Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Antwerpen.

25 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: behang- en schilderwerken, schilderwerken, behangen slaapkamer, dressing, toilet, verven of behangen van woning, behangwerken huis, schilderwerk plafond, verven plafond en muren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Antwerpen:

dinsdag 22 november 2016

Behangen slaapkamer, dressing, toilet

Wij hadden graag drie ruimtes in ons huis behangen. Nl: de slaapkamer en twee kleinere, dressing en toilet. De afmetingen hiervoor zijn: 4x4,5 voor de slaapkamer 2,9 x 1,7 voor de dressing,1x2 voor het toilet. Verder zijn we reeds in het bezit van behangpapier en is het behang reeds verwijderd. We zoeken een partij die zo snel als mogelijk beschikbaar is om ons te helpen bij het behangen.
woensdag 9 november 2016

Herspuiten keukenkasten

Graag offerte herspuiten van keukenkasten
zondag 6 november 2016

Schilderen voordeur

Voordeur opnieuw schilderen en repareren (deur klemt) + 3 brievenbussen aan de binnenzijde voorzien van nieuwe vergrendelingen (zonder sleutel)
vrijdag 28 oktober 2016

Bezet- en schilderwerken in twee woningen

Herstel schade na verbouwing van buurhuis. Bezet en schilderwerken in 2 aanpalende huizen. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.
woensdag 26 oktober 2016

Schilderwerken na reparatie van muren in huis

Ik wil de living(8m lang op 4m breed en ongv. 2. 80m hoog) opnieuw laten schilderen. Alsook het toilet( ongv. 2. 5m op 2m en 2. 80m hoog) en nog een klein plafond (van 2. 5m op 1. 20m) dit alles na het afkappen van natte muren. Het bestek moet eerst voorgelegd worden aan de verzekering.
woensdag 26 oktober 2016

Schilderen wanden en plafonds benedenverdieping

Ik wil graag mij benedenverdieping laten schilderen. Het betreft de wanden en plafonds. Het betreft een vrijstaand woonhuis.
woensdag 19 oktober 2016

Bestek verzekering

Bestek verzekering: Verven muren en parket van de woonkamer veranderen.
vrijdag 14 oktober 2016

Schilderen plafond en zijmuur

Plafond : een smalle, circa 2,5m barst bijwerken en plafond (20m²) herschilderen. Zijmuur : circa 15m² herschilderen.
woensdag 12 oktober 2016

Behangen en schilderen slaapkamer

Muren behangen met renovatievlies en schilderen. Slaapkamer 3m op 4m
dinsdag 11 oktober 2016

Herenhuis laten schilderen

Schilder voor gerenoveerd oud herenhuis gezocht. Verschillende fases. Wij willen graag starten met iemand die 6 nieuwe binnendeuren en een nieuwe trap komt schilderen. Daarna (begin volgend jaar) dienen er ook andere ruimtes te gebeuren. We starten dus eerst met de binnendeuren en trap, gaat het goed, dan werken we verder samen. De voorgevel dient trouwens volgend jaar ook te gebeuren.
maandag 10 oktober 2016

Herenhuis schilderen

We hebben een woning gekocht in Antwerpen centrum. Krijgen de sleutel op 23 november, en willen graag 24 november beginnen met het schilderen van de tweede en derde verdieping. Het totale oppervlak bedraagt zo'n 230-250 m². Het betreft een oud herenhuis met ornamenten aan het plafond (waarschijnlijk dient dit dus gespoten te worden). De plafonds zijn tussen de 2. 8 en 3. 6 m hoog. In het voorjaar dient ook de voorgevel opnieuw geschilderd te worden waarvoor we ook een opdracht willen uitzetten. Contactgegevens bij afspraak
maandag 10 oktober 2016

Afwerking binnenhuis

Afwerking laminaat en plaatsing in de hal/schilderen plafond living 5,50mx5.
maandag 10 oktober 2016

Afwerking sierhaard

Behangen van omlijsting sierhaard (gyproc) Behangen van kleine muur met fotobehang (1m×2. 5m). Vernissen van treden draaitrap.
maandag 10 oktober 2016

2 tubespaan schilderdeuren plaatsen

Leveren & plaatsen van 2 tubespaan schilderdeuren op 2de verdiep, modern met 4 horizontale strepen. Standaard maat: 201. 5 x 78.
zaterdag 1 oktober 2016

Bepleisteren en schilderen plafond

Graag stuk reparatiebepleistering in plafond en schilderen (+/-20m2)zie foto 1,2,3. Moluur terug afwerken met siliconen,schilderen plafond en moluren (+/-18m2) zie foto's 4,5,6.
zaterdag 1 oktober 2016

Schilderen van het binnenwerken

Binnenwerk, deuren, deurposten, plinten van bruin naar wit
donderdag 29 september 2016

Keukenkastdeuren en laden herspuiten

Ik ben in het bezit van een Ikea Keuken, ondertussen reeds 16 jaar oud. De kwaliteit is nog goed maar ik zou graag een witte keuken hebben in plaats van de houtkleur die ze nu heeft. 28 deurtjes - 13 laden.
dinsdag 27 september 2016

Opfrissing appartement

Schilderen plafond living.oppervlake ? 5 op 3 m.
woensdag 21 september 2016

Waterschade

Wegens waterschade hebben we snel een prijsbestek nodig voor de verzekering Pleisterwerken, schilderwerken. Plafond van slaapkamer.
zondag 18 september 2016

Verven buitengevel

Graag willen wij onze buitengevel geschilderd hebben. Het betreft een laagbouwbungalow waarbij niet alle gevels dienen te hoeven geverfd.
donderdag 15 september 2016

Dakgoten

Betreft het schilderen van voor en achterdakgoten op de 1ste verdieping. Lengte +/-25 m.
dinsdag 13 september 2016

Schilderen muren

Ik wil mijn slaapkamer laten herschilderen. 1 muur is reeds ok (werd gedaan na de reparatie van een lek in leiding verwarming) 2 muren moeten nu nog gedaan worden. Deze muren moeten "afgeslepen" worden zodat alle verf die er nu op staat verwijderd is = in het verleden werd nl verkeerde verf gebruikt zodat gewoon erover schilderen niet kan. Bijplamuren zal ook nodig zijn. Plafond en het verwarmingselement op slaapkamer moeten ook geschilderd worden.
dinsdag 13 september 2016

Herstellen plafond na waterschade

Een lekkende leiding heeft waterschade veroorzaakt aan het plafond. De lek is gedicht, maar de schade aan het plafond moet nu nog worden hersteld.
maandag 5 september 2016

Behangen van living-eetkamer-en andere ruimtes

Behangen van living en eetkamer, twee vierkante ruimtes met vlakke muren. Twee keer een woonoppervlakte van 17vierkante meter. Behangpapier en lijm is voorzien. Adres aan de vakman.
donderdag 1 september 2016

Kozijnen en deuren schilderen

Ik wil de kozijnen en deuren van mijn woning laten schilderen. Het gaat om onder meer: 6 grote (dubbele) schuiframen / 3 toegangsdeuren / stuk of 20 kozijnen (zowel grote als kleine) / betimmering op de kopse kanten van het huis Alles is uitgevoerd in hardhout en dient transparant te worden afgewerkt (mahonie-achtige kleur). Het schilderwerk is hier en daar wel wat slecht en er zitten wat vergrijsde stukken tussen. De vorige eigenaar heeft boven hier en daar bijgewerkt met dekkende verf. Dit dient te worden hersteld.