Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende terrasbouwers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in uw regio.

185 klanten bevelen een bij Casius aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen terras nieuwbouw, aanleggen terras en pad in vietnamese bouwsteen, aanleg dakterras en afsluiting plaatsen, terras strandbar, terras aanleggen, aanleg dakterras, terras in beton, dakterras aanleggen, bouw renovatie terras bel etage, terras aanleggen, dakterras op bestaand dak, aanleggen houten terras, plaatsen tegels terras, aanleggen terras, aanleggen oprit en terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer:

dinsdag 6 december 2016

Beton storten voor aanleg terras

Voor de aanleg van ons terras in de achtertuin, dienen we zo'n 7 m³ beton te laten storten. De omkisting is reeds aanwezig, dus het gaat om puur storten van de beton alleen. De achtertuin is omsloten, maar er kan een pomp boven het platte dak van de garage gelegd worden (of door de garage? ) om er te geraken (terras ligt zo'n 15 à 20 meter van de straat). Graag advies zonder hulp (21% btw) en aangeven of 6% mogelijk is en wat de minimale kost bij plaatsing/hulp zou zijn. Kan u ook meegeven hoe er wordt omgegaan met weercondities (vrieskou, regen), gezien het winter wordt?
maandag 5 december 2016

Aanleggen terras nieuwbouw

Wij starten met een nieuwbouw en overwegen de aanleg van terras / paden / oprit in beton te doen. Graag ontvangen wij mogelijkheden en offertes zie plannetje in bijlage. Graag in sierbeton laten gieten of tegels in beton. Totaal schatting 100 m². Graag ter plaatse komen kijken, om advies en mogelijkheden en prijsofferte te bespreken. Werken voor Oktober 2017
maandag 5 december 2016

Terras in beton

Terras rond huis graag in beton. Moet nog uitgegraven worden, stabilisé geplaatst worden, en beton gegoten worden.
zondag 4 december 2016

Dakterras aanleggen

Aanleggen van dakterras in composiet of keramische tegels. Nieuw aangelegd plat dak (epdm) voorzien van loopvloer lichter dan 150kg/m².
zondag 4 december 2016

Aanleggen terras en pad in vietnamese bouwsteen

Nieuwbouw woning,alles nog in aarde buiten. In totaal 60 vierkante meter,terras en pad naast het huis. Onkruid is allemaal al weg gedaan. In bijlage 3 foto's. Uitgraven, en stabilise plaatsen,beton gieten, in vietnamese bouwsteen terras en pad aanleggen. Ter plaatse komen kijken voor een volledige prijsofferte.
zaterdag 3 december 2016

Dakterras aanleggen in composiet

Aanleggen van dakterras. Voorkeur naar composiet. De werken mogen zo snel mogelijk beginnen.
vrijdag 2 december 2016

Dakterras heraanleggen

Houten terras te plaatsen. Liefst composiet-hout. Terras bevindt zich op 1 ste verdieping, tussen muren. Oude terras is reeds verwijderd. Graag zo snel mogelijk de werken uit te voeren door een goede vakman.
donderdag 1 december 2016

Terras in composiethout

Beton reeds gegoten 5,1m*3. 5m(lopende meters want twee treden over de hele lengte). Wij verkiezen een terras in composiethout doch staan open voor offertes in massief hout.
woensdag 30 november 2016

Terras waterdicht maken

Mijn terras van appartement lekt. Terug waterdicht maken en afwerken met tegels of hout. Er is ook een afvoerbuis die afgewerkt moet worden.
maandag 28 november 2016

Bouw renovatie terras bel etage

Ons bestaand houten terras renoveren of vernieuwen. Een combinatie van metaal en hout sluiten wij niet uit. In overweging nemen om constructie huidige trap (metaal) te behouden. Eventueel vernieuwen tegels gelijkvloer. Terras is 2,50 m diepte.
maandag 28 november 2016

Aanleggen terras

Wegnemen bestaande betegeling terras. Aanleggen nieuw terras in poly beton op bestaande fundering.
zaterdag 26 november 2016

Plaatsen dakterras

Dakterras is op de 4 de verdieping nieuwbouw. Oppervlakte : ongeveer 38 m². Er zijn twee opties qua prijs dat wij graag wensen te weten, ene in composiet, andere bankirai. Vanaf de maand mei of juni aan de werken starten.
donderdag 24 november 2016

Betonherstelling en vochtbestrijding-en terrasrenovatie

Vochtbestrijding terras en betonherstelling. Renovaties van beide en afwerking. Woning , de scheiding met de buren , muur komt neerslag tussen en dit dit opgelost te worden.
maandag 21 november 2016

Terras aanleggen

Kleine stadstuin met gras. Gras moet grotendeels weg. Terras aanleggen naast huis (kan dit met nidagravel? ) plus weggetje of stapstenen en kleiner terras aan ateliertje achteraan. Ik zou dit graag in januari, ten laatste februari 2017 laten doen.
zondag 20 november 2016

Lokaliseren en herstellen van lekkage onder dakterras

Naar aanleiding van enorme vochtplekken op het plafond van onze 2 kamers, de twee hoeken, net onder het trapgat van het dakterras van onze buren, vermoeden wij dat het terras aan vervanging/herstelling nodig is. Graag maak ik een afspraak om de lekkage te lokaliseren en herstellen.
zondag 20 november 2016

Aanleg dakterras en afsluiting plaatsen

Het betreft de aanleg van een dakterras op de eerste verdieping, inclusief het plaatsen van een groot raam naar het terras (ter vervanging van het bestaande raam). Het terras wordt geplaatst op het dak van het gelijkvloers appartement. Er moet langs de beide zijden een scherm van 1,8 m hoog komen en vooraan een afsluiting (standaardhoogte). De afvoer wordt geregeld via het bestaande afvoerkanaal, dat verwerkt is in het dak.
zaterdag 19 november 2016

Dakterras op bestaand dak

Wij willen graag een dakterras op een bestaand plat dak (uit roofing). Hierbij denken wij aan een balkenstructuur die op een draagmuur rust, wij willen geen voetjes op de bestaande roofing. Ons stedenbouwkundige vergunning is reeds goedgekeurd. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.
zaterdag 19 november 2016

Terras aanleggen

Buiten in de tuin terras aanleggen in klinkers . terras ongeveer een 30 m². Makkelijk te bereiken via carport en tuin langs de woning.
zaterdag 19 november 2016

Aanleggen houten terras

Houten terras aanleggen op bestaande grindlaag. Soort hout Europese den- of tropisch hardhout.
zaterdag 19 november 2016

Terras strandbar

Wij hebben de intentie om een strandbar te openen te Wenduine . Wij zoeken een aantal producten te intrigeren in deze strandbar. Zoals een houten of stalen basisconstructie met 40² binnenvloer en 110 m² buitenterras + een transparante terrasafsluiting van 2 x 12 meter en één maal een lengte van 8. 00 meter = totaal 32 lpm .
vrijdag 18 november 2016

Renovatie van bestaand terras

Nieuwe stenen op buitenkoer (Terras) Verven van buitenmuren Vervangen van buitenverlichting Vervangen van buitendeur
donderdag 17 november 2016

Herstelling van lek terras

Wij hebben een lek op het terras in de buurt van het afwateringsputje. Het druppelt binnen in de plaats onder het terras. Kan iemand ons vrijblijvend helpen of informatie geven? Lek afwateringsputje.
donderdag 17 november 2016

Plaatsen tegels terras

Uitbreken van klinkers en plaatsen van tegels aansluitend op een reeds betegeld gedeelte van het terras. Aanleggen terras is ongeveer een 50 m². Graag in de maand maart het terras aanleggen. De steen is te bespreken met de vakman.
dinsdag 15 november 2016

Terras aanleggen

Aanleg van terras in tuin met verlichting. Blauwe zone op foto is terras dat moet aangelegd worden. Gearceerde ruimte is trap die moet aangelegd worden. Grond moet nog opgehoogd worden, en verlichting voorzien. Graag in de maand maart ongeveer de werken kunnen starten.
maandag 14 november 2016

Terras heraanleg

Terras is van een appartement Terras is 2m65 breed en 6m50 lang. Nu ligt er slechte bankirai De planken zijn 2m65 lang. Komt ongeveer overeen met 44 planken + steunbalken . Zouden de bestaande spellen (ijzertjes ) kunnen dienen.
maandag 14 november 2016

Aanleggen terras

Betonterras onder een overkapping met berging, liefst inslijpen tegelpatroon. En aanleg oprit (25m2) in klinkers.
zaterdag 12 november 2016

Aanleggen oprit en terras

Oppervlakte : 45 vierkante meter oprit en 55 vierkante meter terras, de oprit zouden we willen uitvoeren in een goedkopere Kassel, het terras met een vlakke Kassel. Op de oprit ligt er momenteel dolemiet, op het terras ligt er hout, het terras kan door mij worden voorbereid maar graag had den we een totaalprijs gewenst met en zonder voorbereiding.
vrijdag 11 november 2016

Dak en dakterrasrenovatie

Dakrenovatie nodig + bestaande dakterrassen moeten worden afgebroken (vernieuwing hout en nieuwe minder arbeidsintensieve inrichting dakterras) Graag ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.
dinsdag 8 november 2016

Aanleg dakterras

Aanleg van een dakterras op een plat dak dat 6m bij 2. 5m meet. - uitwerken idee ter plaatsen met eigenaars (materialen, opbouw & indeling, bevestiging balustrade, etc. ) - aanleg structuur dakterras met balkdragers - voorzien van een structuur waarop de leuning bevestigd kan worden - toeleggen met planken (hout of composiet) - mogelijkheid voorzien voor zonne/regenscherm uitleg van de bijlagen: - het raam is ondertussen een terrasraam, de schouw is afgebroken - het dak zal nog geïsoleerd worden en daardoor 12 cm hoger komen dan op de schets in de Pdf --> hierdoor blijft nog 18 cm over tussen het hoogste punt van het dak en de bovenkant van de dorpel van het terrasraam
woensdag 2 november 2016

Heraanleggen terras

Heraanleggen van het terras. Oude tegels moeten eruit, en nieuwe leggen. Indien mogelijk dit jaar nog laten uitvoeren. De aankoop van de tegels in samenspraak met de vakman.
zondag 30 oktober 2016

Renovatie dakterras

Renovatie dakterras 1e verdiep: vervangen van bestaande valse bankirai (wegens slechte plaatsing) en plaatsen van nieuwe tegels (rekening houden met draagvlak) Metalen balustrade zit vast aan 2 muren en bankirai, deze dan bevestigen aan de tegels. Verder wordt er in de toekomst voorzien om trap naar tuin te plaatsen. Werken uit te voeren begin 2017. Nu wel al graag zicht op de kosten.
zondag 30 oktober 2016

Aanleggen terras en tuinpad

Aanleg terras en tuinpad. Het oude terras moet eruit. Stenen waarschijnlijk met de vakman te bespreken. Graag ter plaatse komen kijken voor het bespreken van de stenen en prijsofferte op te maken.
zaterdag 29 oktober 2016

Aanleggen terrassen en terraspaden

Aanleg van 2 terrassen en terraspaden in kleine tuin
dinsdag 25 oktober 2016

Houten terras aanleggen

Een rond houten terras ipv vroegere kinderzwembad
zaterdag 22 oktober 2016

Aanleggen houten terras

Bedoeling is om een goed duurzaam houtsoort rond mijn zwembad aan te leggen - Afmetingen zwembad 5 op 8. Hout aanleg zou 2 meter rond het zwembad komen in een lengte en een breedte Hout aanleg zou 3 meter rond het zwembad komen in de andere lengte en breedte
vrijdag 21 oktober 2016

Vervangen terras

Ons huidige houten terras achteraan onze tuin dient afgebroken te worden en vervangen door een houten planken terras. Er zijn 4 treden die naar de tuin leiden over de volledige achterkant en aan een deel van beide zijkanten van het terras. Het is dus verhoogd, maar de fundering / basis is mits lichte herstellingswerken voldoende om te hergebruiken. Daarnaast is het ook voor 75% afgebakend door een houten balustrade.
donderdag 20 oktober 2016

Vernieuwen terras door composiet

Afbraak & afvoer bestaande houtenterras leveren & plaatsen van composiet terrasplanken Ev verstevigen bestaande draagstructuur Ev afwerken terrasrand Adres zal later meegegeven worden.
donderdag 20 oktober 2016

Polybeton terras

Aanleg terras met trap in polybeton Reeds bestaand terras in beton nakijken indien overkapping mogelijk is Daarnaast nieuw betonnen terras aanleggen
donderdag 20 oktober 2016

Heraanleg bestaande terras

Heraanleg terras (boven de kelder) wegens water insijpeling. Aanleggen met tegels. Bestaand terras dus niet meer uitgraven, enkel heraanleggen.
woensdag 19 oktober 2016

Nieuw terras aanleggen

Verwijderen van oud terras en nieuw aanleggen ongeveer 52m². Terras met stenen.
maandag 17 oktober 2016

Aanleggen terras

Aanleggen terras op bestaande betonplaten met maximale beschikbare dikte is 8 cm. Graag gepolierd beton plaatsen.
maandag 17 oktober 2016

Aanleg terras

Aanleg terras aan achterzijde woning. 70m² terras met keramische tegels. Huidig terras ligt in zand en moet verwijderd worden (45m²) en uitgebreid worden. Dus nieuwe afboording en volledige aanleg van nieuw terras in keramische tegels (nog niet besteld). Aanleg na de winter voorzien: dus vanaf half maart ten vroegste en zou klaar moeten zijn ten laatste half mei 2017.
zondag 16 oktober 2016

Terras plaatsen achterzijde tuin

Terras achterkant tuin : Ondergrond bestaat uit mix van grond,beton. Afmetingen 3 meter diep of 3,5 meter diep op 7 meter breed (dus 21 of 24,5 m²)
zondag 16 oktober 2016

Plaatsen van 2 terrassen in hout of composiet

Nieuwbouw : Leggen van twee terassen en wandelpaden. Tussen de 110 en 120 m². Antislip - hout of composiet. Liefst in hout de terras aan te leggen. Komen kijken ter plaatse , graag advies en prijsofferte.
vrijdag 14 oktober 2016

Terras aanleggen

Uitgraven/vernieuwen van terras en afwerken met tegels en betonbielzen. Oppervlakte uitgraven is 25m². Totale oppervlakte is 50m².
donderdag 13 oktober 2016

Afwerken zwevend dakterras

Afwerken van zwevend dakterras en zo goed mogelijk waterdicht maken. Zijkanten nog af te werken. Terras in roofing en houten planken.
donderdag 13 oktober 2016

Betonrot terrassen behandelen of herstellen

3 kleine buitenterrasjes vertonen betonrot. Herstellen of behandelen?
woensdag 12 oktober 2016

Houten terras maken

Houten terras maken . Ongeveer een 50 m² achteraan de woning.
vrijdag 7 oktober 2016

Plaatsen van houten dakterras

Zou graag een houten dakterras willen plaatsen op mijn bestaand plat dak. Heb wel geen toegang via mijn huis naar het plat dak. Hiervoor dacht ik aan een platdakvenster en misschien hieraan een zoldertrap. Er zou ook nog een balustrade moeten voorzien worden. Dit terras zou enkel dienen voor wanneer het goed weer is toch te kunnen genieten hiervan.
vrijdag 7 oktober 2016

Aanleg oprit en terras

Totale oppervlakte: 120 m² + pad in hof lengte 60m² + pad rond huis + terras.

Partners

Partners van Casius