Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Oost-Vlaanderen.

93 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: nieuwbouwproject hout afromosia en isolereren, gevel vernieuwen, nieuwbouw buitengevel, bepleisteren van muren, voegwerk volledige gevel, metsen façades nieuwbouw, renoveren van voor- en achtergevel, gevelbekleding met leien, gevelreiniging monumentaal pand, voorgevel bekleden, gevels bekleden met steenstrips, renoveren van voorgevel met steenstrips, bekleding en isoleren buitengevel hout, renovatie van gevel, renovatie gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 6 december 2016

Plaatsen steenstrips voorgevel

Ouder huis waar we graag een steen voor de gevel zouden zetten aangezien deze niet meer mooi is. Het is een rijhuis waarbij 2 kanten met steenstrips zouden bezet moeten worden. (1 voorgevel +/- 35 m² en een zijstuk )
maandag 5 december 2016

Voegwerk in gevel

Voegwerk 16 tot 30 m² in gevel om scheuren te herstellen.
zondag 4 december 2016

Gevels bekleden met steenstrips

Onze hoeve een nieuwe look geven door deze te bekleden met steenstrips. Graag in het voorjaar de werken uitvoeren.
zaterdag 3 december 2016

Renoveren van voorgevel met steenstrips

Renoveren van voorgevel met steenstrips met een traditionele baksteen(met isolatie) Een rijwoning met een voorgevel van ongeveer 4 op 4 meter,met 2 ramen en een deur. Het adres zal aan vakman worden meegegeven.
vrijdag 25 november 2016

Renoveren van voor- en achtergevel

Een rijhuis uit 1933. Voor- en achtergevel alsook tuinmuren zijn dringend aan een "facelift" toe. Ik dacht aan bekleding met isolatie en steenstrips. Heb interesse in E-Board en E-Brick van Vandersanden. Maar sta ook open voor andere systemen van steenstrips. Wel moet er isolatie achterzitten. De dorpels moeten ook allemaal vervangen worden, zowel aan de voor- als aan de achterkant.
donderdag 24 november 2016

Gevel vernieuwen

Uitslijpen gevelstenen. Zandstralen en opnieuw invoegen fabriekshal. 52m x 58m x 4m hoog.
vrijdag 18 november 2016

Buitenmuur afwerken

Enkel de binnenmuur is geplaatst van deze gevel. Buitenmuur isoleren min. 10 cm + afwerken .... met buiten muur ( snelbouw ) en bezetten of zijn er andere mogelijkheden ? Lengte gevel 10,3 m
maandag 7 november 2016

Herstellen scheur in gevel

Na een aanrijding is onze oude bakstenen gevel beschadigd (meer dan 100jaar). Ik zoek een metselaar die de gevel kan herstellen met oude bakstenen, netjes in verband en heropvoegen met de juiste kleur. De "deuk" in de muur is ongeveer een halve m² maar de barsten lopen in verschillende richting meters ver en de hoek is ontzet. Is een klus die door de verzekering vergoed moet worden, er moet dus snel een offerte opgemaakt worden.
zondag 6 november 2016

Herstelling gevel

Barsten in de voorgevel bestaande uit baksteen.
vrijdag 4 november 2016

Zijgevel bekleden

Zijgevel bekleden met isolatie en leien of kunststof, afwerken dakgoten. Achtergevel idem maar lijmen van tegels en in deze gevel zitten de 2 ramen. Stuk nieuwbouw is al geïsoleerd. Aan oude huis extra isolatie.
vrijdag 4 november 2016

Muur renoveren en isoleren

Brandgeteisterde façademuur dient geisoleerd en gerenoveerd te worden.
zondag 30 oktober 2016

Voorgevel met strip bekleden

Voorgevel met voordeur, groot raam, tuindeur en dan boven groot en klein raam. Voorgevel strip voor plaatsen. Graag de mogelijkheden, advies en prijsofferte.
donderdag 27 oktober 2016

Uitslijpen en opnieuw voegen zijgevel

Graag had ik een offerte voor het uitslijpen en opnieuw voegen van een zijgevel ongeveer 13m lengte op 9meter hoogte van de punt onder het dak tot beneden dus de kap zit in die gevel. Bestaande voegwerk is in slechte staat omdat het altijd de slag van de regen heeft en ik denk dat er teveel kalk aan de voegspecie was toegevoegd want al de ruiten zijn aangetast door kalk die niet meer kan verwijderd worden. In februari worden nieuwe ramen geplaatst dus het moet gevoegd zijn voor ze geplaatst worden.
dinsdag 18 oktober 2016

Nieuwe voorgevel metsen

Er zou een nieuwe voorgevel moeten gemetst worden voor een bestaande. De gevel is ongeveer 5 meter breed en 5 meter hoog. Er komen twee ramen in 1. 5 op 2 (allebei) en een deur. Bestelling van nodige materialen zou voor de aannemer zijn.
dinsdag 18 oktober 2016

Herstel scheur buitenmuur

Advies voor vrijstaande woning; scheur in de buitenmuur. en loszittende stenen.
maandag 17 oktober 2016

Gevel bekleden met leisteen

Bekleden gevel: Offerte voor zelfklevende leisteen. Oppervlakte is 15 op 17 en 2 verdiepingen hoog met plat dak.
zondag 16 oktober 2016

Plaatsen sidings op dakkapellen

Graag hadden we onze houten geverfde afwerkingen op de zijkanten van 3 dakkapellen willen laten vervangen met een meer duurzame oplossing, dat onderhoudsvrij is voor de komende 20-30jaar. In bijlage 3 foto's van de 3 dakkapellen.
zaterdag 8 oktober 2016

Scheuren in buitenmuur

Er zijn in huis (vermoedelijk door zwaar verkeer, bij andere huizen in de buurt merk ik gelijkaardige scheuren) serieuze scheuren ontstaan in de buiten muur. De exacte oorzaak zou moeten onderzocht worden, en dit zou moeten opgelost worden.
donderdag 6 oktober 2016

Schouw voegen + deksteen plaatsen

Bij de schouw zijn enkele voegen die terug opgevoegd dienen te worden + een nieuwe deksteen te plaatsen.
woensdag 5 oktober 2016

Vernieuwen gevel en crepi plaatsen

Renovatie kleine rijwoning. Crepi grijstinten (wegens stedelijke locatie : vervuiling) Graag prijs bij benadering (inclusief isolatie en plaatsing).
zondag 2 oktober 2016

Plaatsen sidings

Plaatsen van sidings in Cedral Wood C05 + isolatie in de nok van het dak. Totaal beide kanten is 27 m² Uitwerken van 2 vensters + eventueel plaatsen van nieuwe venster. Niet zo groot
vrijdag 30 september 2016

Plaatsen nieuwe schoorsteen

Nieuwe schoorsteen met voeg en loodwerken op een normaal pannendak.
zondag 25 september 2016

Gevelwerken uit te voeren

Gevelwerken: Het gaat om een eerste en tweede verdieping van een rijwoning. Graag had ik geweten of het mogelijk is om met gepolijst beton te werken op een bakstenen muur.
woensdag 21 september 2016

Bekleden gevel

Ik zou mijn gevel willen bekleden met kunststof geveldelen