Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Antwerpen.

34 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: moderne keuken installeren, nieuwe moderne keuken plaatsen met inbouwtoestellen, renovatie keuken, renoveren van keuken, prijsofferte dekton werkblad, keuken plaatsen, werkblad op maat, dekton werkblad op maat, schilderen kastdeuren keuken, plaatsen nieuwe keuken, keukentablet plaatsen, granieten werkblad op maat, dampkap plaatsen, vervanging keukenwerkbladen Dekton, keuken verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Antwerpen:

dinsdag 6 december 2016

Werkblad op maat

Wij hebben een keuken op maat laten maken en zijn nu opzoek naar werkbladen in composiet, graniet en dekton. Als iemand ons kan helpen met een l-vormige keuken 3400x2000 met opbouw spoelbak (60cm) en kookplaat van 80 cm.
dinsdag 6 december 2016

Werkblad natuursteen of composiet

Wij zijn naar iemand opzoek die werkbladen aanbiedt en plaatst voor onze keuken - keuken op maat wordt binnen 2 weken geplaatst, maar ze zijn nog op zoek naar specialist voor werkblad - graniet-composiet , afmetingen ongeveer 360x200.
vrijdag 25 november 2016

Schilderen kastdeuren keuken

Keukenrenovatie Ik wil graag de deurtjes een nieuwe look geven en een nieuw werkblad
zondag 20 november 2016

Prijsofferte dekton werkblad

Ik zou graag een prijsofferte ontvangen voor een dekton werkblad van 240 x 62 cm + 380 x 98 cm.
dinsdag 8 november 2016

Keuken plaatsen

Ik heb een kleine keuken va, 2.00M op 3.00M Het is dus een uitdaging om de plaats zo goed mogelijk te benutten. Huidige keuken dient eerst verwijderd te worden.
maandag 7 november 2016

Plaatsen keukenwerkblad

Ben op zoek voor een keukenwerkblad voor mijn eiland,de kasten worden door mezelf gemaakt. Het eiland heeft als afmetingen 3100 x 1100 x 60 dik. Daarin wordt en spoelbak en kookplaat in verwerkt. Het moet een duurzaam materiaal zijn in een strakke afwerking. Graag in dekton, of andere duurzaam materiaal.
zaterdag 5 november 2016

Keukenrenovatie

Onze keuken zou nieuwe deuren moeten krijgen met eventueel een paar nieuwe elektro toestellen (dampkap, oven)
dinsdag 1 november 2016

Keuken op maat maken met inbouwtoestellen en eilandje

Renovatie keuken met moderne touch. -Oude keuken eruit en volledig nieuwe keuken plaatsen. -Op maat. -Vraag of eilandje mogelijk is.(suggesties altijd welkom) -Optimaal gebruik van de oppervlakte. -Met inbouwtoestellen oven, microgolf, vaatwas, koelkast, vriezer, kookplaat (niet in eiland), gootsteen moeten een plaatsje krijgen.
vrijdag 28 oktober 2016

Laminaat werkblad plaatsen

Nadat we onze keuken hebben geplaatst zoeken we nu iemand die een laminaat werkblad kan laten maken en plaatsen.
maandag 17 oktober 2016

Plaatsen dekton werkblad

Plaatsing van dekton werkblad. Dekton aura 15 12mm. U vormige keuken. Afmeting stuk 1= 2410x63. 5 Afmeting stuk 2= 2100x63. 5 Afmeting stuk 3= 2100x63. 5 Afmeting stuk 4= 63,5x950 Afmeting stuk 5= 63. 5x950 STUK 4 EN 5 is de verlenging van het keuken werkblad dat naar de grond toeloopt
zondag 16 oktober 2016

Renoveren keuken

Renovatie van keuken in bestaande woning. Nieuwe keukenkasten op maat maken , met nieuwe inbouwtoestellen. Nieuwe wandtegels plaatsen.
donderdag 6 oktober 2016

Keuken vernieuwen

We hebben een prominente plaats in ons nieuwe huis voorzien voor een mooie, grote keuken. Deze zou bestaan uit een lange, ingewerkte kastenwand (ca. 6m) en groot eiland (ca. 4m) met spoelbak, kookvuur en bargedeelte. Ons plafond zal 3,8m hoog zijn, dus de wandkasten moeten op maat gemaakt worden, gebruik makende van de ruimte in de hoogte. Stijl: loft, strak, industrieel (witte muren, polybeton, grote ramen). Bedoeling is dat deze keuken het pronkstuk van de open leefruimte wordt. Bouwaanvraag wordt einde oktober ingediend, met het oog op einde realisatie tegen december 2017. We kunnen dus ruim op voorhand beginnen ontwerpen.
zaterdag 1 oktober 2016

Vernieuwen keuken

We zouden graag onze keuken vernieuwen in moderne look. Wit met mat glas. Nieuwe kasten op maat. Vloer en tegels. Oppervlakte keuken : 5 op 6 meter. Ter plaatse komen kijken voor idee.
maandag 26 september 2016

Herstel & uitbreiding keukenkasten

De boarding rond onze vaatwasser heeft waterschade. Graag offerte voor herstel boarding en opnieuw - en waterdicht - monteren van vaatwasser. Graag bekijken we ook de montage van een extra binnenschuif voor een kast van 30cm buitenmaat (26cm binnenmaat).
zaterdag 10 september 2016

Keuken installeren

In bijlage vindt u plannen van een renovatieproject voor 2 appartementen. Graag zou ik van u de. Mogelijkheid willen vernemen omtrent de montage van 2 keukens die ik graag zou importeren uit het buitenland. Op de plannen zal u zien dat 1 keuken een onhandige vorm heeft waarmee rekening dient gehouden te worden. De keukens zouden voorzien zijn marmeren werkbladen die verder op maat moeten versneden worden. Kunt u bij de montage, indien wij ook het marmeren werkblad bezorgen, zorgen dat deze op maat wordt gemonteerd in de keuken? Zo ja, zou ik graag van u een offerte willen voor de plaatsing van deze 2 keukens.
donderdag 8 september 2016

Herstelling in keuken

Te herstellen in keuken: scharnieren van de deuren, voorzetstuk van een schuif.
maandag 29 augustus 2016

Plaatsen spatwand keuken

Leveren en plaatsen spatwand op ruwe muurtegel achter kookvuur. Afmeting circa 60 cm x 60 cm.
donderdag 11 augustus 2016

Luifel voor kookeiland

Ik wil graag een luifel boven mijn kookeiland laten maken met inbouw van mijn dampkap "Novy 6830" (reeds besteld) en nog een led-verlichting met een 4-tal spotjes
dinsdag 9 augustus 2016

Verbouwen keuken

Totaalrenovatie van een keuken in een appartement. Totale oppervlakte keuken : 9 m² Hoogte : 2m60 Elektriciteit, sanitair, bezetting
dinsdag 9 augustus 2016

Renovatie keuken

Zou graag een strakke keuken hebben. Op dit moment heb ik geen oven, die zou ik heel graag willen in de nieuwe keuken . Ijskast staat los, dus die hoeft men niet te vervangen. Droogkast en wasmachine staan ook in de keuken, die moeten zeker blijven aangezien er echter geen andere optie is om ze te plaatsen. Zwarte vaatwasser is recent aangekocht. Mijn nieuwe keuken moet zo compact mogelijk zijn met kasten tot bovenrand plafond.
vrijdag 5 augustus 2016

Reparatie van keukenmeubelen

Ik heb het meubilair in de keuken beschadigd. Ik wil graag de beschadigde triplex voor keukenmeubelen repareren.
zondag 31 juli 2016

Keuken renovatie

Wij willen of een nieuwe keuken of de oude laten renoveren. Voornamelijk de kleur en werkblad moet in composiet. Vernieuwen dampkap en spoelbak plus inductievuur.
vrijdag 29 juli 2016

Renovatie keuken

Graag vrijblijvende offerte voor uitbreken en vervangen keukenkasten en toestellen. U kan mij bezoeken alle dagen vanaf de middag. Graag een telefoon of mail om uur en datum af te spreken
woensdag 27 juli 2016

Inrichten keuken

Open keuken in grote woonruimte (45m2). Lange werkbank (4 meter lengte) met werkblad in wit acrylaat of wit kwartscomposiet en hoge kasten (2 meter lengte). Ingebouwde oven, magnetron, koel/vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat. Ingewerkte spoelbak. Kasten in wit hoogglanzend laminaat. Zwarte recirculerende dampkap.
dinsdag 26 juli 2016

Ikea keuken plaatsen

Wij zoeken iemand die een Ikea keuken kan installeren. Plan is reeds opgemaakt (zie bijlage) Werkblad moet aangepast worden, want we hebben 1 schuine muur (= langste muur op het plan >>> op het plan staat de muur recht, maar in realiteit loopt deze schuin) Incl. Toestellen aansluiten en afwerking Enkel officiële vakmannen aub. Adres geven we aan de vakman mee.