Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

261 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: pleisterwerken nieuwbouw, bezetten keuken en badkamer, bezettingswerken kamers, spanplafond plaatsen, bepleistering binnenshuis, kamer bepleisteren en verven, gyprocwerken in woning, herstellen Gyprocplafond, afkappen en bepleisteren van enkele muren, hesstelling muur, binnendeur uitbreken toemetsen en bezetten, plafonneerwerken waterschade, gevolgschade herstellen na waterlek, bezettingswerken veranda, herstelling plafond en muur na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

donderdag 8 december 2016

Binnendeur uitbreken toemetsen en bezetten

5 bestaande binnendeuren (schilder deuren) uitbreken en terug bezetten zodat er nieuwe binnendeuren kunnen gezet worden. Best ter plaatse komen kijken. Graag ergens in de maand februari of maart de werken laten uitvoeren.
zondag 4 december 2016

Plafonneerwerken waterschade

Herstelling van plafond op gelijkvloers dat door waterlek in bovenliggende badkamer is aangetast. Lek wordt kortelings opgelost door loodgieter. Betreft een oud huis, dus ook thv keuken dienen de oude plafonds met barsten bekeken te worden om de nodige herstelwerken in te schatten.
woensdag 30 november 2016

Bezettingswerken kamers

Bezettingswerken in huis gelegen in centrum Antwerpen. Binnenwerk oppervlakte 2 à 3-tal kamers.
dinsdag 29 november 2016

Gevolgschade herstellen na waterlek

Ik heb een klein lek in mijn kelder waardoor ongeveer 10 à 20 l water per dag in de kelder komt. 2 muren zijn hierdoor al een drietal weken onderaan nat. Voor de verzekering heb ik een raming van de schade en de herstelling nodig. Oorzaak lek vermoedelijk bij de muren. Bestek voor herbepleisteren , schilderen van muur . Ruimte 12 m² :3m3 op 3m30.
maandag 28 november 2016

Pleisterwerken nieuwbouw

Graag prijs voor pleisterwerken nieuwbouw. Gaat om 2 woningen. Adresgegevens bij afspraak
maandag 28 november 2016

Muren bezetten

Twee muren moeten bezet worden met pleisterwerk. (30 tal vierkante meter) Op korte afstand moeten ook kabels verwerkt worden in de muur.
maandag 28 november 2016

Bezettingswerken veranda

Na aanbouw van veranda, de binnenmuren (façadegevel - buitenmuur wordt binnenmuur) bezetten . Totale oppervlakte te bezetten 12 m² is binnenwerk.
zondag 27 november 2016

Herstelling plafond en muur na waterschade

Tgv van een waterlek is er een serieuze vochtplek in plafond (gyproc) en de hoek van de muur tot op de houten vloer. Aangifte gedaan bij verzekering en er wordt een bestek gevraagd voor deze herstelling
zondag 27 november 2016

Bepleisteren van muur

Er is water door het muur gekomen van 10 m die volledig moet bewerkt en bepleisterd worden. Bestek voor de verzekering.
woensdag 23 november 2016

Kamer bepleisteren en verven

Kamer van 15m² bezetten: naakte muren = metselwerk Betreft rechtopstaande muurgehelen Graag ook afwerken dmv schilderen Tevens lambrisering voorzien
woensdag 23 november 2016

Gyprocwerken in woning

Er dient gyproc te worden vervangen wegens waterschade: rond een afvoerbuis dient langs 2 zijden (de 2 andere zijden zijn muur) gyproc te worden vervangen over een lengte van 2,5 meter. De werken dienen te gebeuren boven de keldertrap.
maandag 21 november 2016

Herstellen Gyprocplafond

Herstel van gezaagde gaten 20cmx60cm in het gyproc-plafond (t.b.v. onderzoek naar waterschade) + herschilderen van 92 vierkante meter plafond.
maandag 21 november 2016

Plafond herstellen

Plafond is gebarsten op een paar plaatsen. Te herstellen. Oppervlakte ongeveer 18m².
zondag 20 november 2016

Afkappen en bepleisteren van enkele muren

Graag had ik offerte gehad voor het afkappen, terug bepleisteren en nadien behangen van enkele muren in 2 appartementen. Wij hebben waterschade geleden door een defecte douche van de buren. De appartementen zijn gelegen te Deurne (antwerpen). Prijsbestek voor de verzekering.
zondag 20 november 2016

Bezetten keuken en badkamer

Onze keuken moet bezet worden Alsook de badkamer moet bezet worden en betegeld.
donderdag 17 november 2016

Hesstelling muur

Een muur in de living moet eerst plamuren daarna geverfd worden.
dinsdag 15 november 2016

Spanplafond plaatsen

We willen in de zithoek, woonkamer en keuken een spanplafond plaatsen. Volledig afgewerkt met spotjes en geverfd.
donderdag 10 november 2016

Bepleistering binnenshuis

Bepleistering van een traphal (tot eerste verdieping) en kelderverdieping (4 ruimtes) in een rijhuis
dinsdag 8 november 2016

Herstellen plafond en muur na lekkage

Door een lekkend kraantje aan de wasmachine bij de buren op het eerste verdiep is onze plafond ontsierd met bruine vlekken , en is de muur op gelijkvloers vochtig met schimmel en sterke reukhinder als gevolg . Graag komen zien en opmaken offerte voor verzekering en snelle oplossing.
dinsdag 8 november 2016

Plafond leefruimte stuccen

Plafond leefruimte: (66. 6 m²) - bijplamuren (waaronder 2 scheuren zonder reliëfverschil) - opschuren. - fixeerlaag. - vliesbehang. - grondlaag verf. - bijplamuren naden. - lichtjes opschuren. - 2 afwerkingslagen verf.
maandag 7 november 2016

Opnieuw bezetten en schilderen na waterschade

Het gaat hier over het opnieuw bezetten en schilderen van 4 binnen muren. deze zijn nat geworden door een lekkende buis.
vrijdag 4 november 2016

Muren bezetten

Muren in de inkomhal, die behangen zijn met glasvezelbehang, glad maken. Ong 50m².
donderdag 3 november 2016

Herbepleisteren plafond en hal

Herbepleisteren van stuk plafond en herschilderen van ganse hal. Opervlakte 2 m²
donderdag 3 november 2016

Herstellen waterschade

Lek in afvoerbuis van toilet/lavabo. Buis zit verticaal in de muur, over de kelderverdieping en de bel étage, en is reeds vervangen. De muur dient nu vernieuwd te worden over een lengte van 4 meter. Dus openkappen en opnieuw bepleisteren en schilderen.
woensdag 2 november 2016

Bepleistering binnenshuis

Stukadoor: Volledig bepleisteren boven en beneden en gyproc plafond. Beste te plaatse komen kijken.
dinsdag 1 november 2016

2 slaapkamers bepleisteren

Muren en plafond dunpleister, afdekken ( niet met een spray!! ) van raamprofielen en deuren (nieuw) en vloer. Ongeveer 60 vierkante meter
maandag 31 oktober 2016

Herstellen waterschade

Door een lek in de douche zijn delen van het plafond en stukken muur vochtig geworden. Het lek in de douche is nu hersteld dus wensen we ook verder te bekijken hoe we de vochtige muren en plafond best aanpakken.
zaterdag 29 oktober 2016

Badkamer bepleisteren

Voor de installatie van mijn badkamer ben ik op zoek naar een stukadoor die mijn badkamer kan komen bepleisteren alvorens de badkamer te kunnen installeren. Dit dient zo snel mogelijk uitgevoerd te worden.
donderdag 27 oktober 2016

Gyproc muur plaatsen

Wij willen onze garage in twee delen opsplitsen met een valse muur in gyproc met deur en isolatie. Breedte : +- 3 meter en 2,2 hoog. Verder geen leidingen nodig. Is nieuwbouw huis van 3 jr oud. Graag prijs inclusief materialen.
donderdag 27 oktober 2016

Pleisterwerk douchewand

Stukadoor voor douchewand in tadelakt (of ander vergelijkbaar materiaal?) in totaal 5m²
woensdag 26 oktober 2016

Renovatieproject

Plaatsen van 100 m² gipsplaten op houten roostering van zadeldak. Hierin zijn 4 dakvlakramen af te werken. Plaatsen van 50 m² nieuwe wanden op metalstud.
dinsdag 25 oktober 2016

Vochtschade muur slaapkamer herstellen

Vochtschade slaapkamer door lek in de badkamer van buren. Wij hebben een offerte nodig voor de verzekering om de muur te laten herstellen. Nadien kunnen herstellingen doorgaan.
dinsdag 25 oktober 2016

Herstel plafond na waterschade

Herstel plafonnage en opnieuw verven na waterschade.
vrijdag 21 oktober 2016

Herstelling muren na waterschade

Ik heb 2 muren die nat geworden zijn door waterschade van een lekkende douchebak. Het gaan om een muur in de kinderkamer en in de gang die terug bepleisterd moet worden.
vrijdag 21 oktober 2016

Bepleisteren muur

Gemetste muur in de leefruimte bepleisteren Lengte 8,40m en hoogt 2,70m.
donderdag 20 oktober 2016

Bepleisteren ramen en muren

Bepleisteren plakken van muren, ramen. Traphal en 5 kamers.
woensdag 19 oktober 2016

Herstelling van pleisterwerk muur na waterschade

Door waterlekken van het dak is er op verschillende plaatsen schade in mijn appartement. Ik had graag een bestek voor de herstelling van de muren.
maandag 17 oktober 2016

Plakwerken enkele muren

Wij lieten deze zomer een nieuwe keuken en voordeur plaatsen en zijn nog op zoek naar iemand die voor de afwerking zou kunnen zorgen. Specifiek: De binnenafwerking van de voordeur moet nog gebeuren. Een aantal muren dienen eveneens nog afgewerkt te worden (kleine oppervlakten).
vrijdag 14 oktober 2016

Herstelling muur

Ik zou graag een aannemer hebben voor een gedetailleerd en becijferd bestek van de schade aan een muur veroorzaakt door een buur. (Vocht en schimmel op de muur). Ik heb dit nodig voor mijn verzekering. Betreft zowel binnen als buitenmuur.
vrijdag 14 oktober 2016

Crepi op gevel

Plaatsen van crepi op de gevel
vrijdag 14 oktober 2016

Bezetten binnenshuis

Ik wil de woonkamer en open keuken bezetten. Totale muuroppervlakte is ongeveer 55m².
vrijdag 14 oktober 2016

Bezetten plafond en muren

Stuckwerk voor plafond van +/- 105 m² en vlakke muren van 180m².
donderdag 13 oktober 2016

Afwerken muren in loods

Egaliseren muren loods + stijlmuren die in gyproc zullen komen + stuk plafond.
maandag 10 oktober 2016

Bezetten 3 kamers

Ik zou graag mijn woning laten renoveren. Ik heb 3 kamers in totaal rond de 40 vierkante meter die moeten bezet worden.
zaterdag 8 oktober 2016

Woning laten plakken

Ik ga een totale renovatie doen met aanpalend een nieuw gedeelte. Graag zou ik vrijblijvend een prijsofferte willen bekomen voor het bepleisteren binnenshuis.
zaterdag 8 oktober 2016

Bezetten van een nieuwbouwwoning

Volledig bezetten van een nieuwbouwwoning.
vrijdag 7 oktober 2016

Bezetten scheidingsmuur

Bezetten van de scheidingsmuur met de buren. Ongeveer 12m2. Na bezetten ook schilderen. Stelling nodig, op 1e verdieping.
vrijdag 7 oktober 2016

Herstelling bezetting pand

Herstellen bezetting in renovatieproject: keuken, badkamer, slaapkamer, totaal +/- 30 m². Mag zo snel mogelijk.
vrijdag 7 oktober 2016

Bezetten binnen

3 kamers +/- 4 x 3 m, actueel combinatie papier en oude pleister (gelijkvloersappartement in een woning 1934) die momenteel leegstaan. Tevens herstel van 2 x 1 gat in huidige verlaagde gyproc? Plafonds. Electriciteit- en andere werken zijn klaar.
donderdag 6 oktober 2016

Reparatie plafond

Alleenstaand huisje met vals plafond in living onder plat dak. Plafond komt los (muizen tussen dak en plafond). Gevaar van instorting plafond !! Zo spoedig als mogelijk te beginnen.

Partners

Partners van Casius