Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Limburg.

109 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Houthalen, Koersel, Kuringen, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: mantelzorgwoning in tuin, uitpleisteren ramen, gemetselde aanbouw, dakwerken nieuwbouw, algemene renovatiewerken, zoldertrap laten plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie, voegen van scheurherstel in zijmuur, architect voor bouwaanvraag, badkamer volledig vernieuwen, achterbouw voor badkamer, bouwen glazen constructie, meubels op maat, ramen vervangen, nieuwe badkamer plaatsen, beton storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

dinsdag 6 december 2016

Binnendeuren zetten

Ik zoek iemand die ervaring heeft met het plaatsen van binnendeuren (betreft standaard verfdeuren met multiplex omkasting) in ons huis. Op dit moment 2 stuks (de deuren heb ik reeds aangekocht)
maandag 5 december 2016

Klussen in appartement

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn appartement: tegels leggen buiten voor de woonkamer, deurdorpel appartement vervangen door hogere deurdorpel om water uit de inkomhal tegen te houden bij overstroming door hevige regenval, brievenbus vervangen door brievenbus met klep, deurpomp installeren op voordeur, verlichtingsschakelaars gang vervangen door automatische schakelaars, spiegelkastje ophangen in badkamer (tegelwand), plinten vervangen en muren herschilderen van slaapkamer, garagepoort afkasten en vermolmde houten latjes boven woonkamerraam en garage vervangen door witte hpl.
zondag 4 december 2016

Sanitair

Sanitair
zondag 4 december 2016

Plaatsen van voorzetwand inclusief stroom en verlichting

Na afbraak inbouw kachel willen we de muur strak hebben met een voorzetwand, de muur moet worden afgewerkt. Aan de linker kant moeten een viertal schappen komen. En verlichting bij de schappen. Aan de rechterkant moet een deel stopcontacten bij komen. En een systeem zodat de kabels van de tv en toebehoren niet zichtbaar is.. In het midden staat de schouw van de verwarmingsketel deze moet eveneens weggewerkt worden. Foto van huidige situatie kan bezorgd worden.
donderdag 1 december 2016

Binnenmuur uitbreken

Ik wil een binnenmuur gedeeltelijk laten uitbreken, de overbrugging maken met een stalen balk en het geheel nadien bijpleisteren. Een sterkteberekening werd reeds uitgevoerd door een stabiliteitsingenieur (de gegevens hiervan zijn voorhanden) en levert geen problemen op. Eens deze klus is geklaard, kan er nadien nog verder worden gewerkt door het verplaatsen van een afvoerleiding + elektriciteitsleidingen en het bijplaatsen van vloertegels. Het vereiste materiaal is nog niet aanwezig, maar zal in overleg worden aangekocht.
dinsdag 29 november 2016

Klussen binnenshuis

Tegels plaatsen keuken. Wasbak badkamer aanpassen. Klein stukje zolder isoleren.
maandag 28 november 2016

Dakwerken nieuwbouw

Graag prijs voor maken van dak nieuwbouw (in laatste fase) Gaat over 2 aan een gesloten woningen.
woensdag 23 november 2016

Allerlei klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 1. Plaatsen van een Gyproc plafond (+/- 3 m2) 2. Afkitten van 7 binnendeuren (om opening op te vullen na pleisterwerken) 3. Vastzetten van losgekomen plinten op badkamer (+/- 2 lopende meter)
woensdag 23 november 2016

Glas in deur vervangen, kastjes bijdraaien

Enkel glas plaatsen in deur. Scharnieren van kastjes bijdraaien.Gewone buitendeur, enkel glas.
dinsdag 22 november 2016

Allerlei klusjes ter verfraaiing van woning

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren, nl. enkele aanwezige natuursteen tegels tegen gevel lijmen, schuren en verven van enkele ramen, 2 kleine rolluiken en dakgoot. Dichtmaken van barsten in plafond, nakijken van lekkage in dak op welbepaalde plaats, dichtmetselen van verluchtingsgast binnenmuur, plaatsen van velux raam in verticale muur, afkitten met siliconen van 1 groot raam en 1 klein raam, vastmaken van golfplaten dak langs 1 zijde. Vastleggen van enkele dorpel tegels. Afwerking laminaat op traphal gedeelte (de slaapkamers liggen al).
zondag 20 november 2016

Zoldertrap laten plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie

Zoldertrap plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie. (bestelbon + voorschot voor wat betreft dakisolatie en/of zoldervloerisolatie in 2016 te regelen zodat ik recht heb op energiepremies) Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.
woensdag 16 november 2016

Diverse klusjes

1) aansluiten van 5 plafondlampen en twee kleine spotrails aan plafond 2) ophangen van twee schilderijen 3) dichtspuiten met siliconen van de voegen tussen plinten en tegels in de WC 4) vervangen van afzuiger in de WC (is stuk). 5) herstellen van een losgekomen stopcontact.
woensdag 16 november 2016

Keldergat afdekken

Wij hebben een nieuwe afdekking van een keldergat nodig dat enerzijds voldoende verluchting geeft en anderzijds beschermt tegen regen.
dinsdag 8 november 2016

Betonrot herstellen

Enkele betonnen gevelvlakken van mijn huis vertonen betonrot. Graag herstelling van de diverse aangetaste plekken. Graag komen kijken ter plaatse.
maandag 7 november 2016

Waterleiding - betonrot

Betreft lekken waterleiding-beton vervangen: Lekkende koppeling van de waterleiding in vals plafond. Dit lek bevindt zich thv de oversteek (dus buitenshuis). Ook een klein stuk beton dient vervangen te worden (zie foto's). Ik dien vooraf een raming van de kosten binnen te brengen bij de verzekeringen.
zondag 6 november 2016

Aanbouw 40 vierkante meter

We zijn aan het zoeken naar iemand die een ruwbouw kan plaatsen van ongeveer 40vierkante meter gelijkvloers
zaterdag 5 november 2016

Dichtmaken afvoer

In mijn kelder zijn er twee afvoerputjes en 1 daarvan wens ik te laten dichtmaken. Ze zorgen voor geuroverlast en voor terugkerend water. Als je de foto's in bijlage bekijkt gaat het hier over het vierkante dekseltje, het ronde dekseltje, en de pvc-afvoerbuis van de lavabo (die we dus ook moeten afsnijden). Voor de klus zal je ongetwijfeld eerst wat ruimte moeten vrijmaken rond de putjes met een drilboor, om daarna alles zo aansluitend mogelijk dicht te betonneren. Aangezien het hier over een oude kelder gaat is het veel belangrijker dat dit degelijk gebeurt in plaats van mooi afgewerkt!
zaterdag 5 november 2016

Voegwerken huis

Graag prijsofferte voor voegen van het hele huis, meer dan 200 m². Voegen van bakstenen van een nieuwbouw.
zaterdag 29 oktober 2016

Badkamer renoveren

Voor een verhuurwoning, vakman nodig voor plaatsing badkamer. Ook mogelijk wat elektriciteitswerken.
donderdag 27 oktober 2016

Renovatie boerderij

Gyproc werken zijn uitgevoerd. Betegelen en plaatsen douche, wc, badkamermeubel. Vloeren keuken bepleistering bijwerken afmaken leefruimte metselwerk chappen Afmaken houtwerk eventueel vloer en afwerking. Graag zo snel mogelijk een prijsofferte want graag zo snel mogelijk aan de werken kunnen starten.
dinsdag 18 oktober 2016

Aansluiten regenwaterput

Aansluiting regenwaterput.
maandag 10 oktober 2016

Badkamerwanden betegelen

Gezocht klusjesman om badkamer te betegelen - enkel de wanden. Oppervlakte : 21 m². Nog geen tegels.
zaterdag 8 oktober 2016

Plaatsen van poutrel

Ik wil een poutrel laten plaatsen in mijn keuken. Liefst bellen.
vrijdag 7 oktober 2016

Vernieuwen toiletten

Voor basisschool in Genk: We willen graag alle toiletten vernieuwen 2 personeel wc's met totaal 2 lavabo's en 4 WC's 2 leerling wc's met totaal 8 lavabo's en 17 toiletten Dat komt neer op 4 ruimtes met 21 toiletten en 10 lavabo's daarnaast moeten de vloer en beetje wandtegels afgebroken en opnieuw geplaatst worden.
vrijdag 7 oktober 2016

Aanleggen inpandig dakterras

Aannemer gevraagd: Inpandig dakterras aanleggen. Komen kijken ter plaatse door een aannemer voor prijsofferte, advies...

Partners

Partners van Casius