Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende keukenspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

59 klanten bevelen een bij Casius aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: moderne keuken installeren, nieuwe moderne keuken plaatsen met inbouwtoestellen, plaatsen van nieuwe inbouwkeuken, renovatie keuken, renoveren van keuken, keukenblad in beton, betonnen werkvlak op maat gieten, prijsofferte dekton werkblad, werkblad op maat, dekton werkblad op maat, werkblad natuursteen of composiet, schilderen kastdeuren keuken, plaatsen nieuwe keuken, keukentablet plaatsen, granieten werkblad op maat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

vrijdag 9 december 2016

Keukenblad in beton

De keuken is besteld. Ik ben op zoek naar iemand die een keukenblad in beton kan maken/plaatsen. Afmetingen 4,2 m². Het is een U vorm , best ter plaatse komen kijken. Pas in maart dat de keuken zal worden geplaatst.
donderdag 8 december 2016

Plaatsen van nieuwe inbouwkeuken

Plaatsing van een nieuwe inbouwkeuken.
donderdag 8 december 2016

Betonnen werkvlak op maat gieten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Er gaat dus ook een nieuwe keuken inkomen. Wij gaan een polybeton in de keuken hebben als vloer en hadden graag ook een betonnen werkvlak dat 'uit de vloer lijkt te komen'. Wij dachten dit in eerste instantie zelf te gieten maar dit lijkt met toch niet evident en had hier graag prijs voor gehad. In bijlage kan u een 3D beeld hebben. De prijs is enkel voor het betonnen werkvlak, de keukenkasten gaan wij zelf voorzien.
dinsdag 6 december 2016

Werkblad op maat

Wij hebben een keuken op maat laten maken en zijn nu opzoek naar werkbladen in composiet, graniet en dekton. Als iemand ons kan helpen met een l-vormige keuken 3400x2000 met opbouw spoelbak (60cm) en kookplaat van 80 cm.
dinsdag 6 december 2016

Dekton werkblad op maat

Silestone werkblad op keukeneiland vervangen door Dekton werkblad op maat met ingebouwde (lichte opbouw) kookplaat en uitsnijding van gootsteen. 300*120. Wit.
dinsdag 6 december 2016

Werkblad natuursteen of composiet

Wij zijn naar iemand opzoek die werkbladen aanbiedt en plaatst voor onze keuken - keuken op maat wordt binnen 2 weken geplaatst, maar ze zijn nog op zoek naar specialist voor werkblad - graniet-composiet , afmetingen ongeveer 360x200.
maandag 5 december 2016

granieten werkblad op maat

Enkel prijs voor Granieten werkblad graag (donkergrijs, gebrand effect) afmetingen: +/- 5 m in totaal. Ter plaatse komen kijken voor de juiste afmeting. Zie plan voor de juiste afmetingen.
vrijdag 25 november 2016

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.
vrijdag 25 november 2016

Moderne keuken installeren

Moderne keuken ( ruimte = vierkant ) Dit betreft een L vorm. Werkblad in graniet of dekton Kookeiland. Inbouwtoestellen : vaatwasmachine, oven en electriciteit om te koken. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 25 november 2016

Schilderen kastdeuren keuken

Keukenrenovatie Ik wil graag de deurtjes een nieuwe look geven en een nieuw werkblad
woensdag 23 november 2016

Plaatsen nieuwe keuken

Uitbreken bestaande keuken. Nieuwbouwkeuken installeren met nieuwe vloer en toestellen.
woensdag 23 november 2016

Vervanging keukenwerkbladen Dekton

Vervanging van keukenwerkbladen volgens afmetingen in bijlage. Materiaal : DEKTON X GLOSS Halo Solid Collection Keukenblad opgedikt : 38 mm Op de eerste foto is een afbeelding van het onderstel te zien. Is dit stabiel genoeg voor een dergelijk keukenblad?
zondag 20 november 2016

Prijsofferte dekton werkblad

Ik zou graag een prijsofferte ontvangen voor een dekton werkblad van 240 x 62 cm + 380 x 98 cm.
zondag 20 november 2016

Nieuwe moderne keuken plaatsen met inbouwtoestellen

Bestaande keuken weghalen (20 jaar) en nieuwe moderne keuken installeren Te bespreken met de vakman.
zaterdag 19 november 2016

Ingebouwde keukenapparaten vervangen

Wij hebben een nieuwe spoelbak met kraan, keramische kookplaat en oven besteld. De levering is voor binnen 14 dagen. Wij zoeken een vakman om de oude toestellen te vervangen door de nieuwe. De afmetingen van de nieuwe toestellen zijn identiek aan de te vervangen toestellen.
donderdag 17 november 2016

Keukentablet plaatsen

Wij willen graag een nieuw keukentablet kunststof en nieuwe spoelbak met kraan en een nieuwe afzuiging plaatsen.
dinsdag 15 november 2016

Renovatie keuken

Keukenrenovatie. Nieuwe deuren voor keukenkastjes. Graag offerte met inclusief nieuwe duurzame handgrepen. Betreft 13 deuren 3 schuiven front koelkast front vaatwas. Kleur lichtbeige Exacte afmetingen kunnen later worden doorgegeven
maandag 14 november 2016

Keuken verbouwen

Ik zou aan bestaande keuken een kast willen aanbouwen van H +- 2m10 op 1m20 waar ijskast en diepvries en microgolfoven ingebouwd worden, nieuw werkblad op bestaande keuken, afwasmachine aankopen en plaatsen in bestaande kast en daar stopcontact bijplaatsen. Eventueel ook nieuwe vloer..
zondag 13 november 2016

Renoveren van keuken

Keukenkasten met eiland in landelijke stijl. Normaal gezien geen maatkasten. Kookgedeelte langs de muur wegens te weinig plaats in plafond om de buis van 15 cm kwijt te spelen. Wij beschikken slechts over 1 muur van 4 meter. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.
dinsdag 8 november 2016

Keuken plaatsen

Ik heb een kleine keuken va, 2.00M op 3.00M Het is dus een uitdaging om de plaats zo goed mogelijk te benutten. Huidige keuken dient eerst verwijderd te worden.
maandag 7 november 2016

Plaatsen keukenwerkblad

Ben op zoek voor een keukenwerkblad voor mijn eiland,de kasten worden door mezelf gemaakt. Het eiland heeft als afmetingen 3100 x 1100 x 60 dik. Daarin wordt en spoelbak en kookplaat in verwerkt. Het moet een duurzaam materiaal zijn in een strakke afwerking. Graag in dekton, of andere duurzaam materiaal.
zaterdag 5 november 2016

Keukenrenovatie

Onze keuken zou nieuwe deuren moeten krijgen met eventueel een paar nieuwe elektro toestellen (dampkap, oven)
vrijdag 4 november 2016

Ikea keuken plaatsen

Ik zou graag een keuken willlen verplaatsen want het is een ouwe keuken. Ik woon in een appartement op het 2de verdiepeng en ik ben de eigenaar .
dinsdag 1 november 2016

Keuken op maat maken met inbouwtoestellen en eilandje

Renovatie keuken met moderne touch. -Oude keuken eruit en volledig nieuwe keuken plaatsen. -Op maat. -Vraag of eilandje mogelijk is.(suggesties altijd welkom) -Optimaal gebruik van de oppervlakte. -Met inbouwtoestellen oven, microgolf, vaatwas, koelkast, vriezer, kookplaat (niet in eiland), gootsteen moeten een plaatsje krijgen.
zondag 30 oktober 2016

Plaatsen van nieuw tefelwerkblad

Keukenrenovatie. Wij willen een nieuwe tafelelement daarop aansluitend een groot keukeneiland met schuifladders. Nieuwe afwasbaar en een nieuw werkblad in composiet.
vrijdag 28 oktober 2016

Herstel keukenkasten

Ik heb een keuken in L vorm. In de hoek staan twee draaiende volhouten deuren. Een van deze deuren is uit de haak. Ik kan dit niet repareren. Kan U dit maken ? Zelf is mij door mijn handicap ( rug ) dit niet te doen. Keuken uit 2004
vrijdag 28 oktober 2016

Laminaat werkblad plaatsen

Nadat we onze keuken hebben geplaatst zoeken we nu iemand die een laminaat werkblad kan laten maken en plaatsen.
dinsdag 25 oktober 2016

Vervangen aanrecht naar composiet

Vervangen van aanrecht naar composiet en mooie wastafel met kraan Nieuwe panelen aan de deuren Nieuw fornuis plus dampkap.
woensdag 19 oktober 2016

Aanpassing achterwand keuken

Prijsofferte: Ik zou graag de wand achter de kookplaat veranderen of aanpassen in inox.
maandag 17 oktober 2016

Plaatsen dekton werkblad

Plaatsing van dekton werkblad. Dekton aura 15 12mm. U vormige keuken. Afmeting stuk 1= 2410x63. 5 Afmeting stuk 2= 2100x63. 5 Afmeting stuk 3= 2100x63. 5 Afmeting stuk 4= 63,5x950 Afmeting stuk 5= 63. 5x950 STUK 4 EN 5 is de verlenging van het keuken werkblad dat naar de grond toeloopt
zondag 16 oktober 2016

Renoveren keuken

Renovatie van keuken in bestaande woning. Nieuwe keukenkasten op maat maken , met nieuwe inbouwtoestellen. Nieuwe wandtegels plaatsen.
zondag 16 oktober 2016

Volledige renovatie keuken en ramen

Graag een aannemer voor diverse renovatiewerken: Doel: Landelijk strakke keuken. Combinatie plakwerk, blank hout, blauwe steen. Veel bergruimte nodig zonder verlies van esthetiek.
vrijdag 14 oktober 2016

Spatwand plaatsen in de keuken

Prijsofferte: Plaatsen spatwand in de keuken van 1/2 meter op een halve meter hoogte.
donderdag 13 oktober 2016

Uitbreken keuken

Onze keuken dient volledig uitgebroken te worden, zonder de muren en vloertegels te beschadigen en alle afgebroken materiaal meenemen. De werken dienen liefst uitgevoerd te worden op 21 of 22 november 2016.
maandag 10 oktober 2016

Keukenrenovatie moderne stijl

Keukenwand van 6 meter, eiland met kook- en wasgedeelte alsook 4 zitplaatsen van 4meter. Amerikaanse koelkast erin Moderne stijl Werken starten binnen +/- 15 maand
donderdag 6 oktober 2016

Keuken vernieuwen

We hebben een prominente plaats in ons nieuwe huis voorzien voor een mooie, grote keuken. Deze zou bestaan uit een lange, ingewerkte kastenwand (ca. 6m) en groot eiland (ca. 4m) met spoelbak, kookvuur en bargedeelte. Ons plafond zal 3,8m hoog zijn, dus de wandkasten moeten op maat gemaakt worden, gebruik makende van de ruimte in de hoogte. Stijl: loft, strak, industrieel (witte muren, polybeton, grote ramen). Bedoeling is dat deze keuken het pronkstuk van de open leefruimte wordt. Bouwaanvraag wordt einde oktober ingediend, met het oog op einde realisatie tegen december 2017. We kunnen dus ruim op voorhand beginnen ontwerpen.
dinsdag 4 oktober 2016

Renovatie bestaande keuken

Installatie van een kookeiland. Hierin zou enkel een vaatwasser en spoelbak moeten voorzien worden met een paar kasten en aan de rechterzijde van het kookeiland zitplaatsen voor 3à4 personen. Het kookeiland zou 2m in de lengte en 1m breed moeten zijn. De kookplaat zal in een kastenwand geplaatst worden rechts van het raam, samen met de oven, microgolfoven, frigo, aanrecht en ingebouwde kasten. De stijl die we zouden hanteren is landelijk, lichte kleur. Pas de werken laten uitvoeren in het voorjaar 2017.
zaterdag 1 oktober 2016

Vernieuwen keuken

We zouden graag onze keuken vernieuwen in moderne look. Wit met mat glas. Nieuwe kasten op maat. Vloer en tegels. Oppervlakte keuken : 5 op 6 meter. Ter plaatse komen kijken voor idee.
zaterdag 1 oktober 2016

Vernieuwen keuken

We zouden graag onze keuken vernieuwen en ook al de leidingen+nieuwe vloer+muur insmijten.
vrijdag 30 september 2016

Werkblad vernieuwen

De rand van het werkblad naast het gasfornuis is verbrand en dient te worden vervangen.
vrijdag 30 september 2016

Vervangen dampkap en afvoerpijp

Vervangen van de oude dampkap uit mijn keuken, door een nieuwe te installeren, alsook de afvoerpijp van de dampkap vernieuwd. Levering dampkap.
woensdag 28 september 2016

Renovatie keuken

Keukenvloer uitbreken, leidingen sanitair en elektriciteit leggen, nieuwe chape gieten, epoxy leggen, faiences plaatsen tegen de muur.
dinsdag 27 september 2016

Renovatie keuken

Renovatie keuken Wij willen een kookeiland en onze kastjes in mooi wit ipv bruin, nieuwe dampkap, nieuwe frigo en een beetje mooier ingericht.
maandag 26 september 2016

Keuken op maat

Graag hadden we een offerte ontvangen voor het bouwen van 2 keukens in een bestaande woning, die volledig gerenoveerd zal worden. Beide keukens dienen dus volledig nieuw geinstalleerd te worden. Het betreft een landelijke woning die we graag zouden moderniseren en jullie voorbeeld zoals op jullie site (http://www. Interieurdesigner. Be/binnenkijken/detail/landelijke-woning-met-strak-interieur) leek ons een erg goed startpunt. Zou u een offerte voor twee keukens in deze stijl kunnen opstellen?
maandag 26 september 2016

Herstel & uitbreiding keukenkasten

De boarding rond onze vaatwasser heeft waterschade. Graag offerte voor herstel boarding en opnieuw - en waterdicht - monteren van vaatwasser. Graag bekijken we ook de montage van een extra binnenschuif voor een kast van 30cm buitenmaat (26cm binnenmaat).
zondag 25 september 2016

Keuken aanpassen

Ik wens bestaande keuken bepaalde aanpassingen en herstellingen uit te voeren naar aanleiding van aan te kopen nieuwe apparaten en werkblad in Jasberg. Het is aan te raden om ter plaatse de juiste maten en uit te voeren werken te komen vaststellen.
donderdag 22 september 2016

Keukenwerkbladen Dekton

Binnen een paar maanden zal ik een nieuwe keuken installeren, maar ik ben nog op zoek naar 2 werkbladen, vervaardigd uit Dekton. Het eerste werkblad dient voor een keukeneiland, met een afmeting van 63 x 250, met een uitsparing van 75 x 49 (kookplaat) en een ronde uitsparing voor een "stopcontactchampignon". Het tweede werkblad is L-vormig, breedte: 62 cm. Lengte (muurzijde gemeten) 190 cm en 180 cm. In het langste gedeelte van de L-vorm moet een uitsparing komen voor een spoelbak (49 x 99).
woensdag 21 september 2016

Voorbereidende werken

Er wordt nieuwe keuken geplaatst in week 44. De oude keuken werd verkocht en zal door de koper uitgebroken worden. Wat moet er gebeuren: muurtje uitbreken en bestaande muur iets verlengen (+50cm zodat het een muur van 191cm lang wordt) en verhogen (+30 cm) en bepleisteren, een aantal stopcontacten bijplaatsen en leiding en afvoer spoelbak verplaatsen; plaatsen schakelaar en voeding luifelverlichting; bijvloeren waar muur verwijderd wordt (ongeveer 1m2).
woensdag 21 september 2016

Vervangen bodemplaat

Vervangen van de houten onder/bodemplaat van de keuken, deze is door waterschade aangetast.
maandag 19 september 2016

Houten en/of betonnen werkbladen

Keuken: Ik had graag de prijs gehad van houten en betonnen werkbladen voor onderstaande oppervlakte op maat laten maken. Afmetingen van 0.8 naar 4.10 M. Ongeveer 3.28 m². Liefst zo spoedig mogelijk.

Partners

Partners van Casius