Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Houthalen, Koersel, Kuringen, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: grondige renovatie van elektrticiteit, vernieuwen elektriciteit, elektriciteit vernieuwen, uTP-kabel trekken, elektriciteit leggen, gsm-modules plaatsen, conformiteit electriciteit, vernieuwing electriciteit, elektriciteit in woning, elektriciteitskringen uitbreiden in de keuken, conformiteit electriciteit, aanpassingen elektriciteit, inbreuken elektrische keuring, aansluiting elektriciteit, zekeringskast vervangen en conform maken elektriciteit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een electricien in Limburg:

vrijdag 2 december 2016

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit laten vervangen/vernieuwen 131m² woonoppervlakte
dinsdag 22 november 2016

Inbouw keukenapparaten plaatsen en voorzien elektriciteit

Ik wil een klein keukentje aanpassen. We hebben al keukenkasten met een klein gootsteen. Hier wil ik een inductieplaat en een oven in geplaatst hebben ( ze staan thuis). Elektriciteit moet aangepast worden voor de inductie kookplaat en er moet eventueel nog een groep gemaakt worden voor de elektriciteit. Dag(en) in samenspraak.
dinsdag 15 november 2016

Tuinpoort automatiseren

Automatiseren van bestaande tuinpoort met 2 vleugels.
woensdag 9 november 2016

Gsm-modules plaatsen

Ik ben syndicus van verschillende residenties met een lift waar de vaste telefoonlijn moet vervangen worden door een GSM-module. Residenties: Genk, Diepenbeek, Herk De Stad.
donderdag 27 oktober 2016

Opzoeken stroomverlies

Ik heb een abnormaal hoog energieverbruik. Ben al vier maal veranderd van energieleverancier en ze zeggen allemaal hetzelfde. Ik betaal 200 euro per maand en moet bij de afrekening meestal nog bijbetalen en dit is enkel voor de electriciteit want gas heb ik niet. Kan iemand mij helpen om dit op te sporen en eventueel te komen meten?
donderdag 20 oktober 2016

Allerlei klussen

Wij hebben hulp nodig bij enkele werken in/aan ons huis. TV-kabel omleggen, lamp ophangen, tafelpoten inkorten, carport opnieuw bekleden...
maandag 17 oktober 2016

Conform maken electriciteit

Ik ga mijn huis verkopen maar de elektriciteit is niet conform verklaard nl. ééndraadsschema's + situatie. Meetbrug voorzien + enkele stopcontacten. Met aardingspen voorzien van aarding 35.
woensdag 12 oktober 2016

Badkamer ventilator plaatsen en aansluiten

1. Gat maken in de badkamer naar buiten. 2. Ventilator plaatsen. 3. Aansluiten op nabijgelegen stopcontact. (nieuw afdekplaatje voorzien)
zondag 2 oktober 2016

Elektriciteitswerkzaamheden in tuin

We hebben in de tuin een fontein staan van waaruit een kabel getrokken is (ca. 60 meter onder het gras) naar een stroompunt bij een prieel. Als de fontein aanstaat dan klapt de zekering er na ongeveer een dag uit. Waarschijnlijk is de (ongeveer 2 jaar geleden) ingegraven kabel niet geschikt. Dit dient nu bijv. een EVAVB kabel met metalen beschermingsband te worden. Er dient dus een nieuwe kabel op dezelfde plek gelegd te worden. Verder is er ook nog een lantaarnpaal die kortsluiting maakt, dit kan dan ook meteen verholpen worden.
zondag 25 september 2016

Elektriciteit conform maken

Afdekplaattest stop + schakelaars voorzien. Schema opstellen (ééndraad + situatie) zekeringen aanpassen draadsectie 2× zekeringen 20A dient minstens 2,5 te zijn. Stopcontacten met aarding van aarding voorzien. Verbinding aanbrengen cvo aarden.
donderdag 15 september 2016

Elektriciteit vervangen

Elektriciteit zou vervangen moeten worden; Graag offerte volledig vernieuwen of advies over gedeeltelijk vernieuwen volgens keuringsattest. Kast zou wel sowieso gemaakt en geplaatst moeten worden + plan tekenen.
woensdag 7 september 2016

Aansluiting Videofoon prijsofferte

Ik wens een videofoon (Panasonic VL-SVN511EX) te laten aansluiten. De bekabeling is reeds aanwezig maar dient mogelijk aangepast te worden omdat het hier ging om een heel oud toestel met hoorn. Die is al aangekocht, enkel het plaatsen, graag prijs voor het plaatsen.
zaterdag 3 september 2016

Ophangen verlichting garage en slaapkamer

Ik wil in de garage een LED-TL verlichting laten plaatsen en op een slaapkamer een een rail met spots.
donderdag 1 september 2016

Aarding leggen

Er zou een aarding gelegd moeten worden aan de voorkant van de woning. Vlak tegen de straatkant(door het voetpad dat bestaat uit klinkers - dit is ook de enige mogelijkheid, er is geen tuin -) en deze zou dan aangesloten moeten worden aan een bestaande nieuw bord. Er moet ook een gat geboord worden door de buitenmuur (dikke massieve muur). Er is een foto toegevoegd. De situering is uiterst links lang het raam.
woensdag 17 augustus 2016

Heraanleggen electriciteit oud huis

De elektrische installatie in ons huis is verouderd. Ik zou graag deze vernieuwen.
dinsdag 16 augustus 2016

Vervangen van de groepenkast

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen Het ééndraadsschema ontbreekt Het situatieschema ontbreekt De waarde van de spreidingsweerstand van de aardverbinding is te hoog De aardingsonderbreker ontbreekt of is niet op een normale manier bereikbaar
maandag 8 augustus 2016

Eendraadsschema en situatieschets maken

Voor het appartement van mijn schoonouders dient er nog een ééendraadsschema en een situatieschets te worden opgesteld. De keuring van de electriciteit is gebeurd, alleen dit ontbreekt nog.
dinsdag 2 augustus 2016

Elektrische boiler vervangen

Op dit moment heb ik een elektrische boiler van 200L. Sinds een aantal dagen stroomt er amper nog warm water uit onze kranen. We denken dus dat onze boiler aan vervanging toe is (verkalking??. We willen nu dus een nieuwe boiler laten plaatsen.
dinsdag 21 juni 2016

Electriciteit vernieuwen

Betreft elektriciteitswerken: In mijn appartement komt er een nieuwe keuken, dus daar moet de elektriciteit vernieuwd worden. Ook in de andere kamers bijplaatsen van stopcontacten, vervangen van bestaande en vervangen van lichtschakelaars.
woensdag 15 juni 2016

Electriciteitswerken uit te voeren

Elektriciteit doortrekken en stopcontacten verleggen in appartement.
vrijdag 10 juni 2016

Ontkalken boiler

Ik wil de elektrische boiler laten ontkalken. Is dringend. Werkt niet meer naar behoren, dan wel, dan niet...
zaterdag 4 juni 2016

Eéndraadschema opmaken

Opmaken van situatieschema en ééndraadschema + eventueel enkele kleine herstellingen a.d.h.v. keuringsverslag.
dinsdag 24 mei 2016

Speciale verlichting ophangen met ledlicht

Speciale verlichting ophangen met led licht. Er moeten er twee opgehangen worden.
donderdag 28 april 2016

2 nieuwe electriciteitskasten plaatsen

De oude kast moet vervangen door 2 nieuwe kasten. Er moet een nieuwe kabel komen voor een versterkte meter naar 32 amp 3x 16. Voor handelsruimte en een gewoone aansluiting. De verdeel zekering kasten moeten ook aangepast worden van en naar 1 appartement naar 1 handelsruimte.
dinsdag 26 april 2016

Parlofoon na te zien

Heb een Comelit Genius 5801 hangen. Hij doet het echter niet meer. We horen de bel niet meer ( eerst nog wel , maar konden niet meer praten ... hoorden enkel getuut ) Maar nu horen we niets meer. Bij het demonteren viel de keuzeschakelaar voor de beltonen er af , dus ik vermoed dat daar het probleem zit. Wat kunnen jullie voorstellen?

Partners

Partners van Casius