Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in West-Vlaanderen.

143 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: loodgieter gezocht, mantelzorgwoning in tuin, afbraak oud tuinhuis en bouw nieuw bijgebouw in de plaats, uitbouw keuken, uitpleisteren ramen, gemetselde aanbouw, dakwerken nieuwbouw, algemene renovatiewerken, zoldertrap laten plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie, voegen van scheurherstel in zijmuur, architect voor bouwaanvraag, badkamer volledig vernieuwen, achterbouw voor badkamer, bouwen glazen constructie, meubels op maat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

vrijdag 9 december 2016

Kookplaat aansluiten

Ik wil een kookplaat laten aansluiten
vrijdag 9 december 2016

Schilder/behangwerken in huis

Ik zoek een behanger voor werken in huis. Schilderwerken en behangen in 2017. Dit betreft een gelijkvloers. Advies voor kleur en soort behang. Graag de werken uitvoeren rond de periode van februari of maart.
donderdag 8 december 2016

Crepi achtergevel rijwoning

Achtergevel van een bestaande rijwoning willen we laten isoleren en afwerken met crepi. (siliconenpleister) Oppervlakte is ongeveer een 60 m². Graag de werken in het voorjaar laten uitvoeren.
woensdag 7 december 2016

Vervanging ramen met gebombeerde glaspartij

Vervangen van houten ramen voor appartement met drie verdiepingen, langs buitenkant links en rechts van iedere raampartij is de hoek afgerond en gebombeerd glas.
dinsdag 6 december 2016

Uitpleisteren ramen

In een kloostergebouw gaan we alle ramen vervangen en dienen er daardoor een 100-tal uitgepleisterd te worden (zijkanten en bovenkanten). De rolluikkasten worden door ons verwijderd en eventueel opgevuld met isolatie.
maandag 5 december 2016

Muren metselen

Graag had ik een prijsbestek gekregen voor het bouwen van muren met een hoogte van 1,2m. De muren moeten dienst doen als wanden van diverse bovengrondse vijvers, en van voldoende verankering voorzien zijn. In totaal zouden 173m aan muren 10 vijvers vormen. Het waterniveau komt nergens hoger dan 1 meter. De ruimte waarin deze zouden gezet moeten worden is een loods met betonnen fundering. Deze aanvraag is in functie van het herlokaliseren van een reptielenasiel. Ontwerpen en plannen kunnen ingekeken worden indien nodig. Dit is een prijsofferte zal dienen voor een dierenasiel. De adresgegevens worden later meegegeven.
zondag 4 december 2016

Vijver dempen + tuinheraanleg

Oppervlakte vijver +- 170 m² en +- 80 cm diep. rubberfolie lostrekken en wegvoeren. ondergrond los woelen voor regenwater doorlating. opvullen met grond, aan dempen en egaliseren. gras zaaien. doorgang rechts van villa mits wegnemen enkele struiken en klinker parking beschermen met baddings.
zaterdag 3 december 2016

Dubbel glas steken en ramen in pvc

Dubbel glas en pvc ramen. Dit zijn 2 grote. En 2 kleine. Graag zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
donderdag 1 december 2016

Werken plat dak

Zinken dak en koepels vervangen door derbigum roofing + isolatie. Eerst isoleren en dan roofing erop leggen. Nieuwe opstanden komen, koepels zijn tweewandig en wens nu driewandige koepels. Graag ter plaatse komen kijken, graag advies en mogelijkheden.
dinsdag 29 november 2016

Scheur herstel muren binnen en buiten oorzaak

Scheuren in de woning, of verzakt. Binnen en buiten scheuren. Scheur loopt over een volledige verdieping. Is niet duidelijk wat het is. Zien waar het probleem, waar komen de scheuren van? Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 29 november 2016

CV-ketel vervangen

Wij zouden graag onze CV-ketel vervangen en hadden graag een offerte gehad voor deze werken. Liefst hoogrendementsketel.
maandag 28 november 2016

Lek in waterleidingen opsporen

Ik zou graag iemand hebben die komt het lek opsporen en herstellen van mijn waterleiding. Door telefoon te krijgen van Farys zit ik met waterlek en nu is de hoofdkraan toe voor niet meer verlies te creëren. Graag zo snel mogelijk langs komen om dit op te lossen.
maandag 28 november 2016

Rolluiklint vernieuwen en bed lijmen

1. Vernieuwen van een rolluiklint 2. Opklapbaar bed : twee losgekomen planken opnieuw vastlijmen met kwaliteitsvolle lijm. Graag zo snel mogelijk.
maandag 21 november 2016

Voetpad verlagen

Wegens nieuwbouw moet het voetpad verlaagd worden ter hoogte van de oprit van onze garage. Het gaat over een 6-tal meter.
maandag 21 november 2016

Plaatsing pelletkachel

Ik ben op zoek naar een installateur voor mijn pelletkachel door verhuis. De pelletkachel is van het merk Sideros, type Gimeni. Het bedrijf zelf is failliet en erkende installateurs zijn er ook niet meer. Ik woon in een appartementsgebouw en heb goedkeuring om de pelletkachel te plaatsen. De uitlaatgasbuis moet via een muur zo'n 4-5m omhoog gaan, dus een hoogtewerker is hier wel nodig. Enkele situatiefoto's zijn toegevoegd.
zondag 20 november 2016

Uitgraven kelder en vochtvrij maken

Wij zijn sedert 2 jaar de trotse eigenaars van een halfopen bestaande woning. Het betreft een Bel-Etage woning 5 slaapkamers (bouwjaar onbekend) met de onderste bouwlaag 1/2 onder straat niveau (100-150m2). Van bij het begin wouden we dit 'kelder' niveau bruikbaar maken, opfrissen; momenteel beperkte hoogte van 1m95. Met de regenval de laatste dagen merken wij dat er in bepaalde ruimtes een kleine hoeveelheid grondwater op de tegelvloer komt te staan en dat de bakstenen muren (achter de ondertussen afgebroken wanden) onderaan wat staan. Wij zouden graag het vloerniveau verlagen, uitgraven, en onze 'kelder' vocht/water vrij maken.
vrijdag 18 november 2016

Klusjes uit te voeren

Op bovenverdieping gyprocklusjes (4 vensters ) Vloer volledig afbreken , nieuwe OSB-platen in de plaats en afwerken met quick-step. Ook enige schilderklusjes.
donderdag 17 november 2016

Klusjes om studio waterdicht te maken

Ik heb een studiootje achterin ons huis maar dit is niet waterdicht. Zouden jullie dit kunnen? De vloer zou moeten uitgebroken worden en nieuwe stabilisé gegoten worden. Daarna zou er ook parket moeten gelegd worden. Ikzelf heb eigenlijk alle materialen maar kan dit zelf niet...
dinsdag 15 november 2016

Dakgoot herstellen

Ik wens de onderkant van mijn dakgoot te laten herstellen want deze is losgekomen. Bestaat uit plexilatten en dient dringend te gebeuren.
dinsdag 15 november 2016

Graafwerken voor gasaansluiting

Ik moet voor mijn gasaansluiting een put graven van 1 op 1, en daarin moet een pvc buis geïnstalleerd worden.
maandag 7 november 2016

Scheidingsmuur en deuropeningen bijbouwen

We willen van 1 kamer 2 kamers maken. Er moet een (gyproc) scheidingswand komen van 4,25 m x 2,40 m, en een wand van +- 2 m x 2,40 m. In deze extra muren komen nog 2 deuren. Graag zo snel mogelijk de werken uit kunnen voeren.
zaterdag 5 november 2016

Herstellen betonrot

Betonrot: Mijn dakgoten losstaand huis beginjaren zestig rusten in betonnen kassementen +/- 18 m op verschillende plaatsen heb ik last van betonrot graag zo spoedig mogelijk interventie door een erkend specialist. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.
donderdag 27 oktober 2016

Kasten in elkaar zetten

Een open boekenrek en een 3 tal ladekastjes in mekaar zetten.
dinsdag 25 oktober 2016

Verwijderen vast tapijt

Vast tapijt verwijderen in 2 slaapkamers, maximum oppervlakte is 40 m²
woensdag 12 oktober 2016

Vergroten raamopening

Plaatsen van poutrel/ligger HEA160 in prefab bouw. Vergroten van raamopening van 1,5 naar 2,97m.

Partners

Partners van Casius