Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Vlaams-Brabant.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: renovatie dak met plaatsing zonnepanelen, plaatsing plat dak, dakkapel plaatsen, isolatie hellend dak, vernieuwing van pannendak en isolatie, plat dak leggen, nieuwe dakpannen en panlatten plaatsen, vervangen oude dakpannen, renovatie zadeldak, renovatie dak, vernieuwen puntdak, plaatsen van trespa voor dakoversteken, dakwerken bestaande woning, renovatie dak, vervangen van dakbedekking en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 6 december 2016

Dakgoot vervangen

Onze dakgoot is dringend aan vernieuwing toe. We hebben last van schimmels en vocht in het huis doordat we met een defecte dakgoot zitten.
dinsdag 6 december 2016

Dakkapel plaatsen

We overwegen een dakkapel te plaatsen die de volledige breedte van de achterkant van het huidige zadeldak zou moeten innemen (11m). We zouden ons graag informeren naar de mogelijkheden, rekening houdend met de dakstructuur, stevigheid, oppervlakte van de ramen,...
maandag 5 december 2016

Dakgarage plaatsen

Ik wil een dak met isolerende dakplaten waarvan de binnenzijde reeds afgewerkt is. Schuinafwaterend richting voorzijde (gevel). IJzeren poutrellen voorzien van 7 m om aan te bevestigen Afmetingen dak 7 x 8 m, garage uit metselwerk is 4 m hoog.
zondag 4 december 2016

Reinigen dak

Ontmossen, reinigen en coaten van dak Het betreft een 3-gevel woning met 1 verdiep. Het gaat ongeveer over 70 m².
donderdag 1 december 2016

Dakgoten herstellen

We zouden onze zinken dakgoten willen laten herstellen
woensdag 23 november 2016

Vervangen platen en hechtingen

Vervangen van 9 x polycarbonaat-platen van 18 mm opaal en rubberen hechtingen.
woensdag 16 november 2016

Afvoerpijp herstellen

De afvoerpijp is losgekomen net onder de dakgoot. Moet zo snel mogelijk worden hersteld. Vrij hoge ladder vereist (drie verdiepingen).
dinsdag 15 november 2016

Afbreken asbest golfplaten

Achterbouw heeft golfplaten die verwijderd moeten worden. Ongeveer 35 vierkante meter. Dak is een hellend dak, gelijkvloers.
dinsdag 15 november 2016

Vervangen regenpijp

Regenpijp vervangen aan voorkant woning + aansluiten op riolering die al is vrijgemaakt. Regenpijp in zink (vierkant) zoals bij de buren. Regenpijp komt op de gevel. Huidige regenpijp is ingewerkt in gevel, maar er is een lek waarbij regenwater in de kelder te voorschijn komt (ook bij de buren).
dinsdag 15 november 2016

Plaatsing plat dak

Volgende week start de ruwbouw van onze aanbouw. We hadden graag offerte voor plaatsing van een plat dak op deze aanbouw.
zondag 13 november 2016

Verandadak herstellen

Ik ben op zoek naar iemand die het dak van mijn veranda kan renoveren. De polycarbonaatplaten die er momenteel op liggen moeten vervangen worden, want ze beginnen te breken en te lekken.
dinsdag 8 november 2016

Dak leggen en isoleren

Dak laten isoleren en latten leggen om nadien makkelijk af te kunnen werken.
donderdag 27 oktober 2016

Invoegen nokpannen

Invoegen van een paar nokpannen
dinsdag 25 oktober 2016

Lekkage plat dak

Er zijn vochtplekken op de muur in de keuken, waarschijnlijk afkomstig van het plat dak. Ook is er een lek in het WC, afkomstig van buiten.
maandag 24 oktober 2016

Aanleggen regenpijp

Momenteel hebben we een afvoerbuis die van de dakgoot aan de voorgevel, over de zolder, naar de achtergevel loopt. We zouden die willen laten vervangen door een afvoerbuis die rechtstreeks van de dakgoot aan de voorgevel naar het riool loopt.
zaterdag 22 oktober 2016

Klein dak vervangen

Dakpannen verwijderen (opp. : 10m X 4m) Nieuwe lichtere dakbedekking plaatsen (geen dakpannen) Onderdak herstellen (opp. : 5m X 4m) Eventueel bijkomende verticale steunen plaatsen
woensdag 19 oktober 2016

Herstellen dak tuinhuis

Een nieuw dak leggen op mijn tuinhuis. Repareren van dakplanken vooraan en achteraan. Vloer repareren en onderste wandplanken vervangen. Alles afschuren, behandelen en schilderen.
maandag 17 oktober 2016

Zinken goot herstellen

Een zinken goot moet hersteld worden. Deze is doorgeroest waar de aflopen zitten. Ongeveer een 12 meter te herstellen.
donderdag 13 oktober 2016

Reinigen van dakgoten

De dakgoot hoogte is 5,91 m en totale lengte is 26 m.
woensdag 12 oktober 2016

Vervangen glas dakbekleding veranda

Verwijderen enkel-glas platen (gebarsten, lek) te vervangen door 3 kamers polycarbonaatplaten en vervangen van aluprofielen. Huidige maten: breedte 3m50 lengte 4m50 met 7 profielen, 6 glasplaten. Eventuele extra optie : doortrekken oversteek naar garage toe. Op het gelijkvloers, gemakkelijke toegang.
dinsdag 11 oktober 2016

Herstellen zinken dakgoten

Achtergevel woning. Zinken dakgoot komt lost + vocht komt binnen. Zinken goot vastleggen + EPDM erover + aansluiting van zink in crepis optimaal maken zodat er geen vocht meer door komt + afkitten. Breedte huis 10,5m.
maandag 10 oktober 2016

Herstellen dak

Herstellen dak van veranda in doorschijnende platen. Rubbers te vervangen en enkele verandaplaten.
vrijdag 7 oktober 2016

Dakpannen herschikken

Graag had ik een offerte ontvangen voor het herschikken van dakpannen en nokken. De pannen zijn nog goed. Ook het herstellen van een lekkage op een plat dak of eventueel nieuwe roofing.
vrijdag 7 oktober 2016

Herstelling dak tuinhuis

Het vervangen van het dak van een tuinhuis. Afmeting : diep 2,2 meter x lengte 4,8 metrr. Dak bestaat uit shingels.
dinsdag 4 oktober 2016

Dakgoot herstellen

We zouden graag onze dakgoot laten herstellen. Materiaal : zink Lengte +/- 20 m.