn moeder het bad laten aanpassen naar douche. Het bad staat in een insprong in de badkamer (1.69 op 90) we twijfelen tussen een composiet douchebak of acryl en zouden graag een totaalprijs hebben.
donderdag 17 november 2016

Renovatie badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren. Nieuwe leidingen en ketel, douche, lavabokast en apart toilet met handenlavabo. Leidingen liggen hier al om aan te sluiten standaard tegels om als vloer te fungeren . De totale oppervlakte zal iets van een 8 m² zijn.
woensdag 16 november 2016

Douche hertegelen

Douchebak is reeds uitgebroken en wand deels van tegels ontdaan. Muur moet van een vochtwerend gaas/doek worden voorzien. Vervolgens witte grote tegels plaatsen en nieuwe bak plaatsen. Kranen kunnen blijven.
dinsdag 15 november 2016

Inloopdouche maken

We hebben een bad waarin we eigenlijk altijd douchen en blijkbaar is er een beginnend vochtprobleem (in het toilet aan de andere kant en de inkomhal een verdieping lager). We hadden daarom graag ineens het bad laten verwijderen en een inloopdouche laten plaatsen. In bijlage foto's van de badkamer; het doel is om de badkamer te behouden en enkel het bad en de tegels direct rond het bad te verwijderen (tot aan het plafond); deze te vervangen door kunststofplaten (cfr. Waterdichtheid), tegels of iets anders dat u kan aanraden + plaatsen van een nieuwe kraan & regen-douchekop. En uiteraard dus ook een douchebak en lang raam. Afmetingen van het bad: * Lengte: 178,5 cm * Breedte: 78 cm * Hoogte: 42 cm vanaf de grond, bad ligt wel iets dieper "onder het vloerniveau".
maandag 14 november 2016

Tegelen, chappen, plaatsen van toilet etc..

Ik ben op zoek naar een vakman die zo snel mogelijk een badkamer kan komen tegelen en eventueel het plaatsen van toilet. Indien gewenst ook nog andere werken. Wij beschikken over meerdere werven.
zondag 13 november 2016

Renovatie badkamer

Ik wil graag een offerte voor het renoveren van mijn badkamer (2x1,6m) en plus het verwijderen van mijn schoorsteen.
zaterdag 12 november 2016

Herstel douche

De badkamer is 3 jaar geleden geïnstalleerd maar de uitvoerder is failliet gegaan. Het is een geintegreerd model met bad, douche(s) ineen en de handdouche is losgeraakt van de console waar de waterleiding doorgaat naar de andere douche. Deze is voor mij te lastig te bereiken om weer vast te draaien. Wie kan me helpen? denk dat de console gedemonteerd moet worden, dan is het een grote klus ..
vrijdag 11 november 2016

Douchecabine verwijderen

Ik wil mijn huidige douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten installeren.
vrijdag 11 november 2016

Renoveren badkamer

Badkamer moet gerenoveerd worden. Alle elektrische en sanitaire leidingen zijn reeds voorzien. Hiervoor moet bestaande bad vervangen worden en een nieuwe inloopdouche geïnstalleerd worden. De vloer moet ook geëgaliseerd worden om dan later af gewerkt te worden met een gietvloer. (Havatec) De aanliggende wand moeten ook afgewerkt worden. Liefst zo naadloos mogelijk... Gedetailleerde omschrijving vind je terug in bijlage...
woensdag 9 november 2016

Renovatie badkamer

Ik wil een badkamer laten verbouwen. Deze meet 1,44m op 2,97m. Er zou een inloopdouche, een hangtoilet en een lavabo moeten komen. Tevens willen we graag dat de bestaande tegels uitgebroken worden en er nieuwe worden geplaatst. Hiervoor wensen we graag vooral grote tegels te gebruiken. De ketel is nog in orde. Is het mogelijk om een offerte op te maken en de materialen apart te plaatsen? We kunnen ook een afspraak maken om ter plaatste alles te bekijken.
dinsdag 8 november 2016

Badkamer afwerken

De badkamer is deels afgewerkt door onszelf: de douche is geïnstalleerd en een deel is betegeld. De rest is onaf. We weten ook niet in hoeverre de douche goed geïnstalleerd is, omdat we soms problemen hebben met de afvoer.
dinsdag 8 november 2016

Renovatie badkamer

1)aanpassen leidingen in bestaande badkamer die uitgebroken is, oorspronkelijk stond er 1 douche cabine nu moet er een bad + inloopdouche komen (gewenste materialen reeds op offerte X2O) deze komen in de lengte van 1 muur naast elkaar 2)in dezelfde badkamer moet de chauffauge op een andere plek komen (op gas, nieuwe leiding kan in de vloer geslepen worden +/- m) 3) betegelen van 1 volledige muur + bad (ca 8m²)tegels ook reeds op offerte. Kortom alleen de plaatsing is nodig met aanpassing van de leiding en chauffage. Meer uitleg mogelijk of foto's per mail. Werken eind januari - begin feb 2017.
dinsdag 8 november 2016

Renovatie badkamer

Badkamerrenovatie en ook afbraakwerken voor wandtegels en dan nieuwe zetten. Bad vervangen door docuhe en lavabo wandmeubel plaatsen. Het is een kleine badkamer.
dinsdag 8 november 2016

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen: Nieuwe douche, lavabo, enkel hang wc, betegelen muren & vloeren plus hangradiator. De badkamer is 270 cm op 182 cm.
maandag 7 november 2016

Badkamer renovatie

Ik wil de huidige badkamer renoveren, moet uitgebroken worden. Inloopdouche plaatsen, bad meubel , betegelen en vloeren Oppervlakte 3. 5 x 2.
zondag 6 november 2016

Badkamer renovatie

De badkamer is 3 op 4 meter. Wandkast mag blijven. Ligbad en stortbad vervangen door moderne douchecabine. Het toilet vervangen door hangend toilet en misschien ook vloer vervangen.
zaterdag 5 november 2016

Badkamer renovatie

Huidige bad van 170x70 moet verwijderd worden omwille van herstelling van lek aan de leiding achter de betegeling. We wensen een offerte voor de heropbouw van de badkamer met volgende kenmerken: Huidige oppervlakte 2,64 (diepte) x 2,05 (breedte). Uitbreken muur naar toilet en huidige deur, wegnemen toilet (wordt behouden), bijplaatsen valse wanden met nieuwe deur. Nieuwe oppervlakte naar schatting 3,64 (diepte) x 2,05 (breedte). Uitbreken van vloer betegeling (opgelet: elektrische verwarming in de vloer). Nieuwe douche plaatsen.Vervangen van koud en warme koperen waterleidingen door koud en warme geïsoleerde waterleidingen met groter debiet naar wastafel kinderkamer (w/k) , toilet (k), lavabo (w/k) en 2 douche-aansluitingen (w/k).
donderdag 3 november 2016

Douchevloer herstellen

Onze douchevloer is gebarsten. Betreft kiezelmatten die door familie gelegd zijn en niet op de juiste manier.. Graag zouden wij dit op een professionele en correcte manier opgelost hebben
dinsdag 1 november 2016

Tegels plaatsen

Eerste werk: In onze badkamer is de douche hersteld. De tegels rond de douche en tegels van de vloer dienen terug geplaatst te worden. Zie 2 bijgevoegde foto's. Tweede werk: Stuks gyprox (1 meter/0. 5 meter) verwijderen. Afvoer van douche herstellen. Gyprox opnieuw plaatsen.
zondag 30 oktober 2016

Vernieuwen douche

Uitbreken betegelde douche en plaatsen van nieuwe douche. Plaatsen van ventilatierooster.
zondag 30 oktober 2016

Renovatie badkamer

We hebben een huis op het oog maar de badkamer en toilet zou gerenoveerd moeten worden en we zouden graag willen weten wat ons de renovatie zou kosten. In de badkamer (9m2)willen, we een dubbele lavabo, vrijstaand ligbad en/of inloopdouche. In het toilet( 2,85m2), een nieuw toilet en een lavabo. De vloer en de wanden zouden ook opnieuw betegeld moeten worden. Graag de werken starten in het voorjaar.
vrijdag 28 oktober 2016

Douchecabine laten plaatsen

Sanitaire installatie verbeteren
vrijdag 28 oktober 2016

Vernieuwen van douche

Ik wil mijn douche laten vernieuwen. Ik heb een douche met wandtegels. Graag had ik een douche zonder voegen en een nieuwe douche bak van 3 cm.
woensdag 26 oktober 2016

Badkamer te renoveren

De afmeting van mijn badkamer 3m op 1,82m. We verkiezen een nieuwe vloer, inloopdouche, hangtoilet, wandmeubel met 1 lavabo, afzonderlijke kast, nieuwe plafond alsook wandtegels.

Partners

Partners van Casius