Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

261 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van herenhuis, isolatie zoldervloer, nieuw dak plaatsen, isolatie zolderverdieping, isoleren hellend dak, isoleren hellend dak, isoleren zolder, isoleren van leien dak binnenzijde, isoleren zolderdak, isoleren schuin dak, isoleren van twee zolders, isoleren van dak, isoleren platte daken, isoleren zolderdak, dak en garage isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

dinsdag 6 december 2016

Dak isoleren appartementsblok

Het is voor een appartementsblok van 8,5m hoog. Ik heb geen idee van materiaal of dergelijke want ik ken er zelf niet veel van.
dinsdag 6 december 2016

Isolatie zolder

Plaatsen van isolatie op zolder. De vloer is ongeveer 45 m2. Max. hoogte dak is 4 m, zijwand (ook te isoleren) loopt in hoek van +/- 45° omhoog. Enkel isolatiewerkzaamheden, binnenafwerking zolderruimte zal verder door klant zelf voorzien worden.
dinsdag 6 december 2016

Opspuiten zolderruimte isolatie

Opspuiten van de zolderruimte onder het dak. Bij voorkeur cellulose-isolatie.
dinsdag 6 december 2016

Zadeldak isoleren

Zadeldak met lage hoogte van op zolder vloer ongeveer 1m70.
dinsdag 6 december 2016

Nieuw dak plaatsen

Dakwerker voor : Gans nieuw dak inclusief isolatie, balken, pannen, dakgoten, enz... Dit betreft een hellend dak zonder veluxen.
dinsdag 6 december 2016

Isoleren zolderdak

Isoleren van zolderdak. Het is de bedoeling dat er kamers op de zolder gaan gemaakt worden. Er liggen kepers van 6 cm en balken van 23 cm. Er zitten 4 veluxen in het dak.
maandag 5 december 2016

Isoleren hellend dak

Isolatiewerken: Wij wensen een R-waarde van minimum 6.5.
maandag 5 december 2016

Zolder isoleren

De zolder wordt enkel gebruikt als opslagplaats. Is het dan beter om de vloer te isoleren of het dak? We zouden nog graag dit jaar de prijsofferte krijgen. De werken mogen in de loop van volgend jaar. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 5 december 2016

Geluidsisolatie aanbrengen

Nu reeds isolatie van 100 mm Rotswol (MW). Eventueel verhogen indien impact op geluidsisolatie. Of kan ook buitenisolatie met bvb kurk ? Graag ter plaatse komen kijken en luisteren op een drukker moment voor de geluidsisolatie na te meten of te zien.
maandag 5 december 2016

Dak isoleren met glas- of rotswol

Dikte isolatie (glaswol of rotswol) geschikt voor onder zonnepanelen.
maandag 5 december 2016

Isoleren zolderdak met PUR

Isoleren van zolderruimte bestaande uit kepers 60/60 h.o.h. ± 40 CM op gordingen. Geen onderdak. Stormpannen (enkele sluiting) langs binnenkant gevoegd. Isolatievoorstel: PUR-dakisolatie dikte 12 CM voorzien van dampscherm. Voegen afdichten met dampdoorlatende tape. Voorschot nog te betalen m.b.t. premie Ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.
maandag 5 december 2016

Dakterras aanleggen in hout

Plat dak bedekt met zwarte EPDM en afloop achteraan (thv tuin) dak van achterbouw (1ste verdieping) glazen (schuine lichtstraat) van 0. 7 x 3. 20 opstaande randen (einde dak, achter/zij deur en lichtstraat) 20 tot 40 cm hoog om evt nog een houten terras op aan te brengen of om evt met een afwerking die "mooi" oogt en waarop kan gewandeld worden
maandag 5 december 2016

Isoleren hellend dak

Isoleren van hellend dak: onderdak aanwezig. De balken zijn 7 cm Factuur moet dit jaar nog afgeleverd worden zo dat ik nog kan genieten van de premie
maandag 5 december 2016

Na isoleren van roofingdak

Na isoleren van een roofingdak hellingsgraad van 5 ° aan de buitenkant. Ik had ook wat informatie gewenst ivm de premies.
zondag 4 december 2016

Isoleren van schuin dak

Is het mogelijk een schuin dak te isoleren met cellulose isolatie? Het is een spantendak van 49° waar momenteel nog geen afwerking aan gedaan is. Best bereikbaar via e-mail.
zondag 4 december 2016

Isoleren zolder

Isolatie van de zolder: Ongeveer 18 cm hoogte van de balken. Graag wol ipv platen. Graag eens ter plaatse komen kijken, voor een prijsofferte. Enkel telefonisch contacteren
zondag 4 december 2016

Isoleren van plat dak

Ik wens een plat dak van ongeveer 70 vierkante meter te laten isoleren. Aangezien ik graag een deel van de werken in mijn belastingen wens in te brengen, had ik graag dit jaar nog een offerte ontvangen (en zou ik een voorschot betalen). De werken mogen dan begin volgend jaar uitgevoerd worden.
zondag 4 december 2016

Isoleren met glaswol

Isoleren met gespoten glaswol.
zondag 4 december 2016

Isoleren van de zoldervloer

We zouden graag onze zoldervloer isoleren. Aangezien we de zolder enkel als opslagruimte zouden gebruiken, lijkt het ons immers efficiënter om het dak niet mee te isoleren, maar enkel de directe ruimte boven de slaapkamers. Graag de werken zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.
zondag 4 december 2016

Isoleren leien dak

Leien dak van 80 m². Geen onderdak. huis uit 1957. Vrijstaand. Wens: Isolatie zonder dat er een onderdak wordt geplaatst.
zondag 4 december 2016

Plaatsen van pur isolatieplaten

Plaatsen van pur isolatieplaten 15 cm dik.
zondag 4 december 2016

Isoleren van leien dak binnenzijde

Realisatie van het spuiten van pur schuim tegen de binnenzijde van een leien dak ( er is geen onderdak ) . Ik veronderstel dat er dan nog eerst een doek aangebracht moet worden om niet rechtstreeks op het hout te spuiten? Is dit nadelig voor het hout van het dakconstructie ( drogen van het hout ). Plafonds van benedenverdieping zijn reeds geïsoleerd en hebben daar reeds isolatiepremie voor gekregen, dus dikte van pur op zolder hoeft niet enorm dik te zijn om aan normen te voldoen. Ik wil gewoon het dak dicht hebben ( en beetje extra isolatie kan geen kwaad). Ter plaatse komen kijken. Graag in de maand januari de werken uitvoeren.
zaterdag 3 december 2016

Isoleren van kruipzolder

Isoleren van kruipzolder. De oppervlakte is ongeveer 35 m².
zaterdag 3 december 2016

PUR isolatie dak

Graag offerte van PUR isolatie van mijn dak. Ik strip zelf mijn dak langs de binnenkant, jullie kunnen dan isoleren. Ik hoor graag wat het me zou kosten en mogelijkheden binnen jullie agenda. De werken zouden klaar moeten zijn rond midden maart 2017.
vrijdag 2 december 2016

Plaatsen isolatie met Iko Enertherm

Bestaand dak met pannen onderdak biplex platen kepers 6,5 cm isolatie uitvoeren met iko enertherm alu tg
vrijdag 2 december 2016

Dak isoleren

We zouden graag isolatie steken langs de binnenzijde van het dak. Eveneens zouden we graag een schouw in de zolderruimte verwijderen.
vrijdag 2 december 2016

Isoleren dak

Ons bestaand dak is geisoleerd met slechts 6 cm isolatie. Graag hadden we tussen de gyproc en de bestaande isolatie extra isolatie voorzien. Beste manier, is waarschijnlijk om in te spuiten met vlokken. Graag prijs per vierkante of kubieke meter.
vrijdag 2 december 2016

Isoleren zolderdak

Ik wil graag zo snel mogelijk mijn dak isoleren met polyurethaan mus spuit. Dit is een zolderdak met twee veluxen.
donderdag 1 december 2016

Isoleren café's

Betreft platte daken van twee cafés, twee plafonds (30 en 40m²)willen we niet alleen een warmte, maar ook een voldoende akoestische isolatie realiseren om minstens 95db muziek te kunnen produceren.
donderdag 1 december 2016

Isoleren kamers

Isolatie voor kamers steken onder hellend dak.
donderdag 1 december 2016

Nazicht dak en isolatie

Situatie nu: plat dak met roofing en kiezels, 2 tal lekken die dringende moeten gedicht worden + isolatie volgens de normen van 2017
woensdag 30 november 2016

Isoleren met Pur

Isoleren met pur van een schuin dak met afmetingen: 6,5 x 9m
woensdag 30 november 2016

Isoleren van herenhuis

Betreft totale renovatie woning (oud herenhuis). Pur isolatie op zolder en tussenniveau's.
woensdag 30 november 2016

Spouwmuren isoleren

Isoleren van spouwmuren, half-open bebouwing met 1 verdieping ,graag huisbezoek en offerte opmaken,
woensdag 30 november 2016

Isoleren schuin dak

Ik zou graag bestaande (oude) dakisolatie laten verwijderen en vervangen door degelijke nieuwe isolatie. Doch een deel van de bewoonde ruimtes bevinden zich (deels) in het dak. Ik wil vermijden dat bestaande plafonds moeten afgebroken worden. Waardoor de isolatie (deels) van buitenaf zou moeten aangebracht worden. Met het vermoedelijk plaatsen van een nieuw onderdak. Indien mogelijk het bestaande pannendak hergebruiken. Ecologisch verantwoorde isolatie is een optie. Graag nog een offerte teneinde dit jaar nog een voorschotfactuur te kunnen betalen voor te genieten van momenteel nog geldend belastingsvoordeel.
woensdag 30 november 2016

Isoleren met supafil

Ik wens mijn tussenstuk te laten isoleren met supafil. Dit is een tussenstuk tussen gelijkvloers en eerste verdieping. De tussenschot volledig opspuiten met isolatievlokken.
woensdag 30 november 2016

Isoleren zolder en vloer

Plaatsen isolatie op de vloerplaat tov plaatsen isolatie schuin dak.
woensdag 30 november 2016

Extra isolatie aanbrengen

Zolderruimte is ingericht als slaapkamer en reeds wat geïsoleerd. We wensen nu een betere isolatie te plaatsen langs de binnenzijde.
dinsdag 29 november 2016

Isolatie plat dak

Graag offerte voor dakisolatie van een plat dak.
dinsdag 29 november 2016

Zolder isoleren

Zolder isoleren
maandag 28 november 2016

Isoleren plat dak

Het gaat om het isoleren van een koud plat dak (keuken) en afwerking (nadat eerst de oude gyproc platen en isolatie verwijderd werden.)
maandag 28 november 2016

Isoleren plat dak

Graag gratis en vrijblijvende prijsofferte voor platdakisolatie met fiscale voordelen inkomsten 2017. Schouw aanwezig, verluchtingspijpjes aanwezig, afgeboord met dekstenen. Foto's in bijlage. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte.
maandag 28 november 2016

Isoleren plat dak

Ik zou mijn plat dak willen laten isoleren Beste optie voor een ecolening aan te kunnen vragen.
zondag 27 november 2016

Isoleren zolder

Pur schuim isolatie dak en eventueel zoldervloer (50m²).Werken mei-juni 2017.
zondag 27 november 2016

Isoleren schuin dak

Enkele jaren geleden hebben we het schuine dak van de zolder dat reeds geïsoleerd was laten bekleden en sindsdien hebben we op het schuine dak van de slaapkamer dat er onder ligt condensatieproblemen. We hebben reeds bijkomende ventilatie laten plaatsen, maar er zijn ook koudebruggen vastgesteld (zie bijlage). Hiervoor zoeken we nog een oplossing. Uitvoering na overleg.
zondag 27 november 2016

Isoleren van zolder

De zolder is opgedeeld in een binnenstuk, afgeslagen met houten planken van de nok tot op een lengte van ± 2,20M dan recht naar beneden. Langs de twee zijden een niet gebruikt deel van ook nog eens ± 2,20M waar ik nog wel in kan kruipen door een opening van ± 50 à 60cm. Het binnenstuk van de zolder wordt gebruikt als opslagruimte.
zondag 27 november 2016

Isoleren tussen holle ruimtes

Isoleren: Holle ruimte vol spuiten.
zondag 27 november 2016

Dak isoleren buitenzijde

Ik had graag meer info ontvangen over het langs buiten isoleren van een bestaand dak over het uitvoeren van de werken en de prijs hiervan. Dit betreft een bewoonbaar zolderdak.
zaterdag 26 november 2016

Isoleren van appartementen

Betreft zadeldak appartementen : Gordingen/keper dak, gebouw uit 1954, 3 appartementen, smalle trap om isolatie naar boven te brengen. Geen lift aanwezig. Eventueel ook offerte voor het plaatsen van een velux 160 H x 94 b, velux is al gekocht. Er zou ook een velux moeten geplaatst worden. De velux hebben we al aangekocht , enkel het plaatsen.
zaterdag 26 november 2016

Isoleren van zolder met glaswol

Isoleren zolder met glaswol 20 cm. Waarde 0,035 of minder.