Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oost-Vlaanderen.

302 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: groot project voor loodgieter, mantelzorgwoning in tuin, renovatie met aanbouw, afbraak oud tuinhuis en bouw nieuw bijgebouw in de plaats, uitbouw keuken, uitpleisteren ramen, gemetselde aanbouw, dakwerken nieuwbouw, algemene renovatiewerken, zoldertrap laten plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie, voegen van scheurherstel in zijmuur, architect voor bouwaanvraag, badkamer volledig vernieuwen, achterbouw voor badkamer, bouwen glazen constructie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oost-Vlaanderen:

zondag 11 december 2016

Verbouwen

Pand volledig renoveren. Is niet vrijstaand
zaterdag 10 december 2016

Herstellen garagepoort

Dit is voor de herstelling van gesprongen veren van een sectionaal poort. Bijkomend offerte voor vervanging bestaande (oude) motor die de poort bedient + extra voorziening tot toegang via code.
vrijdag 9 december 2016

Steken septische put en waterput

Er dient een septische put (1500-3000 l) en een regenwaterput (5000 l) gestoken worden. Aangezien ik omringt ben door huizen en tuinen zullen deze putten over het huis moeten gestoken worden met een kraan. Graag ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte op te maken. Graag werken uitvoeren begin februari.
donderdag 8 december 2016

Gebarsten douchebak te herstellen of vervangen

Er zitten barsten in onze douchebak, waardoor we vrezen dat er vocht doorsijpelt in de vloer en de muren. Ook de siliconenvoegen, hoewel geschikt voor sanitair en al eens volledig vervangen, blijven nieuwe scheurtjes krijgen. Vermoedelijk staat de douche niet helemaal stabiel, wat de scheurtjes in de siliconenvoegen en de barsten in de douchebak veroorzaakt. Kunnen jullie een oplossing bieden waarbij de schade hersteld wordt en gelijkaardige schade in de toekomst vermeden wordt?
donderdag 8 december 2016

Keuring electriceit van appartement

Ik kocht een appartement maar bij de verkoop bleek de electriciteit niet gekeurd. Het werk is deze in orde maken. Het circuit van de keuken versterken (oa voor een micro wave oven) Lampen controleren en en goot trekken om de Tv aan de muur te monteren. Meer info na afspraak.
donderdag 8 december 2016

Keukenkastjes (hangend) verplaatsen aan de muur

Voor het plaatsen van een andere ijskast moeten er 3 keukenkasten verplaatst worden
donderdag 8 december 2016

Vocht keukenmuur

Vocht muur van keuken nakijken door een vochtspecialist. Vochtplekken tot midden van de muur.
donderdag 8 december 2016

Afbraak oud tuinhuis en bouw nieuw bijgebouw in de plaats

De beglazing doen we zelf het gaat om volgende zaken: 1) Afbraak bestaande constructie (tuinhuis heeft nu zelfde afmetingen als nieuwe constructie) 2) Uitgraven put (0,80 cm) van 250 cm * 250 cm + waterdichting (voor plaatsing jacuzzi in de grond) 3) Chappe en isolatievloer (omtrek tuinhuis zie afmetingen) 4) Opbouw nieuwe structuur met metalen liggers of houtskeletbouw (goedkoopste methode) 5) Muurisolatie 2 zijmuren + gyproc 6) Dakafwerking: plat dak + 1 luchtdoorvoer + 1 gasdoorvoer, isolatieplaten + EPDM, waterafvoer naar achtertuin. 7) Plaatsing tegels over de volledige oppervlakte + 1 tegel buiten gebouw langs voor en achterzijde (trapje) --> tegels reeds ter plaatse (vloertegels reeds voorhanden) 8) gevelafwerking in crepi of variant bekleding in ceder (enkel bovenrand)
donderdag 8 december 2016

Opmetsen schouw

Schouw opnieuw metselen en verstevigen.
woensdag 7 december 2016

Vervangen deur

Vervangen oude deur door nieuwe deur te plaatsen.
woensdag 7 december 2016

Dichten septische put

Onder het huidige deksel, is de put gewoon open. Kan er onder nog een deksel geplaatst worden? Dan kunnen we zand er op doen voor de geurhinder.
woensdag 7 december 2016

Voegwerken scheurherstel

Voegwerken scheurherstel. Voegwerk minder dan 15 m² scheurherstel. Er zijn openbare werken in de straat, hierdoor onstaan er scheuren in mijn muren binnen.
woensdag 7 december 2016

Hangtoilet installeren

Graag eerst een prijsofferte: een hangtoilet met versnipperaarsysteem, op 1e verdieping.
woensdag 7 december 2016

Leidingen leggen

Voor een verbouwing moeten de afvoeren binnen vervangen worden en nieuwe gelegd worden. Voor 2 toiletten 6 afvoeren pompsteen 2 douches 1 bad.
dinsdag 6 december 2016

Onderhoud cv

Onderhoud cv aardgas voor verkoop woning.
maandag 5 december 2016

Voegen ganse huis

Voegwerk van meer dan 300 m². Graag in het voorjaar de werken laten uitvoeren, rond de periode van februari en maart.
maandag 5 december 2016

Allerlei klusjes

Ikea kasten monteren (2), schilderijen en spiegels ophangen, planken rekken maken en plaatsen op berging, gordijnenrails plaatsen, fietsenrek plaatsen etc.
maandag 5 december 2016

Blokhut plaatsen en ondergrond beton gieten

Blokhut van ongeveer 4 op 5 meter. Er is al 1 stenen muur waarop kan aangebouwd worden maar betonvloer moet nog worgen gegoten. Zadeldak en met 1 poort. Graag de mogelijkheden en advies te bespreken met de vakman of het kan aangebouwd worden aan de bestaande muur. Ondergrond moet ook nog klaar gemaakt worden.
maandag 5 december 2016

Druppende kraan

Graag een klusjesman: Voor druppende kraan - eventueel nieuwe kraan plaatsen - naar de keuken door de muur
zondag 4 december 2016

Voorbereidende werken gasaansluiting

Uitvoeren van de voorbereidende werken voor een gasaansluiting van Eandis. - Sleuf graven (70cm diep), - Buitenput van 1m * 1m * 1m. - Plaatsen van een gladde, rechte pvc buis (110 mm diameter) minimum 60cm diep gemeten van de bovenkant van de buis en loodrecht geplaatst op de rioollijn. - afstand buis is ongeveer 12 meter - ondergrond is grind op stabilisé.
zaterdag 3 december 2016

Klussen binnen en buiten

Het betreft volgende werken: een deur- en raamopening dichtmetsen. Het plaatsen van plinten. Plaatsen van tegels tegen de wand in badkamer. Materiaal zoals stenen, plinten en tegels reeds in bezit.
zaterdag 3 december 2016

Garage Modern plaatsen

Graag willen we garage modern 325x535 van Makro laten plaatsen. Vloerplaat reeds aanwezig. Graag offerte.
vrijdag 2 december 2016

Klussen in huis

Ik heb 3 klussen die moeten uitgevoerd worden: - de schroeven van een glazen deur zijn losgekomen. Dat scharnier zou dus chemisch verankerd moeten worden - 4 schabben moeten opgehangen worden - paneel van een ingebouwde vaatwas moet vervangen worden (ik heb het nieuwe paneel al)
vrijdag 2 december 2016

Vervangen kranen

Ik wil 2 kranen laten vervangen. De materialen kunnen we in overleg aankopen.
woensdag 30 november 2016

Fietsenrekken plaatsen

Graag hadden we twee fietsenrekken voorzien met ofwel betonnen verankering (ofwel zware blokken aan de zijkanten) inclusief plaatsing. Het betreft 2 keer 3,5 tot 4 meter enkelzijdig (in totaal minstens 18 plaatsen).

Partners

Partners van Casius