Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende loodgieters / installateurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

2605 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: verwarming aanleggen, renoveren bestaande leidingen vervangen en convectoren plaatsen, plaatsen verwarmingsinstallatie, nieuwe CV op aardgas, plaatsen vloerconvector, controle ketel Vaillant, chauffage installeren in woning, nieuwe verwarmingsketel plaatsen, gasleiding aanleggen, installatie leidingen, plaatsen van radiatoren, verwarming en leidingen, volledige gasinstallatie, vervangen ketel, vervangen stookketel, nieuwe cv brander en radiatoren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur:

zaterdag 10 december 2016

Keukenkraan lekt + waarschijnlijk lek in leiding radiateur

Mijn keukenkraan lekt of er vloeit toch alleszins water uit de kraan (tussen aanrecht en kraan). Verder zie ik ook sinds een week onderaan mijn muur (net aan de leiding van de radiator) een grote vochtplek. Ik had graag geweten of mijn kraan defect is of er iets aan de leiding is en of de leiding van de radiator kan gemaakt worden (indien dat de oorzaak is). Graag een seintje voor afspraak. Mvg, Perrine
zaterdag 10 december 2016

Afbraak wastafel - loskoppelen wasmachine - aansluiten wasmachine

Verplaatsen en loskoppelen van een wasmachine naar het eerste verdiep - afbreken van een wastafel en daar dan de wasmachine op aankoppelen
zaterdag 10 december 2016

Herstelling regenwaterpomp Storing wilo fluidcontrol- failure

Ik heb een wilo fluidcontrol regenwaterpomp die regelmatig bij het doorspoelen van de WC niet aanslaat. Ik trek dan de stekker uit en na een paar keer lukt het wel. Vorige week heb ik de regenwaterput laten leeglopen en schoonmaken maar dit heeft het probleem niet opgelost. De regenput was vuil en het lijkt of er ergens nog vuil in de zwarte buis of regenwaterpomp is. Kan dit? Dit probleem is augustus 2015 ontstaan en wordt alleen maar erger, het is misschien iets beter sinds de regenput gekuist is. Ik heb de pomp gereset en Bar is 4,1.
zaterdag 10 december 2016

Plaatsen waterboiler badkamer

Er zou een nieuwe waterboiler voor de badkamer moeten geplaatst worden, alsook een nieuwe keuken.
zaterdag 10 december 2016

Vervangen oude verwarmingsketel

Vervanging oude ketel. Alle leidingen zijn aanwezig.
zaterdag 10 december 2016

Reiniging en onderhoud van gasketel

Verplichte reiniging en 2-jaarlijks onderhoud van een staande gasketel Vaillant type VK 37 HR. Graag kostprijs.
vrijdag 9 december 2016

Klusjes in de badkamer

Er zijn in de badkamer van onze woning een aantal werkzaamheden uit te voeren waarvoor ik graag een offerte (orde van grootte) had gekregen: - het vervangen van een sifon (in chroom) van een wastafel - het nazicht van het toilet meer bepaald de toevoer van het water dat zeer moeizaam loopt. Af en toe blijft het toilet ook “doorlopen”. - het nazicht van de GROHE kranen, af en toe is er een kraantje waarvan de watertoevoer wat hapert. Als bijlage stuur ik u enkele foto’s die één en ander moeten verduidelijken. Indien nodig kan ik je bijkomende informatie bezorgen. De werkzaamheden zijn niet super dringend maar ik had ze wel graag hersteld gezien voor het einde van dit jaar.
vrijdag 9 december 2016

Nazicht en herstel twee gaskachels

Ik heb 2 gaskachels staan in een net aangekocht huis. Graag wil ik die beiden laten nakijken, van ene ervan valt de waakvlam voortdurend uit.
vrijdag 9 december 2016

Chauffage installeren in woning

Wij willen iemand die chauffage kan plaatsen in heel de woning. Bellen ma-do VANAF 17:30 en op vrijdag VM of NM (werk dan in shift)
vrijdag 9 december 2016

Vervangen van huidige ketel

Huidige ketel is bijna 20 j oud en aan vervanging toe. Draait geregeld door. Voorkeur naar een Vaillant ketel graag advies. Graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 8 december 2016

Vervangen van bestaande combi ketel Radson

Vervangen van een bestaande combi-ketel Radson NOxHRC 3060B 30Kw Rookgasafvoer is aanwezig. Adresgegevens bij afspraak. Graag contactname via mail.
donderdag 8 december 2016

Plaatsing sanitair

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor 2 werken. Het eerste werk is plaatsing van 2 toiletten (met aansluitingen, afvoer,... te bespreken met vakman welk soort toilet ) Het tweede werk is de verwarming, aansluiting, en kleine verplaatsing boiler (reeds in bezit) in de maand maart na de verbouwing.
donderdag 8 december 2016

Onderhoud en nazicht ketel

Ketels poetsen - onderhoud.
woensdag 7 december 2016

Lek badkamer

Wij hebben een lek in de badkamer in een water of afvoerleiding. Met een frequentie van een druppel elke 2 minuten drupt het bij onze onderbuurman in zijn appartement binnen.
woensdag 7 december 2016

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel voor zowel radiatoren als waterverwarming, eco.
woensdag 7 december 2016

Verrvanging ketel en vervanging kranen en thermostaat

Vervanging verwarmingsketel. Maar geen idee; condensatieketel of hoog-rendementsketel? + Vervanging kranen aan radiatoren en thermostaat.
woensdag 7 december 2016

Vervanging condensatieketel

Vervanging van onze +/- 12 jaar oude Remeha condensatieketel. Voorkeur gaat naar Viessmann.
woensdag 7 december 2016

HR-ketel plaatsen

Nieuwe gas HR-ketel.
woensdag 7 december 2016

Vervangen keukenkraan

Mijn bestaande keukenkraan lekt. Ik wens graag een nieuwe inclusief installatie. Aan de vakman om zelf iets voor te stellen van model.
woensdag 7 december 2016

Installatie elektrische boiler

Een appartement gelegen te centrum Antwerpen, bouwjaar 1997, dus geen dubbelwandige buis in de branderschouw. Ik zou voorlopig een elektrische boiler willen plaatsen voor de huurders. Kan u mij informatie bezorgen, zowel voor de installatie van een 50l als voor een 100l boiler?
woensdag 7 december 2016

Gascondensatieketel plaatsen

Kostprijs levering en plaatsen gascondensatieketel. Graag in de maand januari of februari plaatsen.
woensdag 7 december 2016

Nieuwe ketel

Vervanging bestaande gas condensatieketel door nieuwe
dinsdag 6 december 2016

Vervanging oude cv

Vervanging van oud toestel voor verwarming en warm water. Graag advies en plaatsing van combiketel.
dinsdag 6 december 2016

Vervangen cv installatie

Vervangen van bestaande, oude cv-installatie, bij voorkeur mét recht op premies.
dinsdag 6 december 2016

Advies verwarmingssystemen

Huidig systeem: directe verwarming op elektriciteit (Masser) °1980 - geen accumulatie. Elektriciteitsrekening is onbetaalbaar geworden. Wil overschakelen naar een hoog-rendementsverwarmingssysteem. Weet echter niet wat het meest interessant is, warmtepomp of gas. Huis telt woonkamer / keuken - gang / hal - badkamer - 3 slaapkamers Kruipkelder aanwezig + alles gelijkvloers.
dinsdag 6 december 2016

Regenwaterrecuperatie

Opvang regenwater, te gebruiken voor wasmachine, 2 toiletten en zwembad.
dinsdag 6 december 2016

Regenaterpomp KSB herstellen

Regenwaterpomp ksb werkt nog, maar slaat om de 2 tot 3 minuten weer aan, dus waarschijnlijk drukverlies.
dinsdag 6 december 2016

Onderhoud en nazicht cv

CV dient nagezien te worden. Dit is een mazoutketel.
maandag 5 december 2016

Nakijken gasleiding + ontkoppelen T-stuk

Na een badkamerrenovatie hebben we geen nood meer aan gas in de (oude) badkamer, waar een doorstromer stond voor warm water. Na verder uitbreken van de vloer in de oude badkamer kwamen we de splitsing tegen. Deze arm mag dus verwijderd worden en de verbinding (momenteel T-stuk) op een veilige wijze worden afgesloten. Eveneens bij het uitbreken van de vloer ben ik enkele keren tegen de gasleiding aangekomen met een beitel. Dit heeft deuken in de stalen leiding gegeven. De leiding lekt niet, maar ik wil graag met een gerust hart slapen als er straks opnieuw chape en een vloer over komt.
maandag 5 december 2016

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen van een betonnen ondergrondse regenwaterput van 7500L.
maandag 5 december 2016

Gasboiler herstellen

Mijn gasboiler wil niet meer aangaan of - indien aan - blijven branden
maandag 5 december 2016

Verwarming aanleggen

Twee nog in te richten studio's van ieder 65 m². Volledige verwarming aan te leggen. Condensatieketel, radiatoren, ... Ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.
maandag 5 december 2016

Elektrische thermostaat plaatsen

Elektrische thermostaatkraan plaatsen. Graag prijsofferte om dit te plaatsen, hoeveel kost dit?
maandag 5 december 2016

Nazicht met certificaat

Wij verhuizen en hebben daarom een certificaat nodig van de gasboiler.
maandag 5 december 2016

Waterlek herstellen

Ik zit met een groot lek in een leiding van mijn centrale verwarming. Het betreft een oude leiding in de kruipkelder van mijn woning (bouwjaar +- 1955). Ik moet meermaals per dag water bijvullen in de cv.
maandag 5 december 2016

Plaatsing hoogrendementsketel

Momenteel verwarmen wij met stookolie maar willen overschakelen op aardgas
zondag 4 december 2016

Reparatie verwarmingsketel

Dringend herstel van verwarmingsketel. Deze slaat niet meer aan. Toestel vertoont geen storing. Verwarming warmt maar matig op.
zondag 4 december 2016

Onderhoud ketel

Graag prijsofferte voor onderhoud verwarmingsketel Gegevens : Oertli gmr 1034 1010308812510 Combi condens Df. 013 Du. 007 Adres aan de vakman.
zondag 4 december 2016

Vervangen condensatieketel

Vervangen slecht werkende condensatieketel boven in rijhuis. Geen voorkeur voor merk.
zondag 4 december 2016

Gasleiding aanleggen

Aanleg aardgasleiding voor nieuwe gasbrander, keuken en open haard. Huis staat op 30 m van de straatkant, is beperkt of beter gezegd niet onderkelderd aan de specifieke binnenruimtes die moeten bereikt worden. Voor de keuken is buitenshuis een gasfles in de grond voorzien om op die manier gas te voorzien. Momenteel verwarming voorzien met stookolie.
zaterdag 3 december 2016

Onderhoud Vaillant cv

Nazicht ketel en CV. Dit is een Vaillant ketel. Ook eens nakijken naar de thermostaat.
zaterdag 3 december 2016

Omschakeling naar aardgas

Onze mazoutketel is versleten en we zouden graag bij vernieuwing overschakelen naar gas . Aanleg aardgasleiding, gasmeter en alle bijhorende voorzieningen.
zaterdag 3 december 2016

Hoogrendementsketel installeren op gas

Installatie hoogrendementsketel voor CV op gas. 1 tot 2 in living. 2 voor slaapkamers. (kleine radiatoren) 1 voor badkamer (kleine radiator)
zaterdag 3 december 2016

Onderhoud gasketel

Onderhoud van de gasketel de dietrich + nieuwe meter erop (is defect)
vrijdag 2 december 2016

Aansluiting gaskachel

Ik heb een gaskachel die moet aangesloten worden in mijn nieuwbouwwoning. Hoe snel kan dit gebeuren? In bijlage ziet u een foto van toen de muur nog niet bepleisterd was.
vrijdag 2 december 2016

Vervangen verwarmingsinstallatie

Vervangen van de verwarmingsinstallatie - Oude meenemen
vrijdag 2 december 2016

Mazoutbrander aansluiten

Brander aansluiten en starten
vrijdag 2 december 2016

Gasketel plaatsen

Mazouttank 4995 liter laten vervangen door gasketel en wellicht met radiatoren
vrijdag 2 december 2016

Installatie leidingen

Ik heb sinds jaren water van een boorput. De laatste jaren heb ik echter heel vaak problemen met de pomp (reeds 3de pomp op 2 jaar tijd). Dan zit ik steeds zonder water, dus ik wil het nodige laten doen voor aanpassing van mijn installatie en de aanvraag voor stads/leidingwater. Ik zoek dus een kwalitatieve loodgieter die dit voor mij kan regelen van A tot Z.

Partners

Partners van Casius