Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen.

295 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: renovatie dak met plaatsing zonnepanelen, plaatsing plat dak, dakkapel plaatsen, isolatie hellend dak, vernieuwing van pannendak en isolatie, nieuwe dakpannen en panlatten plaatsen, vervangen oude dakpannen, renovatie zadeldak, renovatie dak, vernieuwen puntdak, dakwerken bestaande woning, renovatie dak, vervangen van dakbedekking, plaatsing omgekeerd dak, nieuwe panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Antwerpen:

woensdag 7 december 2016

Nieuw plat dak leggen

Dakopbouw van 3 ruimtes waarvan 1 badkamer en 2 slaapkamers. 3 jaar geleden volledig gerenoveerd, het gaat om het installeren van een nieuw plat dak. Zo'n 75m².
maandag 5 december 2016

Isolatie hellend dak

Isolatie van hellend pannendak (oude woning) en vernieuwing van het onderdak. Binnenafwerking is niet nodig.
zaterdag 3 december 2016

Plaatsen betonpannen

Betonpannen vb Eternit Horzon. Incl. Onderdak. Geen isolatie (maar mag meegenomen worden als optiemogelijkheid). +/- 90m²
donderdag 1 december 2016

Isoleren van plat dak en waterdicht maken

Plat dak isoleren en waterdicht maken. Oude roofing verwijderen (2 lagen). Het gaat over een rijwoning van rond 1970.
dinsdag 29 november 2016

Dakrandherstelling

Herstelling betonrot dakrand, eventueel bekleding volledige dakrand (ca 25 lopende meter)
zaterdag 26 november 2016

Regenpijp herstellen en vervangen dak tuinhuis

Boomstam op tuinhuisdak gevallen. Schade dakbedekking + structuur en mogelijks meer. Dak tuinhuis vervangen ongeveer 3. 5m bij 6 meter. Nakijken of daksteunbalken ook niet vervangen moeten worden.
woensdag 23 november 2016

Plastic bekleding van dakgoot herstellen

Door de storm van een paar dagen geleden is de 4 meter lange plastic bekleding aan de voorkant van de dakgoot kapot gegaan en er afgewaaid. Graag zouden we die zo spoedig mogelijk vervangen hebben.
dinsdag 22 november 2016

Plaatsing omgekeerd dak

Plaatsing omgekeerd dak op bestaande roofing. Graag zo snel mogelijk de voorschot kunnen betalen op de bestelling om van de premie nog te kunnen genieten.
maandag 21 november 2016

Nieuwe panelen plaatsen

Door de storm zijn de huidige panelen van ons dakterras kapot en dienen dus vervangen te worden.
maandag 21 november 2016

Bestaande dakkapel vernieuwen

De bestaande dakkapel met plat dak, in een met leien bedekt dak is aan vervanging toe. Zijwanden zijn nu met leien uitgevoerd. Het platte dak met roefing. Op de overgang van schuin naar plat dak staat er een schouw. Deze dient ook terug bezet te worden en een van een regenkap op aan te brengen. Plat dak heeft ongeveer volgende maten :3 x 2,5m ; raamkant 3 x 1,4 m. Uitvoering mag volgend jaar, maar contract en voorschot dit jaar nog, voor subsidie redenen.
maandag 21 november 2016

Insijpeling regen via plat dak in keuken

Lek detectie en herstelling aan plat dak. Binnensijpelend water in de keuken. Vooral problemen bij (harde) regen en wind. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 21 november 2016

Herstelling dak tuinhuis

Door de storm van gisteren zijn: 1 - een aantal metalen dakpanplaten van het dak gevlogen. Deze zijn zo beschadigd dat ze niet meer bruikbaar zijn. Tevens is de nokbedekking losgerukt en zijn andere platen meegebogen en moeten mogelijk vervangen worden. 2 - De platen zijn tegen de woning aan gevlogen en hebben schade aan de deur en wand veroorzaakt. 3 - Er is nokpan van het dak van het huis gevlogen en moet herplaatst worden. 4 - Een bijkomende werkzaamheid is het plaatsen van een frame op onze dakkapel om zonnepanelen aan te kunnen brengen.
maandag 21 november 2016

Renovatie zadeldak

Bij deze zouden wij een prijsvraag willen aanvragen voor de renovatie van ons huidige dak. Het zou hier gaan over volgende werkzaamheden: - Plaatsen onderdak - Plaatsen Isolatie Rd4,5 - Plaatsen Dakpannen - Vernieuwen dakoversteken - Vernieuwen houten timmerwerk driehoeken - Vernieuwen schoorsteenkap ( 2 maal ) - Isoleren Dakkapel - Vernieuwen dakgoot
maandag 21 november 2016

Dakkapel en isolatie van hellend dak

Dakkapel plaatsen op zolderkamer en isolatie van de rest van het dak.
zondag 20 november 2016

Dak isoleren

We willen ons dak laten isoleren en herstellen van de dakgoot.
vrijdag 18 november 2016

Vervangen golfplaten door isolatieplaten

Golfplaten vervangen op tuinhuis (bergplaats) door geïsoleerde platen
donderdag 17 november 2016

Verandadak vernieuwen

Vervangen van polycarbonaat platen plus afsluitrubbers. 8mx1.5m
woensdag 16 november 2016

Herstellen garagedak

Betreft Bitumineus zwart dakleer Er is een lek aanwezig die we voorlopig niet hebben kunnen opsporen. Dit dak is op de garage. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte te laten maken.
woensdag 16 november 2016

Herstelling koepel

Wij hebben momenteel water dat binnenkomt doordat de koepel hersteld moet worden (denken we). Graag hadden wij een expert ter zake gehad die kan komen kijken.
dinsdag 15 november 2016

Renovatie dak

Ik wil mijn dak renoveren, oppervlakte is 46m².
maandag 14 november 2016

Verandadak vervangen

Ik wil mijn veranda dak in polycarbonaat laten vervangen.
maandag 14 november 2016

Dak herstellen

Plat dak van een appartement. Regenwater blijft liggen. Denk dat problemen gaat geven.
vrijdag 11 november 2016

Renoveren hellend dak

We zouden graag ons hellend dak laten renoveren. Dit is isolatie plaatsen, onderstructuur controleren en dampscherm plaatsen alsook nieuwe dakpannen laten plaatsen en alles afwerken.
maandag 7 november 2016

Herstellen dak veranda

Ik wil graag onze dakveranda constructie laten herstellen of vervangen wegens lekkage. Afmetingen: 2X6 meter. Houtconstructie met glazen ramen
dinsdag 1 november 2016

Vervangen van dak

2 dakvlakken van 7.5m x 6m. Vervangen van een dak