Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in West-Vlaanderen.

59 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: nieuwbouwproject hout afromosia en isolereren, garage bouwen, gevel vernieuwen, nieuwbouw buitengevel, bepleisteren van muren, voegwerk volledige gevel, metsen façades nieuwbouw, renoveren van voor- en achtergevel, gevelbekleding met leien, gevelreiniging monumentaal pand, voorgevel bekleden, gevels bekleden met steenstrips, renoveren van voorgevel met steenstrips, bekleding en isoleren buitengevel hout, renovatie van gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

woensdag 7 december 2016

Bekleden garagegevel

Bekleden van gevel garage met steen strips zodat deze daarna mee geschilderd kan worden met de gevel van het huis. De huidige houten bekleding moet verwijderd worden. Oppervlakte van de gevel van de garage is 8m². De poort en het raam samen zijn +/- 5m². In totaal is er dus slechts 3 m² bekleding met steen strips nodig.
maandag 5 december 2016

Voegwerk volledige gevel

Voegwerk van de ganse gevel van het huis. Meer dan 100 m². Er bevinden zich 2 kappeletjes, dubbele garage en enkele ramen in de gevel.
vrijdag 25 november 2016

Moderniseren gevel

Onderaan hout in verticale richting en daarboven crepi( geïsoleerd )die meer vooruitkomt dan onderste gedeelte
woensdag 23 november 2016

Gevelbekleding met leien

Wij zouden graag de gevel bekleden met leien. Het gaat over een appartementsblok. Er moeten vergaderd worden en beslist worden.
dinsdag 22 november 2016

Plaatsen crepi aan gevel

Mooi crepi gevel plaatsen. De volledige voorgevel met crepi bekleden, en alles renoveren.
dinsdag 22 november 2016

Renovatie gevel

Renovatie en bekleding met steenstrips of crêpi. En eventueel isoleren aan buitenkant.
woensdag 16 november 2016

Kaleien achtergevel

Wij willen graag volgend jaar onze achtergevel kaleien. De oppervlakte is ongeveer 13 meter breed op 8 meter hoog. Graag hadden wij wat informatie gehad over kaleien en een prijsofferte.
dinsdag 15 november 2016

Isolatie en gevelbekleding

Isolatie en gevelbekleding. Oppervlakte ongeveer een 30 m².
donderdag 10 november 2016

Bepleistering buitenmuur

Bepleisteren van achtergevel en aanbouw van een rijhuis
woensdag 2 november 2016

Voorgevel bepleisteren

Ik wil mijn gevel laten bepleisteren. Liefst zo snel mogelijk.
vrijdag 28 oktober 2016

Renoveren van gevel met steenstrips

Renovatie van rijwoning te Blankenberge met steenstrips. Zie foto's in bijlage. oppervlakte incl. afmeting ramen
woensdag 26 oktober 2016

Voegwerk volledige huis

Voegwerk voor het volledige huis. Ongeveer 100 m².
vrijdag 21 oktober 2016

Uitslijpen en hervoegen gevel

Ik heb een kant van mijn gevel waarvan de voegen uitgeslepen moeten worden en hervoegd + behandelen tegen vocht. Totale opp ongeveer een 85m², vrijstaande woning, geen rijhuis.
zondag 16 oktober 2016

Gevel bekleden

Voorgevel: Oude buitenbekleding wegnemen en herbekleden met isolatie en steenstrips. Plan te verkrijgen op aanvraag.
donderdag 13 oktober 2016

Renovatie voor en zijgevel

Renovatie voor- en zijgevel. Scheuren in de gevel.
donderdag 13 oktober 2016

Isolatie en steenstrip op gevel

Aanbrengen isolatie + steenstrips op gevel (verwijderen oude gevel gebeurt door eigenaar) + ophogen dakrand rondom.
zaterdag 8 oktober 2016

Herstellen van schoorsteen

Schoorsteen moet volledig hersteld worden. Afbreken en terug metselen.
vrijdag 30 september 2016

Hermetselen muur

Ons dak, bestaande uit twee houten dragers, is aan de ene zijde gestut met 2 pilaren (goede staat). Aan de andere zijde is er slechts 1 pilaar. Deze laatste is aan herstelling toe. Zie toegevoegde foto's. Terug herop metsen of vervangen door houten balk.
donderdag 29 september 2016

Steenstrips plaatsen

1 gevel: verwijderen van de gevelsteen, isolatie plaatsen en steenstrips. Momenteel ong. 31 m² steen en 8 m² ramen en deuren. Totaal geveloppervlak: 40m² Er zijn ook andere verbouwingen bezig momenteel. Zou binnen de 6 maanden moeten uitgevoerd worden.
dinsdag 27 september 2016

Herstelling gevel

Wij zijn syndicus van een residentie gelegen te Knokke-Heist en zijn op zoek naar een aannemer die lokaal (eventueel op meerdere plaatsen) de achtergevels kan herstellen, vermoedelijk te wijten aan betonrot / gebruikelijke slijtage. Een globale inspectie van de gevel dient te gebeuren om vervolgens een offerte voor te leggen. Graag offerte voor 15/10/2016. 3 kavels per verdiep - 7 verdiepingen.
dinsdag 27 september 2016

Voegen huis

Voegwerk: het hele huis 51 tot en met 100m²
woensdag 21 september 2016

Plaatsen crepi

Isoleren, renoveren en crepi plaatsen aan voor-, zij- en achtergevel
woensdag 21 september 2016

Bekleden van gevels

Voorgevel en achtergevel van rijhuis bekleden met steenstrips, inclusief isolatieplaten en onderste boord in blauwsteen langs de voorgevel.
dinsdag 20 september 2016

Houten deur en gevelbekleding

Ik zou graag nieuwe voordeur, binnendeur en gevelbekleding laten plaatsen. Het zou gaan over 1 binnendeur hardhout 1 m breed, 1 buitendeur hardhout 1 m breed, Gevelbekleding hout 10 m² à 20 m². (afrormosia of meranti of merbau) Liefst voor 5 november 2016
maandag 12 september 2016

Renoveren van de gevel

Wij willen onze gevel renoveren. Momenteel bestaat het uit houtstructuur met erop schalies. Wij zouden de schalies willen verwijderen en isolatie en steenstrips willen plaatsen.