Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

76 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: pleisterwerken nieuwbouw, bezetten keuken en badkamer, bezettingswerken kamers, spanplafond plaatsen, bepleistering binnenshuis, kamer bepleisteren en verven, gyprocwerken in woning, herstellen Gyprocplafond, afkappen en bepleisteren van enkele muren, hesstelling muur, binnendeur uitbreken toemetsen en bezetten, plafonneerwerken waterschade, gevolgschade herstellen na waterlek, bezettingswerken veranda, herstelling plafond en muur na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

woensdag 30 november 2016

Bezettingswerken kamers

Bezettingswerken in huis gelegen in centrum Antwerpen. Binnenwerk oppervlakte 2 à 3-tal kamers.
maandag 28 november 2016

Bezettingswerken veranda

Na aanbouw van veranda, de binnenmuren (façadegevel - buitenmuur wordt binnenmuur) bezetten . Totale oppervlakte te bezetten 12 m² is binnenwerk.
maandag 21 november 2016

Herstellen Gyprocplafond

Herstel van gezaagde gaten 20cmx60cm in het gyproc-plafond (t.b.v. onderzoek naar waterschade) + herschilderen van 92 vierkante meter plafond.
maandag 21 november 2016

Plafond herstellen

Plafond is gebarsten op een paar plaatsen. Te herstellen. Oppervlakte ongeveer 18m².
zondag 20 november 2016

Afkappen en bepleisteren van enkele muren

Graag had ik offerte gehad voor het afkappen, terug bepleisteren en nadien behangen van enkele muren in 2 appartementen. Wij hebben waterschade geleden door een defecte douche van de buren. De appartementen zijn gelegen te Deurne (antwerpen). Prijsbestek voor de verzekering.
zondag 20 november 2016

Bezetten keuken en badkamer

Onze keuken moet bezet worden Alsook de badkamer moet bezet worden en betegeld.
donderdag 17 november 2016

Hesstelling muur

Een muur in de living moet eerst plamuren daarna geverfd worden.
maandag 7 november 2016

Opnieuw bezetten en schilderen na waterschade

Het gaat hier over het opnieuw bezetten en schilderen van 4 binnen muren. deze zijn nat geworden door een lekkende buis.
donderdag 3 november 2016

Herbepleisteren plafond en hal

Herbepleisteren van stuk plafond en herschilderen van ganse hal. Opervlakte 2 m²
donderdag 3 november 2016

Herstellen waterschade

Lek in afvoerbuis van toilet/lavabo. Buis zit verticaal in de muur, over de kelderverdieping en de bel étage, en is reeds vervangen. De muur dient nu vernieuwd te worden over een lengte van 4 meter. Dus openkappen en opnieuw bepleisteren en schilderen.
donderdag 27 oktober 2016

Gyproc muur plaatsen

Wij willen onze garage in twee delen opsplitsen met een valse muur in gyproc met deur en isolatie. Breedte : +- 3 meter en 2,2 hoog. Verder geen leidingen nodig. Is nieuwbouw huis van 3 jr oud. Graag prijs inclusief materialen.
dinsdag 25 oktober 2016

Vochtschade muur slaapkamer herstellen

Vochtschade slaapkamer door lek in de badkamer van buren. Wij hebben een offerte nodig voor de verzekering om de muur te laten herstellen. Nadien kunnen herstellingen doorgaan.
vrijdag 21 oktober 2016

Herstelling muren na waterschade

Ik heb 2 muren die nat geworden zijn door waterschade van een lekkende douchebak. Het gaan om een muur in de kinderkamer en in de gang die terug bepleisterd moet worden.
vrijdag 14 oktober 2016

Herstelling muur

Ik zou graag een aannemer hebben voor een gedetailleerd en becijferd bestek van de schade aan een muur veroorzaakt door een buur. (Vocht en schimmel op de muur). Ik heb dit nodig voor mijn verzekering. Betreft zowel binnen als buitenmuur.
vrijdag 7 oktober 2016

Bezetten scheidingsmuur

Bezetten van de scheidingsmuur met de buren. Ongeveer 12m2. Na bezetten ook schilderen. Stelling nodig, op 1e verdieping.
zondag 2 oktober 2016

Bezetten woonkamer

Ik wil graag de woonkamer laten bezetten. Oppervlakte plafond : 72 m². Oppervlakte wand : 50 m².
zaterdag 1 oktober 2016

Bezetten zijgevel boven een garage

Bezetten van een zijgevel boven een garage
donderdag 29 september 2016

Herstelling waterschade

Herstelling en opzoeken oorzaak waterschade in de gang, afkomstig van de buren
maandag 26 september 2016

Bezettingswerken

Kleine bezettingswerken naar aanleiding van waterschade. Berging te herstellen daarboven was er een douche.
maandag 26 september 2016

Binnenmuren bepleisteren

Na een waterlek dienen de beschadigde binnenmuur afgekapt en her-bepleisterd te worden. Het lek is reeds hersteld. Dit op de 2de verdieping van een burgerwoning. Alsook op de gelijkvloerse verdieping dient er beschadigde muur - door ouderdom? - afgekapt en her-bepleisterd te worden. Kunt u ons hierbij helpen?
zaterdag 24 september 2016

Herstellen plafond na waterschade

Ik heb een vochtprobleem in mijn WC; op bepaald moment kwam water uit plafond gelekt. Nu nog sporen van vocht in hoeken en op muren. Weet niet hoe plafond er uitziet, zit nl een vals plafond voor. Ondertussen wel al vastgesteld waar lek is en er word zo weinig mogelijk gebruik van gemaakt. Heb zo snel mogelijk een bestek nodig voor de verzekering. Mogelijk ook voor verdieping hoger, waar plafond en muren al langer onder vocht lijden.
vrijdag 23 september 2016

Herstellen plafond na waterschade

Wegens een lek in het dak kwam er water uit het plafond. Om te kijken waar het water precies vandaan kwam werd een gat in het plafond gemaakt. Dit gat dient nu hersteld te worden. Tevens dient het plafond herschilderd te worden.
vrijdag 16 september 2016

Herstellen muur en plafond

Terug bezetten van muur en plafond door waterlek +/-6m² en terug herschilderen +/-16m²
maandag 12 september 2016

Valse plafonds plaatsen

Er zijn twee huizen in Antwerpen waar ik in opdracht van de eigenaar tussenpersoon ben om de problemen op te lossen. In het ene huis zou een afloop in een plat dakje gemaakt moeten worden en aangesloten op de riolering. Daarna moet eer vals plafonnetje in dat kamertje komen. (Afmetingen van het plafonnetje: 150x232) Er zouden ook beschadigde acrylaatplaten moeten vervangen worden (300x300) In het tweede huis is er een waterlek geweest in de keuken. Hierdoor moet het vals plafond vervangen worden. (Er waren plastic planchetten tegen de plafond. 420x231) Er moet ook een nieuwe afvoerbuis voor de dampkap geplaatst worden.
vrijdag 9 september 2016

Herbezetten muren en plafond

Zowel het plafond als de muren in de hal moeten afgekapt worden na waterschade. Daarna dienen deze terug bezet te worden. Het gaat vermoedelijk om ongeveer 20m2.

Partners

Partners van Casius