Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Vlaams-Brabant.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen gevel en ramen, behang- en schilderwerken, schilderwerken, behangen slaapkamer, dressing, toilet, verven of behangen van woning, behangwerken huis, schilderwerk plafond, herspuiten keukenkasten, verven plafond en muren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Vlaams-Brabant:

donderdag 1 december 2016

Verven plafond en muren

Gerenoveerd appartement - living 7mx4m moet nog geverfd worden. Opnieuw te bepleisteren binnenmuur.
zondag 20 november 2016

Verven of behangen van woning

Vliesbehang of verven van muren en plafonds volledige woning.Verbouwing van zolder. Oppervlakte ?
dinsdag 1 november 2016

Dak schilderen

We zouden graag ons dak laten verven. Is het mogelijk om het dak te komen bekijken? Gelieve ons enkel via email te contacteren. Overdag ben ik moeilijk te bereiken.
zaterdag 29 oktober 2016

Afkitten ramen buiten

Graag offerte voor het waterdichten van onze ramen, buiten op het gelijkvloers en eerste verdieping. Het is een nieuwbouwwoning van 2014 in crepi. Afkitten zou niet nodig zijn, hebben wel aan sommige ramen vochtproblemen. 11 ramen en een deur, ongeveer 85 meter.
woensdag 19 oktober 2016

Verfklussen

We willen een aantal kleine verfklussen laten uitvoeren. We schatten dat het ongeveer 1.5-2 dagen werk zal zijn: balkon railing verven, kleine buitentrap verven, 1 muur binnen verven ...
vrijdag 9 september 2016

Luchtgommen van trap

Ik heb een houten trap met 15 treden en zou deze willen herschilderen . Maar voor ik deze wil herschilderen zou ik deze eerst willen luchtgommen.
maandag 5 september 2016

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het betreft een nieuwbouwwoning. Wij verhuizen 01/11, dus het huis staat nu nog leeg. De muren zijn droog, maar moeten misschien nog licht geschuurd worden. Ik ken de juiste oppervlaktes van de muren en plafonds niet, maar het huis is 220 m² bewoonbare oppervlakte. Alle muren en plafonds zijn goed bereikbaar, behalve een hoge muur met plafond in de traphal (zie foto). Best ter plaatse komen kijken door een vakman. De werken graag zo snel mogelijk kunnen uitvoeren, schilderwerk.
zaterdag 3 september 2016

Schilderen radiators

2 à 3 radiators verven of spuiten + ongeveer 15 meter leidingen op de muur. 2 radiators zijn reeds van de muur gehaald.
zaterdag 3 september 2016

Schilderen en behangen living en keuken

Wij willen onze leefruimte en keuken laten schilderen en behangen. Leefruimte = plafond kuisen, oud behangpapier verwijderen, gaten en scheuren vullen, eventueel muren voorbehandelen, behangen (kleur & papier nog te kiezen) : opp. Plafond 40 m², te behangen muren : 55 m². Keuken : wassen bekleed plafond, verwijderen oud behangpapier, behangen. Opp. Plafond = 17,5 m², muren = 22m². Woning ouder dan 20 jaar.
woensdag 31 augustus 2016

Schilderen plafond

Schilderen en/of vervangen bestaand (indien rot) ,vals Plafond : 144cm X 225cm. Alle behang verwijderen op muren , opnieuw behangen , inclusief aankoop nieuw vinyl behang muren Afmetingen; 220 cm hoog x 144 CM breed x 225 cm. Detecteren of er nog vocht is in de muren, uiteraard voor de werken uitgevoerd worden.
woensdag 24 augustus 2016

Boord schilderen

Ik wil de boord van mijn huis laten schilderen. Ongeveer 0,40 x 40 m
woensdag 24 augustus 2016

Schilderwerk hall+traphall

Plafond schilderen, 5 deuren schilderen, behang wegdoen en herbehangen. Traphall : gaatjes vullen, schilderen plafond en muren.
vrijdag 19 augustus 2016

Keuken behangen en schilderen

We willen onze keuken laten behangen met vliesbehang met reliëf. Dit willen we daarna laten overschilderen in een lichte kleur. De oppervlakte van de keuken zelf is 12m². Verder is er nog een gemeenschappelijke muur met de woonkamer die we ook op dezelfde manier willen behangen en schilderen.
vrijdag 19 augustus 2016

Verven nieuwbouwwoning

Het verven van de binnenkant van een nieuwbouwwoning (primer + verf). De woning is reeds gevloerd en gepleisterd. In totaal 340m2 muren incl 4 binnendeuren, 80m2 plafond. Kleur wit. Vanaf 1/10 zal de woning bewoond zijn. Graag een prijsofferte via mail, ik bel u op bij interesse.
woensdag 10 augustus 2016

Schilderwerk dakgoten

Het gaat over het behandelen en herschilderen van een houten bekisting aan een dakgoot. Het is een traditionele driegevelwoning met 1 bovenverdieping , de dakgoot is dus vrij goed bereikbaar.
donderdag 4 augustus 2016

Schilder- en opfriswerken

In orde zetten van huis voor verkoop : - schilderwerken en opfriswerken. Kamer of 4 in zijn geheel.
maandag 1 augustus 2016

Verven woning

Ik wil mijn woning laten schilderen, een nieuwbouw van 4 jaar oud. De totale oppervlakte van muren, deuren en plafonds is 350 m². De verf koop ik zelf aan. Ik zou graag een offerte laten maken voor de voorbereidingswerken (muren schuren, gaten opvullen) en voor het schilderen.
maandag 1 augustus 2016

Plafond herschilderen na waterschade

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het herschilderen na een herstelling van waterschade aan ons plafond. Het gaat om het herschilderen van: - Erker (+- 4-5 m²) - Vals plafond slaapkamer (13-14 m²) - Mogelijk ook woonkamer (12-13 m²)
zaterdag 30 juli 2016

Uitvoeren van behangwerken in slaapkamer

Behangwerken slaapkamer. Behangpapier reeds aanwezig. Oppervlakte +-40 m².
donderdag 28 juli 2016

Kelder waterdicht maken

Na wateroverlast wil ik mijn kelder laten schilderen en waterdicht maken. Het gaat om een kruipkelder van 15m². Graag had ik daar een offerte voor laten maken.
maandag 25 juli 2016

Buitenschilderwerk woning

Ik wil woning de buitenkant van mijn 4-gevelwoning opfrissen. Herschilderen van muren, schilderen van ramen, schilderen van luiken, deur, houtwerk in voorgevelpunt, dakrand e.d.
woensdag 13 juli 2016

Het schuren en schilderen van tuinhuis

Het schuren en schilderen van tuinhuis.
woensdag 13 juli 2016

Behangen en schilderen van plafond

Opnieuw behangen en schilderen van een plafond na waterschade. Oppervlakte van 3,7m x 4,9m
maandag 20 juni 2016

Sectionale poort herverven

Graag hadden we onze poort herschilderd. Ze is nu bruin en fel afgeschenen, we hadden ze graag in een andere kleur.
zaterdag 18 juni 2016

Behang verwijderen, pleisterwerk, schilderen

Ik heb 2 opdrachten: - Schilderen van de slaapkamer - In logeerkamer (waarin dressing is geplaatst) behang verwijderen, klein beetje pleisterwerk en schilderen. In totaal gaat het om ongeveer 80 m2.