Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

278 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: mantelzorgwoning in tuin, uitpleisteren ramen, gemetselde aanbouw, dakwerken nieuwbouw, algemene renovatiewerken, zoldertrap laten plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie, voegen van scheurherstel in zijmuur, architect voor bouwaanvraag, badkamer volledig vernieuwen, achterbouw voor badkamer, bouwen glazen constructie, meubels op maat, ramen vervangen, nieuwe badkamer plaatsen, beton storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

donderdag 8 december 2016

Gasleiding verplaatsen/vervangen

Ik wil gasleiding verplaatsen/vervangen van gasmeter tot aan boiler & kookplaat. Lengte van nieuwe leiding is 8 meter. Leiding mag zichtbaar blijven & gewoon tegen de muur bevestigd worden. Gelieve te mailen zodat ik jullie kan contacteren.
woensdag 7 december 2016

Onderdak, isoleren en dakvensters plaatsen

Onderdak plaatsen , 2 dakvensters voorzien en het geheel goed isoleren.
woensdag 7 december 2016

Prijsofferte opschuren van trap en schilderen

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte opvragen om de trap in ons toekomstig huis te laten schuren. De werken zijn voorzien voor maart. Het betreft een houten draaitrap van ongeveer 35 treden met houten lening, gaande van het gelijkvloers tot de tweede verdieping. Aangezien wij zelf nog niet in het huis wonen, heb ik geen zich op het aantal vierkante meters. Ik heb wel plannen en foto’s, die ik in bijlage zal voegen. Graag de werken laten uitvoeren begin maart. Het is niet mogelijk om te komen kijken ter plaatse , wonen er nog niet in , pas eind februari de sleutel.
woensdag 7 december 2016

Voordeur bestellen + plaatsen

Graag had ik een offerte mogen ontvangen voor een voordeur van een appartement. Het is de eerste deur vanuit straat naar de gang van het appartement. Het zou gaan over een deur lengte +/- 2m en brede 80cm. * Kleur: voor wit en/of donker blauw (aluminium)
woensdag 7 december 2016

Draagbalk steken

, Ik wil een muur laten wegbreken en een draagbalk laten steken .
woensdag 7 december 2016

Loodgieter - CV voor grote projecten

Wij zijn op zoek naar een loodgieter voor samenwerking in meerdere projecten. - Afwerking 14 appartementen - Verbouwing van 2 winkels - Start industriebouw loodgieterij
woensdag 7 december 2016

Tegelwerken toilet

Verwijderen van oude vloer- en muurtegels. Vervolgens betegelen van vloer en muur (materiaal aanwezig)
woensdag 7 december 2016

Balkonuitbreiding

Appartementsgebouw met 9 terrassen zouden groten moeten worden. (2 m dieper) Graag hadden wij geopteerd voor houtconstructie. Graag een offerte en verder bespreking op afspraak.
woensdag 7 december 2016

offerte

Ik zou graag een offerte voor het volgende indien mogelijk. In een appartement op de voorlaatste verdiep is er vocht op het plafond. Het dakterras en voordak moet waarschijnlijk geronoveerd worden omdat het daar vochtig is. Er is ook een spleet in de voorgevel boven die appartement waarschijnlijk is er een verband met het vochtig plafond in het appartement. Graag een offerte voor: -Opvolging van de werken op het dakterras en voordak. -Gevelstudie uitvoeren om te weten wat er exact gerenoveerd moet worden om het vochtprobleem op te lossen. En indien nodig opvolging van de werken voor de gevel. -Veiligheidscoördinatie .Zie foto's in bijlage a.u.b
woensdag 7 december 2016

Installation of different things

I would like to have a offer for the following work, if possible. Montage of 3 beds. Television wandkast 2,50 m 6 ceiling lights for installation. All products are new. If it's possible the second week of January 7/20 January.
woensdag 7 december 2016

Kuisen schoorsteen

Bestaande schouw moet gekuist worden en een rooster geplaatst om kauwen en andere vogels uit de schouw te houden. Pinnen helpen niet, deze zijn gelost (losgetrokken?).
woensdag 7 december 2016

Vernieuwing elektriciteit

Elektriciteit dateert van 1964 en zou in de volledige woning vernieuwd moeten worden. De bovenste verdiep is van de jaren 60 en gelijkvloers van de jaren 80. Geen elektriciteitskast aanwezig. Graag ter plaatse komen zien voor prijsofferte en om verder af te spreken.
woensdag 7 december 2016

Ramen vervangen

Loden ramen zouden vervangen moeten worden door nieuwe ramen. Zowel eerste als tweede verdieping (uitgetekende pdf in bijlage). Ongeveer een 6 ramen dienen vervangen te worden.
woensdag 7 december 2016

Herstelling vergrendelingsmechanisme

Onze schuifraam gaat niet meer open. De hendel loopt zot. Moet zo snel mogelijk hersteld worden. Is een houten schuifraam.
dinsdag 6 december 2016

Keuring electriciteit

In het kader van een herkeuring van onze elektriciteit zijn we op zoek naar een goede elektricien om alles keuringsklaar te maken. Alsook de nodige schema's op te maken. Graag contact per mail.
dinsdag 6 december 2016

Rubbers vervangen schuiframen

Graag offerte: Wij willen rubbers en eventueel wielen van 2 schuiframen graag willen vervangen.
dinsdag 6 december 2016

Terras waterdicht maken en heraanleggen

Vochtproblemen door slagregen. Komt via terras binnen. Afvoer te klein en loopt verkeerd af. Terras opnieuw betegelen.
dinsdag 6 december 2016

Behangen kinderkamer

Wij zijn op zoek naar iemand die een muur bij ons kan behangen op de kinderkamer. Het is een muur van een 10 m², de ondergrond is reeds in orde en heeft een eerste laag gekregen. Informatie over het behangpapier: Ferm Living maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang. Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier is het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur te bevestigen. De voordelen van WallSmart zijn: Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het behang zelf Het is veel sterker dan normaal behangpapier Het is milieuvriendelijk want biologisch afbreekbaar Het is eenvoudig te verwijderen
maandag 5 december 2016

Badkamer volledig vernieuwen

Badkamer: Badkamer op eerste verdieping 16 m² Inloop douche plaatsen en leidingen leggen op houten vloer. Douche toebehoren en composietplaat 180 x 90 en glaswanden reeds aanwezig Wc plaatsen geberit inbouwsysteem plus leiding en afvoer Zone douche + wc waterdicht maken 3D plan reeds gemaakt. Badkamermeubel hebben we al, dit is een enkele lavabo. Een deel achter de douche betegelen.
maandag 5 december 2016

Mantelzorgwoning in tuin

We willen graag een mantelzorgwoning in de tuin voor 1 persoon. Graag zo groot mogelijk en met goede afwerking. Wensen deze werken graag snel te laten uitvoeren.
zondag 4 december 2016

Betegelen, deur plaatsen en wc installeren

Muurtje 1,30m x 2,25 met Ytongblokken 600x20x9 cm; in de zelfde muur een deur plaatsen, 73 x 202 cm, vloertegels plaatsen 60 x 30 cm, 8 m². Hang wc Geberit installeren. Alle materiaal is reeds aangekocht.
zondag 4 december 2016

Deur tochtvrij maken

Betreft complex geval want reeds 2x geprobeerd door vakman maar slaagde er niet in om de deur tochtvrij te maken.. De tegels sluiten aan tegen originele blauwe steen en lopen naar midden toe licht omhoog. Vermoedt dat er speciale systemen bestaan om dit op te lossen want de klassieke val dorpel helpt niet.
zondag 4 december 2016

Vloerisolatie benedenvloer

Ik heb iemand nodig voor vloerisolatie dit betreft de gelijkvloers. Ongeveer 40 m ² aan 5 cm. Oppervlakte 13 m² aan 3 cm langs boven en 5 cm langs onder in de kelder als dat kan. Graag ter plaatse komen kijken voor de mogelijkheden te bespreken.
zaterdag 3 december 2016

Vervangen kader en deksel septische put

Vervangen kader en deksel septische put,
donderdag 1 december 2016

Verwijderen leien

Verwijderen van 105 vierkante meter leien en afvoeren. Liggen sinds 1963 op een gebouw met 1 verdiep. Facade 9,5 m op het voetpad , zadeldak 2 X 5,5m.

Partners

Partners van Casius