Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Vlaams-Brabant.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: nieuwbouwproject hout afromosia en isolereren, gevel vernieuwen, nieuwbouw buitengevel, bepleisteren van muren, voegwerk volledige gevel, metsen façades nieuwbouw, renoveren van voor- en achtergevel, gevelbekleding met leien, gevelreiniging monumentaal pand, voorgevel bekleden, gevels bekleden met steenstrips, renoveren van voorgevel met steenstrips, bekleding en isoleren buitengevel hout, renovatie van gevel, renovatie gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

zondag 4 december 2016

Voorgevel bekleden

Voor het vernieuwen/opfrissen van een oude woning verkiezen we steenstrips. Het gaat enkel over de voorgevel van een +/-48 m², met op de gelijkvloers 1 deur en 1 raam. Het betreft 3 ramen en een deur.
donderdag 1 december 2016

Herstelling muren terras

Wij hebben 2 appartementen waar vooraan een terrasje is en deze muren zijn niet meer stabiel. Wij zouden deze graag laten herstellen.
woensdag 30 november 2016

Opvoegen barsten gevel

Opvoegen van barsten en scheuren in buitengevel en onder kroonlijst van 20 jaar oude woning. Terras dient ook wat opgevoegd te worden.
vrijdag 25 november 2016

Dichtmetselen van garageopening

Ik wil mijn garageopening, waar nu een poort in staat, laten dichtmetselen. De dicht te metselen oppervlakte is 2m50 breed op 1m43 hoog. Voor de buitenmuur moet er gebruik gemaakt worden van gevelsteen VANDERSANDEN in formaat 210 x 100 x 65 mm. Ik kan zelf voor de stenen zorgen, indien gewenst. In bijlage een foto 'voor' en 'na'.
woensdag 16 november 2016

Isoleren buitengevel

Hoeveel zou het mij ongeveer kosten om een alleenstaand huis met muuroppervlakte van 130 m² en (8 raam en deur openingen niet meegeteld) langs buiten te isoleren met een minimum R-waarde van 2,0 m2K/W en daarna af te werken met steenstrips of Crepi?
dinsdag 15 november 2016

Bekleding gevelplaten

Nieuw geplaatste aanbouw, die ik graag met gevelplaten zou laten bedekken. (inclusief isolatie) Oppervlakte die moet worden bekleed is ongeveer een 40 m².
dinsdag 15 november 2016

Bezetting gevel

Wij hebben een 3 gevel woning (halfopen) en willen graag onze gevel laten bezetten met crepi en tegelijk laten isoleren. Wij kunnen deze werken onmogelijk zelf uitvoeren en weten ook niet wat het kost / hoe lang het duurt om deze werken te laten uitvoeren.
zaterdag 12 november 2016

Herstellen voegen

Een klein aantal voegen zijn losgekomen aan de achtergevel en garagegevel, gelijkvloers hoogte. Ik zou deze willen laten herstellen.
zondag 6 november 2016

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Schoorsteen in baksteen. Ongeveer 60/80 en 80 hoog. Voegen komen los en enkele stenen zijn al gevallen.
zaterdag 5 november 2016

Gevel herstelling

Gevel moet hersteld worden na aanrijding door wagen. Buiten muur en deel binnen muur is beschadigd net aan de zijkant van de garagepoort.
vrijdag 4 november 2016

Schoorsteen afbreken en her-opbouwen

Mijn dubbele schoorsteen is 40 jaar oud en het bovenste deel moet afgebroken en opnieuw gemetseld worden. Het cement is totaal uitgedroogd en zanderig / korrelig. Ongeveer 2.20m hoogte bij 1.30 breed bij 70 diep. Er staat een kap overheen, en intern is een kanaal voor een open haard en in het tweede kanaal een dubbelwandige invoer / uitvoer voor een Gasverwarming
maandag 31 oktober 2016

Nieuwe gevelbekleding plaatsen

Gaat om zijgevel van onze woning, daar zitten nu eternitplaten op, die moeten verwijderd worden. Daarna nieuwe gevelbekleding opzetten, we denken aan kunststof platen, iets dat snel en duurzaam is. Aan de zijkant van het huis loopt een wandelpaadje, dus is vrij goed bereikbaar. Timing, ergens begin volgende jaar (te bekijken in functie van beschikbaarheid)
maandag 31 oktober 2016

Bekleden van achtergevel

Renovatie woning : Met nog drie niet geïsoleerde buitenmuren . Waarvan een muur 20 m² (met twee kleine ramen een grotere) binnenhoek met muur van 12 m² aansluitend buitenhoek met terug muur van 12 m² met Grote venster. Bekleding mag van kunststof , vezelcement , rockpanel of andere gangbare onderhoudsvrije materialen zijn.
zaterdag 29 oktober 2016

Zijgevelisolatie

Ik wil zijgevel van driegevelwoning (westenkant) isoleren en verfraaien.
woensdag 26 oktober 2016

Gevel isoleren

Gevel moet geïsoleerd worden langs buiten en bekleed worden met pvc (onderhoudsvriendelijk). Graag strak.
woensdag 26 oktober 2016

Voegwerk na scheuren

Voegwerk 31 tot 50 m² scheurherstel.
zaterdag 22 oktober 2016

Herstellen sierbeton

Betonrot herstelling aan sierstuk, op voorgevel.
zaterdag 15 oktober 2016

Crepi plaatsen tegen gevel

Willen graag een prijs voor crepi tegen de gevel: Wij zijn van plan ons schuin dak af te breken en dan de muren ophogen om zo een plat dak te zetten. Nadien is het de bedoeling dat we een soort van crepi tegen het volledige huis zetten.
woensdag 12 oktober 2016

Voorzetstrips op gevelwoning

Voorzetstrips voor gevelwoning. Afmetingen - 8m op 2verd - 12m op 3verd 11m hoogste punt - 8m op 1verd + 1/4e (3 gevelwoning)
zondag 9 oktober 2016

Latei vervangen

Aan het zolderraam moet een latei vervangen worden en bovenstaande bakstenen moeten terug opgemetseld worden (binnenkant)
vrijdag 7 oktober 2016

Kappen van muren tegen vocht

Onderkappen van muren wegens opstijgend vocht.
vrijdag 7 oktober 2016

Schouw herstellen

Van onze buitenschouw komen er bakstenen los en het voegsel los. Graag hadden wij een offerte gekregen om deze opnieuw op te voegen. In deze schouw zit al een flexibele buis.
donderdag 6 oktober 2016

Gevel isoleren en bepleisteren

150m gevelisolatie en 150 m gevelbepleistering waarvan 50 m bekleding
zondag 2 oktober 2016

Herstelling gevel-loskomende voegen-waterdoorslag

Problemen met gevel. Voegen komen los. Waterdoorslag? Nieuwe gevelbekleding met steenstrips is misschien een oplossing. Vanaf 16 oktober mag er ter plaatse komen kijken worden.
zaterdag 1 oktober 2016

Volledige gevel bekleden met isolatie en steenstrips

Volledige gevel bekleden met isolatie en steenstrips. Vrijstaande woning met bijgebouw.

Partners

Partners van Casius