Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Limburg.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Houthalen, Koersel, Kuringen, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: tegelen, chappen, plaatsen van toilet etc.., verbouwing badkamer, totaalrenovatie badkamer met inloopdouche - wastafel en betegelen muur en vloer, afbraak 14 oude douches en plaatsen nieuwe, badkamer plaatsen en betegelen, badkamer renovatie, renoveren badkamer, renovatie badkamer, renovatie badkamer, badkamer renoveren, totaalrenovatie van badkamer, renovatie badkamer, badkamer renovatie + verplaatsen boilers, badkamer renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Limburg:

zaterdag 26 november 2016

Totaalrenovatie badkamer met inloopdouche - wastafel en betegelen muur en vloer

Het gaat hier om een totaalrenovatie van mijn badkamer van on 2. 10 m op 2. 30 m. Ik wil graag een inloopdouche, een toilet, een enkele wastafel met kastjes, tegels vloer + muren. Inloopdouche met glazen wand.
donderdag 24 november 2016

Betegelen badkamer

Vloerder gezocht om kleine badkamer te vloeren en te betegelen 4m² vloer en 9 m² wandtegels, in appartement in centrum. Tegels reeds besteld.
dinsdag 8 november 2016

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen: Nieuwe douche, lavabo, enkel hang wc, betegelen muren & vloeren plus hangradiator. De badkamer is 270 cm op 182 cm.
donderdag 3 november 2016

Douchevloer herstellen

Onze douchevloer is gebarsten. Betreft kiezelmatten die door familie gelegd zijn en niet op de juiste manier.. Graag zouden wij dit op een professionele en correcte manier opgelost hebben
dinsdag 11 oktober 2016

Renovatie badkamer

Ik wens volgende zaken te laten veranderen: bad, lavabo enkel, inloop douche, badkamer meubel met 2 kasten en spiegel + verlichting. Wenst vooral offertes voor bij de bank binnen te kunnen brengen.
donderdag 6 oktober 2016

Plaatsen douchecel - bad uitbreken

Bestaand bad dient uitgebroken en een douchecel 120cm op 90cm met acrylwanden dient geplaatst. Appartement van 2008.
dinsdag 4 oktober 2016

Douche plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand om onze douche te plaatsen. De douchebak zelf is reeds aangekocht. Hierna moeten de wanden ook bekleed worden met acrylplaten. Deze moeten nog aangekocht worden.
dinsdag 20 september 2016

Complete badkamer renovatie

Wij willen de badkamer renoveren momenteel enkel een bad wc en dubbele lavabo. Graag willen we extra een douche plaatsen dus daarvoor leidingen te leggen en alles te vernieuwen van vloer tot muur tegels en meubilair. De badkamer heeft afmetingen 198 mm x 298 mm - hoogte geloof ik 245 mm.
vrijdag 16 september 2016

Badkamer renovatie

Badkamer: Renoveren van de wand en vloertegels. Andere douche plaatsen. Plaatsen van zonnebank ipv inloopdouche.
maandag 5 september 2016

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie uitvoeren. Er staat een ligbad, jet cabine die moet eruit en er moet een inloopdouche in de plaats. Vernieuwen van was tablet. Vloeren en betegelen van de wand aan de inloopdouche. Best ter plaatse kijken. Oppervlakte badkamer : 20 m².
zondag 4 september 2016

Renoveren van de badkamer

Badkamer renovatie. Aanpassingen aan de badkamer.
donderdag 1 september 2016

Badkamerrenovatie uitvoeren

Tegels verwijderen, oud sanitair verwijderen, nieuwe buizen en aansluitingen maken waar nodig aan lavabo's, douchetub, geberit duofix hangwc enz. Alles nieuw gyproc plafond en nieuwe tegels en kasten plaatsen en allemaal de nieuwe kranen en regendouche, handdouches enz aansluiten. Vrijblijvend komen kijken voor offerte plaatsing kan. Materiaal kopen we aan , enkel het plaatsen. Graag zo snel mogelijk een vakman die langs komt zo kunnen we beslissing maken.
maandag 29 augustus 2016

Renovatie badkamer

Oude badkamer renoveren. Graag een inloopdouche plaatsen, en bad uitbreken-betegelen. Nieuwe wastafel. Oppervlakte totale plaats is 1. 75 op 1.35 meter. Liefst zo snel mogelijk.
maandag 29 augustus 2016

Nieuwe douchekraan installeren

Zoek iemand die douche kraan kan installeren de oude staat vast met tang dus dat gaat niet meer lang houden.. Graag advies over welke douchekraan juist kopen , en hoeveel het kost om te plaatsen.
zaterdag 20 augustus 2016

Renoveren van badkamer, wc, douche en meubel

Renoveren van badkamer wc douche meubel
vrijdag 19 augustus 2016

Omvormen badkamer

Verbouwen badkamer op bovenverdieping. Maat nieuwe badkamer 2m70 m op 2m 70. Werken :afbraak muur wc, word inloopdouche. wc komt in oude badkamer. Gedeelte plaatsen van gyprocwand met schuifdeur van 0, 94 m . Ombouwing van badkamer en wc tot inloopdouche voor een invalide
zondag 7 augustus 2016

Renoveren badkamer

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. 5 m°. Niew bad, nieuw toilet nieuwe wastafel en rondom betegeling vernieuwen. De bgetegeling is van plafond tot vloer.
zaterdag 6 augustus 2016

Badkamer afwerken

Douche plaatsen en badkamer afwerken. Vanwege lek is badkamer opengebroken en daardoor mogelijkheid om douche te plaatsen.
dinsdag 2 augustus 2016

Renovatie badkamer-berging

Badkamer is volledig leeg. De wc en berging renoveren. Er ligt nu vloerverwarming maar moet verder afgewerkt worden in de badkamer. Tegels rond badkuip plaatsen. Materiaal is aanwezig.
maandag 25 juli 2016

Renovatie badkamer

Volledige badkamer afbreken en volledig nieuwe badkamer plaatsen. Meubel, douche, bad, plafond, tegels muren en vloer.
zondag 24 juli 2016

Renovatie badkamer

Graag een offerte voor de renovatie van onze badkamer. 1. Voorzien oplossing vocht (vochtwernde folie plaatsen of waterwerende gyproc, graag advies) 2. Leidingen en afvoer verplaatsen met het nodige slijpwerk. Ook de voorziening voor douchebak moet uigeslepen worden. 3. Tegelen van vloer en wand. (44m²)
woensdag 22 juni 2016

Plaatsen nieuw bad

Bestaand bad renoveren zonder uit te breken. Dus een nieuw bad erin zetten.
dinsdag 21 juni 2016

Totaalrenovatie badkamer

Betreft een totaal badkamer renovatie: Ik doe een totale badkamerrenovatie (plaatsen inloopdouche, nieuw badkamermeubel, plaatsen nieuwe radiator, vloeren en betegelen ). Ook een badkamer vakman om de leidingen te her leggen en alles te plaatsen. (materiaal reeds in het bezit)
dinsdag 24 mei 2016

Inloop douche + wastafel

Lege ruimte waar een inloopdouche gemaakt moet worden , er is kruipruimte voorzien. Afvoer + leidingen aanleggen. Douchebak + wandtegels plaatsen - electra aanleggen + afzuiging
dinsdag 17 mei 2016

Vernieuwen WC ruimte

Wc renovatie: vernieuwen van tegels, WC, verven ,