Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

454 klanten bevelen een bij Casius aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: nieuwbouwproject hout afromosia en isolereren, gevel vernieuwen, nieuwbouw buitengevel, bepleisteren van muren, voegwerk volledige gevel, metsen façades nieuwbouw, renoveren van voor- en achtergevel, gevelbekleding met leien, gevelreiniging monumentaal pand, voorgevel bekleden, gevels bekleden met steenstrips, renoveren van voorgevel met steenstrips, bekleding en isoleren buitengevel hout, renovatie van gevel, renovatie gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

donderdag 8 december 2016

Schouw reparatie

Er zijn stukken steen en cement aan de verwarmingsketel ontdekt bij een onderhoudsbeurt van de ketel . De schouw brokkelt af. Op het dak steekt enkel een buis uit en de schouw zit nog onder de pannen. Hoe op te lossen en eventueel een nieuwe buis van ketel tot het dak ?
woensdag 7 december 2016

Voegen van gevel

De totale oppervlakte van de te voegen gevel is ongeveer 100 m². Voorkeur van de kleur gaat voorlopig naar gebroken wit maar staaltjes mogen zeker mee bij eventuele afspraak.
woensdag 7 december 2016

Bekleden garagegevel

Bekleden van gevel garage met steen strips zodat deze daarna mee geschilderd kan worden met de gevel van het huis. De huidige houten bekleding moet verwijderd worden. Oppervlakte van de gevel van de garage is 8m². De poort en het raam samen zijn +/- 5m². In totaal is er dus slechts 3 m² bekleding met steen strips nodig.
woensdag 7 december 2016

Herstellen achtergevel lamellen pvc

Achtergevel door storm schade - pvc lamellen weggerukt door wind.
woensdag 7 december 2016

Hervoegen buitenmuur

Muur op eerste verdieping moet opnieuw gevoegd worden. Muren laten vocht door. Lengte: 10-11m, met 2 ramen, hoogte: 1 verdieping.
dinsdag 6 december 2016

Voegwerk scheurherstel

Voegwerk van scheurherstel Dimensies niet gekend
dinsdag 6 december 2016

Plaatsen steenstrips voorgevel

Ouder huis waar we graag een steen voor de gevel zouden zetten aangezien deze niet meer mooi is. Het is een rijhuis waarbij 2 kanten met steenstrips zouden bezet moeten worden. (1 voorgevel +/- 35 m² en een zijstuk )
maandag 5 december 2016

Voegwerk volledige gevel

Voegwerk van de ganse gevel van het huis. Meer dan 100 m². Er bevinden zich 2 kappeletjes, dubbele garage en enkele ramen in de gevel.
maandag 5 december 2016

Voegwerk in gevel

Voegwerk 16 tot 30 m² in gevel om scheuren te herstellen.
zondag 4 december 2016

Gevelreiniging monumentaal pand

In het kader van een totaalrenovatie van een monumentaal pand zijn wij op zoek naar een partij om de gevels professioneel te laten reinigen. Vanwege het monumentale karakter is het niet toegelaten om technieken te gebruiken die het metselwerk schade zou kunnen berokkenen. Dit dient voor mei 2017 te gebeuren.
zondag 4 december 2016

Voorgevel bekleden

Voor het vernieuwen/opfrissen van een oude woning verkiezen we steenstrips. Het gaat enkel over de voorgevel van een +/-48 m², met op de gelijkvloers 1 deur en 1 raam. Het betreft 3 ramen en een deur.
zondag 4 december 2016

Gevels bekleden met steenstrips

Onze hoeve een nieuwe look geven door deze te bekleden met steenstrips. Graag in het voorjaar de werken uitvoeren.
zaterdag 3 december 2016

Isoleren zijgevel

Isoleren en afwerken van de zijgevel.
zaterdag 3 december 2016

nieuwbouwproject hout afromosia en isolereren

Graag offerte voor nieuwbouwproject 49 m² hout afromosia met isolatie en 136 m² lichte crepi met isolatie geplaatst.
zaterdag 3 december 2016

Renoveren van voorgevel met steenstrips

Renoveren van voorgevel met steenstrips met een traditionele baksteen(met isolatie) Een rijwoning met een voorgevel van ongeveer 4 op 4 meter,met 2 ramen en een deur. Het adres zal aan vakman worden meegegeven.
zaterdag 3 december 2016

Plaatsen van gevelbekleding met isolatie

Gevelbekleding + isolatie. Pleister of Moeding/betonvezelplaten.
vrijdag 2 december 2016

Metselen paal

Metselwerk van 2m hoog, rechthoekige paal, rolpoort / schuifdeur dient te worden geïnstalleerd, deze is geblokkeerd. De huidige rolpoort is geblokkeerd en zorgde ervoor dat er metselwerk loskwam. Dus volledig afbreken en opnieuw metselen van rechthoekige paal.
donderdag 1 december 2016

Herstelling muren terras

Wij hebben 2 appartementen waar vooraan een terrasje is en deze muren zijn niet meer stabiel. Wij zouden deze graag laten herstellen.
woensdag 30 november 2016

Opvoegen barsten gevel

Opvoegen van barsten en scheuren in buitengevel en onder kroonlijst van 20 jaar oude woning. Terras dient ook wat opgevoegd te worden.
woensdag 30 november 2016

Vernieuwen schoorsteen

Bestaande, eerder bouwvallige schouw (vroeger van mazoutkachel) afbreken en terug opbouwen (nu verwarming op gas).
dinsdag 29 november 2016

Metselwerken gevels

Voorgevel moet afgebroken worden en opnieuw gemetst worden +-30 m².
maandag 28 november 2016

Zandstralen gevel oud herenhuis

De gevel van een oud herenhuis met nieuwe ramen zandstralen, vrij veel blauwe hardsteen die nogal vuil is. Weinig gevel, veel ramen. Gevel is 6 meter breed en 12 meter hoog. Breed voetpad ter beschikking. We zijn met meerdere bewoners en moeten gedetailleerde prijs hebben. Er zijn 9 ramen en een uitbouw en voordeur.
maandag 28 november 2016

Nieuwbouw buitengevel

Graag prijs voor metsen van facatten ( nieuwbouw ) circa 50 m² ( fase 1 ) circa 80 m² ( fase 2 )
maandag 28 november 2016

Metsen façades nieuwbouw

Graag prijs voor metsen van façades ( nieuwbouw ). circa 50 m² ( fase 1 ). circa 80 m² ( fase 2 ) . Adresgegevens bij afspraak
zondag 27 november 2016

Bekleding en isoleren buitengevel hout

Huis moet geplaatst worden: Een moderne strakke woning van 80 M² met plat dak... binnenmuren in snelbouw buitenmuren moeten geïsoleerd en met thermowood in verticale planken afgewerkt worden. Rondom steekt het plat dak voor de helft 30 cm over en voor de helft 75 cm oversteken zijn gemaakt in predallen Oversteken met opstaande boord van 60 cm moeten zowel de onderzijde als de opstaande boord afgewerkt worden in TRESPA graag prijs voor al deze houtwerken. Best ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte te maken.
vrijdag 25 november 2016

Dichtmetselen van garageopening

Ik wil mijn garageopening, waar nu een poort in staat, laten dichtmetselen. De dicht te metselen oppervlakte is 2m50 breed op 1m43 hoog. Voor de buitenmuur moet er gebruik gemaakt worden van gevelsteen VANDERSANDEN in formaat 210 x 100 x 65 mm. Ik kan zelf voor de stenen zorgen, indien gewenst. In bijlage een foto 'voor' en 'na'.
vrijdag 25 november 2016

Renoveren van voor- en achtergevel

Een rijhuis uit 1933. Voor- en achtergevel alsook tuinmuren zijn dringend aan een "facelift" toe. Ik dacht aan bekleding met isolatie en steenstrips. Heb interesse in E-Board en E-Brick van Vandersanden. Maar sta ook open voor andere systemen van steenstrips. Wel moet er isolatie achterzitten. De dorpels moeten ook allemaal vervangen worden, zowel aan de voor- als aan de achterkant.
vrijdag 25 november 2016

Moderniseren gevel

Onderaan hout in verticale richting en daarboven crepi( geïsoleerd )die meer vooruitkomt dan onderste gedeelte
donderdag 24 november 2016

Gevel opnieuw bekleden na beschadiging

Eventueel een deel van de gevel bekleden. De zijgevel is ongeveer 90 m² en een kleine zijgevel 9 m². Is door verwijderen van klimop beschadigd.
donderdag 24 november 2016

Gevel vernieuwen

Uitslijpen gevelstenen. Zandstralen en opnieuw invoegen fabriekshal. 52m x 58m x 4m hoog.
woensdag 23 november 2016

Gevelbekleding met leien

Wij zouden graag de gevel bekleden met leien. Het gaat over een appartementsblok. Er moeten vergaderd worden en beslist worden.
dinsdag 22 november 2016

Renovatie van gevel

Zijkant woning, geschilderde gevel, één of twee ramen (de tweede is in het portaal, zie foto) Graag informatie en offerte voor isolatie + houten bekleding conform de achterbouw (verticale planken ceder of thermowood)of isolatie + bekleding met steenstrips.
dinsdag 22 november 2016

Plaatsen crepi aan gevel

Mooi crepi gevel plaatsen. De volledige voorgevel met crepi bekleden, en alles renoveren.
dinsdag 22 november 2016

Nieuwe tuinmuur metselen

Wij zouden een offerte moeten hebben voor een nieuwe tuinmuur achteraan in onze tuin. Uitleg bij de foto's: het gaat over de witte tuinmuur. De groene tuinmuur is die van mijn buurvrouw, maar hier is ook een offerte nodig. Tuinmuur is ongeveer 5m breed. Die van de buurvrouw is ook ongeveer 5m. De hoogte is ongeveer 2m20.
dinsdag 22 november 2016

Renovatie gevel

Renovatie en bekleding met steenstrips of crêpi. En eventueel isoleren aan buitenkant.
maandag 21 november 2016

Bepleisteren van muren

Bepleisteren van betonblokkenmuren met cementpleister, grijs, prijsvariante voor donkergrijze kleur. Afmetingen: Lange muur 15,00 lm x 2,60 m h. Muur garagepoort: 7,50 lm x 2,60 m h. In min: poort 2,50 lm x 2,00 m h. En voordeur 1,00 lm x 2,00 m h. Poort en deurslagen: totaal 10,50 lm x 0,30 m br. Kort muurtje straatzijde: ± 4,50 lm x 2 m h. Totaal ± 63m² in bijlage: de foto's van de 3 gevels
maandag 21 november 2016

Metselwerken betonblokken

Wij zoeken een bedrijf voor metselwerken in REGIE, de materialen worden door ons aangekocht. Het betreft metselwerken van betonblokken met een oppervlakte van +- 200m². De werken vinden binnen in een afgesloten magazijn plaats (droge plaats)
zondag 20 november 2016

Schouw heropmetselen

Mijn schouw moet worden opgemetst denk ik. Rook komt een beetje langs alle kanten en heb net ook een scheur gezien.
zondag 20 november 2016

Herstellen of vervangen zijgevel

De buiten zijgevel is reeds geisoleerd en was afgedekt, maar de afdekking is aan het loskomen. Deze afdekking zou hersteld of vervangen moeten worden. Totale oppervlakte is ongeveer 110 m2.
vrijdag 18 november 2016

Buitenmuur afwerken

Enkel de binnenmuur is geplaatst van deze gevel. Buitenmuur isoleren min. 10 cm + afwerken .... met buiten muur ( snelbouw ) en bezetten of zijn er andere mogelijkheden ? Lengte gevel 10,3 m
woensdag 16 november 2016

Kaleien achtergevel

Wij willen graag volgend jaar onze achtergevel kaleien. De oppervlakte is ongeveer 13 meter breed op 8 meter hoog. Graag hadden wij wat informatie gehad over kaleien en een prijsofferte.
woensdag 16 november 2016

Isoleren buitengevel

Hoeveel zou het mij ongeveer kosten om een alleenstaand huis met muuroppervlakte van 130 m² en (8 raam en deur openingen niet meegeteld) langs buiten te isoleren met een minimum R-waarde van 2,0 m2K/W en daarna af te werken met steenstrips of Crepi?
dinsdag 15 november 2016

Bekleding gevelplaten

Nieuw geplaatste aanbouw, die ik graag met gevelplaten zou laten bedekken. (inclusief isolatie) Oppervlakte die moet worden bekleed is ongeveer een 40 m².
dinsdag 15 november 2016

Isolatie en gevelbekleding

Isolatie en gevelbekleding. Oppervlakte ongeveer een 30 m².
dinsdag 15 november 2016

Bezetting gevel

Wij hebben een 3 gevel woning (halfopen) en willen graag onze gevel laten bezetten met crepi en tegelijk laten isoleren. Wij kunnen deze werken onmogelijk zelf uitvoeren en weten ook niet wat het kost / hoe lang het duurt om deze werken te laten uitvoeren.
zaterdag 12 november 2016

Scheidingsmuur in baksteen plaatsen

Muur bekleden, dit betreft scheidingsmuur. Ongeveer een 5 meter.
zaterdag 12 november 2016

Herstellen voegen

Een klein aantal voegen zijn losgekomen aan de achtergevel en garagegevel, gelijkvloers hoogte. Ik zou deze willen laten herstellen.
donderdag 10 november 2016

Problemen voegwerk

Wij zijn syndicus van een gebouw gelegen te Hasselt. Daar zijn er problemen met uitvallende voegen die niet op te lossen vallen buiten het plaatsen van een bekleding tegen de gevel. Graag hadden we hiervoor een offerte bij u aangevraagd. Hoe doen we dit het beste?
donderdag 10 november 2016

Bepleistering buitenmuur

Bepleisteren van achtergevel en aanbouw van een rijhuis

Partners

Partners van Casius