Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende klusjesmannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in uw regio.

1117 klanten bevelen een bij Casius aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: groot project voor loodgieter, mantelzorgwoning in tuin, renovatie met aanbouw, afbraak oud tuinhuis en bouw nieuw bijgebouw in de plaats, uitbouw keuken, uitpleisteren ramen, gemetselde aanbouw, dakwerken nieuwbouw, algemene renovatiewerken, zoldertrap laten plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie, voegen van scheurherstel in zijmuur, architect voor bouwaanvraag, badkamer volledig vernieuwen, achterbouw voor badkamer, bouwen glazen constructie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman:

zondag 11 december 2016

Badkamer betegelen ong 43vierkante m

Graag zouden we op onze bestaande vloer een nieuwe vloer leggen zodat niveau overeenkomt met de gang . De muren zijn nieuwe pleister muren dus deze worden ook betegeld net als de douche en wc bak . Kunnen tegels aankopen via impermo maar wacht enkel nog op een offerte van de vloerder . Graag hadden we dat er iemand in de volgende week kan langskomen omdat onze prijs bij impermo maar voor bepaalde geldt .
zondag 11 december 2016

Daklat stuk +isoleren stuk buitenmuur

Door de storm een tijdje terug is er een daklat losgekomen(de goot zelf is nog intact)en roofing beschadigd van overgang met buren. Tevens had ik graag de muur eronder geisoleerd gezien, of beter afgewerkt want zit toch beetje met vocht. Het gaat over een muurtje (achteraanboven plat dak keuken) van 5x1. 80 m. Ik had hiervoor reeds 1 iemand gecontacteerd die tot hiertoe niet gekomen is
zondag 11 december 2016

Verbouwen

Pand volledig renoveren. Is niet vrijstaand
zaterdag 10 december 2016

Nieuwbouw koppelwoning te Bredene

Plakwerken juni 2017
zaterdag 10 december 2016

Schuifdeur

Ik wil een houten schuifdeur plaatsen (buiten), ter vervanging van een bestaande dubbele deur.
zaterdag 10 december 2016

Herstellen garagepoort

Dit is voor de herstelling van gesprongen veren van een sectionaal poort. Bijkomend offerte voor vervanging bestaande (oude) motor die de poort bedient + extra voorziening tot toegang via code.
zaterdag 10 december 2016

Vernieuwen tegelvloer gang

Ik wil graag de tegelvloer in mijn gang laten vernieuwen (gelijkvloer / inkomhal). Hiervoor moet de oude vloer verwijderd worden, wat ik eventueel ook zelf kan doen (wel graag afvoer van de oude tegels voorzien). Toestand van de chape eronder is onbekend, maar er zal waarschijnlijk wel geëgaliseerd moeten worden. Het gaat om 18 vierkante meter.
vrijdag 9 december 2016

Wachtbuis voor aardgas

Klinkers verwijderen , sleuf graven +/-6m, wachtbuis plaatsen , na aansluiting klinkers terugplaatsen
vrijdag 9 december 2016

Klusjes op te knappen

Er zijn allerhande klusjes op te knappen. Keuken: aansluiting van kookplaat en nakijken afvoer van mompbakken WC: heraansluiting verlichting en nakijken spoelbak toilet (lekt) Badkamer: herstelling verlichting Woonkamer: vervangen van lampen
vrijdag 9 december 2016

Klussen in huis

Er dienen een aantal klusjes in het appartement te gebeuren zoals: a) luster ophangen b) inbouwspots vervangen c) deur inbouwkast terug herstellen d) wc-bril herstellen e) 2de gat boren in muur. F) nazicht sanitair g) nazicht verwarming h) vaillant boiler vervangen
vrijdag 9 december 2016

Schilder/behangwerken in huis

Ik zoek een behanger voor werken in huis. Schilderwerken en behangen in 2017. Dit betreft een gelijkvloers. Advies voor kleur en soort behang. Graag de werken uitvoeren rond de periode van februari of maart.
vrijdag 9 december 2016

Steken septische put en waterput

Er dient een septische put (1500-3000 l) en een regenwaterput (5000 l) gestoken worden. Aangezien ik omringt ben door huizen en tuinen zullen deze putten over het huis moeten gestoken worden met een kraan. Graag ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte op te maken. Graag werken uitvoeren begin februari.
vrijdag 9 december 2016

Chape afschuren en frezen

Afschuren van chape voor 4 nieuwbouw appartementen voor +-120m² in verschillende ruimtes zoals wc, berging en badkamer. Dit voor 5mm. Ten laatste vrijdag 16/12/2016
vrijdag 9 december 2016

Gashaard aansluiten en controleren

De installatie van een faber gashaard (klein model), aansluiting aan bestaand rookkanaal. Kachel heeft een gesloten systeem. Alle materialen voor aansluiting zijn aangekocht. Alles is beschikbaar.
donderdag 8 december 2016

Gebarsten douchebak te herstellen of vervangen

Er zitten barsten in onze douchebak, waardoor we vrezen dat er vocht doorsijpelt in de vloer en de muren. Ook de siliconenvoegen, hoewel geschikt voor sanitair en al eens volledig vervangen, blijven nieuwe scheurtjes krijgen. Vermoedelijk staat de douche niet helemaal stabiel, wat de scheurtjes in de siliconenvoegen en de barsten in de douchebak veroorzaakt. Kunnen jullie een oplossing bieden waarbij de schade hersteld wordt en gelijkaardige schade in de toekomst vermeden wordt?
donderdag 8 december 2016

Renovatie met aanbouw

Graag had ik een offerte gekregen voor een uitbreiding van een bestaand huis (rijhuis) op de gelijkvloers. De extra aanbouw zou zo'n 3 op 5m zijn. Voor het oude gedeelte van de woning zou het plat dak ook mee onder handen moeten genomen worden dit is zo'n 8 op 5m. Hier zou voor wat meer lichtinval moeten gezorgd worden. Voor het nieuwe gedeelte zou dit deels veranda met schuifdeur moeten worden. Ik denk dat dit best ook nog eens ter plaatse zelf moet worden bekeken voor een juiste offerte.
donderdag 8 december 2016

Keuring electriceit van appartement

Ik kocht een appartement maar bij de verkoop bleek de electriciteit niet gekeurd. Het werk is deze in orde maken. Het circuit van de keuken versterken (oa voor een micro wave oven) Lampen controleren en en goot trekken om de Tv aan de muur te monteren. Meer info na afspraak.
donderdag 8 december 2016

Vloeren in nieuwbouw

Vloeren in nieuwbouw, 1 ste verdiep 70 vierkante meter vloerparket , beneden hal 12 m 50 x 50 , leefruimte 60 m Romeins verband 1 grote 3 kleinere/m en garage 24 m 60 x 60. Graag snel de werken kunnen uitvoeren.
donderdag 8 december 2016

Keukenkastjes (hangend) verplaatsen aan de muur

Voor het plaatsen van een andere ijskast moeten er 3 keukenkasten verplaatst worden
donderdag 8 december 2016

Regularisatie aanbouw

We kochten onlangs een woning en hebben een aanbouw van <40 m² en < 4 m hoog gebouwd (keuken en een badkamer) maar nooit vergund noch gemeld. De buren waren aan het klagen en hebben het aan de gemeente gemeld waardoor de gemeente nu vraagt naar een melding/vergunning. Ik had reeds een melding gedaan van de aanbouw (eenvoudige dossier opmaak (zonder architect), maar het dossier werd afgekeurd. De gemeente vraagt een melding met architect (uitgebreid dossier). Grondplannen werden reeds getekend door een technisch tekenaar, maar waren niet voldoende gedetailleerd volgens de gemeente. Foto's van de aanbouw zijn in bijlage. Graag zo spoedig mogelijk, dan kunnen de werken terug aan de gang.
donderdag 8 december 2016

Alu schuifraam herstellen

Ons schuif raam is stuk en zoek iemand om dat te herstellen.
donderdag 8 december 2016

Klussen in woning

Wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Vervangen aan-uitknop in Wirlpool afzuigkap - Deuren van draaiplateau in keuken herstellen. (gaan niet meer open) - Lint vervangen van rolluik in slaapkamer.
donderdag 8 december 2016

Afwerken dagkanten ramen

Graag had ik een vakman om de dagkanten van mijn ramen af te werken. Het gaat hier over 7 grote ramen, 3 kleine ramen en 2 deuren.
donderdag 8 december 2016

Vervangen tuinomheining

Tijdens de laatste storm zijn er een aantal van onze houten platen naast onze tuin stuk gegaan. Graag had ik hiervoor een offerte gekregen. Dit is ongeveer een 5 a 6 platen zijn. Iedere plaat is ongeveer een 2 meter.
donderdag 8 december 2016

Buis herstellen

In de kelder van ons oud huisje is de eternit afvoerbuis gebarsten bij de uitgang. Er moer dus een stuk vervangen worden van ongeveer 2 meter.
donderdag 8 december 2016

Vocht keukenmuur

Vocht muur van keuken nakijken door een vochtspecialist. Vochtplekken tot midden van de muur.
donderdag 8 december 2016

Afbraak oud tuinhuis en bouw nieuw bijgebouw in de plaats

De beglazing doen we zelf het gaat om volgende zaken: 1) Afbraak bestaande constructie (tuinhuis heeft nu zelfde afmetingen als nieuwe constructie) 2) Uitgraven put (0,80 cm) van 250 cm * 250 cm + waterdichting (voor plaatsing jacuzzi in de grond) 3) Chappe en isolatievloer (omtrek tuinhuis zie afmetingen) 4) Opbouw nieuwe structuur met metalen liggers of houtskeletbouw (goedkoopste methode) 5) Muurisolatie 2 zijmuren + gyproc 6) Dakafwerking: plat dak + 1 luchtdoorvoer + 1 gasdoorvoer, isolatieplaten + EPDM, waterafvoer naar achtertuin. 7) Plaatsing tegels over de volledige oppervlakte + 1 tegel buiten gebouw langs voor en achterzijde (trapje) --> tegels reeds ter plaatse (vloertegels reeds voorhanden) 8) gevelafwerking in crepi of variant bekleding in ceder (enkel bovenrand)
donderdag 8 december 2016

Herstellen gasleiding

Herstellen van een gasleiding aan een fornuis en dit zo snel mogelijk. Liefst zo snel mogelijk, moet kunnen koken.
donderdag 8 december 2016

Uitbouw keuken

Graag een prijsofferte voor de bank en dan bouwvergunning moet ook nog aangevraagd worden: Uitbouw keuken van 5 meter breed en 6 meter lang met lichtstraat en achteraan raam die volledig kan openschuiven. Nieuwe keuken met inbouwtoestellen. Liefst voorkeur gaat naar een eiland.
donderdag 8 december 2016

Crepi achtergevel rijwoning

Achtergevel van een bestaande rijwoning willen we laten isoleren en afwerken met crepi. (siliconenpleister) Oppervlakte is ongeveer een 60 m². Graag de werken in het voorjaar laten uitvoeren.
donderdag 8 december 2016

Opmetsen schouw

Schouw opnieuw metselen en verstevigen.
donderdag 8 december 2016

Gasleiding verplaatsen/vervangen

Ik wil gasleiding verplaatsen/vervangen van gasmeter tot aan boiler & kookplaat. Lengte van nieuwe leiding is 8 meter. Leiding mag zichtbaar blijven & gewoon tegen de muur bevestigd worden. Gelieve te mailen zodat ik jullie kan contacteren.
woensdag 7 december 2016

Dak renoveren

Onderdak plaatsen, 2 dakvensters voorzien en het geheel goed isoleren.
woensdag 7 december 2016

Opschuren trap

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte opvragen om de trap in ons toekomstig huis te laten schuren. De werken zijn voorzien voor maart. Het betreft een houten draaitrap van ongeveer 35 treden met houten lening, gaande van het gelijkvloers tot de tweede verdieping. Aangezien wij zelf nog niet in het huis wonen, heb ik geen zich op het aantal vierkante meters. Ik heb wel plannen en foto’s, die ik in bijlage zal voegen.
woensdag 7 december 2016

Vervanging ramen met gebombeerde glaspartij

Vervangen van houten ramen voor appartement met drie verdiepingen, langs buitenkant links en rechts van iedere raampartij is de hoek afgerond en gebombeerd glas.
woensdag 7 december 2016

Vervangen deur

Vervangen oude deur door nieuwe deur te plaatsen.
woensdag 7 december 2016

Draagbalk steken

Ik wil een muur laten wegbreken en een draagbalk laten steken. De werken zouden april of mei doorgaan.
woensdag 7 december 2016

Groot project voor loodgieter

Wij zijn op zoek naar een loodgieter voor samenwerking in meerdere projecten. - Afwerking 14 appartementen - Verbouwing van 2 winkels - Start industriebouw loodgieterij
woensdag 7 december 2016

Installation of different things

I would like to have a offer for the following work, if possible. Montage of 3 beds. Television wandkast 2,50 m 6 ceiling lights for installation. All products are new. If it's possible the second week of January 7/20 January.
woensdag 7 december 2016

Wasmachine aansluiten

Wasmachine aansluiten, kraantje en afvoer zijn aanwezig naast de wasmachine.
woensdag 7 december 2016

Kuisen schoorsteen

Bestaande schouw moet gekuist worden en een rooster geplaatst om kauwen en andere vogels uit de schouw te houden. Pinnen helpen niet, deze zijn gelost (losgetrokken?).
woensdag 7 december 2016

Vernieuwing elektriciteit

Elektriciteit dateert van 1964 en zou in de volledige woning vernieuwd moeten worden. De bovenste verdiep is van de jaren 60 en gelijkvloers van de jaren 80. Geen elektriciteitskast aanwezig. Graag ter plaatse komen zien voor prijsofferte en om verder af te spreken.
woensdag 7 december 2016

Ramen vervangen

Loden ramen zouden vervangen moeten worden door nieuwe ramen. Zowel eerste als tweede verdieping (uitgetekende pdf in bijlage). Ongeveer een 6 ramen dienen vervangen te worden.
woensdag 7 december 2016

Dichten septische put

Onder het huidige deksel, is de put gewoon open. Kan er onder nog een deksel geplaatst worden? Dan kunnen we zand er op doen voor de geurhinder.
woensdag 7 december 2016

Herstelling vergrendelingsmechanisme

Onze schuifraam gaat niet meer open. De hendel loopt zot. Moet zo snel mogelijk hersteld worden. Is een houten schuifraam.
woensdag 7 december 2016

Binnendeur plaatsen prijsofferte

Het is een nieuwe huis zonder binnendeuren en we willen een offerte hebben betreffende de deuren. Houten binnendeuren ongeveer een 7 stuks. Met vakman de deuren beslissen.
woensdag 7 december 2016

Voegwerken scheurherstel

Voegwerken scheurherstel. Voegwerk minder dan 15 m² scheurherstel. Er zijn openbare werken in de straat, hierdoor onstaan er scheuren in mijn muren binnen.
woensdag 7 december 2016

Hangtoilet installeren

Graag eerst een prijsofferte: een hangtoilet met versnipperaarsysteem, op 1e verdieping.
woensdag 7 december 2016

Leidingen leggen

Voor een verbouwing moeten de afvoeren binnen vervangen worden en nieuwe gelegd worden. Voor 2 toiletten 6 afvoeren pompsteen 2 douches 1 bad.
dinsdag 6 december 2016

Keuring electriciteit

In het kader van een herkeuring van onze elektriciteit zijn we op zoek naar een goede elektricien om alles keuringsklaar te maken. Alsook de nodige schema's op te maken. Graag contact per mail.

Partners

Partners van Casius