Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

1069 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: renovatie dak met plaatsing zonnepanelen, plaatsing plat dak, dakkapel plaatsen, isolatie hellend dak, vernieuwing van pannendak en isolatie, nieuwe dakpannen en panlatten plaatsen, vervangen oude dakpannen, renovatie zadeldak, renovatie dak, vernieuwen puntdak, dakwerken bestaande woning, renovatie dak, vervangen van dakbedekking, plaatsing omgekeerd dak, nieuwe panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

dinsdag 6 december 2016

Dakgoot vervangen

Onze dakgoot is dringend aan vernieuwing toe. We hebben last van schimmels en vocht in het huis doordat we met een defecte dakgoot zitten.
dinsdag 6 december 2016

Dakkapel plaatsen

We overwegen een dakkapel te plaatsen die de volledige breedte van de achterkant van het huidige zadeldak zou moeten innemen (11m). We zouden ons graag informeren naar de mogelijkheden, rekening houdend met de dakstructuur, stevigheid, oppervlakte van de ramen,...
maandag 5 december 2016

Bankirai dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras aanleggen op een bestaand platdak 50 m², bankirai.
maandag 5 december 2016

Dakgarage plaatsen

Ik wil een dak met isolerende dakplaten waarvan de binnenzijde reeds afgewerkt is. Schuinafwaterend richting voorzijde (gevel). IJzeren poutrellen voorzien van 7 m om aan te bevestigen Afmetingen dak 7 x 8 m, garage uit metselwerk is 4 m hoog.
maandag 5 december 2016

Isolatie hellend dak

Isolatie van hellend pannendak (oude woning) en vernieuwing van het onderdak. Binnenafwerking is niet nodig.
zondag 4 december 2016

Ontmossen, reinigen en coaten van dak

Het betreft een 3-gevel woning met 1 verdiep.
zaterdag 3 december 2016

Plaatsen betonpannen

Betonpannen vb Eternit Horzon. Incl. Onderdak. Geen isolatie (maar mag meegenomen worden als optiemogelijkheid). +/- 90m²
donderdag 1 december 2016

Schade plastiek afdak terras

Plastieken dak herstellen - +/- 4x3m
donderdag 1 december 2016

Dakwerken bestaande woning

Isoleren bestaand plat dak (in goede staat), er dus gewoon boven te plaatsen Ook vernieuwen bestaand zadeldak met herbruik van pottelberg dakpannen, houtwerk is in prima staat maar er bevindt zich momenteel een onderdak die niet meer voldoet (terrepapier). platdak: 6m * 4m zadeldak: 6m * 10m
donderdag 1 december 2016

Isoleren van plat dak en waterdicht maken

Plat dak isoleren en waterdicht maken. Oude roofing verwijderen (2 lagen). Het gaat over een rijwoning van rond 1970.
donderdag 1 december 2016

Dakgoten herstellen

We zouden onze zinken dakgoten willen laten herstellen
woensdag 30 november 2016

Renovatie dak

Renovatie van pannen dak. Graag eerlijk advies en correcte prijsofferte voor uit te voeren nodige werken alsjeblief.
dinsdag 29 november 2016

Dakrandherstelling

Herstelling betonrot dakrand, eventueel bekleding volledige dakrand (ca 25 lopende meter)
maandag 28 november 2016

Golfplaten dak vervangen

Tijdens de voorbije storm zijn er enkele golfplaten van onze schuur gaan vliegen. Is het mogelijk om eens prijs te maken om dit te herstellen? Er mag ook prijs gemaakt worden om eventueel de volledige dakbedekking te vervangen vermits de rest van de platen ook stilaan aan vervanging toe zijn.
maandag 28 november 2016

Vervangen van dakbedekking

Dakbedekking EPDM Vervangen van het dak. Dit is een plat dak. Oppervlakte ongeveer een 90 en 140 m².
zondag 27 november 2016

Renovatie dak met plaatsing zonnepanelen

Wij wonen te Ninove en zijn op zoek naar een bouwaannemer voor het leggen van 2 aaneengrensende daken (+/- 150m²). De daken zijn beide oud en niet geïsoleerd. Bovendien zouden we graag zonnepanelen plaatsen nadat het dak vernieuwd is. Is het mogelijk om samen de mogelijkheden te bespreken en verder na te gaan wat de beste optie is voor onze woonst? Wij vinden het bovendien belangrijk dat de nieuwe materialen van biologisch /ecologische afkomst zijn (voorbeeld hout met een eco-label). Bieden jullie dit aan?
zondag 27 november 2016

Vervangen lichtstraat

Ik wens een nazicht van onze lichtstraat. Het betreft een schuine glazen dakconstructie over de ganse lengte van van onze bovenhal. Bij hevige regen loopt er water langs de binnenmuren. Ergens zit dus een lek.
zondag 27 november 2016

Nieuwe dakpannen en panlatten plaatsen

Ik wens nieuwe dakpannen op mijn dak, het is ongeveer 50m², alsook nieuwe panlatten en nieuwe dakgoten. De basisconstructie waarop het dak rust, de verticale balken, zijn nog in goede staat, Graag wens ik ook een onderdak (momenteel is er geen) en nieuwe dakgoten. Voor alles afzonderlijk had ik graag jullie prijzen aub. Dus ook de prijs zonder onderdak en zonder nieuwe dakgoten aub. Zo kan ik zien of het interessant is om ook de dakgoten te vernieuwen of niet. Alsook graag de prijzen van materiaalkost en totale werkuren afzonderlijk aub. Materiaalkost is uiteraard afhankelijk van de soorten dakpannen, maar gelieve mij verschillende voorstellen te geven (voorbeeld prijs voor betonnen dakpannen, kleidakpannen, ... enz) De hoogte is 358 cm is. Lengte dak voorkant: 520cm van beneden
zaterdag 26 november 2016

Regenpijp herstellen en vervangen dak tuinhuis

Boomstam op tuinhuisdak gevallen. Schade dakbedekking + structuur en mogelijks meer. Dak tuinhuis vervangen ongeveer 3. 5m bij 6 meter. Nakijken of daksteunbalken ook niet vervangen moeten worden.
vrijdag 25 november 2016

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen moet waarschijnlijk terug opgemetst worden en deksteen vervangen
donderdag 24 november 2016

Dak van serre te herstellen

Het dak van mijn serre is afgewaaid: er mag een nieuw op. Brokstukken van afgewaaid dak moeten meegenomen worden en afgevoerd (soort vezeldak)Serre bestaande uit golfplaten.
woensdag 23 november 2016

Aansluiten dakgoot op rioleringsnet

Mijn dakgoot moet nog aangesloten worden op het rioleringsnet (hemelwater). De vergunning van stad Brugge is reeds aangevraagd en goedgekeurd. De buis moet ook vanaf 2,5 m in de muur ingezet worden. Momenteel zit er op die hoogte een plastieken buis, die het water tot op de stoep leidt. Liefst zo spoedig mogelijk.
woensdag 23 november 2016

Vervangen platen en hechtingen

Vervangen van 9 x polycarbonaat-platen van 18 mm opaal en rubberen hechtingen.
woensdag 23 november 2016

Plastic bekleding van dakgoot herstellen

Door de storm van een paar dagen geleden is de 4 meter lange plastic bekleding aan de voorkant van de dakgoot kapot gegaan en er afgewaaid. Graag zouden we die zo spoedig mogelijk vervangen hebben.
dinsdag 22 november 2016

Dakrenovatie veranda

Dak van de veranda renoveren. Momenteel een niet geïsoleerd dak. Dak bestaat uit doorschijnde plastic platen. Waterinsijpeling langs de kanten.
dinsdag 22 november 2016

Vervangen oude dakpannen

Ik wil de oude dakleien van ons net aangekocht huis laten vervangen en tevens 2 veluxramen plaatsen in het dak zodat de zolderruimte kan omgebouwd worden tot extra kamer. Onder het dak moet nog isolatie komen. De draagbalken zijn nog in goede staat.
dinsdag 22 november 2016

Plaatsing omgekeerd dak

Plaatsing omgekeerd dak op bestaande roofing. Graag zo snel mogelijk de voorschot kunnen betalen op de bestelling om van de premie nog te kunnen genieten.
maandag 21 november 2016

Nieuwe panelen plaatsen

Door de storm zijn de huidige panelen van ons dakterras kapot en dienen dus vervangen te worden.
maandag 21 november 2016

Bestaande dakkapel vernieuwen

De bestaande dakkapel met plat dak, in een met leien bedekt dak is aan vervanging toe. Zijwanden zijn nu met leien uitgevoerd. Het platte dak met roefing. Op de overgang van schuin naar plat dak staat er een schouw. Deze dient ook terug bezet te worden en een van een regenkap op aan te brengen. Plat dak heeft ongeveer volgende maten :3 x 2,5m ; raamkant 3 x 1,4 m. Uitvoering mag volgend jaar, maar contract en voorschot dit jaar nog, voor subsidie redenen.
maandag 21 november 2016

Insijpeling regen via plat dak in keuken

Lek detectie en herstelling aan plat dak. Binnensijpelend water in de keuken. Vooral problemen bij (harde) regen en wind. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 21 november 2016

Dak tuinhuis herstellen

Door storm 2 golfplaten weggewaaid, alsook stuk. Graag zeer dringend een herstelling.
maandag 21 november 2016

Herstellen dak veranda

Ons dak van de veranda is aan vernieuwing toe. Graag hadden wij van jullie een prijsofferte ontvangen voor het plaatsen van een nieuw dak. In bijlage vindt u een foto met de afmetingen. De platen moeten doorschijnend zijn. Dak van Polycarbonaatplaten moet vernieuwd worden vanwege kleine gaatjes erin.
maandag 21 november 2016

Dakramen plaatsen

2 dakramen plaatsen in leien dak, schuin hellend dak.
maandag 21 november 2016

Dichten daklek

Ik heb een lek in mijn dak, het dak bestaat uit asbest platen. In 2017 komt er een nieuw dak op, maar ik zou graag het dak nu dicht willen laten maken voor de winter, aangezien er schade in het huis is gekomen. Kun je me hiermee helpen?
maandag 21 november 2016

Herstelling dak tuinhuis

Door de storm van gisteren zijn: 1 - een aantal metalen dakpanplaten van het dak gevlogen. Deze zijn zo beschadigd dat ze niet meer bruikbaar zijn. Tevens is de nokbedekking losgerukt en zijn andere platen meegebogen en moeten mogelijk vervangen worden. 2 - De platen zijn tegen de woning aan gevlogen en hebben schade aan de deur en wand veroorzaakt. 3 - Er is nokpan van het dak van het huis gevlogen en moet herplaatst worden. 4 - Een bijkomende werkzaamheid is het plaatsen van een frame op onze dakkapel om zonnepanelen aan te kunnen brengen.
maandag 21 november 2016

Renovatie zadeldak

Bij deze zouden wij een prijsvraag willen aanvragen voor de renovatie van ons huidige dak. Het zou hier gaan over volgende werkzaamheden: - Plaatsen onderdak - Plaatsen Isolatie Rd4,5 - Plaatsen Dakpannen - Vernieuwen dakoversteken - Vernieuwen houten timmerwerk driehoeken - Vernieuwen schoorsteenkap ( 2 maal ) - Isoleren Dakkapel - Vernieuwen dakgoot
maandag 21 november 2016

Dakkapel en isolatie van hellend dak

Dakkapel plaatsen op zolderkamer en isolatie van de rest van het dak.
zondag 20 november 2016

Dak isoleren

We willen ons dak laten isoleren en herstellen van de dakgoot.
vrijdag 18 november 2016

Vernieuwen dak tuinhuis

Dak tuinhuis dient vrij dringend vernieuwd te worden. Vandaag is er trouwens een stuk van de nok weggewaaid waardoor er water insijpeling kan gebeuren. Hierdoor is de herstelling/vernieuwing wel vrij dringend. Tuinhuis basis is +/- 4x4 meter. (Zie ook foto in bijlage)
vrijdag 18 november 2016

Vervangen golfplaten door isolatieplaten

Golfplaten vervangen op tuinhuis (bergplaats) door geïsoleerde platen
vrijdag 18 november 2016

Dakgoot herstellen of vernieuwen

Ik wil graag eens een offerte voor mijn dakgoot deze is 8 meter lang
donderdag 17 november 2016

Verandadak vernieuwen

Vervangen van polycarbonaat platen plus afsluitrubbers. 8mx1.5m
donderdag 17 november 2016

Regenpijp herstellen of vervangen

Er zit waarschijnlijk een lek in de regenpijp die ingewerkt zit in de voorgevel van een rijwoning. De pijp moet hersteld worden, of een nieuwe regenpijp geïnstalleerd worden die dan aan de buitenkant van de voorgevel zou hangen. De werken moeten zo snel mogelijk uitgevoerd worden wegens verkoop van de woning.
woensdag 16 november 2016

Afvoerpijp herstellen

De afvoerpijp is losgekomen net onder de dakgoot. Moet zo snel mogelijk worden hersteld. Vrij hoge ladder vereist (drie verdiepingen).
woensdag 16 november 2016

Renovatie dak

Ik wil mijn dak renoveren met isolatie sandwich panelen, oppervlakte 54 m². (lengte 9 m hoogte 6 m) Hellingsgraad 16°.
woensdag 16 november 2016

Herstellen garagedak

Betreft Bitumineus zwart dakleer Er is een lek aanwezig die we voorlopig niet hebben kunnen opsporen. Dit dak is op de garage. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte te laten maken.
woensdag 16 november 2016

Herstelling koepel

Wij hebben momenteel water dat binnenkomt doordat de koepel hersteld moet worden (denken we). Graag hadden wij een expert ter zake gehad die kan komen kijken.
woensdag 16 november 2016

Vernieuwing van pannendak en isolatie

Ik ga mijn dak vervangen en zou die graag isoleren. Vervangen jullie ook daken? Dit betreft een zadeldak. Er zouden ook 2 veluxen in moeten komen. Graag ter plaatse komen kijken en prijsofferte liefst zo snel mogelijk aan de werken kunnen starten.
dinsdag 15 november 2016

Renovatie dak

Ik wil mijn dak renoveren, oppervlakte is 46m².
dinsdag 15 november 2016

Afbreken asbest golfplaten

Achterbouw heeft golfplaten die verwijderd moeten worden. Ongeveer 35 vierkante meter. Dak is een hellend dak, gelijkvloers.

Partners

Partners van Casius