Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Antwerpen.

328 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: grondige renovatie van elektrticiteit, elektriciteit vernieuwen, uTP-kabel trekken, elektriciteit leggen, gsm-modules plaatsen, conformiteit electriciteit, vernieuwing electriciteit, elektriciteit in woning, elektriciteitskringen uitbreiden in de keuken, conformiteit electriciteit, aanpassingen elektriciteit, inbreuken elektrische keuring, aansluiting elektriciteit, zekeringskast vervangen en conform maken elektriciteit, inbouw keukenapparaten plaatsen en voorzien elektriciteit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een electricien in Antwerpen:

woensdag 7 december 2016

Inbreuken elektrische keuring

Wij staan op het punt om een huis aan te kopen maar het keuringsverslag van elektrische installaties is niet conform. Hij hadden graag een offerte ontvangen om de vastgestelde inbreuken te laten herstellen. We hadden ook graag geweten of er breekwerk aan te pas zou kunnen komen. Het keuringsverslag is toegevoegd in bijlage.
woensdag 30 november 2016

Nazicht bewakingscamera

Camera van Bascom gekocht en is defect.. Kan iemand deze nakijken of herstellen?
zondag 27 november 2016

Herstellen parlofoon aiphone

Ik ben reeds een aantal jaren in het bezit van een parlofoon Aiphone JK 1MED. Vorige week is deze echter uitgevallen.Hij reageert niet meer op de deurunit. Kan ik deze ergens laten herstellen?
dinsdag 22 november 2016

Grondige renovatie van elektrticiteit

Voor alleenstaande woning van '61 moet de volledige elektrische installatie gerenoveerd worden. Keuring bij aankoop heeft een lijst van noodzakelijke aanpassingen opgeleverd. De belangrijkste: - 4 slechte zekeringskasten - geen aarding in 3/4 van het huis - aarding van installatie volstaat niet - verbinding tussen de kasten niet voldoende sterk - etc. Doel is zo weinig mogelijk te slijpen daar de woning in een goede staat is.
maandag 21 november 2016

Zekeringkast plaatsen

Erkende elektricien voor het plaatsen van een zekeringskast voor keuringsrapport (electrische installatie), te plaatsen in een kleine en bestaande studio...
zondag 20 november 2016

Elektriciteitskringen uitbreiden in de keuken

We hebben momenteel slechts één kring voor de elektriciteit in de keuken. Gezien we onze keuken willen renoveren een een afwasmachine, heteluchtoven en microgolf willen plaatsen, zullen we meer kringen nodig hebben. Ik heb geen idee hoeveel kringen er doorgaans in een keuken voorzien worden. Het betreft een bestaande woning. We kunnen van de elektriciteitskast via het plafond in de garage in de keuken geraken. Dit is dezelfde muur. Er zal een diagonaal gat geboord moeten worden (tenzij betere alternatieven) van de garage tot in de keuken. Momenteel staat de oude keuken er nog en denken we een nieuwe indeling uit. Kabels kunnen in principe achter de kasten lopen, dus er hoeft niet in heel de keuken geslepen te worden. Kunnen we dit doen terwijl de oude keuken er nog staat?
vrijdag 18 november 2016

Klussen in huis elektriciteit

Wij hebben geen stroom meer in de badkamer na vervangen van een kapotte tl lamp ; dachten eerst aan kortsluiting in de verouderd lamp , de draden in bedenkelijke staat aan elkaar vastgezet ( zie foto ). Wij hebben nog wel stroom in de andere plaatsen en de zekeringen staan op ok.
woensdag 16 november 2016

Elektriciteitswerken uitvoeren

De bedrading (aarding) in de kelder moet nagekeken worden (omdat daar een nieuwe verwarmingsketel is geplaatst). In huis had ik graag 2 lichtschakelaars bij gehad en de verlichting aan een rolkast in de living moet in orde gezet worden.
dinsdag 8 november 2016

Attest elektriciteit

Voor een horecavergunning is een attest elektriciteit benodigd. Daarvoor ben ik op zoek naar een erkend bedrijf die een attest kan uitgeven. Dit attest dient voor vrijdag te worden uitgegeven.
maandag 7 november 2016

Lampen en tv-beugel ophangen

Een viertal lampen aan plafond hangen + tv beugel hangen.
zondag 6 november 2016

Renovatie elektriciteit

Totaal renovatie elektriciteit in garage, gelijkvloers, 1ste en 2de verdieping. Er moet gekapt worden in de living en keuken en 4 slaapkamers, allemaal nieuwe kabels trekken en extra stopcontacten totaal ongeveer 60 stopcontacten en ongeveer 30 lichtschakelaars, en nieuwe zekeringkast, Gewoon een totale renovatie van elektriciteit Er zitten wel buizen in de muren en plafonds om de draden doorheen te trekken, maar er moet wel gekapt worden omdat ik extra stopcontacten nodig heb. Het liefst beginnen op 22 november 2016 met werken en gelijk afmaken - niet 1 dag werken en 2 dagen niet komen.
zondag 6 november 2016

Nazicht inkomende kabel

Nazicht inkomende kabel Telenet / electriciteit in studio te Antwerpen. Internet werkt niet of onvoldoende signaal en Telenet zelf heeft hiervoor geen bevoegdheid. Graag zo snel mogelijk even langskomen.
vrijdag 4 november 2016

Herkeuring elektrische installaties

Graag een offerte voor het herstellen van twee afgekeurde elektrische installaties. In bijlage vindt u beide keuringsattestten.
donderdag 3 november 2016

Attest elektrische keuring

Attest elektrische keuring wegens verkoop woning. Oud attest is van 2011 en is toen afgekeurd, niks aan gewijzigd dus zal ook afgekeurd worden. Doch nodig voor verkoop huis aan gemeente. Papieren zullen klaarliggen.
woensdag 2 november 2016

Keuring elektrische warmwaterboiler

Voor de aflevering van het appartement aan de verhuurder is een attest van keuring van de warmwaterboiler nodig... Dit betreft een 80L boiler op vermoedelijk krachtstroom, op een aparte meter (continu nachttarief)
dinsdag 1 november 2016

Opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik ben eigenaar van 2 appartementsgebouwen, dewelke kortelings zullen worden te koop gesteld. Er werden reeds op 30/08/2015 per appartement een keuring gedaan van de elektrische installatie. Deze installaties werden niet conform bevonden aan de voorschriften van het AREI, voornamelijk wegens het ontbreken van een eendraadschema, een situatieplan en het ontbreken van de aanduiding in de zekeringkast van de stroombanen. Na het conform maken zal eveneens een herkeuring dienen te worden uitgevoerd.
donderdag 27 oktober 2016

Herstelling verlichting

Badkamerverlichting (2 rijen van 3 spotjes op laagspanning) doen het niet meer. Ligt niet aan lampen zelf. Vermoedelijk ook niet aan de 2 transfo's. Mogelijk aan schakelaar. Kan zelf oorzaak niet vinden en kan euvel dus niet zelf verhelpen.
dinsdag 25 oktober 2016

Parlofoon herstellen

Repareren van parlofoon aan de buitendeur ( twee drukknoppen ingedrukt).
maandag 24 oktober 2016

Aanpassing electriciteit

Op een rechte lijn - ongeveer 3 meter - stopcontacten zetten en aftakken van stopcontact onder raam.
zondag 23 oktober 2016

Volledige renovatie elektriciteit

Volledig vernieuwen van de elektriciteit en de zekeringskasten
vrijdag 21 oktober 2016

Attest elektrische keuring

Inbreuken van de elektrische keuring in orde brengen.
zaterdag 15 oktober 2016

Parlofoon vervangen

Woon in app. complex. Mijn parlofoon werkt niet meer, deze moet vervangen worden.
vrijdag 30 september 2016

Herstelling verlichting

Ik heb momenteel 3 lampen die niet meer werken (1 binnen en 2 buitenlichten) de lamp zelf is nog goed dus het moet aan de elektriciteit liggen. Ik zoek iemand die daar eens kan komen naar kijken en eventueel herstellen.
donderdag 29 september 2016

Herstelwerken electriciteit en verlichting

Vervangen van verlichting keuken, living en garage. (momenteel voornamelijk TL lampen) Herstel aarding van het huis. (Enkele kabels hebben blootgelegen tijdens verbouwing buren) Huis van 1956. Sommige delen van elektriciteit zijn 20 jaar oud. Elektriciteitskast van jaren 90.
maandag 26 september 2016

Elektriciteit volledig aanpassen

Bestaande woning is aan renovatie toe. Bestaande elektriciteitssituatie moet ontleed worden en aangepast/vernieuwd worden.

Partners

Partners van Casius