Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oost-Vlaanderen.

842 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: verwarming aanleggen, renoveren bestaande leidingen vervangen en convectoren plaatsen, plaatsen verwarmingsinstallatie, nieuwe CV op aardgas, plaatsen vloerconvector, controle ketel Vaillant, gasleiding aanleggen, installatie leidingen, plaatsen van radiatoren, verwarming en leidingen, volledige gasinstallatie, vervangen ketel, vervangen stookketel, nieuwe cv brander en radiatoren, aanleggen van verwarming, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Oost-Vlaanderen:

woensdag 7 december 2016

Nieuwe gas rendementketel plaatsen

Prijsofferte : Nieuwe gas rendement ketel.
woensdag 7 december 2016

Nieuwe ketel

Vervanging bestaande gas condensatieketel door nieuwe
dinsdag 6 december 2016

Regenaterpomp KSB herstellen

Regenwaterpomp ksb werkt nog, maar slaat om de 2 tot 3 minuten weer aan, dus waarschijnlijk drukverlies.
maandag 5 december 2016

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen van een betonnen ondergrondse regenwaterput van 7500L.
maandag 5 december 2016

Verwarming aanleggen

Twee nog in te richten studio's van ieder 65 m². Volledige verwarming aan te leggen. Condensatieketel, radiatoren, ... Ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.
vrijdag 2 december 2016

Installatie leidingen

Ik heb sinds jaren water van een boorput. De laatste jaren heb ik echter heel vaak problemen met de pomp (reeds 3de pomp op 2 jaar tijd). Dan zit ik steeds zonder water, dus ik wil het nodige laten doen voor aanpassing van mijn installatie en de aanvraag voor stads/leidingwater. Ik zoek dus een kwalitatieve loodgieter die dit voor mij kan regelen van A tot Z.
vrijdag 2 december 2016

Lek aan buis

Er is een waterlek, uit de centrale koker. De buis ligt boven, achter ingebouwde keukenkast. Koker zal waarschijnlijk moeten worden opengebroken.
donderdag 1 december 2016

Boiler onderhoud

Ik had graag een onderhoud gehad om mijn boiler te laten nazien.
donderdag 1 december 2016

Verwarmingsketel vervangen

Graag zou ik mijn verwarmingsketel laten vervangen, aangezien het erg lang duurt vooraleer het water warm is, en de verwarming werkt niet volgens behoren. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 1 december 2016

Dringend reparatie gaskachel

Waakvlam blijft niet branden vermoedelijk omdat de thermische koppeling stuk is. Deze lijkt niet meer tot in de waakvlam te reiken waardoor de beveiliging niet toelaat dat deze blijft branden. En kan dus ook de kachel niet in gang krijgen, heel soms krijg ik hem weg maar dan slaagt hij altijd af. Dringend aub
donderdag 1 december 2016

Nieuwe installatie plaatsen

Mijn mazoutketel is 20 jaar. De te verwarmen ruimten samen is +/- 400m3 Er is uitgebreide dakisolatie ifv zonnepanelen (48 panelen, +/- 10. 000 kw/jaar productie) Er is spuwmuurisolatie sedert 2015, korrels ingespoten. Er zijn 13 radiatoren We hebben een warmtepomp (op lucht) voor het warm water.
woensdag 30 november 2016

Vervangen doorstromer

Ik heb een huis gekocht sinds deze zomer en voor mijn warm water is er een oude doorstromer geïnstalleerd. Deze wil ik nu vervangen door een nieuwe. Wel hangt deze in soort tuinhuisje op de koer terwijl mijn badkamer op een tussenverdieping is. Ik wil eens de mogelijkheden bekijken waar ik deze kan hangen en dan sowieso vervangen door een nieuwe. Heel mijn huis verwarmt op aardgas met kachels. Voor warm water heb ik dus enkel een doorstromer nodig.
woensdag 30 november 2016

Volledige gasinstallatie

Volledige installatie cv met radiatoren . Momenteel is er verwarming op aardgas met kachel. Bewoonbare oppervlakte 190 m²
woensdag 30 november 2016

Vervanging hoogrendementsketel

RADSON HR+ketel (17 jaren oud) is in panne gevallen. Nieuwe installatie is gewenst, ketel vervangen. Hoogrendementsketel doorstroomketel.
woensdag 30 november 2016

Onderhoud kachels

Ik wil graag weten als mijn kachels veilig zijn daarom wil ik graag een offerte voor een eventueel onderhoud.
dinsdag 29 november 2016

Expansievat herstellen of vervangen

Herstel of vervangen van expansievat voor geboorde put, ofwel ligt het aan de drukregelaar ? De pomp is nog in orde maar er moet om de 2 dagen druk worden bijgestoken zodat de pomp niet te veel aanslaat, waarschijnlijk moet het expansievat vervangen worden.
dinsdag 29 november 2016

Vervangen stookketel

Het betreft het vervangen van een stookketel van het open type (type B) in een studentenhuis. Ketel dient voor zowel verwarming (verwarming van 9 kamers en keuken) als warm water (keuken en douche). De geschatte vloeroppervlakte en volume van het gebouw (gangen niet meegerekend) is respectievelijk 133m² en 340m³. Muren zijn niet geïsoleerd, er is wel dubbel glas en dakisolatie aanwezig. We zoeken materiaal met levensduur van 15-20 jaar.
dinsdag 29 november 2016

Plaatsen hoge rendementsketel

Plaatsing hoge rendementsketel enkel voor chauffage + afvoer. Ter plaatse komen kijken voor advies.
maandag 28 november 2016

Vaillantketel plaatsen

Nieuwe cv ketel plaatsen vaillant VCW 296 5-5 of VCW 346 5-5. Indien nodig vervangen van schouw doorvoer Plaatsen van thermostaat. Ingang stellen en afregelen Leidingen bevinden zich een meter van ketel.
maandag 28 november 2016

Radiator plaatsen

Een radiator te plaatsen.Enkel plaatsen reeds aangekocht.
maandag 28 november 2016

Nieuwe cv brander en radiatoren

Graag een prijsindicatie - prijsofferte voor een nieuwe CV (brander+radiatoren). Geen gasaansluiting. Ongeveer een 13 tal radiatoren te plaatsen. Het is een huis van de jaren 70, buizen zullen opgebouwd moeten worden. Graag zo snel mogelijk kunnen plaatsen. Al prijsofferte gehad van Peter Elektro.
vrijdag 25 november 2016

Elektrische boiler vervangen

Ik heb momenteel een elektrisch boilervat Ariston 250XST met 3000W steatiet droge weerstand (3 weerstanden in 1) en passieve anode van +15 jaar oud dat is beginnen lekken door roest. Ik wil dit vervangen door een nieuw boilervat van 150 liter, al dan niet met actieve anode en met een vergelijkbare opwarmcapaciteit. Ik kan de boiler zelf leeglaten.
donderdag 24 november 2016

CV installeren

Woning van 180m² half open met vloerverwarming op 1 verdieping en 4 kamers met radiatoren thermostaat op 2 verdiepingen.
donderdag 24 november 2016

Regenwaterpomp nakijken of herstellen

Door de droogte deze zomer zijn we moeten overschakelen van regenwater naar leidingwater gezien onze regenput droog stond. Nu willen we deze week terug overschakelen naar regenwater en we krijgen geen druk meer op de pomp zodat we ook geen regenwater kunnen bovenhalen. Graag iemand om de klus te klaren.
woensdag 23 november 2016

Vervanging ketel door een combi ketel

Vervanging ketel voor warm water (badkamer boven en keukenkraan beneden) en verwarming. Graag een combiketel.

Partners

Partners van Casius