Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oost-Vlaanderen.

34 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen terras nieuwbouw, aanleggen terras en pad in vietnamese bouwsteen, aanleg dakterras en afsluiting plaatsen, terras strandbar, terras aanleggen, terras aanleggen in gepolierde beton, aanleggen terras, terras in beton, dakterras aanleggen, bouw renovatie terras bel etage, terras aanleggen, dakterras op bestaand dak, aanleggen houten terras, plaatsen tegels terras, aanleggen terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

maandag 5 december 2016

Aanleggen terras nieuwbouw

Wij starten met een nieuwbouw en overwegen de aanleg van terras / paden / oprit in beton te doen. Graag ontvangen wij mogelijkheden en offertes zie plannetje in bijlage. Graag in sierbeton laten gieten of tegels in beton. Totaal schatting 100 m². Graag ter plaatse komen kijken, om advies en mogelijkheden en prijsofferte te bespreken. Werken voor Oktober 2017
zaterdag 3 december 2016

Dakterras aanleggen in composiet

Aanleggen van dakterras. Voorkeur naar composiet. De werken mogen zo snel mogelijk beginnen.
maandag 28 november 2016

Aanleggen terras

Wegnemen bestaande betegeling terras. Aanleggen nieuw terras in poly beton op bestaande fundering.
maandag 21 november 2016

Terras aanleggen

Kleine stadstuin met gras. Gras moet grotendeels weg. Terras aanleggen naast huis (kan dit met nidagravel? ) plus weggetje of stapstenen en kleiner terras aan ateliertje achteraan. Ik zou dit graag in januari, ten laatste februari 2017 laten doen.
zaterdag 19 november 2016

Dakterras op bestaand dak

Wij willen graag een dakterras op een bestaand plat dak (uit roofing). Hierbij denken wij aan een balkenstructuur die op een draagmuur rust, wij willen geen voetjes op de bestaande roofing. Ons stedenbouwkundige vergunning is reeds goedgekeurd. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.
zondag 30 oktober 2016

Renovatie dakterras

Renovatie dakterras 1e verdiep: vervangen van bestaande valse bankirai (wegens slechte plaatsing) en plaatsen van nieuwe tegels (rekening houden met draagvlak) Metalen balustrade zit vast aan 2 muren en bankirai, deze dan bevestigen aan de tegels. Verder wordt er in de toekomst voorzien om trap naar tuin te plaatsen. Werken uit te voeren begin 2017. Nu wel al graag zicht op de kosten.
donderdag 20 oktober 2016

Heraanleg bestaande terras

Heraanleg terras (boven de kelder) wegens water insijpeling. Aanleggen met tegels. Bestaand terras dus niet meer uitgraven, enkel heraanleggen.
woensdag 19 oktober 2016

Nieuw terras aanleggen

Verwijderen van oud terras en nieuw aanleggen ongeveer 52m². Terras met stenen.
zondag 16 oktober 2016

Plaatsen van 2 terrassen in hout of composiet

Nieuwbouw : Leggen van twee terassen en wandelpaden. Tussen de 110 en 120 m². Antislip - hout of composiet. Liefst in hout de terras aan te leggen. Komen kijken ter plaatse , graag advies en prijsofferte.
dinsdag 4 oktober 2016

Aanleggen terras

Graag een gratis en vrijblijvende offerte voor ons terras. Het terras moet nog opgehoogd worden, zo een 25cm. Moet nog uitgegraven worden, en stabilisé op gelegd worden. Graag ter plaatse komen kijken voor prijsofferte.
dinsdag 27 september 2016

Terras leggen

Terras aanleggen met tegels +/- 20 m²
zondag 25 september 2016

Vernieuwen terras

Reparatie en vernieuwen van bestaande materialen op terras van appartement . Afmetingen 5m²
zaterdag 24 september 2016

Aanleg nieuw dakterras

Aanvraag voor aanleg van een nieuw dakterras - zie plan in bijlage.
dinsdag 20 september 2016

Aanleggen terras

Stabilisé en stenen plaatsen. Alles is al uitgegraven.
dinsdag 20 september 2016

Terras gepolierd beton

Aanleg van een terras in gepolierde beton, inclusief materiaal, bekisting,.... Oppervlakte: +/- 85 m²
maandag 19 september 2016

Heraanleggen van terras in bankirai of uitbreken

We hebben een terras van gepolierd beton met een zwarte afwerkingslaag. Deze toplaag werd slecht uitgevoerd waardoor we ofwel er een houten terras moeten op leggen ofwel het bestaande terras afbreken en een nieuw terras leggen. Dit gaat over 1 x 24 m² en 1 x 3 m². Best ter plaatse komen kijken door een vakman om te zien naar de mogelijkheden.
vrijdag 16 september 2016

Uitbreiden van bestaand terras

Uitbreiding bestaand terras in Graniet G654 - Adresgegevens bij afspraak
woensdag 14 september 2016

Plaatsen houten dakterras

Plaatsen van houten dakterras, eerste verdieping. Houtsoort : Bankirai OPP : 15m² Worteldoek reeds aangelegd. Vakman brengt zelf hout+materialen mee. Graag zo snel mogelijk een offerte. (Werken vóór de winterperiode).
maandag 12 september 2016

Inrichten van terras

We hebben recentelijk een nieuwbouwwoning aangekocht. In de tuin ligt een bunker (+/- 1m boven grond niveau). Op deze bunker zouden we graag ons terras inrichten. Graag hadden we een offerte gekregen om dit in composiet te laten uitvoeren. Het terras is 6 m breed en zeker 15m lang. Het betreft een rechthoekig stuk met een kleine inkeping (+/- 2x2m). Foto's heb ik momenteel nog niet beschikbaar.
zondag 11 september 2016

Plaatsen composiet dakterras

Voor de plaatsing van een composiet dakterras ben ik op zoek naar vakmensen met de nodige zin voor afwerking en duurzaamheid. Gezien nog recente nieuwbouw is het dak zo goed als klaar. Dit is een vrij recente nieuwbouw. Ongeveer een 15 m². Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.
zondag 11 september 2016

Aanleggen houten dakterras

Aanleggen van een houten dakterras op 1e verdieping. Dit dakterras moet aangelegd worden op een EPDM dakbedekking. Het moet duurzaam zijn en onderhoudsvrij. In bijlage een plan met de vorm en de afmetingen - het dakterras is aangeduid in geel.
maandag 5 september 2016

Dakterrassen op tegeldragers

3 dakterrassen met een totale oppervlakte van 90m² in een bouwproject te Ronse. Terras in Massaranduba of Kumaru op tegeldragers.
zondag 4 september 2016

Plaatsen van terras in natuursteen

Ik ben op zoek naar een aannemer om +/- 30 m² terras te plaatsen in natuursteen (Rosa Sardo beta 60x30) op boventerras. Graag contact voor afspraak in Erembodegem. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 29 augustus 2016

Terras aanleg in polybeton

Aanleggen van een terras in polybeton totale oppervlakte 108 m². Is al reeds volledig uitgegraven. Enkel het beton gieten, en polieren. Graag ter plaatste komen kijken.
zondag 28 augustus 2016

Aanleggen van terras in betonklinkers

Het betreft het aanleggen van een terras in betonklinkers(36 m²)+ opnieuw aanleggen van oprit met kiezels(70 m²). De grond moet genivelleerd worden (afgraven teveel aan grond ) + drainage rondom het huis en afvoer van regenbuizen naar de gracht. Voor de huidige oprit werden gewoon enkele ton grind uitgestrooid op aarde. De nieuwe oprit moet op een degelijke manier opgebouwd worden: afgraven, fundering van steenpuin of zand, worteldoek en grindstabilisatiematten). Voor het terras denken we aan een grijze getrommelde, vierkante betonklinker. Momenteel is er een stabilise, maar ontbreekt deftige drainage/ afvoer van regenwater. Dus ook de stabilise moet misschien uitgebroken worden... Periode van uitvoering werken: najaar 2016