Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in West-Vlaanderen.

286 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: verwarming aanleggen, renoveren bestaande leidingen vervangen en convectoren plaatsen, plaatsen verwarmingsinstallatie, nieuwe CV op aardgas, plaatsen vloerconvector, controle ketel Vaillant, gasleiding aanleggen, installatie leidingen, plaatsen van radiatoren, verwarming en leidingen, volledige gasinstallatie, vervangen ketel, vervangen stookketel, nieuwe cv brander en radiatoren, aanleggen van verwarming, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in West-Vlaanderen:

woensdag 7 december 2016

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel voor zowel radiatoren als waterverwarming, eco.
maandag 5 december 2016

Dringend onderhoud pelletkachel

Pelletkachel geeft telkens foutmelding na enkele minuten en gaat in alarm. Vermoedelijk is het rookkanaal verstopt, dus graag onderhoud gewenst.
maandag 5 december 2016

Nazicht met certificaat

Wij verhuizen en hebben daarom een certificaat nodig van de gasboiler.
zondag 4 december 2016

Reparatie verwarmingsketel

Dringend herstel van verwarmingsketel. Deze slaat niet meer aan. Toestel vertoont geen storing. Verwarming warmt maar matig op.
zaterdag 3 december 2016

Sifon badkamer

Sifon van het bad staat droog. Heb reeds een nieuwe sifon, deze moet dus enkel geïnstalleerd worden.
vrijdag 2 december 2016

Aansluiting gaskachel

Ik heb een gaskachel die moet aangesloten worden in mijn nieuwbouwwoning. Hoe snel kan dit gebeuren en wat is de kost ? In bijlage ziet u een foto van toen de muur nog niet bepleisterd was.
donderdag 1 december 2016

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Vervanging van huidig gascondensatieketel. Nieuwe condensatieketel plaatsen.
woensdag 30 november 2016

Overschakelen op cv

Momenteel verwarm ik mijn woning met 2 afzonderlijke gaskachels. Dit is de verwarming voor de woonkamer en de keuken. In de woonkamer is er een ingebouwde gashaard, de andere verwarming is een losstaande gaskachel. Ik had graag overgeschakeld op centrale verwarming (gas of pellets) voor zowel de woonkamer, de keuken, 2 kamers boven, badkamer en douche.
woensdag 30 november 2016

Plaatsen van zwevend toilet

Uitbreken bestaand toilet en vervangen door een zwevend toilet met inbouwreservoir.
dinsdag 29 november 2016

Onderhoud Mazoutketel

Graag onderhoud van Riello mazoutketel
dinsdag 29 november 2016

Renoveren bestaande leidingen vervangen en convectoren plaatsen

Vanaf volgende zomer willen wij onze woning totaal renoveren maar vermoedelijk met behouden van de betonplaat aangezien de woning volledig op de gelijkvloers is. Hierbij zouden we vloerisolatie plaatsen en de bestaande leidingen vervangen van CV en afvoer. In de living en slaapkamers zijn het nu convectoren in putten. In de keuken, gang, toilet etc meer zijn het convectoren hangend aan de muur. Wij zijn op zoek naar alternatieven om onze woning opnieuw up to date te krijgen op gebied van verwarming. Grond oppervlakte is ongeveer 250 m².
dinsdag 29 november 2016

Vaatwas steken in keuken

We hebben een vaatwas nodig maar we hebben niet veel plaats in onze keuken.
dinsdag 29 november 2016

Verwarming aanpassen

Het betreft oudere woning momenteel gas aanwezig, doch enkel verwarming via kachel in de living. Woning heeft betonstructuur. Graag bespreken ter plaatse wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 23 november 2016

Ketel plaatsen

Stooktoestel plaatsen op gas Adresgegevens bij afspraak.
maandag 21 november 2016

Leggen van wachtbuis voor waterleiding

Ik wil een wachtbuis voor de waterleiding laten leggen van de rooilijn tot in de kruipkelder ter hoogte van de voorgevel. Er zijn komende weken werken gepland aan de waterleidingen en binnen enkele maanden zijn er nog nutsvoorzieningen gepland. Afstand rooilijn tot voorgevel woning is ongeveer 8 meter!
zondag 20 november 2016

Nieuwe HR ketel voor cv en warm water

Graag prijsofferte : Ik wens een HR-KETEL voor CV en warm water.
woensdag 16 november 2016

Centrale verwarming plaatsen

Graag had ik centrale verwarming geplaatst in mijn woning ik weet juist nog niet als ik het opbouw zal doen of in gleuven voor de buizen Plaatsing is pas vanaf de maand maart. Graag prijsofferte en mogelijkheden.
woensdag 16 november 2016

Plaatsen van chauffage JAVA Deco Verticaal dubbel

Het betreft een studio gelegen te Westende. Momenteel is er een chauffage die mag vervangen worden. De hangt momenteel in de woonruimte nabij het raam. Ik heb reeds een nieuwe chauffage aangekocht. De nieuwe chauffage zou gehangen worden aan dezelfde muur maar iets verder naar het midden van de muur. Zou het mogelijk zijn dat jullie de oude chauffage afsluiten ,de voorbereiding zouden doen van de leidingen en plaatsing van de chauffage? We dachten dat we dit zelf konden doen, maar het is vakmanswerk. De chauffage die ik heb aangekocht is een JAVA Deco Space Verticaal dubbel.
woensdag 16 november 2016

Onderhoud gasketel

Onderhoud gasketel bij stopzetting huurcontract. Merk of type weet ik niet.
dinsdag 15 november 2016

Vervangen mazoutketel

We wensen zo snel mogelijk onze mazoutketel en boiler vervangen.
dinsdag 15 november 2016

Nazicht boiler

Ik wil graag een tweejaarlijkse boiler check up voor een gehuurd appartment.
dinsdag 15 november 2016

Onderhoud gaskachel Wellstraler

Onderhoud gaskachel. Merk Wellstraler.
maandag 14 november 2016

Sanitaire werken

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een staand toilet, monteren hangtoilet en het vervangen van een bad. Ook eventueel plaatsen van een douchecabine.
zondag 13 november 2016

Plaatsen vloerconvector

Het betreft een renovatie van onze keuken (bxlxh : 3. 50m x 5. 70m x 2. 72m) =+/- 54m³ we overwegen in de vloer, aan het schuifraam, een vloer convector als (enige) verwarmingselement te laten steken wegens plaatsgebrek voor een radiator. De andere plaatsen zijn voorzien van gewone radiatoren. De gasketel is een condensatieketel van Vaillant ( ecoTEC plus VCW 376/3-5H ).
dinsdag 8 november 2016

Onderhoud gasketel WOLF

Ik zoek installateur of loodgieter voor een WOLF gasketel te onderhouden.

Partners

Partners van Casius