Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Antwerpen.

92 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: tegelen, chappen, plaatsen van toilet etc.., verbouwing badkamer, totaalrenovatie badkamer met inloopdouche - wastafel en betegelen muur en vloer, afbraak 14 oude douches en plaatsen nieuwe, badkamer plaatsen en betegelen, badkamer renovatie, renoveren badkamer, renovatie badkamer, badkamer renoveren, totaalrenovatie van badkamer, renovatie badkamer, badkamer renovatie + verplaatsen boilers, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

maandag 5 december 2016

Badkamer renovatie

Badkamerrenovatie. Badkamer is 3 op 4m. wc plaatsen, bad plaatsen, douche plaatsen, tegelen, leidingen aansluiten,... Enkel installeren en betegelen.
donderdag 1 december 2016

Afwerken lekkende douchewand

Onze douche heeft lekken door de bezetting van de wandtegels heen. Tot onze grote renovatie eind van het jaar zoeken we een goeie tussenoplossing, bijvoorbeeld met een polyester afwerking van de wanden.
woensdag 30 november 2016

Inloopdouche maken

We wensen een bad te vervangen door een inloopdouche, Het bad staat in een nis en is getegeld tot de badrand. We wensen een ruime douche bak en liefst vlakke effen douchewand. Met een eenvoudige douche kraan.
zondag 27 november 2016

Badkamer renoveren

Bad vervangen door inloopdouche, nieuw toilet verplaatsen, radiator vervangen en verplaatsen, nieuw badkamermeubel, deur verhogen, buizen verleggen. Eventueel gedeeltelijk nieuwe leidingen leggen.
zondag 20 november 2016

Badkamer verbouwen

De wasplaats moet omgebouwd worden tot badkamer: Welfsels weghalen water en afvoer herleggen en chape en vloeren en tegelen Nieuwe verwarmingsketel en inloopdouche en hang wc grootte bijgebouw 8 op 4 meter.
zondag 20 november 2016

Badkamer plaatsen en betegelen

Ik wil een nieuwe badkamer + toilet plaatsen. Nieuwe badkamer zou 2 op 3 meter zijn. Gewone kamer naar badkamer maken, dit is de kamer naast de badkamer, er liggen al leidingen. Graag een inloopdouche plaatsen met glazen wand, enkele wastafel, lavabo,2 hangtoiletten,betegelen, en nieuwe vloer leggen. Afbraakwerken. Graag ter plaatse komen kijken.
zondag 20 november 2016

Badkamer renovatie

Ik heb een appartement aangekocht, gelijkvloerse verdieping. De badkamer is aan renovatie toe. De afmetingen badkamer zijn: 3. 80 m x 2. 57 m. Ik wens: - afbraak bestaande badkamer inclusief tegels en vloer. - nieuwe toestellen : inloopdouche van min 1. 20 m. Met glaswand vooraan - badkamermeubel met dubbele lavabo en kolomkast. - vloer en wanden inloopdouche in dezelfde donkere tegels. - Vals plafond met inbouwspot - vals plafond met inbouwspots. Vakman komt ter plaatse kijken.
donderdag 17 november 2016

Renovatie badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren. Nieuwe leidingen en ketel, douche, lavabokast en apart toilet met handenlavabo. Leidingen liggen hier al om aan te sluiten standaard tegels om als vloer te fungeren . De totale oppervlakte zal iets van een 8 m² zijn.
woensdag 16 november 2016

Douche hertegelen

Douchebak is reeds uitgebroken en wand deels van tegels ontdaan. Muur moet van een vochtwerend gaas/doek worden voorzien. Vervolgens witte grote tegels plaatsen en nieuwe bak plaatsen. Kranen kunnen blijven.
maandag 14 november 2016

Tegelen, chappen, plaatsen van toilet etc..

Ik ben op zoek naar een vakman die zo snel mogelijk een badkamer kan komen tegelen en eventueel het plaatsen van toilet. Indien gewenst ook nog andere werken. Wij beschikken over meerdere werven.
woensdag 9 november 2016

Renovatie badkamer

Ik wil een badkamer laten verbouwen. Deze meet 1,44m op 2,97m. Er zou een inloopdouche, een hangtoilet en een lavabo moeten komen. Tevens willen we graag dat de bestaande tegels uitgebroken worden en er nieuwe worden geplaatst. Hiervoor wensen we graag vooral grote tegels te gebruiken. De ketel is nog in orde. Is het mogelijk om een offerte op te maken en de materialen apart te plaatsen? We kunnen ook een afspraak maken om ter plaatste alles te bekijken.
maandag 7 november 2016

Badkamer renovatie

Ik wil de huidige badkamer renoveren, moet uitgebroken worden. Inloopdouche plaatsen, bad meubel , betegelen en vloeren Oppervlakte 3. 5 x 2.
dinsdag 1 november 2016

Tegels plaatsen

Eerste werk: In onze badkamer is de douche hersteld. De tegels rond de douche en tegels van de vloer dienen terug geplaatst te worden. Zie 2 bijgevoegde foto's. Tweede werk: Stuks gyprox (1 meter/0. 5 meter) verwijderen. Afvoer van douche herstellen. Gyprox opnieuw plaatsen.
zondag 30 oktober 2016

Vernieuwen douche

Uitbreken betegelde douche en plaatsen van nieuwe douche. Plaatsen van ventilatierooster.
zondag 30 oktober 2016

Renovatie badkamer

We hebben een huis op het oog maar de badkamer en toilet zou gerenoveerd moeten worden en we zouden graag willen weten wat ons de renovatie zou kosten. In de badkamer (9m2)willen, we een dubbele lavabo, vrijstaand ligbad en/of inloopdouche. In het toilet( 2,85m2), een nieuw toilet en een lavabo. De vloer en de wanden zouden ook opnieuw betegeld moeten worden. Graag de werken starten in het voorjaar.
zondag 23 oktober 2016

Renovatie badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren bad door douche vervangen en badkamermeubels; 2 hoge kasten en wastafel met 2 wasbekken afmetingen3,40 of 3,00
maandag 17 oktober 2016

Badkamer verplaatsen

Ik wil mijn badkamer verplaatsen naar een andere ruimte in mijn appartement. Alle meubels zullen vernieuwd worden. De oppervlakte van de ruimte is ruim 9m2 (400x230cm). Er moet een muur van 280x300cm uitgebroken worden en 2 (groene) gipswanden geplaatst worden. Op de vloer (9 m²) komen grote houtlooktegels van circa 20x100cm. Op de wanden komen grote witte tegels van circa 30x60cm. Geen mozaiekjes of andere versiering, gewoon rechttoe-rechtaan. De oppervlaktes van de wanden die betegeld moeten worden zijn circa: 4m², 4m², 4m², 3m² (met raam), 5m², 7m², 6m² (met raam), 12m². Er dient een badmeubel geïnstalleerd te worden met een douche-in-bad en een glazen badwand. Daarnaast één of twee wastafels. En al het leiding- en afvoerwerk.
vrijdag 14 oktober 2016

Renovatie badkamer

De badkamer is +/- 2 m 40 bij 3 m 40. In de badkamer had ik graag een badkuip, toilet, dubbele wasbak en eventueel een douche kan zijn een douche bak of een inloopdouche. Ook de wanden, vloer en plafond mogen vervangen worden. Momenteel staat in de badkamer een grondwaterpomp. Die zou ik graag weg willen. Alles wat hier nu op aangesloten is, zou aangesloten mogen worden op stadswater. Tegels en vloeren plaatsen.
donderdag 13 oktober 2016

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer: 2,90 x 1,45 m Bad, lavabo met kast wc betegeling en vloeren. Afbraak willen we zelf doen.
dinsdag 11 oktober 2016

Wasmachine verplaatsen en vervangen door douche

In de plaats van wasmachine wens ik een douche en lavabo te laten installeren. Wasmachine verplaatsen. Mogelijk volledige badkamer renoveren.
dinsdag 11 oktober 2016

Badkamer renoveren

Ik heb een duplex en wou graag een offerte ontvangen om mijn badkamer (3. 15m2) plus lavabo (1. 23m2) te renoveren. Graag had ik een inloopdouche ipv een ligbad en een moderne look op mijn oude badkamer en liefst met een ingebouwd kast. In de lavabo indien mogelijk wou ik een nieuwe boiler maar wel kleiner dan de huidige en verstopt in een kast. Graag had ik ook tegels in beide ruimtes.
zondag 9 oktober 2016

Plaatsen Lafiness / vistelle douchewanden

Ik zoek een installateur die 2 douchewanden Lafinesse van Vistelle kan plaatsen in een douchecel op bestaande betegeling. Nog niks is besteld.
vrijdag 7 oktober 2016

Badkamer renoveren

Nu mozaïek beige / bruin . Steentjes komen los . Bad versleten , in put geplaatst . Te vervangen door inloopdouche ? Mozaieksteentjes zijn must . Een zo gied als nieuw badkamermeubel voorradig Opp ong 2,5 op 2
donderdag 6 oktober 2016

Heremailleren van 2 onderbouwlavabo's

Graag prijsofferte voor het heremailleren van 2 onderbouw lavabo's .
woensdag 5 oktober 2016

Renoveren stortbad

Wij zouden het stortbad willen renoveren tot een inloopbad. Het huidige stortbad is 90 cm plus een ruimte van ongeveer 90 cm. (1m80).