Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Antwerpen.

93 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen terras nieuwbouw, aanleggen terras en pad in vietnamese bouwsteen, aanleg dakterras en afsluiting plaatsen, terras strandbar, terras aanleggen, aanleg dakterras, terras in beton, dakterras aanleggen, bouw renovatie terras bel etage, terras aanleggen, dakterras op bestaand dak, aanleggen houten terras, plaatsen tegels terras, aanleggen terras, aanleggen oprit en terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Antwerpen:

dinsdag 6 december 2016

Beton storten voor aanleg terras

Voor de aanleg van ons terras in de achtertuin, dienen we zo'n 7 m³ beton te laten storten. De omkisting is reeds aanwezig, dus het gaat om puur storten van de beton alleen. De achtertuin is omsloten, maar er kan een pomp boven het platte dak van de garage gelegd worden (of door de garage? ) om er te geraken (terras ligt zo'n 15 à 20 meter van de straat). Graag advies zonder hulp (21% btw) en aangeven of 6% mogelijk is en wat de minimale kost bij plaatsing/hulp zou zijn. Kan u ook meegeven hoe er wordt omgegaan met weercondities (vrieskou, regen), gezien het winter wordt?
maandag 5 december 2016

Terras in beton

Terras rond huis graag in beton. Moet nog uitgegraven worden, stabilisé geplaatst worden, en beton gegoten worden.
vrijdag 2 december 2016

Dakterras heraanleggen

Houten terras te plaatsen. Liefst composiet-hout. Terras bevindt zich op 1 ste verdieping, tussen muren. Oude terras is reeds verwijderd. Graag zo snel mogelijk de werken uit te voeren door een goede vakman.
donderdag 1 december 2016

Terras in composiethout

Beton reeds gegoten 5,1m*3. 5m(lopende meters want twee treden over de hele lengte). Wij verkiezen een terras in composiethout doch staan open voor offertes in massief hout.
woensdag 30 november 2016

Terras waterdicht maken

Mijn terras van appartement lekt. Terug waterdicht maken en afwerken met tegels of hout. Er is ook een afvoerbuis die afgewerkt moet worden.
maandag 28 november 2016

Bouw renovatie terras bel etage

Ons bestaand houten terras renoveren of vernieuwen. Een combinatie van metaal en hout sluiten wij niet uit. In overweging nemen om constructie huidige trap (metaal) te behouden. Eventueel vernieuwen tegels gelijkvloer. Terras is 2,50 m diepte.
zaterdag 26 november 2016

Plaatsen dakterras

Dakterras is op de 4 de verdieping nieuwbouw. Oppervlakte : ongeveer 38 m². Er zijn twee opties qua prijs dat wij graag wensen te weten, ene in composiet, andere bankirai. Vanaf de maand mei of juni aan de werken starten.
donderdag 24 november 2016

Betonherstelling en vochtbestrijding-en terrasrenovatie

Vochtbestrijding terras en betonherstelling. Renovaties van beide en afwerking. Woning , de scheiding met de buren , muur komt neerslag tussen en dit dit opgelost te worden.
zondag 20 november 2016

Aanleg dakterras en afsluiting plaatsen

Het betreft de aanleg van een dakterras op de eerste verdieping, inclusief het plaatsen van een groot raam naar het terras (ter vervanging van het bestaande raam). Het terras wordt geplaatst op het dak van het gelijkvloers appartement. Er moet langs de beide zijden een scherm van 1,8 m hoog komen en vooraan een afsluiting (standaardhoogte). De afvoer wordt geregeld via het bestaande afvoerkanaal, dat verwerkt is in het dak.
vrijdag 18 november 2016

Renovatie van bestaand terras

Nieuwe stenen op buitenkoer (Terras) Verven van buitenmuren Vervangen van buitenverlichting Vervangen van buitendeur
donderdag 17 november 2016

Herstelling van lek terras

Wij hebben een lek op het terras in de buurt van het afwateringsputje. Het druppelt binnen in de plaats onder het terras. Kan iemand ons vrijblijvend helpen of informatie geven? Lek afwateringsputje.
donderdag 17 november 2016

Plaatsen tegels terras

Uitbreken van klinkers en plaatsen van tegels aansluitend op een reeds betegeld gedeelte van het terras. Aanleggen terras is ongeveer een 50 m². Graag in de maand maart het terras aanleggen. De steen is te bespreken met de vakman.
vrijdag 11 november 2016

Dak en dakterrasrenovatie

Dakrenovatie nodig + bestaande dakterrassen moeten worden afgebroken (vernieuwing hout en nieuwe minder arbeidsintensieve inrichting dakterras) Graag ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.
dinsdag 8 november 2016

Aanleg dakterras

Aanleg van een dakterras op een plat dak dat 6m bij 2. 5m meet. - uitwerken idee ter plaatsen met eigenaars (materialen, opbouw & indeling, bevestiging balustrade, etc. ) - aanleg structuur dakterras met balkdragers - voorzien van een structuur waarop de leuning bevestigd kan worden - toeleggen met planken (hout of composiet) - mogelijkheid voorzien voor zonne/regenscherm uitleg van de bijlagen: - het raam is ondertussen een terrasraam, de schouw is afgebroken - het dak zal nog geïsoleerd worden en daardoor 12 cm hoger komen dan op de schets in de Pdf --> hierdoor blijft nog 18 cm over tussen het hoogste punt van het dak en de bovenkant van de dorpel van het terrasraam
woensdag 2 november 2016

Heraanleggen terras

Heraanleggen van het terras. Oude tegels moeten eruit, en nieuwe leggen. Indien mogelijk dit jaar nog laten uitvoeren. De aankoop van de tegels in samenspraak met de vakman.
zondag 30 oktober 2016

Aanleggen terras en tuinpad

Aanleg terras en tuinpad. Het oude terras moet eruit. Stenen waarschijnlijk met de vakman te bespreken. Graag ter plaatse komen kijken voor het bespreken van de stenen en prijsofferte op te maken.
dinsdag 25 oktober 2016

Houten terras aanleggen

Een rond houten terras ipv vroegere kinderzwembad
vrijdag 21 oktober 2016

Vervangen terras

Ons huidige houten terras achteraan onze tuin dient afgebroken te worden en vervangen door een houten planken terras. Er zijn 4 treden die naar de tuin leiden over de volledige achterkant en aan een deel van beide zijkanten van het terras. Het is dus verhoogd, maar de fundering / basis is mits lichte herstellingswerken voldoende om te hergebruiken. Daarnaast is het ook voor 75% afgebakend door een houten balustrade.
donderdag 20 oktober 2016

Polybeton terras

Aanleg terras met trap in polybeton Reeds bestaand terras in beton nakijken indien overkapping mogelijk is Daarnaast nieuw betonnen terras aanleggen
maandag 17 oktober 2016

Aanleggen terras

Aanleggen terras op bestaande betonplaten met maximale beschikbare dikte is 8 cm. Graag gepolierd beton plaatsen.
donderdag 13 oktober 2016

Afwerken zwevend dakterras

Afwerken van zwevend dakterras en zo goed mogelijk waterdicht maken. Zijkanten nog af te werken. Terras in roofing en houten planken.
donderdag 13 oktober 2016

Betonrot terrassen behandelen of herstellen

3 kleine buitenterrasjes vertonen betonrot. Herstellen of behandelen?
vrijdag 7 oktober 2016

Plaatsen van houten dakterras

Zou graag een houten dakterras willen plaatsen op mijn bestaand plat dak. Heb wel geen toegang via mijn huis naar het plat dak. Hiervoor dacht ik aan een platdakvenster en misschien hieraan een zoldertrap. Er zou ook nog een balustrade moeten voorzien worden. Dit terras zou enkel dienen voor wanneer het goed weer is toch te kunnen genieten hiervan.
donderdag 6 oktober 2016

Aanleggen oprit en terras

Oprit (33 m²) + Terras (26 m²) aanleggen. oprit bereikbaar aan straat, terras via binnenshuis. Ook de betonplaat voor het tuinhuis mag gedaan worden.
dinsdag 4 oktober 2016

Terras in hout

Terras in hout met kleine overkapping (houtstructuur)