Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Oost-Vlaanderen.

101 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: tegelen, chappen, plaatsen van toilet etc.., verbouwing badkamer, totaalrenovatie badkamer met inloopdouche - wastafel en betegelen muur en vloer, afbraak 14 oude douches en plaatsen nieuwe, badkamer plaatsen en betegelen, badkamer renovatie, renoveren badkamer, renovatie badkamer, renovatie badkamer, badkamer renoveren, totaalrenovatie van badkamer, renovatie badkamer, badkamer renovatie + verplaatsen boilers, badkamer renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oost-Vlaanderen:

woensdag 7 december 2016

Douchewand bekleden

Onze kleinste badkamer is volledig gerenoveerd enkel de wand van de douche moet nog afgewerkt worden. Deze bevindt zich onder een schuine dakrand. De wanden zijn momenteel wel al gecementeerd en het schuine plafond is afgewerkt in waterbestendige gyproc panelen. Wij hadden interesse in het afwerken met tadelakt of de panelen, zodat we zo weinig mogelijk onderhoud hebben. Is het mogelijk om hiervoor een offerte te krijgen. Onze aannemer spreekt over ongeveer 6 m² oppervlakte.
dinsdag 6 december 2016

Renovatie badkamer

Badkamer renoveren. Ik wil graag een douche, toilet, leidingen hertrekken, nieuwe badkamermeubels en tegels. Dus een leegstaande kamer die als badkamer moet worden ingericht. Ongeveer 2m x 5m.
maandag 28 november 2016

Totaalrenovatie van badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. Nieuwe vloer, inloopdouche, bad en badkamermeubel plaatsen. Badkamer : L 7 m B 2m Vloeren : betegeling, faiënce.
zondag 27 november 2016

Verbouwing badkamer

De eerste verdieping is aan renovatie toe. De nieuwe trap naar de tweede verdieping staat er al. Daaronder komt een toilet (hang of staand, te bekijken). De muren in de nachthal zelf mogen ook iets gladder en opnieuw geverfd (net als plafond). De badkamer is ong 250 bij 350, één korte muur is bijna geheel raam, en er zitten twee deuren beide in dezelfde hoek. In de badkamer willen we graag een inloopdouche en een bad (D-vorm) op de plek waar nu een bad en een toilet staan. Aan de andere kant een meubel met twee lavabo's (zelfde plek als nu). Vloerverwarming (elektrisch) en een handdoekradiator (deze op algemene verwarming). Plafond zal vervangen moeten worden. Muren betegelen tot aan plafond, vloer in verlengde van vloer nachthal.
zondag 27 november 2016

Badkamer renovatie + verplaatsen boilers

Ik zou graag mijn badkamer renoveren maar eerst dient de boiler verplaats te worden en de brander verwijderen. Daarna leidingen leggen voor toilet douche bad en lavabo
zondag 27 november 2016

Renovatie badkamer

Renovatie kleine badkamer (163x253cm): plaatsen nieuwe radiator, lavabo, bad en bijhorende kranen en afvoer. Herbetegelen wanden (3 muren) en vloer, plaasteren 1 muur en plafond (of gyproc). Uitbreiden stopcontacten en extra schakelaar/leiding voor verlichting.
woensdag 23 november 2016

Plaatsing douchecabine

Voor onze winkel willen we één douche(cabine) laten installeren in onze sociale ruimte. Optie 1 is om een toilet om te bouwen tot doucheruimte, optie 2 is om in het pauzelokaal een doucheruimte te voorzien.
maandag 21 november 2016

Badkamer verbouwen

Ik wens de volledige badkamer te vernieuwen. De huidige installatie (elektrische boiler) moet verdwijnen en plaats maken voor een vernieuwde gasgeiser (gas leidingen voorzien). Te voorzien zijn : douchecabine, dubbele wasbak met meubel met kastjes, staande kast, verlichting. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, en te zien naar de werken die moeten worden gedaan.
dinsdag 15 november 2016

Inloopdouche maken

We hebben een bad waarin we eigenlijk altijd douchen en blijkbaar is er een beginnend vochtprobleem (in het toilet aan de andere kant en de inkomhal een verdieping lager). We hadden daarom graag ineens het bad laten verwijderen en een inloopdouche laten plaatsen. In bijlage foto's van de badkamer; het doel is om de badkamer te behouden en enkel het bad en de tegels direct rond het bad te verwijderen (tot aan het plafond); deze te vervangen door kunststofplaten (cfr. Waterdichtheid), tegels of iets anders dat u kan aanraden + plaatsen van een nieuwe kraan & regen-douchekop. En uiteraard dus ook een douchebak en lang raam. Afmetingen van het bad: * Lengte: 178,5 cm * Breedte: 78 cm * Hoogte: 42 cm vanaf de grond, bad ligt wel iets dieper "onder het vloerniveau".
vrijdag 11 november 2016

Douchecabine verwijderen

Ik wil mijn huidige douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten installeren.
dinsdag 8 november 2016

Badkamer afwerken

De badkamer is deels afgewerkt door onszelf: de douche is geïnstalleerd en een deel is betegeld. De rest is onaf. We weten ook niet in hoeverre de douche goed geïnstalleerd is, omdat we soms problemen hebben met de afvoer.
dinsdag 8 november 2016

Renovatie badkamer

1)aanpassen leidingen in bestaande badkamer die uitgebroken is, oorspronkelijk stond er 1 douche cabine nu moet er een bad + inloopdouche komen (gewenste materialen reeds op offerte X2O) deze komen in de lengte van 1 muur naast elkaar 2)in dezelfde badkamer moet de chauffauge op een andere plek komen (op gas, nieuwe leiding kan in de vloer geslepen worden +/- m) 3) betegelen van 1 volledige muur + bad (ca 8m²)tegels ook reeds op offerte. Kortom alleen de plaatsing is nodig met aanpassing van de leiding en chauffage. Meer uitleg mogelijk of foto's per mail. Werken eind januari - begin feb 2017.
dinsdag 8 november 2016

Renovatie badkamer

Badkamerrenovatie en ook afbraakwerken voor wandtegels en dan nieuwe zetten. Bad vervangen door docuhe en lavabo wandmeubel plaatsen. Het is een kleine badkamer.
zaterdag 5 november 2016

Badkamer renovatie

Huidige bad van 170x70 moet verwijderd worden omwille van herstelling van lek aan de leiding achter de betegeling. We wensen een offerte voor de heropbouw van de badkamer met volgende kenmerken: Huidige oppervlakte 2,64 (diepte) x 2,05 (breedte). Uitbreken muur naar toilet en huidige deur, wegnemen toilet (wordt behouden), bijplaatsen valse wanden met nieuwe deur. Nieuwe oppervlakte naar schatting 3,64 (diepte) x 2,05 (breedte). Uitbreken van vloer betegeling (opgelet: elektrische verwarming in de vloer). Nieuwe douche plaatsen.Vervangen van koud en warme koperen waterleidingen door koud en warme geïsoleerde waterleidingen met groter debiet naar wastafel kinderkamer (w/k) , toilet (k), lavabo (w/k) en 2 douche-aansluitingen (w/k).
woensdag 26 oktober 2016

Badkamer te renoveren

De afmeting van mijn badkamer 3m op 1,82m. We verkiezen een nieuwe vloer, inloopdouche, hangtoilet, wandmeubel met 1 lavabo, afzonderlijke kast, nieuwe plafond alsook wandtegels.
dinsdag 18 oktober 2016

Bad vervangen door douche

Ik wil een bad vervangen door een inloopdouche, een nieuwe vloer in badkamer en nachthal. Badkamer is 1,4 X 1,9, nachthal 4,5 X 0,5
maandag 17 oktober 2016

Plaatsen sanitair

Een lavabo + badkamermeubel + afvoerbak in washok dienen geplaatst te worden.
woensdag 12 oktober 2016

Nieuw bad plaatsen

Ik wens een nieuw bad want het huidige is te klein en verouderd.
maandag 10 oktober 2016

Douchekraan vervangen

Ik wil de kraan in de douche laten vervangen, de thermostaat is kapot en we krijgen geen warm water uit de douchekraan.
maandag 10 oktober 2016

Badkamer volledig verbouwen en betegelen

Prijsofferte: Ik wil de badkamer volledig laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2 m 40 op 2 m 10 met schuine schuine kant van het dak. In badkamer moet komen een douchecabine in plaats van het bad nu, hangend toilet, hangende kast met dubbele lavabo en spiegel boven, radiator aanwezig. Wanden (+-16 m²) en vloer (+-5 m²) betegelen of iets anders dat op de markt is. Ter plaatse komen kijken misschien is een inloopdouche mogelijk.
dinsdag 4 oktober 2016

Totale renovatie toilet

Totale renovatie toilet. Weghalen oude wc pot, wastafel, betegeling. Nazicht en evt. vernieuwing loodgieterij. Installatie nieuwe (hang) wc en wastafel. Bepleistering muren wordt zelf gedaan nadien.
maandag 3 oktober 2016

Vervangen badkamer

Graag vervanging bad en douche, eventueel meubel afhankelijk van de prijs. (met 2 kranen).
maandag 3 oktober 2016

Renoveren badkamer

De oude wc moet verplaatst worden, alsook de boiler en leidingen moeten gelegd worden voor een inloopdouche
zaterdag 1 oktober 2016

Renovatie 2 toiletten

Ik wil 2 toiletten renoveren : betegelen van wanden en vloeren (tegels zijn reeds aangekocht : 60 bij 60 cm)+ sanitair plaatsen : hang wc + kleine pompsteen
zaterdag 1 oktober 2016

Renovatie badkamer

- Betegelen van de muren en vloer (kleine oppervlakte) - plaatsen van boiler - plaatsen van bad met scherm - plaatsen lavabo - Leggen elekticiteit Liefst week 44 - week van 30 oktober