Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende electriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

1027 klanten bevelen een bij Casius aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: grondige renovatie van elektrticiteit, vernieuwen elektriciteit, elektriciteit vernieuwen, uTP-kabel trekken, elektriciteit leggen, gsm-modules plaatsen, conformiteit electriciteit, vernieuwing electriciteit, elektriciteit in woning, elektriciteitskringen uitbreiden in de keuken, conformiteit electriciteit, aanpassingen elektriciteit, inbreuken elektrische keuring, aansluiting elektriciteit, zekeringskast vervangen en conform maken elektriciteit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een electricien:

woensdag 7 december 2016

Inbreuken elektrische keuring

Wij staan op het punt om een huis aan te kopen maar het keuringsverslag van elektrische installaties is niet conform. Hij hadden graag een offerte ontvangen om de vastgestelde inbreuken te laten herstellen. We hadden ook graag geweten of er breekwerk aan te pas zou kunnen komen. Het keuringsverslag is toegevoegd in bijlage.
maandag 5 december 2016

Vernieuwen elektriciteit

Volledige vernieuwing van de elektriciteit.
zondag 4 december 2016

Nest Thermostaat installeren en problemen met verlichting

Ik kocht een NEST Thermostaat, maar blijkbaar is er aan de ketel ook een klein toestel te installeren. Dat durf ik zelf niet te doen. Wie kan dit komende vrijdag eventueel komen uitvoeren? Ik kocht een huis maar de schakelaar voor de woonkamerverlichting werkt niet, aan de lamp zelf zal het niet liggen. Geen idee hoe op te lossen.
vrijdag 2 december 2016

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit laten vervangen/vernieuwen 131m² woonoppervlakte
donderdag 1 december 2016

Conformiteit electriciteit

Uit de keuring van de elektrische installatie blijken een aantal gebreken. Wij willen graag deze gebreken laten herstellen (overzicht zit in bijlage).
woensdag 30 november 2016

Nazicht bewakingscamera

Camera van Bascom gekocht en is defect.. Kan iemand deze nakijken of herstellen?
woensdag 30 november 2016

Aansluiting elektriciteit

De aansluiting van de elektriciteit achter de koelkast komt vrij uit de muur. Dit is niet reglementair voor de brandweer en moet afgeschermd worden door een plaatje? Bij het afsluiten van de oude koelkast kreeg de technieker ook een schok dus dat moet nagekeken worden. De nieuwe koelkast moet nadien ingebouwd worden. Probleem: dit is een 2 de verblijf en ik kan enkel op zaterdag 17/12/16 aanwezig zijn. Klusman die ook elektriciteit kan doen.
dinsdag 29 november 2016

Lampen ophangen

10 lichtarmaturen ophangen in nieuwbouwappartement ( vijzen en pluggen mee te brengen ) op 15/12/16.
zondag 27 november 2016

Vernieuwing electriciteit

Ik heb een huis gekocht uit 1962. Uit de elektrische keuring zijn een heel aantal verbeterpunten gekomen, schakelaars, schema laten opmaken.
zondag 27 november 2016

Herstellen parlofoon aiphone

Ik ben reeds een aantal jaren in het bezit van een parlofoon Aiphone JK 1MED. Vorige week is deze echter uitgevallen.Hij reageert niet meer op de deurunit. Kan ik deze ergens laten herstellen?
zaterdag 26 november 2016

Elektriciteit in woning

Graag prijsofferte om de elektriciteit in mijn woning "op norm te laten brengen".
vrijdag 25 november 2016

Herstelling elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 200 liter (denk ik), die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer. Er komt geen warm water meer door en er is ook heel weinig druk op het koud water in de badkamer. Ik ben eigenaar van de woning sinds een aantal weken en weet niet als de vorige eigenaar ooit een onderhoud gedaan heeft voor te ontkalken. Kan u mij een richtprijs geven van een onderhoud/ herstelling?
woensdag 23 november 2016

Zekeringskast vervangen en conform maken elektriciteit

Zekeringkast vernieuwen en conform maken keuring appartement te Oostende. 7 kringen (keuken 3, badkamer 1, verlichting 1, stopcontacten 2, verlichting 1)
dinsdag 22 november 2016

Inbouw keukenapparaten plaatsen en voorzien elektriciteit

Ik wil een klein keukentje aanpassen. We hebben al keukenkasten met een klein gootsteen. Hier wil ik een inductieplaat en een oven in geplaatst hebben ( ze staan thuis). Elektriciteit moet aangepast worden voor de inductie kookplaat en er moet eventueel nog een groep gemaakt worden voor de elektriciteit. Dag(en) in samenspraak.
dinsdag 22 november 2016

Grondige renovatie van elektrticiteit

Voor alleenstaande woning van '61 moet de volledige elektrische installatie gerenoveerd worden. Keuring bij aankoop heeft een lijst van noodzakelijke aanpassingen opgeleverd. De belangrijkste: - 4 slechte zekeringskasten - geen aarding in 3/4 van het huis - aarding van installatie volstaat niet - verbinding tussen de kasten niet voldoende sterk - etc. Doel is zo weinig mogelijk te slijpen daar de woning in een goede staat is.
dinsdag 22 november 2016

Enkele extra stopcontacten plaatsen

Voor de plaatsing van een nieuwe keuken heb ik enkele extra stopcontacten nodig. 2x2 stopcontacten 1x1 stopcontact 1x een speciaal stopcontact voor een elektrisch vuur 1x3 stopcontacten Momenteel heb ik hiervoor geen materiaal maar daar kan ik wel voor zorgen.
maandag 21 november 2016

Zekeringkast plaatsen

Erkende elektricien voor het plaatsen van een zekeringskast voor keuringsrapport (electrische installatie), te plaatsen in een kleine en bestaande studio...
zondag 20 november 2016

Elektriciteitskringen uitbreiden in de keuken

We hebben momenteel slechts één kring voor de elektriciteit in de keuken. Gezien we onze keuken willen renoveren een een afwasmachine, heteluchtoven en microgolf willen plaatsen, zullen we meer kringen nodig hebben. Ik heb geen idee hoeveel kringen er doorgaans in een keuken voorzien worden. Het betreft een bestaande woning. We kunnen van de elektriciteitskast via het plafond in de garage in de keuken geraken. Dit is dezelfde muur. Er zal een diagonaal gat geboord moeten worden (tenzij betere alternatieven) van de garage tot in de keuken. Momenteel staat de oude keuken er nog en denken we een nieuwe indeling uit. Kabels kunnen in principe achter de kasten lopen, dus er hoeft niet in heel de keuken geslepen te worden. Kunnen we dit doen terwijl de oude keuken er nog staat?
vrijdag 18 november 2016

Klussen in huis elektriciteit

Wij hebben geen stroom meer in de badkamer na vervangen van een kapotte tl lamp ; dachten eerst aan kortsluiting in de verouderd lamp , de draden in bedenkelijke staat aan elkaar vastgezet ( zie foto ). Wij hebben nog wel stroom in de andere plaatsen en de zekeringen staan op ok.
donderdag 17 november 2016

Vervanging van oude parlefoon door videofoon

Mijn oude parlefoon werk niet meer en ik zou deze graag vervangen door een videofoon. Het is een huurhuis dus de bel moet op de brievenbus komen in de plaats van de oude .
donderdag 17 november 2016

Elektriciteitswerken voetbalkantine

Project omvat het volgende: hangen van hoofdverdeelbord, schakelaars, stopcontacten, verlichting, noodverlichting ed.
donderdag 17 november 2016

Conformiteit electriciteit

Wij stellen binnenkort onze woning te koop, en hadden graag de electriciteit conform gehad.
woensdag 16 november 2016

Parlofoon herstellen

Onze parlofoon Aiphone is defect. We zien de persoon die aanbelt,doch we kunnen niet met praten.
woensdag 16 november 2016

Elektriciteitswerken uitvoeren

De bedrading (aarding) in de kelder moet nagekeken worden (omdat daar een nieuwe verwarmingsketel is geplaatst). In huis had ik graag 2 lichtschakelaars bij gehad en de verlichting aan een rolkast in de living moet in orde gezet worden.
woensdag 16 november 2016

Luchter en lamp ophangen

1 luchter ophangen en 1 lamp ophangen aan plafond.
dinsdag 15 november 2016

UTP-kabel trekken

Studentenkoten (16) waar de bekabeling vernieuwd zou moeten worden, voor de videoparlofonie op aan te sluiten. Bekabeling die nu ligt is niet meer goed.
dinsdag 15 november 2016

Tuinpoort automatiseren

Automatiseren van bestaande tuinpoort met 2 vleugels.
maandag 14 november 2016

Onderhoud elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 150 liter, die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer (voldoende). Volgens de verhuurder van mijn appartement zal dit waarschijnlijk komen doordat er verkalking op zit. Kunt u mij vertellen wat de kosten voor een onderhoud (ontkalking) zijn en op welke termijn u kan langskomen voor een onderhoud?
vrijdag 11 november 2016

Elektriciteit leggen

Volledige installatie + leggen van leidingen renovatie. Leidingen trekken van bestaande zekeringskast naar andere woning.
woensdag 9 november 2016

Gsm-modules plaatsen

Ik ben syndicus van verschillende residenties met een lift waar de vaste telefoonlijn moet vervangen worden door een GSM-module. Residenties: Genk, Diepenbeek, Herk De Stad.
woensdag 9 november 2016

Aanpassingen elektriciteit

De electriciteit is gecontroleerd door btv - Vl-Brabant. Deze is niet meer conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen 1959
dinsdag 8 november 2016

Herstelling elektrische boiler

Mijn elektrische boiler (50l) lekt op twee plaatsen aan de onderkant (aan het overdrukventiel en aan het plastieken deksel waaronder de watertemperatuur geregeld kan worden). Telkens kleine druppels, nooit echt veel water.
dinsdag 8 november 2016

Attest elektriciteit

Voor een horecavergunning is een attest elektriciteit benodigd. Daarvoor ben ik op zoek naar een erkend bedrijf die een attest kan uitgeven. Dit attest dient voor vrijdag te worden uitgegeven.
dinsdag 8 november 2016

Problemen met dimmer

Huidige dimmer werkt niet goed. Dimmer moet waarschijnlijk vervangen worden.
maandag 7 november 2016

Lampen en tv-beugel ophangen

Een viertal lampen aan plafond hangen + tv beugel hangen.
zondag 6 november 2016

Renovatie elektriciteit

Totaal renovatie elektriciteit in garage, gelijkvloers, 1ste en 2de verdieping. Er moet gekapt worden in de living en keuken en 4 slaapkamers, allemaal nieuwe kabels trekken en extra stopcontacten totaal ongeveer 60 stopcontacten en ongeveer 30 lichtschakelaars, en nieuwe zekeringkast, Gewoon een totale renovatie van elektriciteit Er zitten wel buizen in de muren en plafonds om de draden doorheen te trekken, maar er moet wel gekapt worden omdat ik extra stopcontacten nodig heb. Het liefst beginnen op 22 november 2016 met werken en gelijk afmaken - niet 1 dag werken en 2 dagen niet komen.
zondag 6 november 2016

Nazicht inkomende kabel

Nazicht inkomende kabel Telenet / electriciteit in studio te Antwerpen. Internet werkt niet of onvoldoende signaal en Telenet zelf heeft hiervoor geen bevoegdheid. Graag zo snel mogelijk even langskomen.
zaterdag 5 november 2016

Electriciteit conform maken

Ik wil mijn zekeringkast laten nakijken Eventueel ook de waterboiler en de vaste verwarmingstoestellen.
zaterdag 5 november 2016

Elektriciteitsklussen in huis

Ik heb een nieuwbouwappartement gekocht: in de loop van maart 2017 wil ik een aantal zaken laten ophangen: verlichting + keukenarmaturen + bekabeling + allerhande.
vrijdag 4 november 2016

Herkeuring elektrische installaties

Graag een offerte voor het herstellen van twee afgekeurde elektrische installaties. In bijlage vindt u beide keuringsattestten.
donderdag 3 november 2016

Attest elektrische keuring

Attest elektrische keuring wegens verkoop woning. Oud attest is van 2011 en is toen afgekeurd, niks aan gewijzigd dus zal ook afgekeurd worden. Doch nodig voor verkoop huis aan gemeente. Papieren zullen klaarliggen.
woensdag 2 november 2016

Keuring elektrische warmwaterboiler

Voor de aflevering van het appartement aan de verhuurder is een attest van keuring van de warmwaterboiler nodig... Dit betreft een 80L boiler op vermoedelijk krachtstroom, op een aparte meter (continu nachttarief)
dinsdag 1 november 2016

Opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik ben eigenaar van 2 appartementsgebouwen, dewelke kortelings zullen worden te koop gesteld. Er werden reeds op 30/08/2015 per appartement een keuring gedaan van de elektrische installatie. Deze installaties werden niet conform bevonden aan de voorschriften van het AREI, voornamelijk wegens het ontbreken van een eendraadschema, een situatieplan en het ontbreken van de aanduiding in de zekeringkast van de stroombanen. Na het conform maken zal eveneens een herkeuring dienen te worden uitgevoerd.
dinsdag 1 november 2016

Wijziging elektriciteit

Er zijn enkele opmerkingen op het keurattest die moeten bekeken worden (appartement net aangekocht) en verder moet er stroom bijgelegd worden naar terras, stopcontacten bijzetten/verplaatsen en aansluitingen/stopcontacten voor nieuwe keuken voorbereiden volgens technisch plan keukenbouwer.
zondag 30 oktober 2016

Rookmelders plaatsen

Plaatsen rookmelders conform de huurwet. Te plaatsen in een huis te Gent en appartement te Gentbrugge
donderdag 27 oktober 2016

Opzoeken stroomverlies

Ik heb een abnormaal hoog energieverbruik. Ben al vier maal veranderd van energieleverancier en ze zeggen allemaal hetzelfde. Ik betaal 200 euro per maand en moet bij de afrekening meestal nog bijbetalen en dit is enkel voor de electriciteit want gas heb ik niet. Kan iemand mij helpen om dit op te sporen en eventueel te komen meten?
donderdag 27 oktober 2016

Herstelling verlichting

Badkamerverlichting (2 rijen van 3 spotjes op laagspanning) doen het niet meer. Ligt niet aan lampen zelf. Vermoedelijk ook niet aan de 2 transfo's. Mogelijk aan schakelaar. Kan zelf oorzaak niet vinden en kan euvel dus niet zelf verhelpen.
dinsdag 25 oktober 2016

Parlofoon herstellen

Repareren van parlofoon aan de buitendeur ( twee drukknoppen ingedrukt).
maandag 24 oktober 2016

Aanpassing electriciteit

Op een rechte lijn - ongeveer 3 meter - stopcontacten zetten en aftakken van stopcontact onder raam.
zondag 23 oktober 2016

Volledige renovatie elektriciteit

Volledig vernieuwen van de elektriciteit en de zekeringskasten

Partners

Partners van Casius