Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Vlaams-Brabant.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van herenhuis, isolatie zoldervloer, nieuw dak plaatsen, isolatie zolderverdieping, isoleren hellend dak, isoleren hellend dak, isoleren zolder, isoleren zolderdak, isoleren schuin dak, isoleren van twee zolders, isoleren van dak, isoleren platte daken, isoleren zolderdak, dak en garage isoleren, isoleren plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vlaams-Brabant:

donderdag 8 december 2016

Isoleren zolder met PUR

Isoleren van onze zolder (90 M² & kruipkelder (81 M²) met PUR.
woensdag 7 december 2016

Glaswol spuiten isolatie

Isoleren van de ruimte tussen vals plafond en hellend dak. 20-tal vierkante meter. Liefst geen PUR.
woensdag 7 december 2016

Zoldervloer isoleren met platen

Zoldervloer isoleren. De zolder dient als stockage plaats. Graag ter plaatse komen kijken het is nogal complex, platte vloer, linoleum. Isolerende platen zijn de voorkeur.
dinsdag 6 december 2016

Isoleren zolderdak

Isoleren van zolderdak. Het is de bedoeling dat er kamers op de zolder gaan gemaakt worden. Er liggen kepers van 6 cm en balken van 23 cm. Er zitten 4 veluxen in het dak.
zondag 4 december 2016

Isoleren van de zoldervloer

We zouden graag onze zoldervloer isoleren. Aangezien we de zolder enkel als opslagruimte zouden gebruiken, lijkt het ons immers efficiënter om het dak niet mee te isoleren, maar enkel de directe ruimte boven de slaapkamers. Graag de werken zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.
zaterdag 3 december 2016

PUR isolatie dak

Graag offerte van PUR isolatie van mijn dak. Ik strip zelf mijn dak langs de binnenkant, jullie kunnen dan isoleren. Ik hoor graag wat het me zou kosten en mogelijkheden binnen jullie agenda. De werken zouden klaar moeten zijn rond midden maart 2017.
donderdag 1 december 2016

Isoleren kamers

Isolatie voor kamers steken onder hellend dak.
woensdag 30 november 2016

Isoleren zolder en vloer

Plaatsen isolatie op de vloerplaat tov plaatsen isolatie schuin dak.
zondag 27 november 2016

Isoleren zolder

Pur schuim isolatie dak en eventueel zoldervloer (50m²).Werken mei-juni 2017.
vrijdag 25 november 2016

Isoleren dak

Een deel van het dak is afgedicht met gyproc platen maar wel gemakkelijk bereikbaar.
dinsdag 22 november 2016

Isoleren van zoldervloer

Betonnen zoldervloer, zolder wordt enkel gebruikt als stockage ruimte. oppervlakte 75 m².
dinsdag 22 november 2016

Isoleren schuin dak

Isoleren schuin dak.Nog dit jaar een prijsovereenkomst om te voldoen aan de belastingsaftrek van 30%.
dinsdag 22 november 2016

Isoleren zoldervloer en plat dak

Ik wil mijn zoldervloer laten isoleren. Zolder (ca 80-100m²) wordt enkel gebruikt voor opslag. Zolder bestaat uit balken met daarop plankenvloer die ik eventueel zelf wil verwijderen zodat tussen de balken kan geïsoleerd worden. Liefst schuimspuiten. Nadien terug af te werken met een soort basisbeplating, aangezien het enkel voor opslag dient, niks fancy. Ook nagaan vochtproblemen in hoeken van onderliggende kamers, vermoedelijk condensatieprobleem wegens gebrek aan isolatie. Tevens isoleren van een plat dak met roofing, betreft aanbouw van een keuken, ca 30m²
maandag 21 november 2016

Isoleren zolder

Woning ouder dan 10 jaar Zolder te isoleren schuin dak Spatie tussen balken ongeveer 45 cm
maandag 21 november 2016

Isolatie zoldervloer

We willen de zolder isoleren. Het betreft een residentie van 7 appartementen. 200 à 300 m²
vrijdag 18 november 2016

Isoleren dak

Isoleren schuin dak
dinsdag 15 november 2016

Isoleren platte daken

Het betreft de isolatie van 2 woningen, elk met plat dak Ter plaatse komen kijken om een prijsofferte te kunnen maken.
dinsdag 15 november 2016

Isoleren vals plafond

Van de volledige woning is momenteel enkel de gelijkvloerse verdieping in gebruik. Wij willen graag het verdiep in orde brengen voor de toekomstige kinderen (kamers, badkamer, ... ) De vloer op het verdiep bestaat enkel uit planché van vezelplaten en hieronder direct het vals plafond van de gelijksvloerse verdieping. Hier moet geluidisolatie tussen over de volledige oppervlakte (ongeveer 100m2). Wij zijn ook aan het kijken om hier een vaste trap te plaatsen.
maandag 14 november 2016

Isoleren zolder

Isoleren van een zolder met hellend dak.
zaterdag 12 november 2016

Dak en garage isoleren

Graag had ik een offerte ontvangen om het dak van het huis plus een deel van de garage laten isoleren en een nazicht van het gebinte.
vrijdag 11 november 2016

Zolderisolatie plaatsen

Zolderisolatie, onder het dak. Graag ter plaatse komen kijken.
zondag 6 november 2016

Isoleren zoldervloer

Graag zoldervloer isoleren met pur of pir platen. Zolderruimte wordt enkel als stockage gebruikt, maar het is gemakkelijk om er af en toe wat extra zaken op of af te halen en er dan fatsoenlijk te kunnen stappen. Is 1 grote ruimte met houten vloer en heel makkelijk en snel te isoleren. Graag zo snel mogelijk isoleren indien mogelijk.
vrijdag 4 november 2016

Isoleren van zolderdak binnenzijde

Prijsofferte :Isolatie van bestaand dak langs de binnenzijde. Het gaat om een zadeldak. Graag een vakman ter plaatse komen kijken.
woensdag 2 november 2016

Isoleren betonnen zolder

Isoleren van betonnen zoldervloer van huis gebouwd in 1968. Dak is namelijk nauwelijks geïsoleerd en zolderruimte hoeft niet gebruikt te worden, naast opslag doeleinden. Daarom lijkt isoleren van de zoldervloer mij een goede optie.
vrijdag 28 oktober 2016

Spuiten met PUR-isolatie

Spuit iso pur.... vloer en dakhelling en schuin dak.