Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

101 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van badkamer, wc, living en terras, tegels plaatsen, tegels leggen, tegelwerken toiletten, badkamer betegelen, draintegels plaatsen, nis douche bekleden, plaatsen van aangekochte keuken-wandtegels, herstel tegelvloer, keukenwand betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

vrijdag 9 december 2016

Tegelwerken toiletten

Het gaat over 4 toiletten met totale te betegelen oppervlakte van 23 vierkante meter muurtegels. De huidige tegels van de muren tegen dewelke de hang WC's geplaatst worden hoeven niet verwijderd te worden omdat de nog te plaatsen gyproc wand van de hang wc het zicht ervan afschermt. De te verwijderen tegels van de 2 overige muren hebben een hoogte van 1,4 m en zijn met mortel geplaatst. De te betegelen hoogte is 2,40 m voor de 3 muren, de deur staat in de 4 de muur die niet kan betegeld worden. Tegenover de WC staat er telkens een verluchtingsraampje. WC muur: 2,40×0,75=1,80 l Linker muur: 2,40×0,80=1,92 l Muur tegenover de WC: 1;38×0,75=1,035l =5,095 vierkante meter x 4=20,38
vrijdag 9 december 2016

Betegelen van badkamer, wc, living en terras

Nieuwe tegel zetten voor badkamer, wc, living en terras
zondag 4 december 2016

Tegels plaatsen

Graag wens ik tegels van 1m x 1m te plaatsen voor een totale opp. van 40m². Tegels moeten nog gekocht worden.
woensdag 30 november 2016

Herstel tegelvloer

Mijn badkamer is opengebroken om werken aan de gemeenschappelijk afvoerbuis. Hierdoor zijn er 2 plinten en één tegel kapot. Ik heb plinten en tegels reeds in bezit, alleen de werken nog.
woensdag 23 november 2016

Plaatsen van aangekochte keuken-wandtegels

We hebben een niewe keuken geplaatst (ook zijn de muren opnieuw bezet geweest) en nu moeten er nog tegels tegen muur geplaatst worden (zo'n 70 cm hoogte, over een 7 meter). De tegels hebben we al aangekocht (tegels van 20 cm hoogte en 60 cm lang).
maandag 21 november 2016

Draintegels plaatsen

Er moet zowat 6m² - 85 draintegels terug geplaatst worden in een gang in ons appartementsgebouw.. We zijn op zoek naar iemand die dat op korte termijn kan doen.
maandag 21 november 2016

Tegels leggen

In kamers tegelvloer leggen.
maandag 21 november 2016

Keukenwand betegelen

Graag prijs voor betegelen keukenwand van +- 4 m².Tegels nog gekocht worden+ plaatsing.
dinsdag 15 november 2016

Nis douche bekleden

De douche in nis heeft nu steentjes 5x5 die zou ik laten bekleden met een geschikt materiaal voorbeeld glas of kunststof dan moet er nog een glazen draaideur komen eventueel ook nieuw kraanwerk en douchebak.
zaterdag 12 november 2016

Badkamer betegelen

Eén van onze badkamers dient gedeeltelijk herbetegeld te worden. Voornamelijk binnen de inloop douche. Momenteel ligt er mozaïek maar die dient (al of niet door andere betegeling) vervangen te worden omdat de mozaïektegels loskomen
zondag 6 november 2016

Betegelen studio

Betegelen van studio: ongeveer 18m² vloer en 26m² faïence. Faïence in douche waterdicht voegen. Tegels zijn reeds aangekocht. Vloertegels 45,5 X 45,5 Wandtegels 25 X 33
vrijdag 4 november 2016

Tegels zetten

Voegen verwijderen en opnieuw opspuiten. Vloertegel vervangen. Paar tegels in de living. Te renoven na nieuwjaar.
donderdag 3 november 2016

Voegen tussen wand- en vloertegels

Wij zijn op zoek naar een vloerder om onze badkamer te voegen : wandtegels en vloertegels. Voegen zijn momenteel niet diep genoeg gevoegd. Graag ter plaatse komen om af te spreken en offerte op te stellen.
zondag 30 oktober 2016

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer betegelen, alle muren Het gaat om afgerond 10 m². (lengte is 3. 65 en de breedte is 2. 60) Er zijn twee deuren in en één raam bestaande uit 2 vleugels. Ik wil enkel per mail gecontacteerd worden. Tegels waarschijnlijk 30/60 Waar worden de tegels gekozen? Het gaat om renovatie : dus 6 procent BTW
donderdag 27 oktober 2016

Badkamer betegelen

Ik wil graag de vloer in de badkamer herdoen met dezelfde tegels. De wanden daarna met nieuwe tegels die ik zelf al heb gekocht
woensdag 26 oktober 2016

Badkamer betegelen

We zoeken dringend iemand die vóór eind november nog een gaatje heeft om onze klein badkamer (2 m x 2 m)te betegelen. Tegels zijn reeds besteld, worden midden november geleverd.
dinsdag 25 oktober 2016

Vloer en wandtegels leggen

In totaal 100 m² : 80 m² vloertegels (te verlijmen op nieuwe chape) en 20 m² wandtegels. De tegels zijn al besteld. Graag binnen een maand aan de werken starten.
maandag 24 oktober 2016

Badkamer

Ik ben op zoek naar iemand die mijn badkamer - ongeveer 40 vierkante meter - wil betegelen. Verdere uitleg bij bezichtiging van het werk. Tegels reeds aangekocht.
maandag 24 oktober 2016

Betegelen badkamer

We zouden graag tegels leggen in onze badkamer op het 2e verdiep. Deze is ongeveer 4 m x 4 m groot. Er ligt een ondervloer van osb platen op houten balken. We zouden ook graag de muren laten betegelen en het bad afwerken. De tegels waarschijnlijk in samenspraak met de vakman.
woensdag 19 oktober 2016

Terras leggen

12m² terras leggen met 50x50 terrastegels (reeds aangekocht). Daarbij 2 afvoerputjes afdichten. Stabilisé ligt er al. Tegels met mortel te leggen.
zondag 16 oktober 2016

Uitslijpen en hervoegen van terras

Circa 130 m² uitslijpen en hervoegen terras. Kleine klinkers in blokformaat.
vrijdag 14 oktober 2016

Badkamer chappen en tegelen

Eerst het vloer chappen de muren recht stuken. Dan de tegels erop plakken. Badkamer is 3 op 2 meter en de muren zijn 3 op 2,5 meter en een van 2,5 op 2 meter dus totaal van 27m² met vloer.
woensdag 12 oktober 2016

Aanleg tuinterras

Aanleg van keramische terrastegels (60x60x2) Terras te plaatsen op tegeldragers inclusief verharding onder het terras en betonnen boordstenen. Oppervlakte 12 m² (ongeveer 4,4X2,5) Nieuwbouw
maandag 10 oktober 2016

Betegelen keuken met cementtegels

In onze nieuwe keuken willen we graag een cementvloertje leggen. We hebben de tegels, maar zoeken een plaatser met ervaring. Onze vloerder is bezorgd om de vloer te plaatsen omdat er dikwijls 'problemen' mee zouden zijn....
maandag 10 oktober 2016

Keldervloer reinigen

Door vocht en water in kelder zijn de vloertegels niet meer zuiver te krijgen met poetsmiddelen. Moeten ze dan misschien vervangen worden?
maandag 10 oktober 2016

Mozaïekvloer herstellen

Ik heb een mozaïek vloer in een pand in Antwerpen die moet hersteld worden. Er zijn een aantal lijnen/scheuren van ontbrekende steentjes. Hoe gaan we verder om dit te bespreken, concreter te maken?
donderdag 6 oktober 2016

Betegelen keuken en gang

Ik wil de keuken en de gang laten betegelen. Het gaat om een oppervlakte van 22 m² Ik koop zelf de tegels.
maandag 3 oktober 2016

Tegels leggen

Badkamer appartement 3 vierkante meter: - bestaande tegels verwijderen - nieuwe leggen - 6e verdiep met lift, direct toegankelijk
zondag 2 oktober 2016

Betegelen Keuken

Ik zou graag mijn keuken laten betegelen. Het gaat m 20 m². Tegels zijn reeds aangekocht.
maandag 26 september 2016

Afbreken en plaatsen tegels

+/-25m² afbreken en plaatsen van vloertegels + afbreken.
zondag 25 september 2016

Tegelwerken huis

De brievenbus zal binnenkort worden geleverd, is een brievenbus van 90 kg breedte 40 diepte 40 van Aziatische blauwe hardsteen, de sokkel moet zeker voor levering gemaakt worden en bij de levering zou de brievenbus moeten vastgezet worden op de sokkel. Het tweede klusje is heb kleine balustrade maar de stenen die er omliggen zijn opgevroren en moeten vervangen worden ( de stenen die erop moeten heb ik niet) Het derde klusje is dat het cement of beton op de overkapping aan de voordeur moet vervangen worden. Liefst zo snel mogelijk.
donderdag 22 september 2016

Badkamer (her)betegelen

Renovatie: de badkamer van ongeveer 4,5 op 3,5 meter dient betegeld te worden. Ook zou het plafond afgeschuurd moeten worden en, zoals alle niet-betegelde delen, dienen herschilderd. Eventueel mag er ook een gyproc plafond geplaatst worden. De lavabo, verwarmingselementen, douche, spiegel en ligbad blijven in principe bestaan zoals ze nu zijn. Eindresultaat zou een nieuwe badkamer moeten zijn.
dinsdag 20 september 2016

Terugleggen antieke cementtegels

Wij zijn op zoek naar een tegelaar voor het terugleggen van onze antieke cementtegels in ons herenhuis in Antwerpen. Eventueel rechtstreeks in het mortelbed en voegloos. Het betreft (her)betegeling van de keuken, badkamer, en stukje hal.
maandag 19 september 2016

Plaatsen wandtegels en badkamerkraan

Nieuwe wandtegels zetten boven oude heen (5m²) en nieuwe badkamerkraan. Tegen bad ook wand plaatsen.
dinsdag 6 september 2016

Betegelen van muur in de keuken

Betegelen van muur in de keuken =3 m². Tegels te bespreken met de vakman, of zelf om te gaan.
zaterdag 3 september 2016

Herstelling tegelvloer

Een 20 tal losliggende tegels (voegen) vastleggen in de woonkamer.
woensdag 31 augustus 2016

Metrotegels plaatsen

Ik wil graag de wand van mijn douche laten betegelen met metrotegels (7. 5cm x 15cm) voor een totale oppervlakte van rond de 4. 75 m². Ik heb zelf geen materiaal na dus op de tegels na moet alles voorzien en geplaatst worden. Kan u mij een indicatie geven van de kostprijs? De muur is momenteel bezet aangezien het een nieuw appartement is en dus nog niet betegeld.
dinsdag 23 augustus 2016

Vloer- en wandbetegeling badkamer

Vloer- en wandbetegeling voor een badkamer Renovatie van huurappartementen. Klant heeft 120 huurappartementen in bezit en begint de badkamers één per één te renoveren indien een huurder vertrekt. Test van de aannemers voor het eerste appartement. Ideaal werk om kleine periodes te vullen, echter deze opdracht is redelijk dringend. Volgende opdrachten worden 6 weken op voorhand besproken.
zondag 21 augustus 2016

Inloopdouche betegelen

Voor de afwerking van mijn inloopdouche ben ik opzoek naar een tegelexpert. De oppervlakte bedraagt +/- 9m2 (= totaal 2 wanden en vloer) voorkeur tegels is pebbles of mozaïek.
zaterdag 20 augustus 2016

Tegel werken keuken

Ik wil graag tegeltjes laten zetten als spatwand in de keuken. Ik heb zelf tegeltjes op matjes gekocht. Het is wel maar voor plus minus 3 vierkante meter.
vrijdag 19 augustus 2016

Faïence plaatsen in badkamer

Ik wil faïences laten plaatsen in de badkamer. Faiences reeds aangekocht.
dinsdag 16 augustus 2016

Voegen tegelwand keuken

Keukenwand (2 vierkante meter )is getegeld maar voegen moeten nog afgewerkt worden.
vrijdag 12 augustus 2016

Voegen tegels en tegelen wand keuken

1. In de benedenverdieping zijn de plinten niet mooi afgewerkt en zijn er hakken in, dit zou mooi afgewerkt moeten worden (ongeveer 50 m.). 2. In de badkamer is de silicone rond bad en douche niet meer mooi/goed, dat zou terug mooi afgewerkt moeten worden. 3. In de keuken zouden de tegeltjes onder de dampkap opnieuw moeten. Indien mogelijk zouden we de tegels willen recupereren.
dinsdag 9 augustus 2016

Nieuwe vloer op oude plaatsen

Nieuwe vloer plaatsen op bestaande vloer tegels 60x60 + lijm en voegsel is reeds in mijn bezit +/-125 tegels te plaatsen. Dit zou in november moeten gebeuren.
maandag 8 augustus 2016

Tegel werken keuken

Ik wil graag tegels laten plaatsen op een bestaande vloer (tegels) in de keuken en een bijhorende gang. +/- 9m². Keuze van tegels reeds gemaakt
maandag 1 augustus 2016

Plaatsen keramisch parket

Ik wil de bovenverdieping bekleden met keramisch parket. Dient gelijmd te worden. Parket zal geleverd worden ergens in september. Totale oppervlakte is +/- 40 vierkante meter. Ook de plinten dienen geplaatst te worden. Kan er rekening mee gehouden worden dat de werken in 2 of 3x moet gebeuren, kwestie van de slaapkamers te ontruimen. Geen nieuwbouw, renovatie.
donderdag 28 juli 2016

Betegelen buitentrap

Het gaat om een nieuwe trap te plaatsen aan het terras met een breedte van 7 m voor 3 treden. Deze trap wordt nadien nog betegeld met terrastegels. Kiezen we best voor een prefabtrap of toch een trap die ter plaatse wordt gegoten?
dinsdag 26 juli 2016

Betegeling van 2 nieuwbouwen

2 werven in totaal 360 m² oppervlakte. - werf 1: +/- 190 m² te betegelen - Uit te voeren 1ste week september - werf 2: +/- 170 m² te betegelen - Uit te voeren laatste week augustus Tegels van 60x60 / 80x80 Per werf is er een week voorzien om de werken uit te voeren dus liefst ook voldoende werkkrachten ter plaatse die de klus tijdig geklaard krijgen.
maandag 25 juli 2016

Plaatsen van tegels

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van tegels in onze gang +/- 10m².
maandag 18 juli 2016

Aanleg terras en oprit

Graag wensen we een terras aan te laten leggen van 400x800 cm (hebben hiervoor reeds Vietnamese blauwe steen 15x15cm), alsook de oprit circa 500x800 cm minus 3 stukken die afgemaakt zouden moeten worden om planten te plaatsen.