Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Antwerpen.

51 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van herenhuis, isolatie zoldervloer, nieuw dak plaatsen, isolatie zolderverdieping, isoleren hellend dak, isoleren hellend dak, isoleren zolder, isoleren van leien dak binnenzijde, isoleren zolderdak, isoleren schuin dak, isoleren van twee zolders, isoleren van dak, isoleren platte daken, isoleren zolderdak, dak en garage isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

woensdag 7 december 2016

Isoleren van plat dak

Isolatie plat dak
woensdag 7 december 2016

Isoleren dak

Provençaalse stijl. Schuim zou onder de dakpannen moeten gespoten worden, indien mogelijk. Dit is een zadeldak zonder veluxen. Graag advies welke soort isolatie aanbrengen, en ter plaatse komen kijken.
dinsdag 6 december 2016

Isoleren leien dak

Liefst zo snel mogelijk. Isoleren van een leien dak langs binnenzijde. Zolderdak zonder veluxen. Huis gebouwd in 1975.
dinsdag 6 december 2016

Dak isoleren appartementsblok

Het is voor een appartementsblok van 8,5m hoog. Ik heb geen idee van materiaal of dergelijke want ik ken er zelf niet veel van.
dinsdag 6 december 2016

Isolatie zolder

Plaatsen van isolatie op zolder. De vloer is ongeveer 45 m2. Max. hoogte dak is 4 m, zijwand (ook te isoleren) loopt in hoek van +/- 45° omhoog. Enkel isolatiewerkzaamheden, binnenafwerking zolderruimte zal verder door klant zelf voorzien worden.
dinsdag 6 december 2016

Nieuw dak plaatsen

Dakwerker voor : Gans nieuw dak inclusief isolatie, balken, pannen, dakgoten, enz... Dit betreft een hellend dak zonder veluxen.
maandag 5 december 2016

Zolder isoleren

De zolder wordt enkel gebruikt als opslagplaats. Is het dan beter om de vloer te isoleren of het dak? We zouden nog graag dit jaar de prijsofferte krijgen. De werken mogen in de loop van volgend jaar. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 5 december 2016

Geluidsisolatie aanbrengen

Nu reeds isolatie van 100 mm Rotswol (MW). Eventueel verhogen indien impact op geluidsisolatie. Of kan ook buitenisolatie met bvb kurk ? Graag ter plaatse komen kijken en luisteren op een drukker moment voor de geluidsisolatie na te meten of te zien.
maandag 5 december 2016

Dak isoleren met glas- of rotswol

Dikte isolatie (glaswol of rotswol) geschikt voor onder zonnepanelen.
maandag 5 december 2016

Dakterras aanleggen in hout

Plat dak bedekt met zwarte EPDM en afloop achteraan (thv tuin) dak van achterbouw (1ste verdieping) glazen (schuine lichtstraat) van 0. 7 x 3. 20 opstaande randen (einde dak, achter/zij deur en lichtstraat) 20 tot 40 cm hoog om evt nog een houten terras op aan te brengen of om evt met een afwerking die "mooi" oogt en waarop kan gewandeld worden
zondag 4 december 2016

Isoleren van schuin dak

Is het mogelijk een schuin dak te isoleren met cellulose isolatie? Het is een spantendak van 49° waar momenteel nog geen afwerking aan gedaan is. Best bereikbaar via e-mail.
zondag 4 december 2016

Isoleren zolder

Isolatie van de zolder: Ongeveer 18 cm hoogte van de balken. Graag wol ipv platen. Graag eens ter plaatse komen kijken, voor een prijsofferte. Enkel telefonisch contacteren
vrijdag 2 december 2016

Dak isoleren

We zouden graag isolatie steken langs de binnenzijde van het dak. Eveneens zouden we graag een schouw in de zolderruimte verwijderen.
donderdag 1 december 2016

Nazicht dak en isolatie

Situatie nu: plat dak met roofing en kiezels, 2 tal lekken die dringende moeten gedicht worden + isolatie volgens de normen van 2017
dinsdag 29 november 2016

Zolder isoleren

Zolder isoleren
maandag 28 november 2016

Isoleren plat dak

Het gaat om het isoleren van een koud plat dak (keuken) en afwerking (nadat eerst de oude gyproc platen en isolatie verwijderd werden.)
maandag 28 november 2016

Isoleren plat dak

Graag gratis en vrijblijvende prijsofferte voor platdakisolatie met fiscale voordelen inkomsten 2017. Schouw aanwezig, verluchtingspijpjes aanwezig, afgeboord met dekstenen. Foto's in bijlage. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte.
maandag 28 november 2016

Isoleren plat dak

Ik zou mijn plat dak willen laten isoleren Beste optie voor een ecolening aan te kunnen vragen.
zondag 27 november 2016

Isoleren van zolder

De zolder is opgedeeld in een binnenstuk, afgeslagen met houten planken van de nok tot op een lengte van ± 2,20M dan recht naar beneden. Langs de twee zijden een niet gebruikt deel van ook nog eens ± 2,20M waar ik nog wel in kan kruipen door een opening van ± 50 à 60cm. Het binnenstuk van de zolder wordt gebruikt als opslagruimte.
zondag 27 november 2016

Isoleren tussen holle ruimtes

Isoleren: Holle ruimte vol spuiten.
zondag 27 november 2016

Dak isoleren buitenzijde

Ik had graag meer info ontvangen over het langs buiten isoleren van een bestaand dak over het uitvoeren van de werken en de prijs hiervan. Dit betreft een bewoonbaar zolderdak.
vrijdag 25 november 2016

Isoleren zoldervloer en dak

Isoleren van zoldervloer plus schuine kanten die dienst doen binnenin als schuine muren van zolderkamer, afgewerkt met gyprocplaten. Optie om inspuiten van papiervlokken
vrijdag 25 november 2016

Isoleren van het dak

Afhalen bestaande pannen nieuw onderdak en panlatten voorzien isolatie: glaswol 22cm dikte + dampscherm
vrijdag 25 november 2016

Isoleren van zolder

Isoleren: Een afgemaakte zolder met kasten onder de schuine wanden en een plafond in het midden van de zolder.
dinsdag 22 november 2016

Isoleren en bekleden van gevel

Isoleren en opnieuw bekleden in plaatwerk bijv. SVK zoals op de foto.