Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Vlaams-Brabant.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: pleisterwerken nieuwbouw, bezetten keuken en badkamer, bezettingswerken kamers, spanplafond plaatsen, bepleistering binnenshuis, kamer bepleisteren en verven, gyprocwerken in woning, herstellen Gyprocplafond, afkappen en bepleisteren van enkele muren, hesstelling muur, herstellen plafond en muur na lekkage, plafond leefruimte stuccen, plafonneerwerken waterschade, gevolgschade herstellen na waterlek, bezettingswerken veranda en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Vlaams-Brabant:

zondag 27 november 2016

Herstelling plafond en muur na waterschade

Tgv van een waterlek is er een serieuze vochtplek in plafond (gyproc) en de hoek van de muur tot op de houten vloer. Aangifte gedaan bij verzekering en er wordt een bestek gevraagd voor deze herstelling
woensdag 23 november 2016

Kamer bepleisteren en verven

Kamer van 15m² bezetten: naakte muren = metselwerk Betreft rechtopstaande muurgehelen Graag ook afwerken dmv schilderen Tevens lambrisering voorzien
vrijdag 4 november 2016

Muren bezetten

Muren in de inkomhal, die behangen zijn met glasvezelbehang, glad maken. Ong 50m².
dinsdag 1 november 2016

2 slaapkamers bepleisteren

Muren en plafond dunpleister, afdekken ( niet met een spray!! ) van raamprofielen en deuren (nieuw) en vloer. Ongeveer 60 vierkante meter
donderdag 27 oktober 2016

Pleisterwerk douchewand

Stukadoor voor douchewand in tadelakt (of ander vergelijkbaar materiaal?) in totaal 5m²
dinsdag 25 oktober 2016

Herstel plafond na waterschade

Herstel plafonnage en opnieuw verven na waterschade.
vrijdag 21 oktober 2016

Bepleisteren muur

Gemetste muur in de leefruimte bepleisteren Lengte 8,40m en hoogt 2,70m.
vrijdag 14 oktober 2016

Crepi op gevel

Plaatsen van crepi op de gevel
maandag 10 oktober 2016

Bezetten 3 kamers

Ik zou graag mijn woning laten renoveren. Ik heb 3 kamers in totaal rond de 40 vierkante meter die moeten bezet worden.
vrijdag 7 oktober 2016

Herstelling bezetting pand

Herstellen bezetting in renovatieproject: keuken, badkamer, slaapkamer, totaal +/- 30 m². Mag zo snel mogelijk.
donderdag 6 oktober 2016

Reparatie plafond

Alleenstaand huisje met vals plafond in living onder plat dak. Plafond komt los (muizen tussen dak en plafond). Gevaar van instorting plafond !! Zo spoedig als mogelijk te beginnen.
zaterdag 1 oktober 2016

Gyproc- en plakwerk

Ik heb een ruimte die nog bewoonbaar gemaakt moet worden. Een (vlakke) muur die bezet moet worden, een andere muur moet een valse gyprocwand tegen met vals plafond in gyproc.
zondag 18 september 2016

Herstelling binnenmuur

Binnenmuur, aangetast door vochtigheid, herstellen. Vochtige plek is inmiddels uitgedroogd, plek uit te schuren, muur opnieuw te bepleisteren / plamuren en te herschilderen
donderdag 15 september 2016

Herstel muren boven afvoerbak en fornuis

De muren boven de afvoerbak en fornuis zijn beschadigd door water, dit na zeer recente herstellingen. Ook de muren boven de keukenkasten zijn licht beschadigd. Het gaat hier om ongeveer 6 m² (ruwe schatting). Ik zou hier graag een gratis offerte voor verkrijgen en ik hoop in de toekomst met één van de bedrijven samen te werken.
woensdag 14 september 2016

Vernieuwen bepleistering woning

Ik zou graag nieuwe bepleistering hebben in mijn woning, het gaat over ongeveer 120 m² in het totaal, maar dit zou in twee stappen moeten gebeuren; eerst boven en paar maanden nadien beneden.
zondag 11 september 2016

Afwerken muren en betonvloer

Stukadoor voor afwerken van muren en plafonds graag prijs: - Geïsoleerd muren en beton vloer afwerken. - Graag komen kijken door vakman. Dit betreft een nieuwbouw die is niet afgewerkt.
vrijdag 9 september 2016

Plaatsen gyproc

Stukadoorwerken: Renovatie en nieuw, alsook gyproc totaal ongeveer 100 m2
dinsdag 30 augustus 2016

Herstel plafond en muur

Aangezien we vochtproblemen hadden aan de voorgevel van ons huis, moeten het plafond en de onderliggende muren hersteld worden. Het plafond werd inmiddels, tot waar los, afgeklopt. Een gedeelte van de muren moet allicht ook afgeklopt en herbepleisterd worden. Graag een offerte hieromtrent. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 25 augustus 2016

Muur verfklaar maken

Ik ben bezig met renovatiewerken in mijn woning. We zouden graag de muren van de living en eetplaats verven, maar de muren zijn niet helemaal egaal en zelf lukt het niet om het goed genoeg te krijgen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45-50 m².
maandag 22 augustus 2016

Plafond herstellen

Ik wil een nieuw plafond in de slaapkamer na waterschade. Ongeveer 4m op 3m. Bij-isoleren als het mogelijk is.. Is een verzekeringskwestie. Oorzaak is reeds hersteld.
vrijdag 12 augustus 2016

Reparatie pleisterwerk gevel

Repareren van gebarsten cement pleisterwerk van gevels. (+/- 3 m² opp) klus mag onmiddelijk starten, maar geen absolute must.
dinsdag 9 augustus 2016

Herstel plafond

Doel is het herbepleisteren van een plafond van 1. 65 m op 1 m waarvan het pleisterwerk is losgekomen
maandag 8 augustus 2016

Renoveren kamers 1e verdiep

Wij zijn van plan om in de loop van de tijd al onze kamers op het eerste verdiep te renoveren, maar willen starten met 2 slaapkamers. We zouden de kamers zelf afbreken (gyproc eruit en isolatie) en zouden dan nieuwe gyproc al dan niet zelf willen installeren (afhankelijk van de prijs) en de muren willen bepleisteren. Wij plannen deze werken ergens tussen september en november/ begin december dat het af moet zijn :). Indien wij tevreden zijn van de werken volgen er nog zeker 4 slaapkamers.
maandag 1 augustus 2016

Herstelling waterschade plafond

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het herstellen van waterschade aan ons plafond. Kan u aangeven welke herstellingswerken er moeten worden uitgevoerd en aan welke prijs dit zou kunnen? Het gaat om het volgende: - Beschadigd pleisterwerk (+- 4-5 m²) - Vochtplekken en schimmel op vals plafond: slaapkamer (13-14 m²) - Mogelijk ook woonkamer (12-13 m²) en afhankelijk van de schade zelfs de keuken (+- 18m²) Is het volgens u nodig om overal waar er vlekken zijn het vals plafond te vervangen? Of kunnen we dit laten uitdrogen? We kunnen de kost namelijk niet verhalen op de verzekering.
dinsdag 26 juli 2016

Herstellen waterschade plafond

Waterschade aan het plafond Wat zou dit kosten om dit te herstellen, uren en benodigdheden?