Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vlaams-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: verwarming aanleggen, renoveren bestaande leidingen vervangen en convectoren plaatsen, plaatsen verwarmingsinstallatie, nieuwe CV op aardgas, plaatsen vloerconvector, controle ketel Vaillant, nieuwe verwarmingsketel plaatsen, gasleiding aanleggen, installatie leidingen, plaatsen van radiatoren, verwarming en leidingen, volledige gasinstallatie, vervangen ketel, vervangen stookketel, nieuwe cv brander en radiatoren, aanleggen van verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Vlaams-Brabant:

donderdag 8 december 2016

Plaatsing sanitair

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor 2 werken. Het eerste werk is plaatsing van 2 toiletten (met aansluitingen, afvoer,... te bespreken met vakman welk soort toilet ) Het tweede werk is de verwarming, aansluiting, en kleine verplaatsing boiler (reeds in bezit) in de maand maart na de verbouwing.
woensdag 7 december 2016

Lek badkamer

Wij hebben een lek in de badkamer in een water of afvoerleiding. Met een frequentie van een druppel elke 2 minuten drupt het bij onze onderbuurman in zijn appartement binnen.
dinsdag 6 december 2016

Regenwaterrecuperatie

Opvang regenwater, te gebruiken voor wasmachine, 2 toiletten en zwembad.
zaterdag 3 december 2016

Omschakeling naar aardgas

Onze mazoutketel is versleten en we zouden graag bij vernieuwing overschakelen naar gas . Aanleg aardgasleiding, gasmeter en alle bijhorende voorzieningen.
zaterdag 3 december 2016

Hoogrendementsketel installeren op gas

Installatie hoogrendementsketel voor CV op gas. 1 tot 2 in living. 2 voor slaapkamers. (kleine radiatoren) 1 voor badkamer (kleine radiator)
donderdag 1 december 2016

Voorbereidende werken gasaansluiting eandis

Gasaansluiting naar het huis zal door Eandis worden voorzien. Dient voorbereidend werk aan vooraf te gaan
donderdag 1 december 2016

Gasketel vervangen

Gasketel in de kelder is ongeveer 20jr en aan vervanging toe, dient enkel voor verwarming van het vrijstaand huis. Dus niet voor sanitair water ,dat door een zonneboiler gebeurt. Het huis heeft een grondoppervlak van 10x10m.
woensdag 30 november 2016

Remplacement chaudière

Remplacement chaudière par nouvelle
dinsdag 29 november 2016

Vervangen kachels en thermostaat

Vervangen van 2 bestaande spaarkachels die aan vervanging toe zijn, voorzien van directe verwarming en een nieuwe thermostaat.
dinsdag 29 november 2016

Vervangen ketel

Prijsofferte: Vervangen van vloerketel naar condensatieketel. Voorkeur van merk Vaillant.
dinsdag 29 november 2016

Plaatsen condensatieketel

Plaatsen condensatieketel + aanpassing buis in schouw + leiding voor condenswater naar afvoer.
dinsdag 29 november 2016

Nieuwe mazoutketel plaatsen

De ketel produceert warme lucht die via buizen naar de verschillende kamers door de roosters komt. Graag een nieuwe ketel, dit een mazoutketel werkt op warme lucht.
maandag 28 november 2016

Onderhoud Bulex

Onderhoud doen van mijn bulex en certificaat daarvan.
maandag 28 november 2016

Verwisselen radiatoren

Ik wil 2/3 oude radiatoren vervangen. Buizenwerk is buiten de muur en van jaren 70 denk ik. Heb betere radiatoren gekregen van vriend en zou deze willen laten plaatsen.
maandag 28 november 2016

Vervangen gasbrander door elektrische verwarmer

Wij willen onze verouderde gasbrander vervangen door een elektrische water verwarmer (zoiets als de Electronic Durchlauferhitzer 24kW van Siemens ??). Is dit technisch haalbaar? Deze aanpassing wordt gedaan in het kader van de plaatsing van zonnepanelen. Tussen maart en juni die werken uitvoeren.
zaterdag 26 november 2016

Plaatsen verwarmingsinstallatie

Renovatie rijhuis badkamer herbouwen op zolderverdieping: Plaatsen van verwarmingsketel, cv. Douche en bad-nieuwe badkamermeubel met dubbele wastafel, graag half betegelen. Gyproc plaatsen, vloeren, vals plafond. Nieuwe buitendeur plaatsen aan de tuinkant. Adres aan de vakman.
woensdag 23 november 2016

Installatie condensatieketel

Installatie nieuwe condensatieketel, woning van 1934.
woensdag 23 november 2016

Vervanging van combiketel door nieuwe

Vervanging van 12 jaar oud combiketel met nieuwe combiketel voor verwarming en warm water. Voorkeur voor het merk Atach.
dinsdag 22 november 2016

Mogelijke lek herstellen verwarming

Probleem met de verwarming.We moeten sinds een week elke dag bijvullen. Het wijzertje op de manometer gaat veel trager naar 2 dan voorheen. Lekkage?
dinsdag 22 november 2016

Vervangen kranen en wasbakken

Er zouden 5 kranen moeten worden vervangen en 2 lavabo's moeten worden afgesloten en weggehaald. We beschikken zelf niet over de kranen. Is het mogelijk om een prijsofferte te krijgen voor deze werken?
dinsdag 22 november 2016

Vervangen oude ketel

Oude ketel (geen idee van het merk - heel oud toestel met hoog verbruik) die we willen vervangen door een nieuwe condensatieketel. -> verwarming en water. Woning betreft 200 m²
maandag 21 november 2016

Installatie leidingen radiatoren

Na de installatie van een nieuwe condensatieketel (doorstromer op gas) zijn in onze rijwoning 2 radiatorleidingen gesprongen (puur toeval volgens installateur), met als gevolg dat op het gelijkvloers nog slechts 2 van de 4 radiatoren functioneel zijn. Doel van de verbouwing betreft dus de installatie van 2 radiatorleidingen (verbinding maken tussen gelijkvloers en kelder) ofwel door breekwerken in de gietbetonvloer en parket, ofwel door opbouwmethode.
vrijdag 18 november 2016

Jaarlijks onderhoud van ketel immergas

Nazicht van de ketel en de radiatoren
donderdag 17 november 2016

Vervanging oude stookolie ketel door condensatieketel

Vervangen oude stookolieketel door condensatieketel op stookolie.
donderdag 17 november 2016

CV op pellets

Ik wens een cv pellet met warmwater te laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius