Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oost-Vlaanderen.

328 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: renovatie dak met plaatsing zonnepanelen, plaatsing plat dak, dakkapel plaatsen, isolatie hellend dak, vernieuwing van pannendak en isolatie, nieuwe dakpannen en panlatten plaatsen, vervangen oude dakpannen, renovatie zadeldak, renovatie dak, vernieuwen puntdak, dakwerken bestaande woning, renovatie dak, vervangen van dakbedekking, plaatsing omgekeerd dak, nieuwe panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 1 december 2016

Schade plastiek afdak terras

Plastieken dak herstellen - +/- 4x3m
woensdag 30 november 2016

Renovatie dak

Renovatie van pannen dak. Graag eerlijk advies en correcte prijsofferte voor uit te voeren nodige werken alsjeblief.
maandag 28 november 2016

Golfplaten dak vervangen

Tijdens de voorbije storm zijn er enkele golfplaten van onze schuur gaan vliegen. Is het mogelijk om eens prijs te maken om dit te herstellen? Er mag ook prijs gemaakt worden om eventueel de volledige dakbedekking te vervangen vermits de rest van de platen ook stilaan aan vervanging toe zijn.
zondag 27 november 2016

Renovatie dak met plaatsing zonnepanelen

Wij wonen te Ninove en zijn op zoek naar een bouwaannemer voor het leggen van 2 aaneengrensende daken (+/- 150m²). De daken zijn beide oud en niet geïsoleerd. Bovendien zouden we graag zonnepanelen plaatsen nadat het dak vernieuwd is. Is het mogelijk om samen de mogelijkheden te bespreken en verder na te gaan wat de beste optie is voor onze woonst? Wij vinden het bovendien belangrijk dat de nieuwe materialen van biologisch /ecologische afkomst zijn (voorbeeld hout met een eco-label). Bieden jullie dit aan?
zondag 27 november 2016

Vervangen lichtstraat

Ik wens een nazicht van onze lichtstraat. Het betreft een schuine glazen dakconstructie over de ganse lengte van van onze bovenhal. Bij hevige regen loopt er water langs de binnenmuren. Ergens zit dus een lek.
dinsdag 22 november 2016

Vervangen oude dakpannen

Ik wil de oude dakleien van ons net aangekocht huis laten vervangen en tevens 2 veluxramen plaatsen in het dak zodat de zolderruimte kan omgebouwd worden tot extra kamer. Onder het dak moet nog isolatie komen. De draagbalken zijn nog in goede staat.
maandag 21 november 2016

Dak tuinhuis herstellen

Door storm 2 golfplaten weggewaaid, alsook stuk. Graag zeer dringend een herstelling.
vrijdag 18 november 2016

Dakgoot herstellen of vernieuwen

Ik wil graag eens een offerte voor mijn dakgoot deze is 8 meter lang
donderdag 17 november 2016

Regenpijp herstellen of vervangen

Er zit waarschijnlijk een lek in de regenpijp die ingewerkt zit in de voorgevel van een rijwoning. De pijp moet hersteld worden, of een nieuwe regenpijp geïnstalleerd worden die dan aan de buitenkant van de voorgevel zou hangen. De werken moeten zo snel mogelijk uitgevoerd worden wegens verkoop van de woning.
maandag 14 november 2016

Renovatiewerken dak

Volledige dakrenovatie Dit betreft een hellend dak. Oude schoorsteen afbreken tot aan de nok. Plaatsen van dakramen. Vakman die ter plaatse komt kijken voor een prijsofferte te maken.
maandag 14 november 2016

Lek aan lichtstraat

Ik heb een lichtstraat die lekt op 1 of 2 plaatsen bij aanzienlijke regenval.
woensdag 9 november 2016

Lek dakgoot herstellen

Ik vermoed dat ik een lek heb aan de dakgoot. Vochtige plek na zwaar regenbui net onder de dakgoot. Er zijn 3 verschillende daken met goten. Kunnen jullie eens komen kijken om een offerte te maken?
zaterdag 5 november 2016

Dakgoten herstellen/vervangen

Oude dakgoot omlijsten vervangen in hout of kunststof.
donderdag 3 november 2016

Dakgoot herstellen oude kapel

Oude kapel gelegen in Gent: Dakgoot herstelling en wellicht ook leien te vernieuwen.
vrijdag 21 oktober 2016

Klussen binnen en buiten

De goten van huis en veranda moeten worden gekuist, stukje van de schouw recht zetten (8m hoog, niet gemetst), lampen vervangen op verschillende plaatsen, beetje kleine dingen ook.
woensdag 19 oktober 2016

Herstellen regenpijp

We zitten met een lek aan onze buitengevel, in het tussenstuk tussen onze dakgoot en de regenpijp. Het tussenstuk (in plastic vermoed ik) dient vervangen te worden. Eventueel ook nood aan gevelreiniging. Er loopt nu een lelijk roestachtig spoor naar beneden.
woensdag 19 oktober 2016

Vervangen golfplaten

Vervangen van vezelcement golfplaten asbestvrij door geïsoleerde dakplaten met minerale wol. Lengte : 14 m - Overspanning : 4 m
zaterdag 15 oktober 2016

Dak nakijken en herstellen

Dak bestaande uit polycarbonaatplaten lekt hier en daar. De dichtingen zouden nagekeken en hersteld moeten worden.
zaterdag 15 oktober 2016

Vervangen dak

Twee dakvlakken vervangen: 5 op 10 en twee dakvlakken van 5 op 3,5
vrijdag 14 oktober 2016

Lek in plat dak

Het dak boven mijn badkamer lekt. Het dak bestaat uit 2 verschillende bedekkingen: zink en roofing(?). De oppervlakte bedraagt ongeveer 6m op 4m.
donderdag 13 oktober 2016

Vervangen van pannen hellend dak

Pannen dienen vervangen te worden , 2 x hellend dak ( 67 jaar oud )
woensdag 12 oktober 2016

Vernieuwen dakplaten

Vervangen oude golfplaten door isolerende dakplaten van min 10cm op een licht hellend dak.
dinsdag 11 oktober 2016

Afvoerbuizen installeren

Voorgevel van ons appartementsgebouw is 9 meter hoog . We denken dit nodig te hebben: - Zink afvoer buis nature 0,7mm diameter 80mm - Galva scharnierhaak diameter 80mm met pin - Zink tapbuis nature 0,7mm diameter 80mm - Gy stootbuis glad diameter 80mm 100cm. Installeren
dinsdag 11 oktober 2016

Regenpijpen vervangen

Regenpijpen voor en achtergevel moeten vervangen worden. Deze zijn volledig verkleurd en er zijn stukken af door hagelstorm.
maandag 10 oktober 2016

Roofing plaatsen

Wij hebben momenteel een lichtstraat die bestaat uit panelen van polycarbonaat van ongeveer 8 meter lang en 2. 25 m breed. Graag zouden wij die willen vervangen naar een plat dak met roofing met daarin een lichtstaat met glas van ongeveer 3. 8 m lang en 1 meter breed.