Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Antwerpen.

118 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: nieuwbouwproject hout afromosia en isolereren, gevel vernieuwen, nieuwbouw buitengevel, bepleisteren van muren, voegwerk volledige gevel, metsen façades nieuwbouw, renoveren van voor- en achtergevel, gevelbekleding met leien, gevelreiniging monumentaal pand, voorgevel bekleden, gevels bekleden met steenstrips, renoveren van voorgevel met steenstrips, bekleding en isoleren buitengevel hout, renovatie van gevel, renovatie gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

donderdag 8 december 2016

Schouw reparatie

Er zijn stukken steen en cement aan de verwarmingsketel ontdekt bij een onderhoudsbeurt van de ketel . De schouw brokkelt af. Op het dak steekt enkel een buis uit en de schouw zit nog onder de pannen. Hoe op te lossen en eventueel een nieuwe buis van ketel tot het dak ?
woensdag 7 december 2016

Herstellen achtergevel lamellen pvc

Achtergevel door storm schade - pvc lamellen weggerukt door wind.
woensdag 7 december 2016

Hervoegen buitenmuur

Muur op eerste verdieping moet opnieuw gevoegd worden. Muren laten vocht door. Lengte: 10-11m, met 2 ramen, hoogte: 1 verdieping.
dinsdag 6 december 2016

Voegwerk scheurherstel

Voegwerk van scheurherstel Dimensies niet gekend
zaterdag 3 december 2016

Isoleren zijgevel

Isoleren en afwerken van de zijgevel.
zaterdag 3 december 2016

nieuwbouwproject hout afromosia en isolereren

Graag offerte voor nieuwbouwproject 49 m² hout afromosia met isolatie en 136 m² lichte crepi met isolatie geplaatst.
zaterdag 3 december 2016

Plaatsen van gevelbekleding met isolatie

Gevelbekleding + isolatie. Pleister of Moeding/betonvezelplaten.
vrijdag 2 december 2016

Metselen paal

Metselwerk van 2m hoog, rechthoekige paal, rolpoort / schuifdeur dient te worden geïnstalleerd, deze is geblokkeerd. De huidige rolpoort is geblokkeerd en zorgde ervoor dat er metselwerk loskwam. Dus volledig afbreken en opnieuw metselen van rechthoekige paal.
woensdag 30 november 2016

Vernieuwen schoorsteen

Bestaande, eerder bouwvallige schouw (vroeger van mazoutkachel) afbreken en terug opbouwen (nu verwarming op gas).
dinsdag 29 november 2016

Metselwerken gevels

Voorgevel moet afgebroken worden en opnieuw gemetst worden +-30 m².
zondag 27 november 2016

Bekleding en isoleren buitengevel hout

Huis moet geplaatst worden: Een moderne strakke woning van 80 M² met plat dak... binnenmuren in snelbouw buitenmuren moeten geïsoleerd en met thermowood in verticale planken afgewerkt worden. Rondom steekt het plat dak voor de helft 30 cm over en voor de helft 75 cm oversteken zijn gemaakt in predallen Oversteken met opstaande boord van 60 cm moeten zowel de onderzijde als de opstaande boord afgewerkt worden in TRESPA graag prijs voor al deze houtwerken. Best ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte te maken.
donderdag 24 november 2016

Gevel opnieuw bekleden na beschadiging

Eventueel een deel van de gevel bekleden. De zijgevel is ongeveer 90 m² en een kleine zijgevel 9 m². Is door verwijderen van klimop beschadigd.
dinsdag 22 november 2016

Renovatie van gevel

Zijkant woning, geschilderde gevel, één of twee ramen (de tweede is in het portaal, zie foto) Graag informatie en offerte voor isolatie + houten bekleding conform de achterbouw (verticale planken ceder of thermowood)of isolatie + bekleding met steenstrips.
dinsdag 22 november 2016

Nieuwe tuinmuur metselen

Wij zouden een offerte moeten hebben voor een nieuwe tuinmuur achteraan in onze tuin. Uitleg bij de foto's: het gaat over de witte tuinmuur. De groene tuinmuur is die van mijn buurvrouw, maar hier is ook een offerte nodig. Tuinmuur is ongeveer 5m breed. Die van de buurvrouw is ook ongeveer 5m. De hoogte is ongeveer 2m20.
maandag 21 november 2016

Metselwerken betonblokken

Wij zoeken een bedrijf voor metselwerken in REGIE, de materialen worden door ons aangekocht. Het betreft metselwerken van betonblokken met een oppervlakte van +- 200m². De werken vinden binnen in een afgesloten magazijn plaats (droge plaats)
zondag 20 november 2016

Herstellen of vervangen zijgevel

De buiten zijgevel is reeds geisoleerd en was afgedekt, maar de afdekking is aan het loskomen. Deze afdekking zou hersteld of vervangen moeten worden. Totale oppervlakte is ongeveer 110 m2.
dinsdag 8 november 2016

Nieuwe voegen

Ik wens van alle ramen aan de buitenkant de voegen te vernieuwen.
zondag 6 november 2016

Isoleren achtergevel

Achtergevel isoleren en eindlaag met crepi. Raamvensters in pvc + dak afwerking.
zondag 6 november 2016

Bekleden van gevel

Wij zijn op zoek naar iemand die onze gevel komt bekleden. (renovatiewoning halfopen bebouwing) Ons dak komt hoger dan het dak van de buur. De tipgevel zou nog bekleed moeten worden (+ isolatie en laatste reeks pannen vastleggen). Wat zijn de mogelijkheden en de verschillende prijsklassen?
donderdag 3 november 2016

Binnenmuur metsen

Mijn zijgang wil ik gebruiken als hoofdingang omdat ik via voordeur in salon kom. De gang is te smal, En moet verbreed worden. De bestaande muur is reeds in het midden uitgebroken, daar stond de haard tegen. Dus te metsen muur is 2m35, en 3m hoog. Hier komt ook een deur in. Een hoek van 90° Ong 30cm op 3M hoog. Deze moet dan in verband gebracht worden met de rest van de muur van de gang. Het stuk dat er nu nog staat zal ik zelf weghalen. Dit kan als de gasmeter verplaatst is, heb dit aangevraagd. Ook kan ik voor voldoende stenen zorgen. Liefst zo snel mogelijk, nu ik alles ontruimd heb voor de openbaart ter vervanging stoof.
donderdag 3 november 2016

Renovatie van achtergevel

Onze achtergevel is dringend aan renovatie toe. Er staat nu een dubbele deur in, een raam en nog een enkele deur. De buren hebben verder uitgebouwd met snelbouwstenen die we graag met crepi (of een ander mooi alternatief) willen laten bekleden, en onze eigen muur waar nieuwe ramen en deuren inzitten willen we opnieuw laten bekleden. We hebben ook vocht door de huidige bekleding. Ook de dakgoot zou vernieuwd moeten worden.
donderdag 3 november 2016

Voegwerk scheuren in de gevel

Voegwerk minder dan 1,5m voor scheurherstel.
woensdag 2 november 2016

Gevel bekleden

Aan ons huis wordt een huis aangebouwd. De buren bouwen dieper waardoor wij een zijmuur krijgen die bekleed moet worden. De buren willen leisteen zetten en wij willen een natuurlijke houtbekleding. Hiervoor heb ik een offerte nodig voor beide opties die na goedkeuring gerealiseerd kan worden.
donderdag 27 oktober 2016

Muur metsen op perceelgrens

Ik wil 1 muur laten metsen op de perceelgrens van mijn tuin, haaks op een reeds bestaande muur. De muur wordt 2,40 m hoog en 7 m breed. De bakstenen gebruikt in de reeds bestaande haakse muur zijn 15 cm dik, maar dit is geen strikte vereiste voor de nieuwe muur. De ondergrond is nog niet gebetoneerd. De muur mag bovenaan afgedekt worden met eenvoudige betonnen dekstenen. De waterkeringsflappen moeten tussen de dekstenen en de muur gestoken worden (dus zo hoog mogelijk). Alle materialen door u aan te leveren. Graag aparte prijs vermelden voor wat het extra zou kosten als u ook de bestaande omheining zou afbreken en afvoeren die nu op de plaats van de te metsen muur staat. Deze is een standaard zwarte draad, doorvlochten met klimop.
dinsdag 25 oktober 2016

Plaatsen van gevelplanken

Plaatsen van gevelplanken op bakstenen muur.

Partners

Partners van Casius